Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این همایش  با حضور مسئولان کشوری و  مسئولان ارشد استان گیلان  پیام آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد توسط ماریا دوتسنکو ، رییس مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد در تهران به صورت ویدئو کنفرانس پخش شد.

در بخشی از پیام دبیرکل سازمان ملل آمده، امروز ما قربانیان تروریسم را به یاد آورده و ارج می نهیم و در کنار آنانی می ایستیم که اندوهناک هستند و افرادی که همچنان زخم های فیزیکی و روانی قساوت های ترورریسم را تحمل می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل سازمان ملل متذکر شد: به یاد آوردن قربانیان تروریسم و تلاش بیشتر جهت حمایت و کمک به آنان مهم است تا بتوانند زندگی های خود را از نو ساخته و ترمیم نمایند که این شامل تلاش ما برای همکاری با نمایندگان مجالس و دولت ها به منظور تهیه پیش نویس و تصویب قانون ، همچنین راهبردهای ملی به منظور کمک به قربانیان می شود.

گوترش در این پیام خاطرنشان کرد:  باید به حمایت از انجمن های قربانیان در راستای کار ارزشمند آنها ادامه دهیم و باید تضمین کنیم ندای آنانی که تحمل رنج کرده اند همواره شنیده شده و هرگز فراموش نشوند و سازمان ملل متحد نیز در همبستگی با همه قربانیان تروریسم امروز و هر روز در کنار آنان ایستاده است.

اثر تروریسم بر قربانیان می تواند در طول عمر ادامه یافته و در نسل ها طنین انداز شود که خاطرات تکان دهنده و فراموش نشدنی هستند اما می توانیم به قربانیان و بازماندگان با پی گیری حقیقت ، عدالت و پرداخت غرامت و همچنین تقویت ندای آنان و ارتقای حقوق بشرشان کمک کنیم.

در بخش دیگری از پیام دبیرکل سازمان ملل آمده  ، این سومین روز بین المللی یادبود و احترام به قربانیان تروریسم در حالی رخ می دهد که جهان در آشوب است و بحران کووید ۱۹ راه زندگی و تعامل ما با یکدیگر را تغییر داده است.

خدمات حیاتی برای قربانیان مانند روندهای عدالت جنایی و حمایت روانی قطع شده ، یا به تاخیر افتاده و یا پایان یافته ، در حالیکه دولت ها توجه و منابع را بر مبارزه با این همه گیری متمرکز کرده اند.

 دبیرکل سازمان ملل در این پیام یادآور شده : تعدادی از مراسم یادبود و گرامیداشت به دلیل بیماری کرونا فسخ گردیده یا به گونه آنلاین انجام می شوند که این امر مانع از توان قربانیان برای یافتن تسلی و آرامش شده و به دلیل محدودیت های فعلی ، نخستین کنگره جهانی ملل متحد برای قربانیان تروریسم به سال آینده موکول شده است.

همچنین مدیرعامل انجمن دفاع از قربانیان ترور در ادامه این همایش طی سخنانی اظهار کرد: از ابتدای انقلاب ، کشور ایران به خصوص استان گیلان مورد هجمه تروریسم قرار گرفت که این امر سبب شد تا روحیه مبارزه با تروریسم و بی عدالتی و مبارزه برای حق کرامت انسانی در نزد گیلانیان زیاد شود.

منصوره کرمی افزود: به همین دلیل منافقان ترورهای خود را از استان گیلان آغاز کردند و افراد زیادی از اقشار مختلف مردم در این استان توسط منافقان به شهادت رسیدند چون مردم ابن خطه روحیه مبارزه با ترورریسم دارند.

وی ادامه داد: از تمام مسئولان کشور و همچنین مسئولان جهان تقاضا دارم که جلوی اعمال این خشونت طلبان  را بگیرند و اجازه ندهند که بعضی از دولت ها، تروریسم خوب و بد تشکیل داده و از آن حمایت کنند.

وی بیان کرد: در این راستا آمریکا گروهی مثل داعش را تربیت می کند تا به کمک آنان به اهداف پلید و شوم خود برسد و از طرف دیگر با حمایتی که از منافقان می کنند و با کمک های مالی و حمایت های همه جانبه که می شوند، هنوز این گروهک در دنیا حضور دارند و به اعمال پلید خود ادامه می دهند.

در پایان این همایش نیز از سوی مسئولان برگزاری ، به تعدادی از خانواده های شهدای ترور استان گیلان تندیس و لوح اهداء شد.

پس از انقلاب شکوهمند اسلامی تاکنون ۱۷ هزار نفر از هموطنان توسط منافقان و دشمنان این نظام ترور شدند که استان گیلان نیز ۱۴۴ شهید ترور دارد.  

    

برچسب‌ها رشت گیلان بنیاد شهید و امور ایثارگران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت گیلان بنیاد شهید و امور ایثارگران رشت گیلان بنیاد شهید و امور ایثارگران دبیرکل سازمان ملل قربانیان تروریسم قربانیان ترور استان گیلان ملل متحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۱۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • دیدار دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر با سفیر ایران در سوریه
  • پیشنهادات امیرعبداللهیان به دبیرکل سازمان همکاری اسلامی
  • پولشویی
  • دبیرخانه سازمان همکاری اسلامی جنایات اسرائیل را مستندسازی کند
  • پیشنهادهای ایران به سازمان همکاری اسلامی درباره غزه
  • امیرعبداللهیان با دبیزکل سازمان همکاری‌های اسلامی دیدار کرد
  • همایش آموزشی زائران تمتع برگزار شد
  • پشتیبانی از صهیونیست ها از معیارهای دوگانه سیاست غرب است
  • آزمون استخدامی آموزش و پرورش با رقابت ۹۴۲۵ داوطلب در گیلان برگزار شد