Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، علی‌اصغر مونسان آخرین برآورد از میزان خسارت واردشده از کووید -۱۹ به صنعت گردشگری را ۱۲ هزار میلیارد تومان اعلام کرده است. او گفته که نگران ورشکستگی این صنعت است. وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که قبلا هم نسبت به تعطیلی موزه‌ها و تاسیسات گردشگری در شرایط حساس شیوع ویروس کرونا مقاومت نشان داده بود، اینک نسبت به اطلاعیه اخیر ستاد کرونا معترض شده و گفته است: «در سطح ملی به کرات این موضوع مطرح است که سفر موجب تشدید کرونا می‌شود، در صورتی که رعایت نکردن فاصله اجتماعی، ازدحام و استفاده نکردن از ماسک، عامل اصلی شیوع است و سفر کمترین تأثیر را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

او این سخنان را در جلسه شورای معاونان و مدیران استانی این وزارتخانه مطرح کرده و از ارسال نامه‌ای به رییس‌جمهور درباره صدمه‌ای که به صنعت گردشگری وارد شده، خبر داده است. مونسان اظهار کرد که «در این نامه تاکید کرده‌ام در صورت ادامه این روند، صنعت گردشگری صدمه جبران‌ناپذیری متحمل خواهد شد. در نیمه دوم سال، موج بزرگ بیکاری را شاهد خواهیم بود. بسیاری از مردم تمام سرمایه زندگی خود را برای احداث تأسیسات گردشکری سرمایه‌گذاری کرده‌اند که با شراط به‌وجودآمده امیدی به درآمد و بازپرداخت وام‌ها وجود ندارد.»

ولی تیموری، معاون گردشگری این وزارتخانه هم در همان جلسه به اطلاعیه ستاد کرونا درباره پرهیز از سفر در تعطیلات ماه محرم واکنش نشان داد و تاکید کرد که در ستاد ملی مقابله با کرونا مصوبه‌ای در خصوص لغو سفر وجود ندارد و در ادامه هم گفت: «با توجه به این‌که تنها یک ماه برای انجام سفر فرصت باقی مانده است مدیران کل استانی باید در جلسات استان از انجام سفر دفاع کنند و با اتخاذ تصمیمات درست و تشدید نظارت‌ها به انجام سفر کمک کنند.»

ستاد ملی کرونا روز گذشته در اطلاعیه‌ای از مردم خواست: با توجه تعطیلات پیش ‌رو و  احتمال سفر، حداقل تردد در سطح شهرها و جاده‌ها را داشته باشند و از اقلیتی که در این‌باره بی‌توجه هستند نیز درخواست کرد به جمع کثیر ایرانیان همراه برای مقابله با کرونا بپیوندند و با توجه به دستورات پزشکان و پرستاران وزارت بهداشت با رعایت کلیه دستورالعمل‌ها به کرونا مبتلا نشوند و دیگران را مبتلا نکنند.

این ستاد یادآور شد: براساس آخرین توصیه‌های سازمان بهداشت جهانی فاصله‌گذاری اجتماعی با ماندن در خانه و حداقل جابه‌جایی در سطح شهرها و جاده‌ها  و استفاده از ماسک موثرین‌ترین راه برای پیشگیری از کرونا است.

هرچند وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و ‌صنایع دستی و برخی از فعالان گردشگری در بحران کنونی نسبت به ضد تبلیغ‌های ستاد کرونا و وزارت بهداشت علیه سفر شاکی شده‌اند، اما وزارت بهداشت سفر را یکی از عوامل اصلی شیوع ویروس کرونا در کشور معرفی کرده و خواسته که از گسترش آن جلوگیری شود.

سعید نمکی هفدهم تیرماه در سخنانی اظهار کرد: «متاسفانه سفرهایی انجام شد و در جریان آن بمب ویروس را با خود حمل کردیم و دیگران و خودمان را گرفتار کردیم. هیچ وقت نمی‌توانم غم سنگینی را که در این مدت بر دل بنده و همکارانم سنگینی کرد فراموش کنم؛ این‌که کودک ۱۰ ساله‌ای که با پدر و مادر به قشم رفت و در بندرعباس به جای بازگشت به آغوش پدر و مادر، به خاک سپرده شد.»

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: ستاد مبارزه با کرونا علی اصغر مونسان صدای ایران سفر نروید ستاد کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۵۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا

مدیرکل گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی شورای‌عالی مناطق آزاد گفت: مدیران گردشگری و نمایندگان مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برای جذب حداکثری بازار گردشگری غرب آسیا هم‌قسم شدند.

به گزارش ایسنا، محمدفرزاد میرزایی قلعه با اشاره به برگزاری کارگاه دوروزه با هدف شناسایی و حل مسائل پیش روی جذب بازار گردشگری غرب کشور، اظهار کرد: مناطق آزاد در سال ۱۴۰۲ میزبان بیش از ۶۰ میلیون بازدید بود، که از این تعداد بالغ بر دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ـ اقامت مسافر خارجی بودند، که بیشتر آنها از بازار گردشگری عراق بودند.

مدیر کل گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی شورای‌عالی مناطق آزاد در ادامه گفت: با توجه به نظام مسائل مناطق آزاد در این نشست دوروزه، اهم مسائل به تفکیک شناسایی و راحل آن مشخص شد و امید داریم با توجه به هدف‌گذاری سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ـ اقامت مسافر خارجی در سال ۱۴۰۳ بتوانیم سهم قابل دفاعی از بازار گردشگری غرب آسیا را برای ایران رقم بزنیم.

میرزایی افزود: در این نشست دوروزه که در قالب کارگاه دانش‌افزایی برگزار شد از اساتید و فعالان بخش خصوصی دعوت شد تا برای برگزاری رویدادها و نمایشگاه‌های بین‌المللی در کشورهای پیرامون ایران، با هدف معرفی ظرفیت‌ها و شکل‌گیری زنجیره ارزش گردشگری برای کشور، گام‌های مثبتی برداشته شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • (ویدئو) اولین واکنش وزارت ورزش به تغییر نام باشگاه استقلال
  • ببینید | اولین واکنش وزارت ورزش به تغییر نام باشگاه استقلال
  • ‌وزارت کشور بر افزایش مشارکت دور دوم انتخابات‌ تاکید دارد
  • مطیعی: دو و میدانی را با کمترین تنش به رئیس جدید تحویل می‌دهیم
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • موتور برق ویژه مسافرت و کمپینگ | باغ ویلا
  • تاثیر عملیات وعده صادق بر اقتصاد
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • در بزرگداشت روز میمند خاستگاه گل و گلاب جهان چه گذشت؟
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک