Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد دانشگاه و دانش آموخته دانشگاه گریفیث استرالیا ضمن انتقاد از اظهارات اخیر معاون علمی رئیس جمهور، گفت: آقای ستاری مسبب کم اعتبار شدن مدرک دانشگاهی شما و امثال شما هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر شاهین صادقی نسب در گفتگو با خبرنگار پ قم فردا با اشاره به اظهارات اخیر ستاری معاونت علمی ریاست جمهوری که در توصیه‌ای به دانشجویان بیان داشته که از مدرک گرفتن در این مملکت به هیچ جا نمی‌رسند، اظهار داشت: آقای دکتر ستاری یکی از مهم‌ترین اصولی که در ادبیات مدیریت وجود دارد چه در مدیریت بخش خصوصی و چه در مدیریت بخش عمومی اصل مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی است بدین معنی که مدیر دولتی بر اساس اختیاراتی که به وی داده‌شده است باید به همان اندازه پاسخگوی اعمال و رفتار و تصمیمات خودش در محضر ملت باشد آقای ستاری به جوانانمان به دانشجویان مان گفتند به دنبال مدرک دانشگاهی نباشید آینده این کشور مدرک دانشگاهی نیست و این مدرک به درد شما نمی خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مسبب کم اعتبار شدن مدرک دانشگاهی ما کیست

وی ادامه داد: جناب آقای دکتر ستاری مسبب این مسئله کیست؟ مسبب کم اعتبار شدن مدرک دانشگاهی ما کیست؟ آیا غیر از شما و امثال شما که در این سال‌ها در قامت متولیان تعالی علمی کشور بوده‌اید شما معاون علمی ریاست جمهوری هستید از شما بعید است این نوع صحبت کردن، اصلی را که عرض کردم از مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی بدین معنی است که با شنیدن حرف‌هایی ازاین‌دست از طرف بزرگانی مثل شما انسان به این فکر فرو می‌رود که عمیقاً در فقر مدیریت دولتی به سر می‌بریم در پرورش مدیران دولتی بسیار ضعیف عمل کرده‌ایم اگر کسی پزشک خوبی است لزوماً به این معنی نیست که مدیر بهداشت خوبی می‌شود یا شخصی مهندس خوبی است لزوماً به این معنی نیست که وزیر راه و شهرسازی خوبی است این سمت‌ها نیازمند حضور مدیران ویژه دولتی هستند این‌یک سمت مدیریتی است نه یک سمت تکنیکی!
شما مدیر خوبی نیستید

صادقی نسب افزود: شما مدیریت معاونت علمی را بر عهده‌دارید شما ممکن است که یک نخبه علمی باشید که همین‌طور هم است اما مدیر خوبی نیستید حضور شما در آن سمت خطا است زیرا صرفاً به دلیل اینکه شما نخبه علمی بودید تصور کردند که مدیر خوبی هم می‌شوید نتیجه آن را اکنون مشاهده می‌کنیم.
وی بیان داشت: مشکلات ما از جاهای مختلف شروع شد بلاهایی که سر دانشگاه آمد ازآنجایی شروع شد که در راستای خصوصی‌سازی بی‌حساب‌وکتاب انواع و اقسام مجوزهای تا سیس دانشگاه به افرادی داده شد که در بسیاری از موارد فاقد صلاحیت دارا بودن مجوز دانشگاهی بودند مشکلات ما ازآنجایی آغاز شد که در اعزام بورسیه‌ها به خارج از کشور خطاهای بسیار بزرگی را مرتکب شدیم مسئولین ما فرزندان و دوستان و اقوام آشنایان خودشان را مورد رحمت و لطف قراردادند و کاملاً بی‌ضابطه و با فساد و رانت برای تحصیل به خارج از کشور فرستادند.

