Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: اقدام هیئت رئیسه مجلس برای اصلاح آئین نامه در جهت شکل گرفتن کمیسیون قضایی کار غلطی است، زیرا نمی‌توان آئین نامه را برای یک کار خورده اصلاح کرد باید از همان ابتدا تدابیر لازمی صورت می‌گرفت.

 

حسن نوروزی عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، درباره چرایی عدم تشکیل کمیسیون قضایی مجلس اظهار داشت: متاسفانه هیئت رئیسه مجلس همکاری لازم را انجام نمی‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
یعنی تک تک اعضا بایستی با نمایندگان صحبت می‌کردند تا آن‌ها را راغب سازند تا به کمیسیون قضایی مجلس بیایند که این اتفاق صورت نگرفت.
وی ادامه داد: حتی اکنون هم هیئت رئیسه مجلس کاری را انجام نمی‌دهد. متاسفانه کمیسیونی که یک تنه در مجلس گذشته موثر بود هنوز در این مجلس شکل نگرفته است.
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: اقدام هیئت رئیسه مجلس برای اصلاح آئین نامه در جهت شکل گرفتن کمیسیون قضایی کار غلطی است، زیرا نمی‌توان آئین نامه را برای یک کار جزیی اصلاح کرد باید از همان ابتدا تدابیر لازمی صورت می‌گرفت.
نوروزی تصریح کرد: رایزنی‌ها درباره تشکیل کمیسیون قضایی همچنان ادامه دارد اما با توجه به زمان دو هفته‌ای نمایندگان برای سرکشی به حوزه‌های انتخابیه تعیین تکلیف این کمیسیون به دو هفته آتی موکول خواهد شد و همین طور باید منتظر انتخابات میان دوره‌ای مجلس بمانیم
این نماینده مجلس با بیان اینکه مجلس به فکر اعتبار خود نیست، زیرا بی‌توجهی به این کمیسیون مهم معنایی جز این ندارد، گفت: تاکنون ١٠ نفر از نمایندگان برای عضویت در کمیسیون قضایی اعلام آمادگی کرده‌اند.   به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، از ابتدای تشکیل مجلس یازدهم و با وجود تشکیل شدن کمیسیون‌های این مجلس اما هنوز کمیسیون قضایی که در مجلس دهم به تنهایی ۴۰ درصد از کار‌های مجلس را به دوش کشیده بود هنوز تشکیل نشده است. این درحالی است که حدود ۱۹ نفر از نمایندگان مجلس حوزه تحصیلاتشان در حرفه حقوق و قضا بوده است که متاسفانه در کمیسیونی غیر از تحصیلات خود عضو هستند که همین امر باعث شده است کمیسیون قضایی مجلس یازدهم که یکی از ارکان مهم مجلس است تا به امروز تشکیل نشود.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجلس یازدهم کمیسیون قضایی نوروزی هیئت رئیسه هیئت رئیسه مجلس کمیسیون قضایی قضایی مجلس آئین نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۲۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت حسن روحانی از مخالفت امام خمینی با مرتبط کردن سازمان اطلاعاتی با رهبری و بیت ایشان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از سایت رئیس دولت های یازدهم و دوازدهم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی در گفت‌وگو با عوامل مستند «احمد»، جلسه کمیسیون مشترک مجلس را درباره تشکیل سازمان اطلاعاتی کشور با حضور سید احمد خمینی و انتقال نظر امام توسط ایشان روایت کرده است:

ما از حاج احمدآقا دعوت کردیم برای کمیسیونی که ویژه‌ تشکیل سازمان اطلاعاتی کشور بود [شرکت کند]. بین کمیسیون‌های دفاع، داخلی و خارجی یک کمیسیون مشترک تشکیل داده بودیم. آنجا بحث بود که اولاً سازمان باشد یا وزارتخانه؟ اگر سازمان است، وابسته باشد به نخست‌وزیر، مثل سابق که ساواک سازمانی بود وابسته به نخست‌وزیری، یا حتی وابسته باشد به دفتر امام و زیر نظر مستقیم امام باشد.

وی ادامه داد: من زنگ زدم به حاج احمدآقا، تقاضا کردم گفتم که شما یک جلسه به کمیسیون بیایید و همه‌ حرف‌ها را بشنوید و بعد به امام منتقل کنید. ایشان جلسه‌ بعد آمد به کمیسیون، چند نظر بود در کمیسیون، همه‌ نظرات گفته شد. مثلاً دو نفر بودند که می‌گفتند سازمان اطلاعاتی را باید بدهیم به قوه‌ قضائیه، با این استدلال که قوه‌ قضائیه باید از جرایم پیشگیری کند و این سازمان اطلاعاتی باید پیشگیری‌کننده باشد. عده‌ای می‌گفتند باید حتماً تحت نظر رهبری و بنابراین زیر نظر امام باشد. عده‌ای می‌گفتند که در دولت باشد و بحث بود که در دولت سازمان باشد یا وزارتخانه. همه‌ این چهار نظر در حضور حاج احمدآقا و به طور مفصل بیان شد. ایشان همه را گوش کرد و بعد هم رفت و فردایش به من زنگ زد.

روحانی افزود: به من گفت که امام فرموده مجلس هر تصمیمی بگیرد من مداخله‌ای نمی‌کنم ولی این تشکیلات را اصلاً به رهبری و بیت و... متصل نکنید. بنابراین مخالفت کردند که یک چنین دستگاه اطلاعاتی وابسته به امام یا بیت امام باشد و بعد فرمودند دیگر بقیه‌اش را خودتان می‌دانید. در نهایت در کمیسیون تصویب شد به عنوان وزارتخانه.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904277

دیگر خبرها

  • اصلاح ۴۴ نقطه از گره‌های ترافیکی مشهد تا پایان سال جاری
  • روایت حسن روحانی از مخالفت امام خمینی با مرتبط کردن سازمان اطلاعاتی با رهبری و بیت ایشان
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • توافق مجلس و دولت برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • توافق کمیسیون اقتصادی مجلس با «مخبر» برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، گام مهمی در روند قانون‌گذاری است
  • ۹ سال انتظار برای تشکیل نهاد حامی کودکان کافی نیست؟/ پلیس اطفال و نوجوانان پشت چراغ سبز مجلس
  • برگزاری نشست کمیته بدوی انضباطی فدراسیون بسکتبال
  • تشکیل ۳ پرونده قضایی در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی
  • فرانسه بی‌اخلاقی در صنعت فیلم را جدی گرفت/ تشکیل یک کمیسیون دولتی