Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، «روایت شیدایی» سوگواره مجازی عکس و فیلم کوتاه فرهنگسرای سرو به مناسبت ماه محرم و ایام عزاداری اباعبدالله الحسین علیه‌السلام است که در محورهای متعددی برگزار می‌شود.از آنجا که با شیوع ویروس کرونا عزاداری امام حسین (ع) در سراسر کشور دچار تغییر در سبک برگزاری شده است، تاکید بر ایجاد فضای معنوی در سطح جامعه و تشویق مردم به برگزاری مراسم در خانه‌هایشان و فضای مجازی امری بسیار مهم و ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همین رو سوگواره «روایت شیدایی» با هدف تبیین هویت دینی و انقلابی و گسترش و تعمیق شناخت شهروندان از الگوهای برجسته دینی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی برگزار می‌شود.

در زیر فراخوان این سوگواره و دعوت به شرکت علاقه‌مندان در آن منتشر می‌شود.

اهداف محوری:

محوریت این سوگواره مجازی تعمیق هویت دینی و انقلابی و گسترش شناخت شهروندان از الگوهای دینی نظیر رسول اکرم (ص)، ائمه هدی (ع) و بزرگان، مفاخر و علمای اسلام است.

اهداف کاربردی:

از دیگر اهداف راهبردی این سوگواره می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:
افزایش بصیرت و آگاهی در مخاطبان در خصوص فرهنگ عاشورایی
آشنایی با مراسم عزاداری در اقوام و فرهنگ‌های مختلف
توجه به گسترش فرهنگ عاشورایی با همکاری مخاطبان
توجه به اهمیت برگزاری مراسم عزاداری محرم با توجه به محدودیت‌ها و پروتکل‌های بهداشتی

محورهای سوگواره:

با توجه به رسالت و اولویت کاری فرهنگسرای سرو، محورهای این سوگواره مجازی در ۱۰ بخش اصلی طبقه‌بندی شده است:
۱- معرفی آئین‌ها و مراسم عزاداری در اقوام گوناگون ایرانی با تکیه بر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی ستاد ملی کرونا
۲- نشان عزا بر سردر خانه‌ها
۳- فرهنگ حسنه کمک‌های مومنانه
۴- روضه‌های خانگی با جمعیت کمتر از ۱۰ نفر (رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی)
۵- عزاداری کودکان
۶- نذورات مردمی متناسب با شرایط خاص ناشی از شیوع ویروس کرونا (شامل: اهدای ماسک، دستکش، اقلام بهداشتی ضدعفونی‌کننده و …)
۷- عزاداری با حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی
۹- عزاداری در مکان‌های خاص نظیر سربازخانه‌ها، آتش‌نشانی....
۱۰- ماسک بر چهره عزاداران

مقررات شرکت در بخش «عکس» سوگواره:

عکس‌های ارسالی می‌توانند رنگی یا سیاه و سفید باشند. تعداد عکس‌های ارسالی حداکثر ۱۰ عکس است.

برای بخش حرفه‌ای عکس، فرمت قابل قبول آثار JPEG با وضوح 3 dpi و طول ۱۰۰۰ پیکسل می‌باشد.

در بخش تلفن همراه، محدودیتی در مورد کیفیت عکس‌های ارسالی وجود ندارد، بدین معنی که عموم شهروندان با هر نوع گوشی هوشمند و با هر کیفیتی مجاز به ارسال عکس هستند. (لازم به ذکر است عکس‌ها تا جایی ویرایش شوند که سندیت عکس مخدوش نشود.)

مقررات شرکت در بخش «فیلم کوتاه» سوگواره:

در این بخش از سوگواره تنها آثاری که با دوربین تلفن همراه ضبط شده است پذیرفته می‌شود.

فیلم‌های ارسالی می‌توانند در قالب مستند، داستانی و پویانمایی باشد.

کارگردان اثر (ارسال کننده) صاحب و تهیه کننده اثر خواهد بود.

زمان فیلم‌های متقاضی شرکت در سوگواره حداقل ۱ و حداکثر ۵ دقیقه خواهد بود.

آثاری که با استفاده از فیلم‌های آرشیوی موجود در فضای مجازی ساخته شده باشند پذیرفته نمی‌شوند.

