Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر روز یکشنبه در این آیین بیان کرد: بخش تخصصی و فوق تخصصی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بیمارستان امام حسین(ع) به همت خیر ملایری«حاج کاظم زنداسرار» با هزینه‌ای حدود ۶۰۰ میلیون تومان احداث و بازسازی شد.

محسن ترکاشوند افزود: در این شهرستان بخشی که بتواند اقدامات درمانی گوارش و فوق گوارش را انجام دهد را نداشتیم که به همت خیران و مجمع خیران سلامت ملایر این بخش راه‌اندازی شد و نیاز به تجهیزات بیشتر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تجهیز این بخش نیاز به چندین میلیارد تومان اعتبار دارد ابراز امیدواری کرد: بتوان با پیگیری‌های انجام شده تجهیزات بیشتری را برای این بخش فوق تخصصی از وزارت بهداشت و درمان دریافت کرد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر ادامه داد: به همت خیران در مدت زمان سه ماه این بخش فوق تخصصی تکمیل و راه‌اندازی شد و بیمار در این بخش بستری و بیهوش شده و کارهای درمانی تخصصی و فوق تخصصی به طور کامل در این بخش روی بیمار انجام می‌گیرد.

ترکاشوند با تاکید بر اینکه برای ارایه خدمات جدید به مردم، این بخش نیاز به تجهیزات بیشتر دارد گفت: باید دست خیران و مجمع خیران سلامت ملایر را ببوسیم، چراکه هر گوشه بیمارستان امام حسین(ع) اثری ماندگار از خیران قابل مشاهده است که موجب کاهش مرگ و میر، افزایش میزان رضایت‌مندی و ارتقای سطح خدمت‌رسانی به مردم شده است.

وی همچنین به راه‌اندازی دستگاه اکسیژن‌ساز در بیمارستان امام حسین(ع) ملایر اشاره و بیان کرد: این دستگاه به منظور تامین اکسیژن مورد نیاز بیماران کووید ۱۹ و با اعتبار ۲ میلیارد تومان خریداری و نصب شده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر ضمن تقدیر از حمایت‌ها و پیگیری‌های دکتر حیدری‌مقدم رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان در تامین چهار دستگاه اکسیژن‌ساز برای استان افزود: با توجه به افزایش تعداد بیماران مبتلا به کووید ۱۹، یک دستگاه از چهار دستگاه به ملایر اختصاص یافت.

ترکاشوند با بیان اینکه هم اکنون ظرفیت خوبی از نظر تامین اکسیژن مورد نیاز بیماران داریم گفت: این دستگاه اکسیژن‌ساز با ظرفیت تولید ۶۰۰ لیتر اکسیژن در دقیقه در مدت زمان ۱۰ روز خریداری و نصب شد که جوابگوی نیاز بیماران است.

وی ادامه داد: قبل از خرید این دستگاه اکسیژن‌ساز ۶۰۰ لیتری، تنها ۲ دستگاه ۱۱۰ لیتری اکسیژن داشتیم که علاوه بر آن روزی هفت میلیون تومان کپسول نیز برای رفع نیاز بیماران مبتلا به کووید ۱۹ خریداری می‌کردیم.

بستری ۵۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در ملایر

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر بیان کرد: در حال حاضر اکسیژن با کیفیت مناسب مورد نیاز بیماران کووید ۱۹ به خوبی تامین می‌شود و با کاهش تعداد مبتلایان اکسیژن‌ها قطع شده، اما در حالت آماده‌باش هستیم.

ترکاشوند تعداد بیماران بستری مبتلا به کووید ۱۹ در ۲ بیمارستان امام حسین(ع) و دکتر غرضی را ۵۰ نفر عنوان کرد و گفت: هم اکنون در وضعیت نارنجی کرونا هستیم و این وضعیت بسیار شکننده است و چنانچه مردم فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند، به سمت زرد و سفید می‌رویم.

رییس مجمع خیران سلامت ملایر نیز اظهار داشت: بخشی که قبلا در حوزه درمانی گوارش و آندوسکوپی داشتیم، شایسته بیماران نبود و عمل‌های جراحی به صورت باز انجام می‌شد.

عباس آذرهمایون افزود: با بازسازی بخش تخصصی و فوق تخصصی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بیمارستان امام حسین(ع) توسط خیر ملایری«حاج کاظم زنداسرار»، هم اکنون خدمات به صورت پیشرفته انجام می‌شود و جلوی خیلی از عمل‌های باز گرفته شد.

