Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@02:31:12 GMT

آغاز ثبت‌نام دانشجو در مرکز علمی کاربردی گروه سحرخیز

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۵۸۹۰۱

آغاز ثبت‌نام دانشجو در مرکز علمی کاربردی گروه سحرخیز

عضو هیأت مدیره گروه شرکت‌های سحرخیز با بیان اینکه یکی از مهمترین امکاناتی که در مرکز علمی کاربردی گروه سحرخیز فراهم شده این است که افرادی که در این مرکز تحصیل می‌کنند،‌ گفت: علاوه بر گذراندن دروس تئوری تجربه عملی مهارت‌های مورد نیاز خود را در کارخانه و مزارع گروه سحرخیز را نیز به دست می‌آورند.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام زعفران سحرخیز، دکتر فرزاد سحرخیزعضو هیأت مدیره گروه شرکت‌های سحرخیز بیان کرد: تولید و فرآوری زعفران، مهندسی تولید و فرآوری گیاهان دارویی و معطر و تولید گل و گیاه زینتی رشته‌های مرکز علمی کاربردی سحرخیز در حوزه کشاورزی و آموزش رشته‌های بورس، مدیریت کسب و کار و تکنیک‌های فروش رشته‌های این مرکز در حوزه‌های بازرگانی هستند که افراد با داشتن هر نوع مدرک دیپلم بدون نیاز به مدرک پیش دانشگاهی می‌توانند برای شروع دوره تحصیل خود نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیأت مدیره گروه شرکت‌های سحرخیز با اشاره به سابقه ۸۸ ساله این گروه در حوزه صنایع غذایی، خاطرنشان کرد: هدف گروه سحرخیز از سال ۱۳۱۱ که فعالیت خود را آغاز کرده همواره ارتقا کیفیت تولید بر پایه دانش بوده و در همین راستا مرکز علمی کاربردی خود را افتتاح کرده و کیفیت آموزش را یکی از اصول اصلی این مرکز قرار داده است.

وی با تأکید به اهمیت آرامش خاطر دانشجویان در مرکز علمی کاربردی سحرخیز، تصریح کرد: در این راستا مزایایی از جمله تقسیط ۸ بخشی شهریه، معافیت تحصیلی سربازی برای دانشجویان پسر، وام دانشجویی و سرویس ایاب و ذهاب برای دانشجویان در نظر گرفته شده است.

سحرخیز ادامه داد: پذیرش در این مرکز تا تاریخ ۲ شهریور بدون آزمون ورودی و تنها با بررسی مدارک تحصیلی صورت گرفته و افراد بعد از گذراندن دوره تحصیل با استفاده از امکانات گروه سحرخیز مدرک مورد تأیید وزارت علوم را دریافت می‌کنند و در طول تحصیل خود نیز از مشاوره‌های مورد نیاز برای اشتغال بهره‌مند می‌شوند.

مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر:

 ۱۹ -۰۵۱۳۵۴۱۴۴۱۸

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زعفران سحرخیز دانشجو مرکز علمی کاربردی گروه سحرخیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۸۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، قاسم عمو عابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پیام تبریکی به مناسبت دهه سرآمدی آموزش، این دهه را فرصت مغتنمی دانست تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم.

متن پیام تبریک قاسم عموعابدینی به شرح زیر است:

خدمت‌رسانی به جامعه، فرهنگ‌سازی و توسعۀ حرفه‌ای تدریس از جمله اهداف راهبردی دانشگاه‌های موفق دنیاست. جایگاه والای ایران در کسب دستاوردهای علمی، مرهون تلاش‌های عالمانه و متعهدانه اعضای هیات علمی و یاوران علمی است که روشنی‌بخش مسیر اعتلای دانایی و فرهیختگی‌اند. بخش اعظم این تلاش‌ها در کلاس‌های درس که سنگر اصلی خدمت‌رسانی اساتید است، در تعامل اثربخش با دانشجویان رقم می‌خورد.

دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی است تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم. توجه به کیفیت در آموزش عالی از لوازم نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی است و همت ستودنی و کوشش خستگی‌ناپذیر بزرگ‌مردان و زنانی که طلایه‌داران علم‌آموزی و معرفت‌افزایی هستند، در تحقق دانشگاه حکمت‌بنیان و تمدن‌آفرین نقشی مهم و غیر قابل انکار دارد.

در دانشگاه ها، اساتید نه تنها از آثار علمِ آموزش، بهره‌مند هستند، بلکه در تولید آن مشارکت دارند و تولید این دانش منحصر به متخصصان آموزش نیست. تحقق دانشگاه تمدن‌ساز و حکمت‌بنیان و تحقق مرجعیت علمی و سرآمدی جهانی آموزش، نیازمند توجه جدی به مقولۀ آموزش است و بر این اساس رویکرد برنامه‌محوری، استادمحوری، شاگردپروری و اخلاق‌مداری در کانون توجه نظام آموزش عالی کشور بر اساس برنامه هفتم توسعه قرار دارد.

معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با تأکید بر نقش مهم اساتید در این مسیر، انتخاب سرآمدان آموزشی را مورد توجه قرار داده است. دهه سرآمدی آموزش در سال ۱۴۰۳ با شعار «سرآمدی آموزشی، هدفمندی و مردمی‌سازی آموزش» از هشتم تا هفدهم اردیبهشت ماه در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور با هدف تبیین جایگاه والای آموزش و تقدیر و تجلیل از سرآمدان آموزشی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می شود.

در پایان، با تبریک دهۀ سرآمدی به همه تلاشگران عرصه آموزش در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، بر عهد خود، که حمایت همه‌جانبه از توسعه کیفی، نیازمحوری و مبتنی بر دانایی فرایند آموزشی است، تأکید می‌کنم و از همه دست‌اندرکاران برای برگزاری هر چه با شکوه‌تر این مراسم دعوت می‌نمایم.

کد خبر 6089608

دیگر خبرها

  • ارائه ۱۱ مقاله در همایش علمی «اسوه حسنه» در مرکز گلستان
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • ۳ خدمت اصلی اپراتور هوش مصنوعی/ دسترسی به چند صد GPU در سال ۱۴۰۳
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی
  • ماراتن علمی در کردستان
  • چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