Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دارالمجاهدین همدان زادگاه مردان بزرگی است که گرچه در روز‌های تیره حکومت طاغوت چشم گشودند، اما در مکتب امام (ره) پرورش یافتند.

مردانی با استقامتی مثال‌زدنی و استواری الوند که روزگاری همسایه من و تو بودند و با ایثار عزیزترین دارایی‌شان سایه شوم جنگ را از سر ما برداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسطوره‌هایی فراموش نشدنی که حالا نامشان بر در و دیوار شهر به چشم می‌خورد؛ هرچند دل مشغولی‌های روزمره ما را از یادآوری جان‌فشانی‌هایشان محروم کرده است.

مردانی، چون «حاج رضا» که عشق به دفاع از اسلام و انقلاب و وطن در وجودش شعله می‌کشید و همه دغدغه‌اش این بود که مبادا حرف امام (ره) زمین بماند.

متولد اسفند ۱۳۳۵ بود در همدان. از کودکی شیفته اهل بیت (ع) و روضه بود که مادر برایش نذر کرده بود و عاشق و شیدای حضرت سیدالشهدا (ع) بود.

مادرش می‌گوید: «بی وضو به او شیر ندادم و با خودم به روضه می‌بردم. دوست داشتم نمک گیر در خانه سیدالشهدا (ع) شود».

در کنار تحصیل به ورزش علاقه وافری داشت و در چند مسابقه موفق به کسب مدال در رشته دوو میدانی شد. دوران جوانی‌اش با روز‌های باشکوه پیروزی انقلاب اسلامی همراه بود؛ مدتی در تهران به کار نصب شوفاژ مشغول شد، اما سال ۵۸ به همدان بازگشت و در کار پخش روغن با بنیاد مستضعفان همکاری کرد.

«رضا شکری پور» که حالا از فعالان فرهنگی همدان محسوب می‌شد با همراهی شهید «احسان تقی پور» پایگاه مقاومت بسیج ناحیه ۱۴ محله «چمن چوپان‌ها» را در همدان راه‌اندازی کرد.

در مرداد ۱۳۶۰ به خدمت سپاه در آمد و در ۱۳۶۱ ازدواج کرد؛ پیوندی که میوه آن تنها دخترش به نام «محدثه» بود. دختری که به باب الحوائج سه ساله کربلا اقتدا کرده و وقتی تنها ۳ سال از عمرش گذشته بود؛ سایه گرم پدر را از دست داد.

شهید شکری موحد در دوره آموزشی، چنان مهارتی از خود نشان داد که به عنوان "فرمانده گردان" و سپس "فرمانده پادگان آموزشی" منصوب شد.

چندباری برای پاکسازی کردستان از ضد انقلاب با تیپ شهدا همراه شد و مدتی هم فرمانده پادگان آموزشی قدس همدان بود، اما علاقه به حضور در یگان رزمی، او را به تیپ انصارالحسین (ع) کشاند.

حاج رضا در عملیات والفجر ۵ با سمت فرماندهی گردان ۱۵۱ مسلم ابن عقیل (ع) با همراهی سایر رزمندگان، چون شهید «رضا محرمی»، چنان شجاعتی از خود نشان داد که مایه افتخار همگان شده و به عنوان "معاون ستاد تیپ" منصوب شد.

او در محور‌های عملیاتی "میمک" و "سومار" حضوری به یادماندنی داشت و فرمانده گردان ۱۵۴ حضرت علی اکبر (ع) شد.

شهید شکری پور در عملیات والفجر ۸ کار بزرگی انجام داد و در شرایط سخت با مدیریت نیرو‌ها توانست از پیشروی دشمن در جاده "ام القصر" جلوگیری کرده و نگذارد که "فاو" سقوط کند. کاری که محسن رضایی، فرمانده وقت سپاه پاسداران از آن تقدیر کرد و گفت: «گردان ۱۵۴ گردنه احد را برای اسلام حفظ کرد».

رضا که دوست عزیزش، «حسن ترک» را در این عملیات از دست داده بود؛ خود به شدت مجروح شده و با اصرار زیاد، او را به پشت جبهه منتقل کردند.

مدت‌ها در آبادان و تهران بستری بود تا اینکه ۲۸ اسفند ۱۳۶۴ به همدان منتقل شد و پس از بهبودی نسبی در خرداد ۶۵ به یگان رزمی‌اش در خرمشهر رفت.

بیشتر بخوانید

دوست دارم نقش شهدای دفاع مقدس را بازی کنم

آن روز‌ها گردان ۱۵۴ حضرت علی اکبر (ع) مشغول پدافند بود و، چون دوره ۴۵ روزه نیرو‌های بسیجی به پایان رسیده و بیشترشان تسویه کرده بودند؛ تنها نیرو‌های کادر آنجا بودند.

در این شرایط بود که نیرو‌های بعثی از جزیره مجنون جنوبی تکی انجام داده و دو خاکریز ایران را تصرف کردند. سردار شکری پور که نمی‌توانست این شرایط را تحمل کند با تعداد کمی از نیرو‌ها به جزیره مجنون رفت و با اینکه فرمانده تیپ اصرار داشت به دلیل مجروحیت، مانع او شود؛ قبول نکرد و گفت: «ما در جزیره هزاران شهید داده‌ایم و سزاوار نیست آنجا را از دست دهیم».

در شب عملیات از قسمت دست و پا مورد اصابت ترکش قرار گرفت، اما مقاومت کرد تا دو خاکریز مورد نظر را از دشمن پس بگیرد. صبح فردا، پس از این ایستادگی موفقیت‌آمیز در حال دفاع از مواضع پس گرفته شده از قسمت سر مورد اصابت گلوله قرار گرفت و آسمانی شد.

«ققنوس در آتش»؛ خاطرات خانواده است و دوستان و همرزمان از این دلاور مرد. خاطراتی کوتاه به قلم» حسن سجادی پور» که هرچند همه "حاج رضا" را روایت نمی‌کند، اما برشی است از روحیه و منش زندگی او.

او که محبوب قلب رزمندگان بود در وصیت‌نامه خود آورده است: «.. اى امت شهید پرور بدانید که خداوند، انسان‌ها را همیشه مورد امتحان قرار می‌دهد، زیرا دنیا محل آزمایش است؛ منتهى در سطح علم، آگاهى، صبر و مقاومت انسان و، اما امتحان ما در این مرحله از زمان، جنگ است؛ جنگى که امام عزیزمان می‌فرماید جنگ بین تمامى کفر با تمامى اسلام است. پس وصیت من به شما این است که جبهه‌ها را پشتیبانی کنید و اماممان را تنها نگذارید و پشتیبان او باشید و از اهداف مقدس او غافل نشوید که ما اکنون در حال امتحانیم و این متاع دو روزه دنیا را بر آخرت که قرآن می‌فرماید نفروشید».

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دفاع مقدس شهدای دفاع مقدس گردان ۱۵۴ نیرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۷۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهضت علمی امروز میراث پرافتخار مکتب امام صادق(ع) است

 

 




به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  استاد دروس خارج حوزه علمیه خراسان گفت: امام جعفر صادق(ع) بعنوان رئیس مذهب تشیع حق بزرگی بر عالم تشیع دارند که هر کس اندک مطالعه ای در حالات امام صادق(ع) داشته باشد، این مسئله برای او پوشیده نیست.

حجت الاسلام والمسلمین محمد مروارید گفت: سالروز شهادت امام صادق(ع) را تسلیت می گوییم و این امام همام حق بزرگی بر عالم تشیع دارند که هر کس اندک مطالعه ای در حالات امام صادق(ع) داشته باشد، این مسئله برای او پوشیده نیست.

وی با اشاره به تلاش ائمه معصومین(ع) برای انتقال معارف در دوره های گوناگون، تصریح کرد: دین مقدس اسلام در زمان پیامبر اکرم(ص) قوت گرفت و اساس اسلام از طرف پیامبر گرامی اسلام(ص) تبلیغ می شد، بعد از آن جنگ هائی ایجاد شد اما در عین حال در زمان حضرت امیرالمومنین(ع) نیز فرهنگ اسلامی سبب شد نهج البلاغه بعنوان دریائی از علوم و حکمت های اسلامی تدوین و توسط حضرت در جامعه انتشار یابد که از بزرگترین افتخارات می باشد.

استاد دروس خارج حوزه علمیه خراسان با بیان این که این از افتخارات بزرگ هر شیعی می باشد که امام اول او امیر مومنان(ع) است، خاطر نشان کرد: پس از رسول گرامی اسلام(ص) کمالات و ارزش های انسانی از هر امام به امام بعدی علی رغم شرائط سخت دوران انتقال می یابد آنطور که دوران امام حسن مجتبی(ع) نیز مصادف با خلافت معاویه است که انواع ظلم ها را روا داشتند و متاسفانه زمینه ای برای گسترش فرهنگ اسلامی فراهم نشد.

حجت الاسلام والمسلمین مروارید ادامه داد: خون مقدس سید الشهدا(ع) در کربلا زمینه ای کلیدی برای ترویج و بسط دین فراهم آورد و پس از ایشان نیز دوران امام سجاد(ع) سراسر دانایی و علم و دانش است همانطور که صحیفه سجادیه دلیل بر حقانیت امام چهارم شیعیان، حضرت زین العابدین، امام سجاد(ع) می باشد.

وی افزود: پس از این دوران امام باقر و امام صادق(ع) تلاش زیادی در راستای ترویج علمی داشتند آنچنان که هر آنچه امروز مراجع و علمای شیعه دارند، همه بهره مند از دریای علم امام صادق(ع) بوده و هستند.

استاد دروس خارج حوزه علمیه خراسان با بیان این که شیعه و اهل سنت افتخارشان شاگردی امام صادق(ع) می باشد، اظهار داشت: هرآنچه امروز از اصول و اعتقادات، معارف، توحید، نبوت، امامت و ... وجود دارد از امام باقر(ع) و امام صادق(ع) رسیده آنطور که ۴ هزار نفر با حضرت مراوده علمی داشتند و حق بزرگی بر ما دارند.

 

دیگر خبرها

  • حمله موشکی گردان‌های قدس به «سدیروت» و «مفلاسیم»
  • شناسایی و انهدام باند سارقان حرفه‌ای در هرمزگان
  • برگزاری اجتماع «فرمانده مهدی» در مهریز
  • نهضت علمی امروز میراث پرافتخار مکتب امام صادق(ع) است
  • قتل جوان ۲۳ ساله با چاقو در نزاع و درگیری/ عاملان قتل دستگیر شدند
  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)
  • امام جعفر صادق (ع)؛ شخصیت مهم در جهان اسلام و مکتب شیعه
  • صالح آبادی‌ها در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) به سوگ نشستند + فیلم و تصاویر
  • اولین فرمانده گردان در تیپ ۲۷ محمدرسول الله (ص) که بود؟
  • روایتی از معلم شهید حاج علی اکبر شمشیری