Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان نایب رئیس کمیسیون توسعه و بهبود محیط کسب و کار اتاق بازرگانی اصفهان با انتقاد از اینکه در عمل همتی برای تحقق جهش تولید در کشور دیده نمی شود، خواستار توجه ویژه مسئولان کشوری به شرایط حاد ایجاد شده توسط پاندمی کرونا و کاهش توان مالی واحدهای تولیدی در بسته های حمایتی دستگاه های اجرایی از بنگاه های اقتصادی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصغر اخوان مقدم در جلسه کمیسیون توسعه و بهبود محیط کسب و کار اتاق بازرگانی اصفهان، به تبیین اقدامات کمیته های ذیل این کمیسیون پرداخت و اظهار کرد: در مشکلات پرونده های بیمه، امور بانکی، مالیاتی و تامین اجتماعی فعالان اقتصادی، سیاست کمیسیون، رفع مشکلات از طریق تعامل با رؤسای این ارگان ها قبل از ارجاع پرونده به ستاد تسهیل است.

وی همچنین از برگزاری برنامه های آموزشی به منظور کمک به رفع هرچه بهتر مشکلات مؤدیان و افزایش آگاهی آنان خبر داد.

به گزارش ایسنا، نایب رئیس کمیسیون توسعه و بهبود محیط کسب و کار اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه در حوزه شرکت های تعطیل و نیمه تعطیل نیز تاکنون اقداماتی به شرط داشتن توجیه سودآوری صورت گرفته است، افزود: امروز به دلیل روند صعودی قیمت دلار و منتفی شدن تقریبی واردات اجناس، پتانسیل درآمدی برای شرکت ها افزایش یافته است و شرکت هایی که در گذشته از توجیه اقتصادی لازم برخوردار نبودند، می توانند مجددا راه اندازی شوند.

وی، کمک به راه اندازی مجدد شرکت های تعطیل و نیمه تعطیل را در جلوگیری از فرار سرمایه از استان و آزمون و خطای ناشناخته در یک مسیر جدید حایز اهمیت دانست و تاکید کرد: حرکتی متناسب با کرونا برای حمایت از فعالان اقتصادی صورت نگرفته است.

اخوان مقدم با انتقاد از اینکه در عمل همتی برای تحقق جهش تولید در کشور دیده نمی شود، خواستار توجه ویژه مسئولان کشوری به شرایط حاد ایجاد شده توسط پاندمی کرونا و کاهش توان مالی واحدهای تولیدی در بسته های حمایتی دستگاه های اجرایی از بنگاه های اقتصادی شد.

اجرای ۲۵ درصد قانون بهبود فضای کسب و کار

رئیس کمیسیون توسعه و بهبود محیط کسب و کار اتاق بازرگانی اصفهان نیز از افزایش تعداد کمیته های ذیل کمیسیون خبر داد و اظهار کرد: بسیاری از بنگاه های اقتصادی به علت وجود مشکلات بانکی به تعطیلی کشیده شده اند، بر این اساس، تشکیل کمیته ای به منظور رسیدگی به مشکلات بانکی این واحدها ضروری به نظر می رسد.

غلامرضا اخوان فرید افزود: با وجود تصویب قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار و الزام دستگاه های مختلف به بهبود و اصلاح قوانین و رفع موانع و مشکلات موجود؛ تاکنون تنها ۲۵ درصد از این قانون اجرایی شده است.

وی افزود: البته بسیاری از پیشنهادهای ارائه شده از سوی اتاق های بازرگانی شهرستان ها به اتاق ایران، در رفع مشکلات فعالان اقتصادی موثر بوده است و از آن جمله می توان به تشکیل میز اتاق بازرگانی در بانک مرکزی اشاره کرد که پیگیری و حل و فصل بخش قابل توجهی از مشکلات ارزی فعالان اقتصادی را در پی داشته است.

رئیس کمیسیون توسعه و بهبود محیط کسب و کار اتاق بازرگانی اصفهان ابراز امیدورای کرد؛ پیشنهادهای سازنده مطرح شده در این کمیسیون، برای حل مشکلات اقتصادی استان راهگشا باشد.

همچنین عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت در این نشست گفت: صرف حضور نماینده کارفرما در هیئت های حل اختلاف کافی نبوده و آنها نیازمند رصد، ارائه خدمات آموزشی برای به روز شدن اطلاعات هستند.

محمدرضا برکتین، بر لزوم وجود تعریفی دقیق از واحدهای تعطیل یا راکد تاکید کرد و افزود: برخی از واحدهای راکد برای احیا، نیازمند ایده ای برای فائق آمدن بر مشکلات ناشی از بحران کرونا هستند.

برکتین همچنین افزود: تدوین نقشه کسب و کار و اقدامات کارشناسی با استفاده از ایده ها و توان علمی مشاوران مجرب و اساتید دانشگاه در کمک به احیای واحدها بسیار مؤثر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی کروناویروس فعالان اقتصادی نرخ تورم ركود بانک فعالان اقتصادی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۱۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش تغییر تعرفه های گمرکی برای بازرگانان و فعالان اقتصادی

تین نیوز

عضو اتحادیه لوازم یدکی خودرو و ماشین آلات تهران ضمن اشاره به موضوع تغییر تعرفه های گمرکی و عدم تخصیص ارز، این موارد را مشکلات روزمره تجار و فعالان بخش خصوصی دانسته و تاکید کرد: امروز بازرگانان و فعالان اقتصادی چالش های فراوانی دارند که یکی از آن ها پیش بینی ناپذیری فضای کلان اقتصادی و کوتاه مدت بودن سیاست گذاری های اقتصادی است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، سیدمجید سادات خوانساری ضمن اشاره به افزایش نرخ تعرفه های گمرکی گفت: نرخ تعرفه گمرکی قطعات یدکی خودرو پرمصرف تا ۵۱ درصد افزایش یافته و حجم واردات آن نیز قابل توجه است، همانطور که می دانید ۸۰ درصد قطعات در بازار لوازم یدکی خودرو وارداتی بوده و تنها دلیل این موضوع هم کسب درآمد بیشتر از واردات این قطعات است که پیش بینی ما این است که با اعمال این تعرفه های قطعات پرمصرف خودرو رشد را به دنبال خواهد داشت.

سادات خوانساری ضمن اشاره به تفاوت نگاه مسئولان به واردات و تامین کننده خط تولید خودروساز و بازار لوازم یدکی خودرو گفت: متاسفانه تصویر غلط مسئولان در جهت حمایت از تولیدکنندگان خودرو داخلی و حمایت از تولید داخلی که باعث رانت در این بخش شده است؛ از سوی دیگر، امروزه شاهد کیفیت پایین خدمات پس از فروش این تولیدکنندگان هستیم و اگر زنجیره تامین در بخش بازرگانی بخش خصوص نباشد، بسیاری از مصرف کنندگان دچار مشکل خواهند شد.

وی افزود: خوشبختانه امروز اعضای صنف لوازم یدکی خودرو و ماشین آلات تهران سهم بزرگی از تامین قطعات یدکی خودرو را برعهده دارند؛ اما متاسفانه با رانت های متعددی که در اثر این تصویر غلط شکل گرفته فعال بخش خصوصی را در فشار قرار داده و منجر به انحصار کالا در بازار در آینده خواهد شد.

سادات خوانساری ضمن اشاره به موضوع تغییر تعرفه های گمرکی و عدم تخصیص ارز، این موارد را مشکلات روزمره تجار و فعالان بخش خصوصی دانسته و تاکید کرد: امروز بازرگانان و فعالان اقتصادی چالش های فراوانی دارند که یکی از آن ها پیش بینی ناپذیری فضای کلان اقتصادی و کوتاه مدت بودن سیاست گذاری های اقتصادی است که توان تحلیل بلندمدت را از فعالان بخش خصوصی سلب کرده و در مورد ابتدایی ترین الزامات در کسب و کار و برنامه ریزی و تدوین استراتژی به سختی ممکن است. تغییرات قیمت مواداولیه و محصولات و همچنین بی ثباتی سیاست ها، قوانین، مقررات و رویه های اجرایی در فضای کسب و کار از بزرگ ترین موانع پیش رو فعالان بخش خصوصی است.

این فعال بخش خصوصی دلیل نگاه خاص به موضوع ارز و همچنین نرخ آزاد ارز را تفاوت بین نرخ ارز رسمی و بازار آزاد دانسته که رانت های متعددی را برای برخی ایجاد کرد و گفت: مسئولان نیز برای جلوگیری از سو استفاده بیشتر از این تفاوت نرخ ارز وادار به صدور بیش از ۱۷۰۰ بخشنامه و آئین نامه در مدت تنها پنج سال کرده است که این خود نشانه تصمیم های غلط متعدد و ایجاد بروکراسی های اداری متعدد برای بازرگان در فرآیند تخصیص ارز کرده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • از فعالان اقتصادی واقعی حمایت می‌شود
  • استاندار هرمزگان: از فعالان اقتصادی واقعی حمایت می‌شود
  • ذاکر : از نظر شرعی، هیچ منع قانونی یا مذهبی برای تعطیلی شنبه وجود ندارد/ اتاق بازرگانی و بخش خصوصی از تعطیلی شنبه حمایت می‌کنند + فیلم
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی
  • چالش تغییر تعرفه های گمرکی برای بازرگانان و فعالان اقتصادی
  • مسئولان استان متناسب با "تحقق شعار سال" برنامه‌ریزی کنند
  • راهیابی نمایندگان اتاق بازرگانی ارومیه به هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و ترکیه