Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا سیدنظام الدین موسوی روز یکشنبه در هفتادمین روز از اعتصاب کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه مقابل فرمانداری شوش افزود: اگر مالک اهلیت داشت باید کارگر خوشحال می‌بود و تولید افزایش می‌یافت این در حالی است که در پنج سال اخیر حقوق کارگران به موقع پرداخت نشده و تولید شکر از ۶۵ هزار تن به زیر ۲۰ هزار تن رسیده و بیش از یکهزار تجمع و اعتصاب توسط کارگران هفت تپه برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه پول‌های موجود در حساب مالک هفت تپه شبهه دارد، گفت: قرار شده در ۱۵ روز آینده نشست‌های مختلفی با حضور سازمان بازرسی کل کشور، نمایندگان دیوان محاسبات، سازمان خصوصی سازی و مجلس شورای اسلامی برگزار و نظر قطعی اعلام شود.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: دفعه قبل برای بازدید از شرکت و شنیدن مطالبات کارگران به شوش سفر کردیم و در جریان مطالبات و خواسته‌های به حق کارگران قرار گرفتیم اکنون نیز برای مرور خواسته‌ها و بیان نتایج پیگیری‌ها در جمع کارگران آمدیم.
وی خلع ید بخش خصوصی را مهمترین خواسته کارگران هفت تپه عنوان کرد و افزود: پرداخت حقوق معوقه، بازگشت به کار کارگران اخراجی، تمدید دفترچه بیمه و کشت جدید از دیگر خواسته‌های کارگران است که در روزهای اخیر نشست‌های مختلفی برای رفع این مشکلات برگزار شده است.
موسوی با بیان اینکه نمی‌خواهیم مشکلات هفت تپه به نام کارگران تمام شود، گفت: حقوق معوقه کارگران مدنظر بود که با دستور رئیس قوه قضاییه از حساب مسدود مالک شرکت حقوق ۲ ماه کارگران پرداخت شد ولی برای پرداخت حقوق دیگر باید راهکاری ارائه شود.
وی با بیان اینکه هیچ کس بابت حقوق پرداخت شده معوقه منتی بر کارگران ندارد، افزود: برخی کارگران حقوق یک ماه را دریافت نکرده‌اند که این موضوع بررسی خواهد شد.
عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تاخیر در پرداخت حقوق کارگران با مبانی دینی ما منافات دارد، اظهارداشت: حقوق کارگر باید قبل از خشک شدن عرقش پرداخت شود ولی این کارفرما هیچ برنامه‌ای برای حقوق کارگران نداشت که با دستور رئیس قوه قضائیه از حساب مسدود شده او برداشت شد.
وی با بیان اینکه وزیر اقتصاد موظف شده تا ۱۵ روز آینده نظر خود را درخصوص اهلیت مالک اعلام کند، افزود: طبق مصوبات نشست‌های برگزار شده مقرر شد دفترچه‌های بیمه کارگران هفت تپه تا پایان سال تمدید شود تا خانواده کارگران مشکلی در  این خصوص نداشته باشند.
موسوی درخصوص کشت جدید نیز گفت: مقرر شده سه یا چهار هزار هکتار کشت جدید انجام شود که با پیگیری استاندار خوزستان این کار انجام خواهد شد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درخصوص بازگشت به کار کارگران اخراجی هفت تپه نیز گفت: طبق پیگیری‌های انجام شده کارگرانی که به خاطر پرداخت حقوق معوقه اعتصاب کردند و اخراج شدند باید به کار بازگردانده شدند.

افزون بر ۷۰۰ نفر از کارگران شرکت نیشکر هفت تپه روز یکشنبه با حضور مقابل فرمانداری شوش خواستار رسیدگی مسوولان به مشکلات خود شدند.

خلع ید بخش خصوصی، پرداخت حقوق معوقه، بازگشت به کار همکاران اخراجی و بازگشت سرمایه‌های شرکت از مهمترین مطالبات کارگران بود.

شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه از سال ۱۳۹۴ به بخش خصوصی واگذار شده است. این شرکت با حدود ۶ هزار پرسنل در ۱۵ کیلومتری شهر شوش قرار دارد.

برچسب‌ها شرکت نیشکر هفت تپه اشتغال زایی شوش اعتراض

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت نیشکر هفت تپه اشتغال زایی شوش اعتراض شرکت نیشکر هفت تپه اشتغال زایی شوش اعتراض مجلس شورای اسلامی نیشکر هفت تپه پرداخت حقوق حقوق معوقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۴۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه قرارداد ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چینی‌ها | هرکس فکر می‌کند باید چپاول کند؟

نماینده تبریز در مجلس در خصوص قرارداد شهرداری تهران با چین گفت: شهرداری می‌تواند با کشورهای خارجی قرارداد ببندد اما نه قراردادهای پنهانی یا دارای ایرادات. وزارت کشور هم در این مورد نظریه تخصصی خود را می‌دهد.

روزنامه هم میهن در گزارشی نوشت؛

برخی از مردم تهران بر آن عقیده بودند که نمایندگان مجلس – حداقل نمایندگان مردم تهران در مجلس – باید این موضوع را از احمد وحیدی، وزیر کشور و سازمان‌های نظارتی پیگیری کنند. با وجود این مطالبه اما نمایندگان مجلس در آخرین روزها از وجود این قرارداد نجومی اظهار بی‌اطلاعی کردند و برخی از آنها این موضوع را در حد خبرهای منتشرشده در رسانه‌ها پیگیری کردند و حاضر نشدند به آن واکنش نشان دهند؛ درحالی‌که برخی از اعضای سابق شورای شهر تهران در مجلس حضور دارند و از اهمیت این قرارداد باخبر بودند. از سوی دیگر انتظار می‌رفت به دلیل اهمیت تهران به عنوان پایتخت ایران و تاثیری که بر دیگر شهرها می‌گذارد، اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها به این موضوع ورود پیدا کنند اما اینطور به نظر می‌رسد که حمل و نقل عمومی شهر تهران برای نمایندگان خودروسوار مهم نیست.

احمد علیرضابیگی، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس درباره قرارداد ۲ میلیارد یورویی شهرداری تهران با چین به هم‌میهن گفت: «شهرداری می‌تواند با کشورهای خارجی قرارداد ببندد اما نه قراردادهای پنهانی یا دارای ایرادات. وزارت کشور هم در این مورد نظریه تخصصی خود را می‌دهد. اما دستگاه‌های نظارتی باید به این موارد ورود پیدا کنند.»

او افزود: «شورای شهر بر عملکرد شهرداری نظارت دارد و باید براساس چارچوب‌ها عمل کند. اما دستگاه‌های نظارتی هم باید بر عملکرد دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری نظارت داشته باشند. اینطور به نظر می‌رسد که نظارت و خوفی از این دستگاه‌ها وجود ندارد. بنابراین هر کسی هر جا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند.»

علیرضابیگی با اشاره به اینکه تمام این موضوعات سیاسی است، تاکید کرد: «این به نوع حکمرانی در کشور برمی‌گردد. در مدل حکمرانی کنونی اراده مردم را به حداقل رسانده‌ایم. وقتی مردم حس کنند نظر و اراده آنها تعیین‌کننده است، نظارت را توسعه می‌دهند و نتیجه آن روی کار آمدن شورای شهری است با پشتوانه مردمی که به مردم بدهکار است و باید پاسخگوی شهروندان باشد؛ چراکه باز هم باید درِ خانه مردم برود برای گرفتن رای؛ پس سعی می‌کند رضایت مردم را به دست آورد. رضایت مردم وقتی به وجود می‌آید که شورای شهر به نیابت از آنها عمل می‌کند. وقتی این اتفاق نمی‌افتد مردم کنار می‌مانند و نظارتی اتفاق نمی‌افتد. اگر نظارتی هم وجود داشته باشد در مقابل آن مقاومت می‌شود. با این روند شاهد پیشرفتی نخواهیم بود.»

دیگر خبرها

  • یک روز با «کارگران» شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران
  • احقاق حقوق کارگران شهرداری، خط قرمز شورای ششم
  • شهرداری توان پرداخت حقوق به کارگران را ندارد؛ مسئولان کمک کنند
  • حقوق کارگران در موعد مقرر پرداخت شود
  • پس لرزه قرارداد ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چینی‌ها | هرکس فکر می‌کند باید چپاول کند؟
  • تاخیر در پرداخت حقوق کارگران معیشت آن‌ها را دشوارتر کرده است
  • تجلیل از کارگران نمونه شهرداری بندرعباس
  • نماینده مجلس : شهرداری حق دارد با خارجی ها قرارداد ببندد اما نه پنهانی
  • نماینده تبریز: شهرداری حق دارد با خارجی ها قرارداد ببندد اما نه پنهانی
  • تصمیم مهم مالک جدید در خصوص علی خطیر |‌ باد به پرچم نکونام می‌وزد