Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ تدروس آدانوم، امیدوار است که شیوع ویروس کرونا تا سال ۲۰۲۲ کنترل شود.
او همه‌گیری "آنفلوانزای اسپانیایی" را مورد مشابهی خواند که شیوع آن فوریه ۱۹۱۸ آغاز و آوریل ۱۹۲۰ کنترل شد.

مدیرکل سازمان بهداشت جهانی هشدار داد، موفقیت‌هایی که در روند مقابله با شیوع کرونا به دست آمده را نباید به عنوان پیروزی کامل تلقی کرد، زیرا برخی کشورها پس از مهار نسبی همه‌گیری با موج تازه‌ای از ابتلا روبرو شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آلمان و اسپانیا از جمله کشورهای اروپایی هستند که در روزهای گذشته تعداد موارد تازه شناسایی ابتلا به کووید۱۹ در آنها دوباره به سطح دوره اوج شیوع در سه تا چهار ماه پیش بازگشته است.

روز جمعه موارد جدید ابتلا به کرونا در آلمان هزار و ۴۲۷ مورد اعلام شد که از روز قبل کمتر، اما از میانگین روزانه ماه گذشته بسیار بیشتر بوده است.   بیشتر بخوانید: آماده طغیان کرونا در «زمستان» باشید ۶۰۳ هزار مبتلا در آفریقای جنوبی در برخی دیگر از کشورها هم شیوع کرونا به شدت ادامه دارد. بنابر گزارش‌ها، در ۲۴ ساعت منتهی به روز جمعه نزدیک به سه هزار و ۴۰۰ مورد ابتلای جدید در آفریقای جنوبی شناسایی شد و تعداد مبتلایان در آن به فراتر از ۶۰۳ هزار مورد افزایش یافت.

آفریقای جنوبی در حال حاضر به لحاظ تعداد مبتلایان پس از آمریکا، برزیل، هند و روسیه در جایگاه پنجم قرار دارد. در این کشور تا کنون بیش از ۱۲ هزار و ۸۰۰ نفر در ارتباط با بیماری کووید۱۹ جان خود را از دست داده‌اند.

در اسپانیا روز جمعه تعداد موارد جدید ابتلا در یک شبانه‌روز سه هزار و ۶۵۰ مورد اعلام شد و برای سومین روز پیاپی تعداد مبتلایان فراتر از سه هزار نفر بود.

پیش از این در اسپانیا، تعداد مبتلایان در روز اول ماه مه از مرز سه هزار نفر گذشته بود و پس از آن روند ابتلا نزولی بود. با اعمال محدودیت‌های شدید در این کشور موارد ابتلای روزانه به کمتر از ۱۰۰ نفر در روز نیز کاهش یافته بود، اما این روند از ابتدای ماه ژوئیه دوباره افزایشی شده است.

با این همه آمار مرگ و میر در اسپانیا به نسبت موارد ابتلا افزایش چشم‌گیری نداشته است. به گزارش "تاگس‌شاو"، وب‌سایت کانال یک تلویزیون آلمان، طی یک هفته اخیر ۱۲۵ نفر در اسپانیا بر اثر بیماری کووید۱۹ جان سپرده‌اند.

فرناندو سیمون، رئیس اداره اورژانس اسپانیا، نسبت به خوش‌بینی درباره اوضاع کنونی هشدار داده و می‌گوید، وضعیت در همه مناطق خوب نیست. او در عین حال تاکید کرده که به استثنای چند منطقه، همه‌گیری در اسپانیا تا حدودی کنترل شده است. در انتظار تولید واکسن کرونا مدیرکل سازمان بهداشت جهانی می‌گوید، با وجود پیامدهای منفی جهانی شدن و ارتباط بیشتر افراد کشورهای مختلف، فناروی‌های پیشرفته‌تر این امیدواری را ایجاد می‌کند که در کمتر از دو سال همه‌گیری کووید۱۹ مهار شود.

تدروس آدانوم خاطر نشان کرده است که در نهایت ابزار اصلی مقابله با کووید۱۹ دستیابی به واکسن و تولید آن خواهد بود، اما واکسن نیز به تنهایی همه‌گیری کرونا را ریشه‌کن نخواهد کرد.

در حال حاضر شرکت‌ها و موسسه‌های تحقیقاتی زیادی در کشورهای مختلف جهان آزمایش و کارآزمایی واکسن کرونا را در دستور کار دارند. نخستین مجوز دولتی برای چنین واکسنی به تازگی در روسیه صادر شده است، اما درباره طی شدن مراحل لازم تولید آن تردیدهای جدی وجود دارد.

تا صبح امروز شنبه ۲۲ اوت بیش از ۲۲ میلیون و ۹۵۰ هزار مورد ابتلا به کرونا در ۱۸۸ کشور جهان شناسایی شده و نزدیک به ۸۰۰ هزار نفر بر اثر بیماری کووید۱۹ جان خود را از دست داده‌اند. لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا کرونا تعداد مبتلایان همه گیری سه هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۰۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو فرصت جهانی برای تیراندازان و امیدواری به افزایش سهمیه المپیک

مسعود کلهری کارشناس تیراندازی در گفت وگو با خبرنگار مهر، درخصوص آخرین وضعیت ملی پوشان این رشته جهت حضور در المپیک ۲۰۲۴ پاریس اظهار داشت: در رشته تیراندازی مسابقات جهانی برزیل آخرین مسابقه توزیع سهمیه المپیک پاریس بود که ملی پوشان ما موفق نشدند که سهمیه‌ای را به چهار سهمیه قبلی اضافه کنند. در حال حاضر هانیه رستمیان در تپانچه ۲۵ متر، شرمینه چهل امیرانی و فاطمه امینی در تفنگ بادی و محمد بیرانوند در اهداف پروازی تراپ موفق شدند جواز حضور در المپیک پاریس را کسب کنند.

وی افزود: هر چند امتیاز مسابقات جهانی برزیل در رنکینگ تیراندازان تاثیری نداشت اما هنوز توزیع سهمیه المپیک پاریس از طریق رنکینگ باقی مانده است. امتیاز مسابقات جام جهانی در رنکینگ المپیکی تیراندازان تاثیرگذار است بنابراین تیراندازان می‌توانند در مسابقات جام جهانی باکو و جام جهانی مونیخ که خردادماه برگزار خواهد شد جایگاه خود را در رنکینگ جهانی بهبود دهند.

این کارشناس تیراندازی ادامه داد: فاطمه امینی، شرمینه چهل‌امیرانی، نجمه خدمتی، پوریا نوروزیان و امیرمحمد نکونام در بخش تفنگ و هانیه رستمیان، گلنوش سبقت‌اللهی و سجاد پورحسینی در بخش تپانچه نمایندگان ایران در این مسابقات خواهند بود. هدایت تیم ملی تفنگ بر عهده مریم طالبی و تیم ملی تپانچه را محسن نصر اصفهانی برعهده دارند که امیدوارم بتوانند با هدایت خوب شان این رشته را مجددا صاحبه سهمیه کنند.

کلهری با بیان اینکه در رنکینگ جهانی ۱۰ نفر نخست می‌توانند مجوز حضور در بازی‌های المپیک را کسب کنند؛ گفت: سهمیه گرفتن در جام جهانی باکو و مونیخ هم آسان نخواهد بود. البته تعدادی از تیراندازان اعزامی ما قبلا موفق به کسب سهمیه شدند و این رقابتها را صرفا برای رسیدن به آمادگی بیشتر اعزام می‌شوند ولی در تپانچه بسیار امیدوار هستیم که سجاد پورحسینی و در تفنگ بادی پوریا نوروزیان و نجمه خدمتی بتوانند به سهمیه دست پیدا کنند.

این کارشناس تیراندازی در پاسخ به اینکه فکر می‌کنید در پاریس تیراندازان ایران بتوانند روی سکو بروند؛ توضیح داد: مدال گرفتن در المپیک علاوه بر شرایط روحی ورزشکاران و میزان آمادگی آنها به توان مربیان هم بستگی دارد. هر دو مربی ما باید ارزیابی خوبی از رقبای بچه‌ها داشته باشند. تیم تفنگ ایران چه در بخش بادی و چه در بخش خفیف در توکیو حتی به فینال هم نزدیک نشد اما در تپانچه بسیار موفق بودیم و دست به تاریخ سازی زدیم. امیدوارم در المپیک توکیو هم اخبار خوبی را از تیراندازان ایران بشنویم.

کد خبر 6094300

دیگر خبرها

  • در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح
  • سازمان جهانی بهداشت: در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح حمام خون راه می‌اندازد
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • سازمان جهانی بهداشت: سوءتغذیه در نوار غزه افزایش یافته است
  • سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد
  • دو فرصت جهانی برای تیراندازان و امیدواری به افزایش سهمیه المپیک