توجه:

شرکت‌کننده در سوگواره به عنوان مالک اثر شناخته می‌شود و مسئولیت هرگونه دعوی در باب مالکیت اثر از عهده برگزار کننده خارج است و حق استفاده از آثار پذیرفته شده برای چاپ در کتاب، بروشور یا انتشارات مربوط به سوگواره، با ذکر نام خالق اثر در اختیار دبیرخانه سوگواره خواهد بود.

جوایز سوگواره:

۱- بخش عکس حرفه‌ای:
جایزه نفر اول مسابقه عکس اهدا تندیس، لوح سپاس و مبلغ ۲۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال
جایزه نفر دوم مسابقه عکس اهدا تندیس، لوح حضور در برنامه و مبلغ ۱۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال
جایزه نفر سوم مسابقه عکس اهدا تندیس، لوح حضور در برنامه و مبلغ ۱۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال

۲- بخش عکس شهروندی:

جایزه نفر اول مسابقه عکس اهدا تندیس، لوح حضور در برنامه و مبلغ ۱۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال
جایزه نفر دوم مسابقه عکس اهدا تندیس، لوح حضور در برنامه و مبلغ ۱۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال
جایزه نفر سوم مسابقه عکس اهدا تندیس، لوح حضور در برنامه و مبلغ ۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال

۳- بخش فیلم کوتاه ۱۰۰ ثانیه‌ای، مستند و پویانمایی:

جایزه نفر اول مسابقه فیلم کوتاه اهدا تندیس، لوح سپاس و مبلغ ۲۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال
جایزه نفر دوم مسابقه فیلم کوتاه اهدا تندیس، لوح حضور در برنامه و مبلغ ۱۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال
جایزه نفر سوم مسابقه فیلم کوتاه اهدا تندیس، لوح حضور در برنامه و مبلغ ۱۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال

به نفرات اول تا دهم همه بخش‌ها، ۳۰ درصد تخفیف استفاده از کلاس‌های آموزشی سازمان در دوره‌های عکاسی، کارگردانی، مستندسازی و فیلمنامه‌نویسی تعلق می‌گیرد.

مهلت ارسال آثار:

از اول ماه محرم تا پایان روز اربعین حسینی (۳۱ مرداد تا ۱۷ مهرماه ۹۹)

زمان داوری:

نوزدهم ماه صفر (از ۱۸ تا پایان مهرماه ۹۹)

اعلام نتایج:

همزمان با آغاز امامت حضرت ولی عصر (عج)، چهارم آبان ماه

نحوه داوری آثار:

بازبینی اولیه جهت شرکت در مسابقه
از هر شرکت‌کننده در نهایت یک عکس قابل پذیرش خواهد بود.
به نفرات راه یافته به نمایشگاه، گواهی شرکت در نمایشگاه نیز ارائه خواهد شد.

توجه به جنبه‌های زیبایی‌شناسی، نگاه عکاس در بهره‌گیری از نشانه‌های دقیق عناصر تصویری، نوآوری و خلاقیت و توجه به محورهای سوگواره در داوری مؤثر خواهد بود..
آثار رسیده توسط هیئتی متشکل از کارشناسان، استادان و صاحب‌نظران ارزیابی شده و منتخبان علاوه بر عرضه آثارشان در نمایشگاه‌ها، در کتاب سوگواره نیز چاپ خواهند شد. نمایشگاه اصلی در گالری موزه امام علی (ع) برگزار خواهد شد.

نحوه ارسال اثر:

علاقه مندان جهت ارسال آثار خود می‌توانند به دو شیوه از طریق سایت https://majazi.farhangsara.ir، Instagram و یا ارسال فایل اثر به شماره واتساپ ۰۹۳۳۵۹۷۹۵۹۴ اقدام نمایند.

در تمامی شیوه‌های عنوان شده جهت ارسال اثر می‌بایست مشخصات کامل صاحب اثر، آدرس و شماره تماس صاحب اثر به همراه بخش مورد نظر جهت حضور در سوگواره نیز ارسال گردد.

علاقه مندان به کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره ۸۸۷۹۹۱۵۴ دبیر خانه سوگواره تماس حاصل کنند و یا با پست الکترونیکی ravayate.sheydaei@gmail.com ارتباط برقرار کنند.

آدرس اینستاگرام سوگواره شیدایی: Instagram: @ravayate_sheydaei

داوران مسابقه:
داوران بخش‌های عکس و فیلم کوتاه به شرح زیر معرفی می‌شوند:
فرهاد سلیمانی، رسول اولیا زاده و امیرعلی جوادیان داوران بخش عکسی هستند و مهریار مهدوی نادری و هاشم فکوری عیسی‌پور داوران مسابقه بخش فیلم کوتاه می‌باشند.

کد خبر 5006021

منبع: مهر

کلیدواژه: حسینیه مهر محرم 99 فرهنگسرای سرو ماه محرم و صفر محرم 99 محمدعلی تسخیری کنفرانس بین المللی معرفی کتاب ویروس کرونا پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ماه محرم و صفر ابن سینا معرفی نشریات فلسفه پیام تسلیت سازمان تبلیغات اسلامی ماه محرم پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی فیلم کوتاه عکس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۱۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از علی علیزاده در نشست دبیران انجمن‌های علمی با رییس دانشگاه، با اشاره به اقدامات انجام شده گفت: ۳۶۶ عنوان برنامه در سال ۱۴۰۰ برگزار شده است که از این تعداد ۱۸۳ مورد آن کارگاه، ۳۹ مورد رویداد و همایش و ۱۰۳ مورد بازدیدهای علمی و ۶ دوره برگزاری مسابقات و ۳ مورد حمایت برای حضور در نمایشگاه می شود.

وی حمایت از ۱۶ مورد ارائه طرح‌های نوآورانه و ۸ مورد حمایت از نشریات را از دیگر اقدامات اداره انجمن‌های علمی عنوان کرد و یادآور شد: بیشترین تعداد برنامه های برگزار شده مربوط به دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر بوده است. پس از آن دانشکده‌های مهندسی شیمی و مهندسی عمران قرار دارد.

ریس اداره انجمن‌های علمی به انتخابات دوره هجدهم انجمن‌های این دانشگاه اشاره کرد و گفت: ۲۱۳ کاندید در این دوره ثبت نام کردند و میانگین معدل آنها ۱۶.۶۴ بوده است. تعداد مشارکت‌ها در انتخابات انجمن‌ها نیز ۳۰۱۵ نفر بوده است.

علیزاده با بیان اینکه هسته علمی نانو و رباتیک به صورت بین رشته ای تشکیل شد، خاطرنشان کرد: هسته‌های علمی شامل دو بخش شورای سیاستگذاری که متشکل از اعضای هیات علمی دانشکده‌ها و تیم اجرایی که متشکل از دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر می باشند، که اعضای تیم‌های اجرایی طی فرایندی توسط شورای سیاستگذاری انتخاب می شوند.

وی اضافه کرد: از مهمترین رویدادهای برگزار شده AUT TALK است که در آن از کارآفرینان برتر کشور دعوت می گردد تا علاوه بر معرفی مجموعه خود، تجربیات کاری خود را با دانشگاهیان به اشتراک بگذارند که آخرین رویداد آن، AUT TALK کویر تایر بوده‌ است که در اسفند ماه سال گذشته برگزار شد.

علیزاده ادامه داد: تاکنون ۱۶ دوره AUT TALK برگزار شده است و در سال جاری برنامه داریم که در هر ماه یکی از این رویدادها را در یکی از دانشکده‌ها با مشارکت کارآفرینان برگزار کنیم تا تجارب این حوزه به اشتراک گذاشته شد.

رییس اداره انجمن‌های علمی راه اندازی مرکز نوآوری در دانشکده شیمی را حاصل برگزاری رویداد AUT TALK عنوان کرد و یادآور شد که برگزاری این رویداد ها می تواند علاوه بر انتقال تجربه کارآفرینان به دانشجویان و جامع دانشگاهی دستاوردهای مادی و معنوی دیگر نیز برای دانشگاه به ارمغان بیاورد.

یکی دیگر از برنامه‌های ما حمایت از طرح‌های نوآورانه است که سال گذشته برگزار و طی آن ۱۶ طرح به مرحله نهایی رسید. فاز اول پرداختی ها به این ۱۶ تیم صورت گرفته است.
وی ابراز امیدواری کرد که تا پایان اردیبهشت جاری فاز اول این طرح‌ها به پایان می رسد و دموی اولیه این طرح‌ها ارائه خواهد شد.

علیزاده خاطر نشان کرد: در صورتی که در این فاز، طرح‌های منتخب تایید شوند وارد فاز بعدی می شوند. ما در تلاش هستیم که مرحله دوم این رویداد را شروع کنیم و در این راستا با شرکتهای مختلفی همچون دانا انرژی مذاکراتی داشتیم تا متولی برگزاری دور بعدی این رویداد باشند.

به گفته وی، قرار است این شرکت ها محورهای مورد نیاز خود را اعلام کنند و بعد از ارائه آنها در دانشگاه و جمع آوری طرح های مطرح شده سرمایه گذاری جهت به نتیجه رسیدن طرح‌های منتخب از سوی این شرکت ها تامین گردد.

رییس اداره انجمن‌های علمی گردهمایی معرفی انجمن های علمی را از دیگر برنامه هایی این اداره نام برد که در سال گذشته جهت معرفی فعالیت های انجمن های علمی به دانشجویان ورودی جدید برگزار گردید.

وی گفت‌: یکی دیگر از ماموریت هایی که این اداره در حال پیگیری است، حوزه دانش آموزی می باشد که ما دو حوزه بازدیدهای دانش آموزی و آموزش دانش آموزی را مد نظر قرار دادیم. در این راستا مدرسه رباتیک اداره انجمن های علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق شد که بیش از ۹۹ دوره آموزشی در حوزه رباتیک در سال گذشته برگزار کند و بیش از ۷۰۰ دانش آموز را آموزش دادیم که هم از نظر مسوولیت اجتماعی دانشگاه قابل توجه بود و هم از جنبه آموزشی و ترویج اهمیت داشته است.

علیزاده با بیان اینکه در سال‌ گذشته بیش از ۵۹۸ دانش آموز از سراسر کشور برای بازدید به دانشگاه آمدند و انجمن های علمی در این زمینه بسیار فعال بودند، اظهار کرد: برنامه آتی ما شامل حمایت از برنامه های انجمن‌های علمی و برگزاری رویدادهای AUT TALK ها است.

یکی دیگر از برنامه‌های ما حمایت از طرح‌های نوآورانه است که سال گذشته برگزار و طی آن ۱۶ طرح به مرحله نهایی رسید. فاز اول پرداختی ها به این ۱۶ تیم صورت گرفته است.
وی ابراز امیدواری کرد که تا پایان اردیبهشت جاری فاز اول این طرح‌ها به پایان می رسد و دموی اولیه این طرح‌ها ارائه خواهد شد.

علیزاده خاطر نشان کرد: در صورتی که در این فاز، طرح‌های منتخب تایید شوند وارد فاز بعدی می شوند. ما در تلاش هستیم که مرحله دوم این رویداد را شروع کنیم و در این راستا با شرکتهای مختلفی همچون دانا انرژی مذاکراتی داشتیم تا متولی برگزاری دور بعدی این رویداد باشند.

به گفته وی، قرار است این شرکت ها محورهای مورد نیاز خود را اعلام کنند و بعد از ارائه آنها در دانشگاه و جمع آوری طرح های مطرح شده سرمایه گذاری جهت به نتیجه رسیدن طرح‌های منتخب از سوی این شرکت ها تامین گردد.

رئیس اداره انجمن‌های علمی گردهمایی معرفی انجمن های علمی را از دیگر برنامه هایی این اداره نام برد که در سال گذشته جهت معرفی فعالیت های انجمن های علمی به دانشجویان ورودی جدید برگزار گردید.

وی گفت‌: یکی دیگر از ماموریت هایی که این اداره در حال پیگیری است، حوزه دانش آموزی می باشد که ما دو حوزه بازدیدهای دانش آموزی و آموزش دانش آموزی را مد نظر قرار دادیم. در این راستا مدرسه رباتیک اداره انجمن های علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق شد که بیش از ۹۹ دوره آموزشی در حوزه رباتیک در سال گذشته برگزار کند و بیش از ۷۰۰ دانش آموز را آموزش دادیم که هم از نظر مسوولیت اجتماعی دانشگاه قابل توجه بود و هم از جنبه آموزشی و ترویج اهمیت داشته است.

علیزاده با بیان اینکه در سال‌ گذشته بیش از ۵۹۸ دانش آموز از سراسر کشور برای بازدید به دانشگاه آمدند و انجمن های علمی در این زمینه بسیار فعال بودند، اظهار کرد: برنامه آتی ما شامل حمایت از برنامه های انجمن‌های علمی و برگزاری رویدادهای AUT TALK ها است.

وی اضافه کرد: یکی دیگر از برنامه‌هایی که در حال پیگیری آن هستیم برگزاری رویداد شب علم است که با همکاری معاونت علمی برگزار خواهد شد. اولین دوره این رویداد در دانشگاه تربیت مدرس برگزار گردیده است و در صدد آن هستیم که میزبانی دومین دوره آن در دانشگاه صنعتی امیرکبیر باشیم.

وی در این باره توضیح داد: در این رویداد به مدت ۳ روز درب های دانشگاه به روی عموم مردم باز خواهد بود تا با فعالیت ها و دست آوردهای دانشگاه آشنا شوند و به عبارتی ارائه دستاوردهای دانشگاهی به عموم مردم، توسط جامعه دانشگاهی به زبان ساده و جذاب خواهد بود به نحوی که برای عموم مردم قابل درک باشد و به گسترش تفکر و طرز فکر علمی و علاقه‌مند کردن مردم به علم و فعالیت‌های علمی منجر شود.

علیزاده از برگزاری مسابقات رباتیک خبر داد و گفت: همانطور که میدانیم سالیان طولانی است که این دانشگاه در حوزه رباتیک فعال است و مسابقات علمی گسترده ای در این زمینه توسط اداره انجمن های علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شده است و طبق پیگیری‌هایی که ما با وزارت علوم انجام دادیم، مقرر شد میزبانی برگزاری مسابقات رباتیک در بخش ورزشی به این دانشگاه محول گردد.
رییس اداره انجمن‌های علمی برگزاری جشن تقدیر را از دیگر برنامه های این بخش دانست و در این باره توضیح داد: ما سالانه انجمن های برتر را معرفی می کنیم و بنا داریم هفته آخر اردیبهشت مراسم تقدیر از انجمن ها علمی دوره هفدهم را برگزار کنیم.

وی افزود: ما انجمن ها از نظر کمی و کیفی توسط کارشناسان مورد ارزیابی قرار می دهیم و جشنی برگزار می‌شود و از برترین ها در هر حوزه تقدیر به می آید و در نهایت انجمن علمی برگزیده مشخص شده و تندیس افتخار برترین انجمن به آن دانشکده داده خواهد شد.

وی برگزاری ۱۰ بازدید هدفمند را از دیگر برنامه ها عنوان کرد که به صورت بین رشته ای خواهد بود و افزود: یکی از حوزه‌هایی که به دنبال آن هستیم، راه اندازی جامعه فارغ التحصیلان انجمن های علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر است که در این راستا سابقه ۱۴ دوره از فعالیت انجمن های علمی را استخراج کرده ایم و گروهی را تشکیل دادیم تا با آنها در قالب دعوت به عضویت در این جامعه ارتباط برقرار نمایند تا از این ظرفیت بتوانیم در امور مختلف انجمن های علمی حداکثر استفاده را داشته باشیم.

در پایان امیدوار هستم با فعالیت های انجمن های علمی دوره هجدهم در سال جاری همچون گذشته دست آوردهای ارزنده ای برای دانشگاه و کشور به ارمغان بیاوریم.

کد خبر 6097200

دیگر خبرها

  • درخشش مربی قزوینی در مسابقه عکس سال
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • برگزاری سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله در تبریز
  • اعلام ورزشگاه محل برگزاری سه مسابقه خانگی آبی پوشان جنوب
  • (عکس) هادی چوپان دچار شیدایی شده است؟
  • برگزاری آیین بانوی اهداکننده حیات در استان یزد
  • فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی سفینه‌النجاه منتشر شد
  • «روایت اول» از ردیف یک موسیقی‌دان مهم منتشر شد/خواندن یک قصه جالب
  • دومین فراخوان جشنواره استانی «راویان غدیر»
  • فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی «سفینة‌النجاة» منتشر شد