بسیاری از دانشجویان بورسیه توانایی صحبت کردن به زبان انگلیسی را ندارند

استاد دانشگاه تهران افزود: من در استرالیا مشاهده می‌کردم که متأسفانه بسیاری از دانشجویان بورسیه ما حتی توانایی صحبت کردن به زبان انگلیسی در آن کشور را ندارند چون ملاک انتخاب آن‌ها نامناسب بوده است انسانی که نمی‌تواند به زبان بین‌المللی صحبت کند برای کشور چه ارمغانی را می‌تواند بیاورد اصلاً چه دانشی را آموخته است کسی که زبان آن‌ها را متوجه نشده چطور می‌توان ادعا کند که توانسته ازآنجا بهره علمی ببرد غیر از افرادی که پناهندگی می‌گیرند و در همان کشور می‌مانند که واقعاً مایه شرم است عده‌ای هم بازمی‌گردند اتفاقاً این افراد عضو هیئت‌های علمی دانشگاه‌ها می‌شوند و در آنجا ضربات سنگین‌تری به بدنه دانشگاه زده می‌شود.
وی تأکید کرد: بعضاً متأسفانه کسانی را در دانشگاه‌ها به‌عنوان عضو هیئت‌علمی جذب می‌کنیم که حتی نمی‌توانند مقالات و کتاب‌های بین‌المللی را از رو بخوانند و چیزی برای عرضه کردن به دانشجو ندارند استاد دانشگاهی که به این شکل باشد مدرک آن‌ها به همان مقدار ضعیف است.

صادقی نسب تأکید کرد: مشکل ازآنجایی آغاز شد که مسئولین در عطش لقب آقای دکتر و خانم دکتر آقای مهندس و خانم مهندس خودشان را به‌زور به دانشگاه‌ها تحمیل کردند در حین خدمت و درحالی‌که مسئولیت‌های بزرگی دارند ادعا دارند که مدارج بالای دانشگاهی را هم گرفته‌اند در اینجا یک جای کار مشکل دارد این هجوم و حمله مسئولان به دانشگاه‌ها و دریافت مدارک رانتی ضربات بسیار سنگینی به پیکره دانشگاه‌ها وارد کرده و دانشگاه را از مسئولیت حرفه‌ای فعلی دانشجو پروری خودش خارج کرده است.
وی افزود: جناب آقای ستاری با خودتان فکر کردید که چرا رتبه‌بندی دانشگاه‌های اصلی کشور ما هرروز در عرصه بین‌المللی در حال سقوط است دلایلی را عرض کردم دلایل دیگر اینکه در کشور نهضت مقاله‌نویسی و کتاب نویسی راه انداختید هرکسی حتی هیچ حرفی هم نداشت بی‌دلیل شروع به نوشتن کتاب و مقاله کرد اساتید دانشگاهی داریم که چند صد مقاله و تألیف و ترجمه دارند یعنی استاد واقعاً این‌همه حرف درجه‌یک برای گفتن داشته است؟!

صادقی نسب تصریح کرد: ببینید انیشتین و نیوتن چند کتاب و مقاله دارند، نوشتن زمانی است که انسان حرفی برای گفتن داشته باشد آن بورسیه‌ای که به خارج از کشور فرستادید وقتی بازگشت برای شما ترجمه‌های افتضاحی را نوشت که برای دانشجویان ما قابل‌خواندن نیستند.
 
وی ادامه داد: اسم آن را تألیف گذاشتید در حالی که ترجمه بود این بی‌تقوایی تا کجا ادامه دارد؟ با آن ترجمه افتضاح بعضاً برخی از فصول کتاب حذف می‌شود زیرا نتوانسته آن را ترجمه کند زیرا آن زبان را بلد نیست فقط خواسته یک محصولی از خودش ارائه بدهد که مثلاً به خارج از کشور رفته و کتابی را تألیف کرده است.
استاد دانشگاه تهران تأکید کرد: بر اساس ملاک‌های صحیح و سالم متأسفانه بسیاری از این بورسیه‌ها انتخاب نشدند مقصر همه کم اعتباری مدارک دانشگاهی و مدرک‌گرایی شما هستید زیرا متولی این امور جناب آقای ستاری شما و امثال شما بوده‌اید پدر شهید شما شهید ستاری رضوان‌الله علیه خلبان نبود اما بهترین فرمانده نیروی هوایی تاریخ این کشور بود و خدمات ارزنده بسیاری را انجام داد زیرا مدیر دولتی قابلی بود و درک صحیحی از نفع عمومی داشت پاسخگویی و مسئولیت‌پذیری را می‌دانست و در مقام مدیریت به‌جای اینکه به نیروهای نظامی بتازد و از کاستی‌ها بگوید خودشان ظرفیت‌سازی می‌کردند.
وی ادامه داد: بهترین سازمان‌دهی و برنامه‌ریزی، هدایت و کنترل را در بدنه نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی چنان ایفا می‌کرد که آن درخشش‌ها را می‌دیدیم. جناب آقای ستاری ما نیازمند اصلاحات اساسی در دانشگاه‌ها و نظام آموزش عالی در کشور هستیم در کنار آن نیازمند مدیران دولتی قابل هستیم این وضعیتی که داریم وضعیت بسیار نامناسبی است.
صادقی نسب تأکید کرد: در بدنه نظام مقدس جمهوری اسلامی مدیرانی داریم که بسیار قابل و ویژه هستند اما متأسفانه در این بدنه از سطوح میانی به بالاتر نمی‌آیند و سطوح عالی مدیریتی بعضاً توسط کسانی اشغال می‌شود که اندک توانایی مدیریتی ندارند و این صدمه‌ای است که بخصوص به‌نظام آموزشی ما خورده است و متولیان درک صحیحی از مأموریت دانشگاه‌ها نداشتند.
وی خاطرنشان کرد: جناب آقای ستاری خدمتتان پیشنهاد می‌کنم تا یک‌بار دیگر وظایف و اهداف معاونت علمی را مرور بفرمایید. در آنجا صراحتاً مواردی از قبیل “تقویت مرجعیت علمی”، “توسعه اقتصاد دانش‌بنیان”، “حمایت از پژوهش‌های مسئله محور” و ... ذکرشده است. مگر برای تحقق این موارد به سراغ جایی غیر از دانشگاه باید بروید؟
استاد دانشگاه تهران بیان داشت: جنابعالی برای تحقق برقراری رابطه مؤثر و تنگاتنگ میان سه بخش دولت-دانشگاه-صنعت چه کرده‌اید؟ برای برچیدن پژوهشکده‌های بی‌خاصیتی که هر دستگاه دولتی به‌جای روی آوردن به دانشگاه برای خود تا سیس کرده است چه کرده‌اید؟ تمام ظرفیت معاونت علمی را در صندوق‌های فناوری خلاصه کرده‌اید، برادر ارجمندم برای این کار دولت یک مدیرعامل بانکی استخدام می‌کرد دیگر چه نیازی به شما بود. وظایف معاونت علمی بسیار کلان‌تر و راهبردی‌تر از این‌هاست. اینجاست که عرض می‌شود ما برای مشاغل دولتی نیازمند مدیران آموزش‌دیده و تراز اول دولتی هستیم نه نخبگان علمی.
صادقی نسب تصریح کرد: در پایان بایستی به این نکته اشاره‌کنم که هر آنچه عرض شد از سر دغدغه مندی برای تعالی نظام اسلامی و حراست از نفع عمومی بود. عرصهٔ عمومی جای تعارف نیست، ایرادات بایستی گفته و رویه‌های نادرست اصلاح شود باشد که بیدار شویم.



انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: خارج از کشور شما و امثال شما استاد دانشگاه معاونت علمی دانشگاه ها صادقی نسب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۴۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه تهران در نجف دانشجو می‌پذیرد

آفتاب‌‌نیوز :

سید محمد مقیمی در دیدار با معاون پژوهش و تحول علمی وزیر علوم عراق که در محل دفتر رییس دانشگاه تهران برگزار شد، افزود: مشترکات فرهنگی، اجتماعی و عقیدتی بین مردم ایران و عراق موجب شده است که ما فارغ از مرز‌های جغرافیایی ایران و عراق، این دو کشور را به عنوان یک امت مشترک و ملت واحد تلقی کنیم و پیشرفت‌های عراق را پیشرفت‌های خود می‌دانیم. سیاست جمهوری اسلامی ایران گسترش همکاری علمی با کشور‌های همسایه بویژه کشور عراق است و کشور دوست و برادر عراق را اولویت اول دانشگاه تهران در توسعه تعاملات علمی و دانشگاهی می‌دانیم.

وی از ترسیم نقشه راه تعاملات علمی بین‌المللی در دوره جاری مدیریتی دانشگاه تهران خبر داد و گفت: در این نقشه راه، اولویت اصلی ما به کشور‌های منطقه اختصاص پیدا کرده است. همچنین ساختاری را برای ایجاد شعبه‌های دانشگاه تهران در خارج از مرز‌های جغرافیایی ترسیم کرده و سه خوشه اصلی شعب شامل شعبه‌های مربوط به حوزه کشور‌های خاورمیانه و آفریقا، خوشه کشور‌های حوزه اوراسیا و خوشه شبه قاره هند را به تصویب هیأت امنای دانشگاه تهران رسانده‌ایم.

رییس دانشگاه تهران از افتتاح شعبه دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران در آفریقای جنوبی همزمان با سفر آتی رییس‌جمهور به این کشور خبر داد و گفت: شعبه دانشگاه تهران در کشور گرجستان راه‌اندازی شده و پذیرش دانشجو در این شعبه آغاز شده است و شروع به کار این شعبه دانشگاه تهران را به زودی شاهد خواهیم بود. در دوبی نیز شعبه دانشگاه تهران در حال شکل‌گیری است و بر اساس مذاکرات با مقامات هندوستان، به زودی شعبه دانشگاه تهران در دهلی نو تأسیس می‌شود.

مقیمی با اعلام اینکه اولین اقدام دانشگاه تهران در ۲.۵ سال اخیر تلاش برای ایجاد شعبه دانشگاه در کشور دوست و برادر عراق بوده است، به همکاری‌ها و مراودات گسترده دانشگاه تهران با دانشگاه‌های عراق و امضا و مبادله تفاهم‌نامه‌هایی با این دانشگاه‌ها اشاره کرد و بیان داشت: با وجود همه این تعاملات، هدفگذاری اصلی دانشگاه تهران در عراق ناظر بر راه‌اندازی شعبه دانشگاه در شهر نجف اشرف و گسترش شعب در دیگر شهر‌های عراق است. رویکردمان در خصوص شعبه عراق با شعب سایر کشور‌ها کاملاً متفاوت است و هدفمان این است که رشته‌های مورد نیاز دولت و مردم عزیز عراق در این شعبه راه‌اندازی شوند.

رییس اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران با یادآوری اینکه دانشگاه‌های برتر ایران منتظر هستند تا بر اساس نتیجه راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف نسبت به گسترش فعالیت‌های خود در عراق جدی‌تر عمل کنند، سرعت‌بخشی برای صدور مجوز‌های لازم در خصوص راه‌اندازی این شعبه دانشگاهی را مورد تاکید قرار داد و گفت: راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در عراق فصل جدیدی در روابط علمی و دانشگاهی دو کشور ایجاد می‌کند. تفاهم‌نامه‌ای حقوقی به منظور تأمین فضای فیزیکی و برخی دیگر از خدمات مورد نیاز برای شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف، با یک سرمایه‌گذار عراقی منعقد کرده‌ایم که بر این اساس ساختمان مناسبی نیز برای شعبه عراق اختصاص پیدا کرده و استاندارد‌های مدنظر وزارت علوم عراق در آن اعمال می‌شود.

مؤسس و رییس کرسی کارآفرینی یونسکو در آسیا و اقیانوسیه از آمادگی این کرسی و دانشگاه تهران به منظور توسعه فعالیت‌ها در حوزه‌های کارآفرینی، مهارت‌ورزی دانشجویان، اجرایی‌سازی تفاهم‌نامه‌های دانشگاه تهران با دانشگاه‌های کشور عراق و استقرار شعبه شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در عراق با محوریت شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف خبر داد و از معاون وزیر علوم عراق خواست تا تعدادی از اساتید برجسته و تراز اول دانشگاه‌های عراق را برای عضویت هیأت علمی وابسته دانشگاه تهران در شعبه نجف اشرف معرفی نماید تا پس از بررسی پرونده علمی آنها، در دستور کار هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشگاه تهران قرار گیرد.

الهام امین‌زاده معاون بین‌الملل دانشگاه تهران نیز در این دیدار که با حضور یحیی بوذری‌نژاد مسئول راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در عراق، عبدالرضا سیف رییس دانشکده ادبیات و علوم انسانی و حمید زارع رییس دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: در حال حاضر بیش از ۶۰۰ دانشجو از کشور عراق در حال تحصیل در دانشگاه تهران هستند که بیش از ۸۰ درصد آن‌ها در مقطع دکتری تحصیل می‌کنند.

معاون بین‌الملل دانشگاه تهران، تمرکز دانشگاه تهران در توسعه روابط با عراق را ناظر بر راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف دانست و افزود: بر اساس رشته‌هایی که در شعبه عراق راه‌اندازی می‌شوند و با توجه به اینکه اساتید در این شعبه به دو زبان عربی و انگلیسی تدریس خواهند کرد، در حال شناسایی و انتخاب اساتید دانشگاه تهران برای تدریس در شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف هستیم.

یحیی بوذری‌نژاد، مسئول راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در عراق نیز از رشته‌های گروه‌های مدیریت، حقوق نفت و گاز، زیست‌شناسی، بیوتکنولوژی، مهندسی کامپیوتر، علوم سیاسی و ... به عنوان رشته‌های اولویت‌دار برای راه‌اندازی در شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف نام برد و با ابراز امیدواری نسبت به انجام اولین دوره پذیرش دانشجو در این شعبه برای سال تحصیلی آینده، بیان داشت: در این شعبه علاوه بر بهره‌گیری از ظرفیت استادان دانشگاه تهران، از همکاری استادان تراز اول دانشگاه‌های عراق نیز استفاده خواهیم کرد.

لبنا خمیس مهدی معاون پژوهش و تحول علمی وزارت علوم عراق هم با ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه تهران، از معاونت پژوهش و تحول علمی وزارت علوم عراق به عنوان یک نهاد راهبردی و به مثابه ستون فقرات این وزارتخانه با ماموریت‌هایی نظیر مسئولیت تمام امور مربوط به دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های عراق، رتبه‌بندی مجلات علمی عراقی، رصد وضعیت دانشگاه‌های عراق در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی، رصد مقالات و آثار علمی دانشگاه‌های عراق، بررسی توافق‌نامه‌های بین دانشگاه‌های عراق با دانشگاه‌های دیگر کشورها، بازنگری و بروز رسانی سرفصل‌های دروس دانشگاهی و ... نام برد.

معاون وزیر علوم عراق همچنین با استقبال از تأسیس شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف، بیان داشت: پرونده ایجاد این شعبه را پس از مطالعه دقیق، به بخش مربوطه در وزارت علوم عراق ارجاع داده‌ایم. تأسیس شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف یک اولویت برای ما محسوب می‌شود و شخص وزیر علوم عراق کاملاً در جریان تأسیس این شعبه قرار دارد؛ بنابراین با تسریع در بررسی پرونده، امیدواریم به زودی شاهد نهایی شدن تأسیس این شعبه دانشگاهی در عراق باشیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، مقیمی رییس دانشگاه تهران در بخش دیگر این نشست، با اشاره به حضور دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان تنها دانشگاه‌های ایرانی حاضر در میان ۱۰ دانشگاه برتر خاورمیانه بر اساس آخرین رتبه‌بندی بین‌المللی سایمگو، خاطرنشان کرد: دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران تفاهمی دارند که فعالیت‌های بین‌المللی مشترکی را رقم زنند.

وی از برگزاری جشن یکهزار و هفتصد و پنجاه و هفتمین سال پایه‌گذاری سنت آموزش عالی در جهان در خرداد ماه از سوی دانشگاه تهران خبر داد و بیان داشت: هر چند ۹۰ سال از قدمت ساختمان‌ها و مکان فعلی دانشگاه تهران وجود دارد می‌گذرد، اما سیر تکامل دانشگاه تهران بیانگر این است که قدمت دانشگاه تهران بسیار فراتر از ۹۰ سال است. یونسکو در سال ۲۰۱۷ میلادی دانشگاه جندی شاپور را با قدمت ۱۷۵۰ سال به عنوان قدیمی‌ترین نهاد علم در ایران معرفی کرده است و شورای عالی انقلاب فرهنگی در فروردین ماه ۱۴۰۳ مصوب کرد که دانشگاه تهران میراث‌دار این قدمت آموزش عالی در ایران است.

مقیمی: دانشگاه تهران از سال آینده در شعبه نجف اشرف دانشجو می‌پذیرد

رییس ستاد بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی ایران با دعوت از هیأت عراقی و رؤسای دانشگاه‌های برتر عراق برای حضور در آئین افتتاح این بزرگداشت که خرداد ماه در دانشگاه تهران برگزار می‌شود، افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست رئیس‌جمهور کشورمان، مأموریت ویژه‌ای را برای فعالیت‌های ارتقای نقش دانشگاه در تمدن‌سازی برعهده دانشگاه تهران قرار داده است، این دانشگااه در طول سال‌های فعالیت خود ۷۰۰ تفاهم‌نامه با دانشگاه‌های معتبر دنیا امضا کرده است و ۸ خرداد ماه ۱۴۰۳ مراسم باشکوهی با حضور رؤسای دانشگاه‌های مهم دنیا و شخصیت‌های بین‌المللی در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه تهران دارای نزدیک به ۵۰ هزار دانشجو، ۲۲۰۰ عضو هیأت علمی دائم و چهار هزار عضو هیأت علمی پاره وقت است، گفت: بیشتر اساتید دانشگاه تهران فارغ‌التحصیل بهترین دانشگاه‌های دنیا هستند و بیش از ۱۰۰ عضو هیأت علمی دانشگاه تهران در دانشگاه‌های کشور‌های اروپایی در حال گذراندن فرصت مطالعاتی یا تدریس فصلی در دانشگاه‌های معتبر آمریکا و کانادا هستند؛ بنابراین دانشگاه تهران بخاطر قدمت و پایداری خود و با اتکا به اعضای هیأت علمی توانمند توانسته است در دنیا بدرخشد و دانشگاه‌های غربی نیازمند ظرفیت‌های علمی و توان اساتید ما هستند.

در پایان این دیدار، هدایایی به رسم یادبود از سوی رییس دانشگاه تهران به لبنا خمیس مهدی معاون پژوهش و تحول علمی عراق و هیأت همراه وی متشکل از مدیران کل و رؤسای ادارات این معاونت تقدیم شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • دانشگاه تهران در نجف دانشجو می‌پذیرد
  • پیام تسلیت رییس دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی نخبه
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • آزادی‌خواهی از ویژگی‌های عناصر علمی و دانشگاهی در تمامی ادوار تاریخ است
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور جذب دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی