Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی و مدیریت امور زائرین استانداری فارس گفت: این استان ویزای الکترونیکی سلامت برای گردشگران حوزه خلیج فارس صادر می‌کند و در همین زمینه تورهای آشناسازی داخلی و خارجی با جاذبه‌های مذهبی و گردشگری فارس نیز در دست اقدام است.

پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری فارس، در گزارش روز یکشنبه خود به نقل از سید علی‌نقی طبیب لقمانی افزود: فراهم‌کردن زمینه سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی و افزایش سهم این بخش در فعالیت میراث فرهنگی و گردشگری اهمیتی بسزا دارد، از این رو جلب حمایت بخش‌های دولتی، غیردولتی و تعاونی در این زمینه ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با اشاره به ثبت شهر آباده به عنوان شهر جهانی منبت در فهرست میراث جهانی سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) و ثبت جهانی شدن شهر شیراز به عنوان شهر صنایع دستی و همچنین ثبت هشت اثر تاریخی محور ساسانی در فهرست میراث جهانی یونسکو، اظهار داشت: دستاوردهای دولت در معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و گردشگری فارس شایان توجه است و در همین زمینه دبیرخانه رویدادهای گردشگری و کمیته پژوهشی رویدادهای گردشگری فارس ایجاد خواهد شد که این امر گامی مهم در پیشبرد اهداف مدنظر به ‌شمار می‌رود.
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری فارس، همچنین از برنامه‌ریزی برای میزبانی استان از فعالان رسانه‌ای بخش گردشگری کشور سخن گفت و افزود: تلاش برای راه‌اندازی دفاتر اطلاع‌رسانی در بازارهای هدف اصلی گردشگری در حوزه سلامت به منظور نشر اطلاعات دقیق و جامع از توانمندی‌ها و ظرفیت گردشگری استان در دستور کار است.

لقمانی بیان کرد: این مهم از طریق تهیه و ارائه بسته‌های فرهنگی و اطلاع‌رسانی در بازارهای اصلی هدف گردشگری و برای بهبود و تحکیم چهره استان به عنوان مقصدی معتبر و قابل رقابت در حوزه گردشگری انجام می‌شود.

وی، همچنین تسهیل حضور فعالان اقتصادی و گردشگری استان در نمایشگاه های معتبر گردشگری در بازارهای اصلی هدف مانند برلین (مرکز آلمان)، اسپانیا، لندن (مرکز انگلستان) ، میلان(دومین شهر پُر جمعیت ایتالیا)، ژاپن، مسکو (مرکز روسیه) و دبی (امارات متحده عربی) را ضروری خواند و ادامه داد: حضور فارس در رویدادهای جهانی فرهنگی و ورزشی، نقش مهمی در ارتقای جایگاه فرهنگی استان دارد و تاکنون بیش از ۱۰۸ نمایشگاه وجشنواره گردشگری در فارس برگزار شده است./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۵۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتظر ثبت چند اثر جهانی دیگر در قزوین

