Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@22:01:14 GMT

تخریب عضله از عوارض بیماری کرونا

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۶۱۹۳۲

تخریب عضله از عوارض بیماری کرونا

دکتر شکراله سلمان زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: تخریب عضلانی باعث می‌‎شود فرد تا مدت‌ها ضعف شدید عضلانی داشته باشد.

وی افزود: حتی برخی از افراد تا مدت‌ها توان از جا برخاستن را ندارند، البته با تقویت عضلات، بازتوانی، فیزیوتراپی و مصرف دارو بهبودی حاصل می‌شود ولی فلج کامل و درگیری عصب تاکنون مشاهده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلمان زاده بیان کرد: این گونه عوارض شدید بیشتر در افراد با بیماری‌های زمینه‌ای از جمله دیابت، فشار خون و گروه سالمند بروز می‌کند.

این متخصص بیماری‌های عفونی ادامه داد: علایم و عوارض بیماری متنوع است که گوارشی، تنفسی و عضلانی را شامل می‌شود.

وی در خصوص راه های ورود ویروس به بدن گفت: کرونا از طریق گوش امکان ورود به بدن را ندارد اما در صورت ابتلا به بیماری می‌تواند گوش داخلی را درگیر کند.

التهاب ملتحمه از عوارض کرونا بر بینایی

سلمان زاده اضافه کرد: این بیماری می‌تواند هر نقطه از بدن را درگیر کند که تاثیر بر روی سیستم عصبی مرکزی، ایجاد مننژیت، التهاب پرده‌های مغزی، تاثیر روی عصب‌های چشایی، بویایی، شنوایی و گاهی بینایی را در بر می‌گیرد.

این متخصص بیماری‌های عفونی افزود: از عوارض کرونا بر روی بینایی ایجاد التهاب ملتحمه و در دستگاه گوارش، تهوع، استفراغ، سکسکه، اسهال و دل پیچه است و التهاب و نارسایی کلیه از دیگر عوارض است که در افراد متختلف متفاوت است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: براساس آخرین گزارش اعلام شده ۱۲ شهر خوزستان سفید، ۲ شهر زرد، چهار شهر نارنجی و ۲ شهر همچنان در وضعیت قرمز کرونا هستند.

دکتر فرهاد ابول نژادیان افزود: تعداد کل مبتلایان بستری خوزستان در روز جمعه ۳۱ مرداد، ۲۳ نفر گزارش شد که از این تعداد ۱۱ بیمار در محدوده دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور، پنج بیمار در محدوده دانشگاه علوم دزفول، چهار بیمار در محدوده دانشگاه علوم پزشکی آبادان، سه بیمار در محدوده دانشگاه علوم پزشکی بهبهان بودند و دانشگاه علوم پزشکی شوشتر هیچ بیمار بستری جدید در این مدت نداشت.

وی ادامه داد: در مجموع کل مبتلایان ۲۶۰ نفر در بخش‌ عادی بیمارستان‌ها، ۱۳۵ مبتلا در بخش مراقبت‌های ویژه در خوزستان بستری هستند و ۳۴ بیمار نیز در وضعیت اینتوبه (لوله‌گذاری در مجاری) به سر می‌برند.

برچسب‌ها ویروس کرونا اهواز پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اهواز ویروس کرونا اهواز دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۱۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا

ایسنا/سیستان و بلوچستان نشست مشترک سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار با نماینده سازمان بهداشت به منظور بررسی آسیب‌های پساسیل و پیشگیری از شیوع بیماری‌های ناشی از سیل، برگزار شد.

دکتر ضاربان امروز پنجشنبه در این جلسه ضمن تاکید بر لزوم عزم همگانی به منظور مهار بحران‌های پس از سیل به ویژه در حوزه سلامت گفت: هم مرز بودن استان سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه، به خصوص مناطق تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار باعث شده طی رفت و آمدهای مرزی بیماری مالاریا از کشور همسایه وارد شود و سیل اخیر نیز خطر شیوع این بیماری را افزایش داده است.

دکتر ضاربان تصریح کرد: اقدامات گسترده بهداشتی در منطقه از سیل گذشته تاکنون ادامه دارد، اما عزم همگانی و بین‌المللی برای پیشگیری از بیماری مالاریا و سایر بیماری‌های منتقله از آب و غذا نیازمند نقش آفرینی همه ارکان سلامت است.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار در این جلسه ضمن دعوت از کارشناسان سازمان بهداشت جهانی جهت بررسی وضعیت منطقه، اختصاص اعتبارات ویژه جهت مقابله با بیماری مالاریا را خواستار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF