Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-07@08:22:22 GMT

بازار گوشت و مرغ به‌زودی به ثبات و تعادل می‌رسد

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۶۳۵۱۴

بازار گوشت و مرغ به‌زودی به ثبات و تعادل می‌رسد

وزیر جهادکشاورزی با بیان اینکه با تامین کافی نهاده‌های دامی، بازار مرغ، تخم‌مرغ و گوشت قرمز به زودی به ثبات و تعادل می‌رسد، گفت: تاکنون دانه ذرت معادل ۲۰۰ هزار تن بیشتر از پارسال تامین شده، جو به اندازه کافی وجود دارد و تا ۱۵ روز آینده نسبت به واردات کنجاله سویا اقدام خواهد شد.

به گزارش پول نیوز ،«کاظم خاوازی» درخصوص افزایش قیمت اقلام پروتئینی مثل گوشت قرمز، گوشت مرغ و تخم‌مرغ در روزهای گذشته متاثر از افزایش قیمت نهاده‌های دامی، افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت مسوول تهیه نهاده‌های دامی در کشور است و این وزارتخانه نیز همه تلاش خود را برای تامین مقدار کافی از این نهاده‌ها انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گفته این مقام مسوول، فشارهایی که به دلیل تحریم‌ها روی کشور وجود دارد، به تامین این نهاده‌ها ضربه خواهد زد، زیرا در مقادیر بالایی مورد نیاز کشور است.

 

وی با اشاره به لزوم تامین حدود ۹.۲ میلیون تن دانه ذرت، بیان‌داشت: تاکنون دانه ذرت به میزان پارسال و حتی ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار تن اضافه‌تر تامین شده، جو به اندازه کافی وجود دارد و تدارک خوبی برای کنجاله سویا دیده شده است.

 

خاوازی خاطرنشان‌کرد: ‌تا حدود ۱۰ تا ۱۵ روز آینده خود وزارت جهادکشاورزی نیز نسبت به واردات کنجاله سویا اقدام خواهد کرد، ضمن اینکه وزارت صنعت و بانک مرکزی نیز در موضوع واردات دانه‌های روغنی به کشور حمایت‌های زیادی انجام دادند.

 

وی ادامه‌داد: وزارت جهاد کشاورزی مرحله بعد از سامانه «بازارگاه» تا رسیدن این نهاده‌ها به دست مصرف‌کننده نهایی را نظارت می‌کند و به نظر می‌رسد با این شرایط، بازار خیلی زود بتواند خود را پیدا کرده و تثبیت کند.

 

وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان‌کرد: ‌اکنون قیمت‌هایی که تولیدکنندگان محصولات خود را به بازار عرضه می‌کنند، با حداقل سود است که در وضعیت کنونی کرونا جای تقدیر دارد.

 

وی ادامه‌داد: ‌به‌ویژه تولیدکنندگان مرغ و تخم‌مرغ، ضرر و زیان زیادی را تاکنون متحمل شده‌اند و گاهی اوقات با قیمت‌های پایین کیلویی تا هفت هزار و ۵۰۰ تومان مرغ‌های خود را در اختیار کشتارگاه‌ها قرار دادند.

 

خاوازی گفت:‌ در یک حرکت ضربتی، به‌زودی بیش از ۲۰۰ هزار تن سویا وارد بازار کشور می‌شود، در بخشی دیگر نیز روزانه بین ۶ تا هشت هزار تن سویا روغن‌گیری خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه بیش از نیاز کشور دانه روغنی وارد شده، تاکیدکرد: ‌از آنجایی که زنجیره تولید گوشت مرغ یک زنجیره پیوسته است، تامین نهاده‌ها نیز باید به طور پیوسته از سوی وزرات صنعت و با پشتیبانی بانک مرکزی انجام شود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: پول نیوز کنجاله سویا دانه روغنی کرونا نهاده ها هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۳۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟

منصور پوریان اظهار داشت: با توجه به حجم بالای واردات و افزایش جمعیت دامی تولید داخل، بازار متعادل می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، وی قیمت کنونی هر کیلو بره نر را ۲۱۵ هزار تومان و دام سنگین ۲۰۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت کنونی هر کیلو گوشت گوسفندی در فروشگاه‌ها و قصابی‌ها ۵۳۰ تا ۵۵۰ هزار تومان و گوشت نر گوساله ۰ تا ۴۲۰ هزار تومان است.

پوریان ادامه داد: عرضه گسترده دام زنده موجب شده تا گوشت به قیمت واقعی خود برسد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام با بیان اینکه جمعیت دام سبک به بیش از ۷۱ میلیون راس و دام سنگین ۵.۵ میلیون راس رسیده است، افزود: با توجه به افزایش زایش دام‌ها در فصل بهار، روند جمعیت دامی افزایش می‌یابد که این مهم به نفع مصرف‌کنندگان داخلی است.

به گفته او، بنابر برنامه ریزی‌های صورت گرفته واردات روزانه گوشت گرم به ۶۰۰ تن می‌رسد.

پوریان گفت: واردات و توزیع مناسب گوشت منجر به اشباع شدن بازار می‌شود که در نتیجه این امر موجب شده تا دام زیادی روی دست تولیدکننده بماند که صادرات دام سیاست مناسبی در راستای تنظیم بازار و تعدیل قیمت محسوب می‌شود.

گفتنی است با توجه به زایش‌های زمستان و بهار امکان صادرات ۵۰۰ هزار راس دام به بازار‌های هدف وجود دارد.

دیگر خبرها

  • ثبات نسبی بهای نفت در بازار جهانی
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • ثبات بازار ارز یکی از دستاوردهای عملیات وعده صادق بود
  • به زودی؛ آغاز خدمات دهی اتوبوس‌های عمومی به شهروندان کارون+فیلم
  • قیمت روز مرغ و ماهی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • ثبات قیمت مرغ در بازار همدان 
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