Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-06@16:15:02 GMT

مزیت های قاب گوشی در دنیای امروزی + عکس

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۶۱۸۷۶

مزیت های قاب گوشی در دنیای امروزی + عکس

به گزارش افکارنیوز،

قاب گوشی یکی از مهمترین لوازم جانبی موبایلی است که هر کاربر برای گوشی هوشمند خود باید تهیه کند تا از آسیب دیدگی و خط و خش به گوشی هوشمند خود جلوگیری کرده و از آن در برابر ضربه و برخورد با جسم خاصی محافظت کند .

قاب های گوشی در انواع و اقسام و مدل های مختلفی موجود است که هر کدام مناسب برای سلایق خاصی هستند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر شخصی به نوبه خودش یک سلیقه منحصر به فرد و خاصی برای انتخاب قاب گوشی خود دارد که با دیگران فرق میکنه مثلا برای سلایق دخترانه قاب گوشی دخترانه با طرح های فانتزی وجود دارد که از طرح های یونیکورن گرفته تا عروسکی و

هزاران مدل دیگر که بسیار طرفدار دارد و خیلی پر فروش هستند .

همینطور برای سلایق پسران قاب هایی مردانه و پسرانه و شکیل با سلیقه این افراد موجود است که میتوانید از فروشگاه اینترنتی قاب گوشی و لوازم جانبی موبایل مسترکیس خرید کنید و درب منزل پرداخت کنید .

قاب های گوشی از چندین جنس مختلف ساخته شده است که هر کدام مناسب یک مواردی هستند که هر شخصی بسته به

توقع افراد از یک گارد گوشی فرق میکند .

انواع قاب گوشی :

قاب گوشی از جنس TPU  که بسیار مقاوم است و در برابر ضربه دوام بسیار بالایی دارد و به راحتی به گوشی شما آسیب نمیخورد.

TPU یک متریال است که از پلاستیک ساخته شده و به زبان دیگر ترمو پلاستیک پلی اورتان یاد میکنیم خیلی از کاربرد های آن در صنعت شگفتی به بار آورده و کاربرد های بسیار دقیق و کلیدی در ساخت برخی از قطعات صنعتی چه در قطعات خودرو چه یا موتور ساخت برخی از هارد ها و فلش مموری های ضدضربه نیز استفاده شده است و بسیار کاربردی و فوق العاده مقاوم است .

اما میتوان گفت مهمترین و اصلی ترین کاربرد این متریال دارای خواص بسیار زیاد در ساخت قاب گوشی میباشد که دلیل بسیار منطقی برای استفاده از آن وجود دارد ک در ادامه به صورت کامل به آنها خواهیم پرداخت .

این گاردهای محافظ از جنس TPU یک سری ویژگی های منحصر به فردی دارد که به خوبی میتواند نظر شمارا نسبت به این جنس

قاب گوشی کاملا عوض کرده و تاجایی که به جای تنفر عاشق آن شوید .

در واقع TPU در ابتدا دارای ساختار بسیار سختی است که با افزایش دما و حرارت آن به حالت عادی ذوب شده دراورده و سپس

شکل میدهد . این جنس بسیار در برابر حرارت و ضربه و کشش و ساییدگی بسیار مقاوم است و فوق العاده محکم است که

گوشی شما را در برابر ضربه بسیار محافظت میکند و از آسیب های جدی به گوشی هوشمند شما جلوگیری میکند .

قاب های سیلیکونی :

قاب گوشی سیلیکونی که بسیار در گوشی های اپل رواج دارد و اکثر کسانی که از کمپانی اپل گوشی خریداری کرده اند

بیشتر قاب های رنگی سیلیکونی برای گوشی خود استفاده میکنند و فوق العاده راضی هستند .

قاب های سیلیکونی ضد آتش هستند و ضد جوهر که در صورت آتش گرفتن ضد حریق بوده و در صورت خط خطی با خودکار

به راحتی پاک میشود .

قاب گوشی از جنس Boter :

این جنس از قاب گوشی فوق العاده محبوب بوده و بسیار رواج دارد و جزو پر فروش ترین قاب های گوشی به شمار میرود.

این قاب به صورت دور ژله ای پشت طلق میباشند و طراحی های متنوعی پشت این قاب ها وجود دارد .

امروزه با گران قیمت شدن لوازم گوشی و خود گوشی های هوشمند افراد بسیار به دنبال راهی برای جلوگیری از فرسوده شدن

و یا آسیب دیدگی گوشی هوشمند خود هستند و با خواندن این مطالب و دیگر مطالب مهم در دنیای مجازی به این امر پی میبرند

که برای گوشی هوشمند خود قاب گوشی تهیه کنند و از گوشی گرانقیمت خود محافظت کنند .

ما در فروشگاه اینترنتی قاب گوشی و لوازم جانبی موبایل مسترکیس برای شما بهترین قاب های گوشی را با بهترین قیمت ها و

بهترین جنس های موجود در بازار داریم که میتوانید به صورت آنلاین از فروشگاه ما سفارش دهید و درب منزل دریافت

و پرداخت کنید .

کیفیت جنس های مارا با دیگر فروشگاه ها مقایسه کنید و یک خرید مطمئن را با ما تجربه کنید .

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: گوشی هوشمند قاب گوشی گوشی هوشمند خود قاب های گوشی فوق العاده قاب گوشی قاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۱۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

15 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تاریخ علم مملو از رویدادهای مهمی است که نوآوری‌ها، کشف‌ها و حتی زادروزها و درگذشت‌های دانشمندان و مخترعان تاثیرگذار جهان را در برمی‌گیرد. در این تقویم علم، وقایع مهم مصادف با امروز 15 اردیبهشت برابر 4 می را ورق می‌زنیم.

***

آنا آناستازی

۴ می ۲۰۰۱ میلادی برابر با ۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۰ خورشیدی، آنه آناستازی، روان‌شناس آمریکایی درگذشت. آناستازی به‌دلیل توسعه پیشگامانه روان‌سنجی، اندازه‌گیری و درک ویژگی‌های روان‌شناختی معروف است. کار اصلی او، تست روانشناختی معروف به گورو آزمون در سال ۱۹۵۴ است. در این تست، او توجه خودش را به روش‌هایی جلب کرد که نشان می‌داد رشد صفات فردی متاثر از آموزش و وراثت است. او بررسی کرد که چگونه متغیرهای اندازه‌گیری این ویژگی‌ها تفاوت‌ها در آموزش، فرهنگ و زبان را شامل می‌شود. سال ۱۹۷۲، آناستازی اولین زنی بود که در نیم‌قرن دوم قرن بیستم به‌عنوان رئیس انجمن روانشناسی آمریکا انتخاب شد. برای دستاوردهایش، او مدال ملی علم آمریکا را در سال ۱۹۸۷دریافت کرد.

نتی ماریا استیونز

۴ می ۱۹۱۲ میلادی برابر با ۱۵ اردیبهشت ۱۲۹۱ خورشیدی، نتی ماریا استیونز، ژنتیک‌دان و نسل‌شناس آمریکایی درگذشت. استیونز در سال آغاز جنگ داخلی متولد شد اما باوجود شرایط سخت و فرصت‌های تحصیلی محدود زنان، یکی از اولین زنان آمریکایی بود که به‌دلیل مشارکت در تحقیقات علمی به شهرت رسید. در مقام یک زیست‌شناس سلولی و متخصص ژنتیک، سهم بزرگ او در علم به عنوان یکی از اولین دانشمندانی بود که دریافت جنسیت با تفاوت واحد بین دو گروه اسپرم که با یا بدون وجود یک کروموزوم ایکس هستند تعیین می‌شود. به‌عبارتی دیگر، او به‌همراه ادموند بیچر ویلسون، جانورشناس و ژنتیک‌دان آمریکایی، نخستین دانشمندانی در تاریخ بودند که اساس کروموزومی جنسیت را توصیف کردند.

جوزف کارپو

۴ می ۱۷۶۴ میلادی برابر با ۱۵ اردیبهشت ۱۱۴۳ خورشیدی، جوزف کنستانتین کارپو جراح و آناتومیست انگلیسی به‌دنیا آمد. کارپو کسی است که نخستین‌بار از روشی کهن که در هند استفاده می‌شد شیوه مدرن جراحی ترمیمی بینی را معرفی کرد. او در این روش، بینی را با پوستی که از روی پیشانی فرد برداشته بود بازسازی کرد. کارپو ابتدا این عمل را روی چند جسد تمرین کرد. سپس در ۲۳ اکتبر ۱۸۱۶ در بیمارستان دوک یورک در چلسی انگلستان، یک افسر ارتش بریتانیا را که بینی‌اش را به دلیل اثرات سمی درمان‌های جیوه برای کبدش از دست داده بود اما استخوان‌های بینی‌اش کامل بود عمل کرد. او عمل دیگری را روی مردی انجام داد که بینی و گونه‌اش با شمشیر مثله شده بود. این دو عمل موفقیت‌آمیز اولین جراحی پلاستیک مدرن را نشان می‌دهد. کارپو نتایج این شیوه جراحی را در سال ۱۸۱۶ منتشر کرد. اما این تکنیک از زمان‌های قدیم در هند انجام می شد، همچنین گاسپاره تالیاکوتزی، جراح ونیزی، در سال ۱۵۹۸ توضیح داده بود که چگونه می‌توان پوست جایگزین بینی را از پوست شانه یا بازو پیوند زد، اما این روش پس‌از تالیاکوتزی در ایتالیا ماندگار نماند.

اولین قاطر همانندسازی‌شده

۴ می ۲۰۰۳ میلادی برابر با ۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۲ خورشیدی، اولین کرّه قاطر همانندسازی‌شده دنیا به نام آیداهو جم در دانشگاه آیداهو در ایالت یوتاه آمریکا به دنیا آمد. پژوهشگران بااستفاده از سلول جنین قاطر و تخمک اسب، این قاطر را همانندسازی کردند. قاطرها تقریباً همیشه عقیم هستند زیرا الاغ‌ها ۶۲ کروموزوم و اسب‌ها ۶۴ کروموزوم دارند و قاطرها درنهایت ۶۳ کروموزوم دارند. تولیدمثل سرده‌ اسب‌ها ازجمله گونه‌های اسب، الاغ و قاطر در آزمایشگاه و بااستفاده از لقاح مصنوعی و همانندسازی بسیار دشوار است و به‌همین‌علت، میزان موفقیت این همانندسازی بسیار پایین بود. اما سرانجام پس‌از ۳۰۷ بار تلاش، ۲۱ حاملگی و سه بارداری تا آخرین مراحل، سرانجام آیداهو جم اولین کرّه‌ای بود که به‌دنیا آمد.

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • 50 گل برتر دنیای فوتبال در ماه آپریل 2024 / فیلم
  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • (ویدئو) انقلاب در دنیای ورزش با اسکلت بیرونی چینی
  • ۱۷ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود
  • آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد
  • سیر تکامل کادیلاک: سفری 122 ساله در دنیای تجملات و قدرت (فیلم)
  • 16 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • فلفل قرمز: ادویه جدید دنیای مد! (عکس)
  • 15 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