وی تاکید کرد: در حال حاضر این بخش نیاز به تجهیزات ضروری همچون ای.آر.سی.پی و اِندو سونوگرافی دارد که امیدواریم با پیگیری از طریق وزارت بهداشت و درمان این تجهیزات تامین شود.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان هفته دولت همدان افتتاح طرح ملایر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته دولت همدان افتتاح طرح ملایر هفته دولت همدان افتتاح طرح ملایر مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر بیمارستان امام حسین ع دستگاه اکسیژن ساز مبتلا به کووید ۱۹ نیاز بیماران راه اندازی فوق تخصصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۵۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیج‌ سازندگی در عرصه‌های مورد نیاز کشور خوش درخشیده است

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خمینی‌شهر گفت: کارنامه مجاهدت‌های بسیج سازندگی با بهره‌گیری از مکتب دفاع مقدس و شهید حاج قاسم سلیمانی درخشان و موفق است.

جواد فصیحی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در اصفهان ضمن تبریک هفته بسیج سازندگی و تقدیر از خدمات عام‌المنفعه گروه‌های جهادی شهرستان خمینی شهر اظهار کرد: تاکنون بیش از ۸۰ گروه جهادی در سطح شهرستان خمینی شهر تشکیل شده و فعالیت مستمر دارند.

وی افزود: کارنامه مجاهدت‌های بسیج سازندگی این نیروی عظیم مردمی و عملیاتی در همه ادوار به ویژه در یک سال گذشته در بخش‌های مختلف از جمله عمران، آبادانی، بهداشت و محرومیت زدایی از مناطق روستایی و شهری با بهره‌گیری از مکتب دفاع مقدس و شهید حاج قاسم سلیمانی بسیار درخشان و موفق است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خمینی شهر فعالیت بسیج سازندگی در کنار ارگان‌هایی مثل جهاد کشاورزی، آموزش و پرورش، کمیته امداد، بهداشت و درمان و امثال آن را سبب همگرایی و هم‌افزایی در محرومیت‌زدایی و اقدامات جهادی بسیار ثمربخش دانست و خاطرنشان کرد: این مجموعه در رفع خلاءها و کاستی‌ها ورود کرده و در عرصه‌های مورد نیاز کشور بسیار خوش درخشیده است و بر همین مبنا جهادگران بسیجی باید به مسائل فرهنگی نیز توجه کنند و اخلاق، شرع و مسائل معرفتی را در مناطق محروم توسعه دهند.

فصیحی با اشاره به عملکرد بسیج سازندگی، اضافه کرد: اعطای تعداد ۲۵ فقره تسهیلات اشتغالزایی به مبلغ ۴۶ میلیارد ریال به افراد بدون شغل جامعه، مرمت ۲۰ باب مسکن محرومان در منطقه جوی آباد، ۱۱ نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس برای خانوارهای نیازمند راه اندازی شده است.

وی ادامه داد: برگزاری ۱۷ عنوان دوره آموزشی اقتصاد مقاومتی همراه با اعطای گواهی مهارت، راه اندازی تعداد ۵۷ صندوق قرض‌الحسنه مردم‌یار و اشتغال‌زا با ۳۵۰۰ نفر عضو، توزیع ۲۰۰۰ بسته معیشتی به ارزش ۱۰۰ میلیارد ریال میان خانوارهای نیازمند، ۱۴ سری جهیزیه به ارزش ۱۴ میلیارد ریال از جمله یخچال، اجاق گاز، لباسشویی، تلویزیون و جاروبرقی میان نوعروسان نیازمند توزیع شد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خمینی‌شهر گفت: برپایی ۱۰ نمایشگاه محصولات اقتصاد مقاومتی، راه اندازی تعداد ۱۶ کارگاه اشتغال، کمک به آزادسازی سه نفر از زندانیان جرایم غیرعمد، برپایی تعداد ۲۰ میز خدمت جهادی، جمع آوری کمک‌های مردمی جهت مردم مظلوم غزه به مبلغ یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال تنها گوشه‌ای از اهم اقدامات بسیج سازندگی خمینی شهر در سال ۱۴۰۲ است.

کد خبر 750812

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • افزایش تعداد دستگاه‌های تصویربرداری «ام.آر.آی» در کرمانشاه
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • دفاع عجیب خبرگزاری دولت از قلیان پرعارضه اکسیژن
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • بسیج‌ سازندگی در عرصه‌های مورد نیاز کشور خوش درخشیده است
  • قلیان اکسیژن؛ بِکشیم یا نه؟
  • سفر گروه فوق تخصصی جراحی ابن سینا به یاسوج