Web Analytics Made Easy - Statcounter

حامد معیری کاشانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره نفوذ فضای مجازی و تکنولوژی‌های آموزشی در فرآیندهای آموزشی و یادگیری اظهار کرد: اطلاعات انباشته در فضای مجازی زیاد است و زمان برای تحلیل این اطلاعات بسیار کم یعنی همانقدری باید از ریاضیات یاد بگیریم تا بتوانیم با آن شغل پیدا کنیم. این اصطلاحی است که امروزه در دانشگاه‌های نسل سوم کاربرد بسیاری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: البته همین اصطلاح دانشگاه‌های نسل سوم از سوی بسیاری استادان و اهالی دانشگاه‌های نسل اول به‌شدت مورد انتقاد است و بسیاری از آنها به‌هیچ وجه چنین نظریه‌هایی را قبول ندارند. استادی که بیش از 80 مقاله ISI در بهترین ژورنال‌های دنیا به چاپ رسانده بالطبع چنین نظریه‌ای را نمی‌پذیرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب بیان کرد: بسیاری از دروس دانشگاهی که هزینه و وقت کلانی برای یادگیری و همچنین آموزش آنها صرف می‌شود کاربردی در کسب‌وکارهای امروزی ندارد و نیازی نیست یک دانشجو تمام جنبه‌های رشته‌ای را بیاموزد درحالی که قرار است فقط یک جنبه را در اشتغال آینده خود به کار بگیرد.

معیری کاشانی با اشاره به هدفمندی دانشگاه‌های نسل سوم عنوان کرد: اکنون رشته‌های تخصصی در دانشگاه‌های نسل سوم به‌صورت هدفمند تعریف شده و نیازی نیست یک دانشجوی مهندسی تمام ابعاد یک رشته تخصصی را با صرف 4 سال از عمر خود بیاموزد و بعدها نیز از آن استفاده و بهره‌ای نبرد.

وی ادامه داد: این سیستم از دانشگاه در کشورمان نیز عمر زیادی نخواهد داشت و با اتفاقات و تحولاتی که در چندین ماهه اخیر در کارکردها و خدمات دانشگاهی افتاده نوید تغییرات بنیادی در نظام آموزش عالی کشور را در کوتاه مدت می‌دهد. شیوع ویروس کرونا این قضیه را ثابت کرد که دانشجو می‌تواند به دانشگاه و کلاس نرود و روند آموزشی خود را از خانه بگذراند.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب خاطرنشان کرد: فناوری‌های آموزشی و فضاهای جدید آموزشی با مدیریت اصولی و صحیح می‌تواند راهگشای بسیار مطلوبی برای آموزش‌های کاربردی باشد. مثال بارز این موضوع، این است که در ماه‌های گذشته مطالعه آزاد دانشجویان افزایش پیدا کرده و این نشان از بازدهی و افزایش کیفیت آموزش‌های دانشگاهی است.

انتهای پیام/

358 / 167 حامد معیری کاشانی دانشگاه های فناور دانشگاه نسل سوم

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه های فناور دانشگاه نسل سوم دانشگاه های نسل سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۳۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، کلام الله صفری پیش از خطبه های نماز جمعه اردبیل و در گرامیداشت هفته معلم یاد و خاطره علامه شهید مطهری را گرامی داشت و اظهار کرد: این متفکر قرن معاصر عمر پربرکت خود را صرف شناخت اسلام و قرآن و آشنایی بیشتر مردم با مکتب حسینی کرد.

وی خاطرنشان کرد: معلمان جامعه ما در ردیف خردمندان و متفکران همواره سعی کرده اند تا در تربیت و تعالی نسل های آینده تلاش و کوشش کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل با اشاره به فعالیت های آموزشی و پرورشی دولت سیزدهم در استان اردبیل گفت: یکی از این سیاست ها بحث مولدسازی، صدور اسناد مالکیت و تجاری سازی واحدهای آموزشی با ارزش مناطق شهری بوده که در استان اردبیل نیز در این زمینه با حمایت استاندار اردبیل گام های جدی برداشته شده است.

صفری افزود: بعد از گذشت ۱۲ سال رتبه بندی معلمان با تامین اعتبار مورد نیاز اجرایی شد تا بخشی از دغدغه های معیشتی معلمان نیز رفع شود.

وی گفت: در حل مشکلات کمبود فضاهای آموزشی گام های جدی برداشته شده و در سه سال دولت سیزدهم ۷۸ مدرسه در قالب ۳۱۳ کلاس درس به بهره برداری رسیده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل از در حال احداث بودن ۶۷ باب مدرسه در قالب ۵۲۱ کلاس درس خبر داد و تصریح کرد: به زودی بزرگترین مجتمع آموزشی استان با نام دارالفنون افتتاح خواهد شد که ۳۰۰ میلیارد تومان بانک عامل در قالب مسئولیت اجتماعی در آن سرمایه گذاری کرده است.

صفری از عزم دولت برای احداث ۲ هزار کلاس درس در استان خبر داد و بیان کرد: قرار است نیمی از این کلاس های درس به همت دولت، ۵۰۰ کلاس درس به همت خیرین و ۵۰۰ کلاس درس نیز با محوریت نوسازی مدارس احداث و تحویل آموزش و پرورش داده شود.

وی از توزیع شیر رایگان در بین ۱۲۰ هزار دانش آموز و توسعه خدمات الکترونیکی در واحدهای آموزشی خبر داد و گفت: کلیه مدارس به اینترنت پرسرعت متصل شده و برای صرفه جویی در مصرف کاغذ خدمات الکترونیکی در قالب پنجره واحد دولت انجام می شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل از برچیده شدن مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش آموز در استان، توزیع ۲۴ هزار جلد کتاب راه موفقیت، تهیه و پخش ۶۰ برنامه تلویزیونی آموزشی و ۳۰ هزار دی.وی.دی در بین دانش آموزان مناطق محروم و عشایری خبر داد.

صفری اضافه کرد: تصحیح الکترونیکی اوراق در این دو سال مورد توجه بوده تا ضریب تاثیرگذاری نمرات دانش آموزان در پایه دهم، یازدهم و دوازدهم به ۶۰ درصد برسد.

دبیر شورای آموزش و پرورش استان اردبیل اظهار کرد: تعداد مراکز سنجش سلامت و تحصیلی دانش آموزان از ۱۰ مرکز به ۲۵ مرکز افزایش یافته و در این زمینه استان اردبیل رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

صفری خاطرنشان کرد: ۹۰ درصد دانش آموزان بدو ورود به پایه اول ابتدایی سنجش شدند و این طرح تا بیستم اردیبهشت ماه ادامه دارد و امیدواریم با همکاری فرمانداران، بخشداران و دهیاران این طرح به سرانجام رسیده و ۱۲ درصد باقیمانده جمعیت واجد شرایط در آن شرکت کنند.

وی گفت: ۵ میلیارد تومان شهرداری ها از بابت ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنائی متقبل شدند که جای سپاس و قدردانی از همت شهرداران در این موضوع داریم.

صفری بیان کرد: سرانه فضاهای ورزشی اردبیل در این دولت از ۲۰ سانتیمتر به ۵۱ سانتیمتر افزایش یافته و در کنار آن شاهد تکمیل ۲۰ باب نمازخانه و زیباسازی ۳۵۲ واحد آموزشی با همراهی جهادگران بودیم.

کد خبر 6095703

دیگر خبرها

  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • تمدید مهلت ثبت نام نخستین المپیاد آموزش هنر یزد
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • دوره آموزشی چرم دوزی در مهدیشهر
  • ۱۷۶ رتبه برتر آموزشی در رامسر کسب شد
  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است
  • اولویت اول مجلس دوازدهم رفع مشکلات معیشتی مردم باشد