Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@13:23:42 GMT

چگونه می توانیم با کرونا زندگی کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۵۹۴۶۶

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر توفیق یعقوبی کرونا را یک بحران فراموش نشدنی دانست و اظهار کرد: متاسفانه این بیماری همچنان وجود دارد؛ البته از شدت و حدت هفته های نخست شیوع برخوردار نیست، زیرا تشخیص زودهنگام داده می شود و داروهای بیشتری داریم که می توانیم برای درمان استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه کرونا همچنان روزانه قربانی می گیرد، افزود: مهمترین وظیفه ای که در حال حاضر همه مردم دارند، رعایت اصول بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک است و فرقی نمی کند از چه نوع ماسکی استفاده می کنیم و حتما باید ماسک بزنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص بیماری های عفونی، با تاکید بر لزوم رعایت فاصله گذاری اجتماعی به ویژه در اجتماعات مردمی، خاطرنشان کرد: یکی از دلایلی که با موج دوم کرونا مواجه شدیم، بی توجهی مردم به فاصله گذاری اجتماعی بوده است.

یعقوبی، برگزاری مراسم و جشن ها و دورهمی ها و میهمانی ها و رفتن به مسافرت را عامل افزایش آمار ابتلا به بیماری کرونا در تابستان دانست و گفت: هر زمان با افزایش دورهمی های مردمی مواجه هستیم، موج کرونایی به دنبال خودش دارد، اما اگر مردم بعد از موج اول همچنان پایبند به عدم برگزاری میهمانی ها و مراسم و جشن ها بودند، شاهد این تعداد جان باخته نبودیم.

وی با بیان اینکه علائم ابتلا به کرونا در حال حاضر تغییری نکرده است، متذکر شد: مردم باید استفاده از ماسک، فاصله گذاری فیزیکی و شستن دست ها با آب و صابون را جدی بگیرند و زندگی خود را براساس این سه اصل تنظیم کنند.

این متخصص عفونی، از مردم خواست زندگی کردن با کرونا را یاد بگیرند و خاطرنشان کرد: باید در حوزه های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و مذهبی با کرونا کنار بیاییم و پروتکل های بهداشتی را اصل قرار دهیم.

وی با بیان اینکه سبک زندگی ما باید بر مبنای زندگی با کرونا باشد، یادآور شد: کرونا در حال حاضر واکسن و داروی خاص ندارد و لذا برای جلوگیری از افزایش شیوع باید ماسک بزنیم.

یعقوبی اضافه کرد: در نیمه دوم سال به واسطه سرد شدن هوا با انواع ویروس های تنفسی فوقانی که مهمترین آنها آنفلوآنزاست مواجه هستیم و لذا همراهی این ویروس ها با کروناویروس در صورت بی توجهی مردم به اصول بهداشتی می تواند فاجعه ایجاد کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۹۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تلاش ایلان ماسک برای افزایش فروش تسلا در سفر سرزده به چین
  • آیا خوردن جوش شیرین خطرناک است؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • قصه دو زار و ده شاهی کرایه تاکسی‌ها به تاریخ پیوست
  • چگونه تقاضای افزایش حقوق بدهیم؟ ( 12 توصیه کاربردی)
  • از چه سنی به بعد جزو افراد پیر محسوب می‌شویم؟
  • ماسک آزادی و حقوق بشر دولت‌های خارجی برای مردم جهان کنار رفته است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند