Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@05:31:01 GMT

صنایع و کشاورزان خوش مصرف پاداش می‌گیرند

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۵۷۴۱۴

صنایع و کشاورزان خوش مصرف پاداش می‌گیرند

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: صنایعی که تعطیلات تابستانی یا تعمیرات فصلی خود را در بازه ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور برنامه ریزی کنند و میزان کاهش بار آن‌ها به صورت ۲۴ ساعته باشد، معادل کل انرژی صرفه جویی شده پاداش همکاری می‌گیرند.

مهدی دادگر در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به اینکه مدیریت بار شبکه سراسری از طریق دیسپاچینگ ملی ایران صورت می‌گیرد، در صورت عدم رعایت اصول مدیریت مصرف برق از سوی مشترکین و منفی شدن تراز تولید نیروگاهی کشور نسبت به مصرف، با توجه به ملاحظات فنی و پایدار شبکه امکان قطعی برق در هر استان وجود خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در سال ۹۸، یک میلیارد و ۸۶۹ میلیون تومان پاداش به مشترکان کشاورزی، صنعتی و سایر که در پیک بار، به کاهش مصرف برق کمک کرده‌اند، پرداخت شد.

وی تصریح کرد: صنایع اگر در زمان پیک مصرف، بازه زمانی ۱۱ تا ۱۵ و ۱۷ تا ۲۳ مصرف خود را کاهش دهند، به میزان مصرف انرژی صرفه جویی شده، با ضرایب تشویقی بالاتر از نرخ تکلیفی خود، پاداش دریافت می‌کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی افزود: همچنین صنایعی که تعطیلات تابستانی یا تعمیرات فصلی خود را در بازه ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور برنامه ریزی کنند و میزان کاهش بار آن‌ها به صورت ۲۴ ساعته باشد، معادل کل انرژی صرفه جویی شده پاداش همکاری می‌گیرند.

دادگر گفت: صنایعی نیز که با امضای تفاهم نامه، آمادگی خود را برای کاهش بار بر طبق زمان بندی شرکت توزیع برق استان اعلام و در طرح ذخیره عملیاتی صنایع شرکت می‌کنند، از پاداش آمادگی و پاداش‌های مربوطه بر اساس مدت زمان مدیریت بار استفاده خواهند کرد.

وی اظهار کرد: کشاورزان نیز با توجه به ساعت‌های اوج بار، اگر مصرف خود را در زمان پیک به صفر برسانند، قبض برق آن ماه برای آن‌ها رایگان محاسبه می‌شود و در صورت محدودیت، در روزهای همکاری و حتی ساعت‌های همکاری نیز میزان پاداش با توجه به مدت زمان همکاری محاسبه و در قبض پرداختی آن‌ها در نظر گرفته می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی بیان کرد: سایر مشترکان از جمله ادارات، مشترکان تجاری و ... نیز در صورت امضای تفاهم نامه و کاهش مصرف در زمان پیک، به میزان انرژی صرفه جویی شده از پاداش‌های مدیریت مصرف بهره مند می‌شوند.

دادگر با اشاره به برنامه‌های پیش بینی شده درخصوص افزایش پیک مصرف برق، تصریح کرد: عقد بیش از 1197 مورد تفاهم‌نامه همکاری در مدیریت بار شکبه سراسری با مشترکین صنعتی، کشاورزی، اداری و انجام فعالیت‌های گسترده فرهنگی اعم از نصب بنرها، ارسال پیامک، انجام چندین مورد مصاحبه‌های تلویزیونی، فعالیت‌های تبلیغاتی و فرهنگی مدیریت مصرف و...، از جمله اقداماتی هستند که شرکت توزیع نیروی برق در خصوص ترغیب مشترکین برای رعایت اصول مدیریت مصرف و کاهش پیک انجام داده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی بیان کرد: مجهزکردن مشترکین کشاورزی و صنعتی به تجهیزات قطع برق از راه دور، نیز یکی دیگر از اقدامات پیش‌بینی شده در موضوع کاهش پیک مصرف برق است.

دادگر بیان کرد: در قبال همکاری در راستای تفاهم‌نامه‌های یاد شده مشوق‌های مالی قابل توجهی برای اعمال در قبوض برق پیش بینی شده است.

وی ادامه داد: در تعدادی از روزهای سال جاری، شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی، در ردیف پرمصرف‌ترین استان‌های کشور از لحاظ درصد افزایش مصرف در ساعات پیک برق قرارگرفت که در این خصوص می‌توان خراسان جنوبی را استانی با درصد بالای افزایش مصرف برق در کشور دانست.

وی خاطرنشان کرد: در صورت ورود به محدوده قرمز مصرف لازم است مشترکان برای جلوگیری از اعمال خاموشی و قرار گرفتن در محدوده مجاز مصرف نسبت به کاهش 10 درصد مصارف خود اقدام کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی یادآور شد: با توجه به روزهای گرم پیش رو در تابستان جاری و افزایش مصرف برق، نیاز به اعمال تدابیر مدیریت مصرف از سوی مشترکان در سطح استان خراسان جنوبی است که امید است کماکان با همراهی مشترکین، شرایط تامین برق پایدار و بدون خاموشی فراهم شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی برق مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی انرژی صرفه جویی شده مدیریت مصرف تفاهم نامه مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۷۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب راه‌اندازی شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آبفای تهران، محسن اردکانی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب تهران در گردهمایی مدیران روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی و نهادهای استان تهران که به میزبانی شرکت آبفای استان تهران برگزار شد، فعالان حوزه روابط عمومی را افرادی هنرمند و باذوق خواند و گفت: کمبود منابع آبی چالشی‌ترین موضوع کشور و مدیریت مصرف آب اولویت نخست شرکت‌های آب و فاضلاب برای گذر از این چالش محسوب می‌شود که یکی از مؤلفه‌های اثربخش در مدیریت مصرف، اقدام‌های فرهنگی است.

وی با بیان اینکه قوانین و مقررات و قیمت‌گذاری آب و استفاده از تجهیزات و ابزار کاهنده مصرف سایر مؤلفه‌های مدیریت مصرف را شامل می‌شوند، اظهار داشت: در این زمینه با توجه به قوانین و امکانات موجود، اقدام‌های لازم صورت می‌گیرد اما در حوزه فرهنگی به فعالیت‌ها و اقدام‌های فراگیری نیاز است که همکاری و کمک روابط عمومی دستگاه‌ها و رسانه‌ها در این زمینه بسیار مؤثر خواهد بود.

به گفته وی، وزارت نیرو و شرکت‌های آب و فاضلاب در چهار سال اخیر که خشکسالی بر کشور سایه انداخته است، تلاش‌های زیادی را برای تأمین آب انجام داده‌اند و اگرچه سقایی مردم وظیفه و افتخار شرکت‌های آب و فاضلاب است اما همکاری‌های فرابخشی برای انجام این وظیفه از روی اخلاص است و این تلاش چنانچه با کار مضاعف و مشارکت جمعی همراه شود، توفیق و برکت فراوانی خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با تشریح وضعیت بارندگی‌ها و منابع آب استان تهران، ادامه داد: متوسط بارندگی‌های تهران سالانه ۲۸۰ میلی‌متر است اما در چهار سال اخیر این میزان بین ۱۹۰ تا ۲۱۰ میلی‌متر در نوسان بوده و میزان بارش‌ها در هفت ماهه سال آبی جاری نیز با ۶۲ میلی‌متر کاهش درمقایسه با دوره آماری درازمدت، به ۱۶۸ میلی‌متر رسیده است.

وی افزود: این در حالی است که سالانه بین ۱.۵ تا چهار درصد نیز به شمار مشترکان شرکت آبفای استان تهران افزوده می‌شود و در چنین شرایطی، چاره‌ای جز مدیریت مصرف وجود ندارد.

اردکانی خاطرنشان کرد: البته تنش آبی موجب غفلت شرکت آبفای استان تهران از انجام برنامه‌ها و پروژه‌های زیربنایی و اثرگذار نشده است و همان‌طور که در ابتدای امسال بیش از ۱۷ هزار میلیارد تومان پروژه در این استان به مرحله بهره‌برداری رسید، تلاش خواهیم کرد تا پایان امسال نیز شهروندان و ساکنان استان تهران از مزایا و خدمات ۲۰ تا ۳۰ هزار میلیارد تومان پروژه جدید برخوردار شوند.

وی تصریح کرد: خادمان مردم در شرکت آب و فاضلاب استان تهران تمامی توان و تلاش خود را برای تأمین و توزیع مناسب آب به‌کار گرفته‌اند اما آنچه که در نهایت موجب ثمردهی این تلاش‌ها خواهد شد، همراهی و مشارکت مردم در مدیریت مصرف است.

اردکانی به اشاره به شمار بالای کارمندان دستگاه‌های اجرایی و نهادها، گفت: روابط عمومی این دستگاه‌ها می‌توانند در کمک به مدیریت مصرف آب، پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب را در بین کارمندان و خانواده‌های آنان راه‌اندازی کنند و همچنین به مدیران ارشد دستگاه‌های خود پیشنهاد دهند تا یک شهردار آب برای پایش و مراقبت از تأسیسات و جلوگیری از هدررفت آب انتخاب کنند.

وی همچنین با اشاره به فعالیت‌های گسترده روابط عمومی شرکت آبفای استان تهران در سال گذشته و به‌ویژه راه‌اندازی پویش‌های آب بهتر است یا ثروت و تهران، شهر حساس به آب، افزود: خوشبختانه این فعالیت‌ها در مدت کوتاهی مورد توجه مخاطبان قرار گرفته و دامنه آن از استان تهران فراتر رفته و به سایر استان‌ها نیز تسری یافته است.

کد خبر 6093372 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • نوید روزهای خوش برای کویرنشینان/دریای عمان؛ ناجی خراسان جنوبی
  • بهره‌مندی از ظرفیت بسیج سازندگی در مدیریت مصرف انرژی
  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • امضای قرارداد مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در اصفهان
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • بزرگترین خدمت به عرصه تولید مدیریت مصرف انرژی است
  • پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب راه‌اندازی شود
  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد/ ورودی مخازن همچنان دارای ۸ درصد