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، توسعه گردشگری نیازمند استفاده حداکثری از ظرفیت هاست. گردشگری و شناسنامه استان قزوین آثار تاریخی و فرهنگی فراوانی آن است که بیشتر گردشگران چه داخلی و خارجی در بازدید ازاین اثار و ظرفیت‌ها علاقه مندی خود را اعلام می‌کنند که نیازمند معرفی است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در برنامه گفت و گوی ویژه خبری گفت: گردشگری قزوین و داشته‌های آن که این استان برای توسعه گردشگری دارد می‌تواند یکی از بهترین چشم انداز‌های توسعه باشد و گردشگری با همه دستگاه‌ها در ارتباط است و سازمان گرشگری بعنوان هماهنگ کننده این دستگاه‌ها فعالیت می‌کند. قزوین پله اول گردشگری که داشتن جاذبه‌های گردشگری است داراست.
محمدی گفت: ارتباط گردشگری با دستگاه دیگر لازم می‌دارد که تفاهم نامه‌هایی با آنها امضا شود. در برنامه ششم توسعه این اقدام بسیار پیگیری شد و در برنامه هفتم هم پیش بینی شده است. در استان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بسیار با گردشگری در ارتباط است. با راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی هم همینطور تفاهم نامه‌هایی امضا شده است. این تفاهم نامه‌ها منجر به تهیه بسته سرمایه گذاری در حوزه گردشگری خواهد شد.
وی تصریح کرد: سال ۱۴۰۲ اتفاق ویژه برای استان ثبت جهانی سعدالسلطنه بود. امسال ۸۰۰ هزار گردشگر در ایام عید از استان بازدید کردند که باتوجه به تقارن با ماه رمضان ۲۲ درصد کاهش را شاهد بودیم. البته کاهش اقامت را هم در پی داشت و نشان می‌دهد که در حوزه تبلیغات نیاز به فعالیت بیشتری داریم.
معاون گردشگری گفت: با کتاب راهنمای گردشگری طبیعی استان قدمی برداشته شد که ۲۴ مسیر گردشگری مشخص شد. طبیعت گردی نوعی گردشگری است که می‌تواند بسیار آسیب پذیر باشد. بعنوان مثال غار قلعه کرد بجز اینکه آثار طبیعی است آثار تاریخی هم می‌باشد و باید در پذیرش گردشگر دقت شود. اقامتگاه‌های بومگردی که هم اکنون به ۱۲ اقامتگاه رسیده است و ۳۸ موافقت اصولی با احداث آن صورت گرفته است.
محمدی اظهار کرد: تور‌های گردشگری می‌توانند در زمینه معرفی اماکن طبیعت گردی بسیار مفید باشند. تشکل‌های ورزشی و انجمن‌ها هم می‌توانند این تور‌ها را انجام دهند. تدوین استراتژی برای جذب گردشگر خارجی یکی از برنامه‌های سال ۱۴۰۳ است. ما باید بدانیم کجا باید تبلیغ کنیم و در کدام نمایشگاه باید شرکت کنیم؟ سه اپلیکیشن‌های شناساندن استان قزوین در دسترس است، اما خود این اپلیکیشن‌ها به درستی معرفی نشده اند. از سال گذشته همکاری با فعالان فضای مجازی را آغاز کردیم. ثبت جهانی الموت را امسال پیش رو داریم و حضور فعالان فضای مجازی می‌تواند بسیار تاثیرگذار باشد. نداشتن ثبت جهانی در استان قزوین قبلا آسیب بیشتری به صنعت گردشگری وارد می‌کرد.
وی تصریح کرد: ۱۴ محور در حوزه گردشگری مذهبی تعریف شده است. این روند در تناسب با گردشگری طبیعی هم می‌تواند باشد. ما نیازمند همکاری تاسیسات گردشگری و سایر نهاد‌ها و مجموعه مدیریتی استان هستیم.

دیگر خبرها

  • معطل‌ماندن مردم خارگ در اسکله‌های دریایی قابل قبول نیست
  • ‌ بهره‌برداری از ۳۶ پروژه عمرانی سلامت‌محور در فارس
  • منتظر ثبت چند اثر جهانی دیگر در قزوین
  • برگزاری جشنواره سماق درآینده نزدیک باحضور گردشگران داخلی وخارجی
  • مالک جدید استقلال: به کمتر از قهرمانی آسیا رضایت نمی دهیم
  • بوشهر میزبان جشنواره موسیقی خلیج‌ فارس
  • هویت ملی در هر حوزه‌ای ثبت جهانی شود
  • دور دوم انتخابات در شیراز و زرقان تمام الکترونیکی برگزار می‌شود
  • الکترونیکی شدن دور دوم انتخابات در حوزه شیراز و زرقان
  • اتحادیه اروپا : ویزای شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس