Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده کل ارتش در نشست تصویری با جامعه پزشکی ارتش، گفت: فعالیت‌ها و همراهی بخش بهداشت و درمان ارتش در مقابله با کرونا، دوران دفاع مقدس را برای ما تداعی می‌کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در نشست تصویری با روسای اداره بهداشت و درمان نیروی‌های تابعه ارتش و روسای بیمارستان‌های ارتش که بمناست بزرگداشت روز پزشک و داروساز از طریق ویدو کنفرانس انجام شد، ضمن تسلیت ایام سوگواری شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و درود بر روح بلند شهدای سلامت ارتش، این روز مهم را به کادر بهداشت و درمان ارتش تبریک گفت و برای بیماری کرونایی آرزوی سلامتی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی این ارتباط را بعنوان یک اقدام نمادین برای تشکر از بخش بهداشت و درمان، پزشکان، داروسازان، پیراپزشکان، دندانپزشکان و کلیه کارکنان حوزه سلامت ارتش دانست.

فرمانده کل ارتش تاکید کرد: کرونا با وجود نحوست خود، فرصتی را فراهم کرد تا جامعه پزشکی نقش واقعی خودش را در جامعه و در دل و چشم مردم نشان دهد.

وی خطاب به کادر درمان ارتش، گفت: نسل قبل از شما، در دوران دفاع مقدس، آن افتخارات فراموش نشدنی در بخش بهداشت و درمان را آفریدند که سال‌ها می‌توان راجع به آن‌ها صحبت و در کلاس‌ها در باره آن‌ها بحث کرد. این روحیه از آن نسل کاملاً به شما منتقل شده و از اسفند ماه سال ۹۸ تا به امروز، فعالیت‌ها و همراهی بخش بهداشت و درمان ارتش، حال و هوای دوران دفاع مقدس را برای ما تداعی می‌کند. همه ما باید این همدلی، وفاق و ایثار را قدر بدانیم و خدا را شکر کنیم.

امیر سرلشکر موسوی اظهار امیدواری کرد، با توکل به خداوند بزرگ، جامعه پزشکی ارتش را از این اوجی که به خواست خدا و با تلاش و ایثارگری خودشان کسب کرده‌اند، باز هم ارتقاء دهیم، چون حقیقتاً ظرفیت و توان آن را دارند و شایستگی ارتقای خود را در این دوران نشان دادند.

وی با تاکید بر اهمیت استمرار و ارتقاء در اقدامات حسنه، خاطرنشان کرد: در هر کاری استمرار و ارتقاء مهم است، یعنی رسیدن به یک نقطه موفقیت، پیروز شدن در جدال با مشکلات وقرار گرفتن در یک نقطه اوج؛ اما استمرار بخشیدن به رشد و پیروزی، کار بسیار سنگینی است و گاهی مشکلتر از رسیدن به آن نقطه اوج است؛ این هم بصورت عام معنی دارد و هم در موضوع کرونا. تا به امروز شما کادر درمان در موضوع کرونا، موفق عمل کرده‌اید، ولی ما باید برای ارتقاء و استمرار در این مسیر آماده باشیم.

فرمانده کل ارتش با تاکید بر قداست و اهمیت اهداف جامعه پزشکی گفت: نگرش امروز مردم به پرچمداران سلامت ایران، تنها بازتاب گوشه‌هایی از احترام و تکریم مردم و مسئولین به اهداف بزرگ جامعه پزشکی است، امروز در دل و چشم مردم و مسئولین یک چهره پر افتخار از شما ثبت شده است. البته پزشکان ازقدیم یک قشر محترم برای مردم بوده‌اند، ولی آن چیزی که در این ماه‌های اخیر از مردم می‌بینید یک احترام منحصر به فرد و بی سابقه، جدای از آن احترام همیشگی است؛ بنابراین مشکلات و موانع کوچک و بزرگ نباید مانع و یا کند کننده حرکت شما باشند.

وی افزود: همه ما باید تلاش کنیم این چهره مردمی، عالم، متخصص، ایثارگر و پاکدست را نه تنها در حوزه اقدات درمانی، بلکه در همه ماموریت‌های ارتش به بهترین وجه ممکن حفظ کنیم و دست به دست هم، این راه را ادامه بدهیم.

امیر سرلشکر موسوی تاکید کرد: شما بهتر می‌دانید که هنوز کرونا ادامه دارد و احتمالاً طغیان‌های بعدی را پیش رو خواهیم داشت، باید طوری مدیریت و برنامه ریزی کنیم که ضمن حفظ ارتش و خانواده‌ها، بتوانیم بهتر از گذشته به مردم کشورمان هم کمک کنیم.

فرمانده کل ارتش در پایان این نشست از زحمات امیر دریادار سیاری که فرماندهی قرارگاه پدافند زیستی را از ابتدای شیوع بیماری کرونا به عهده دارند و همچنین از دکتر مداح معاون بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ارتش و رؤسای ادارات بهداشت نیرو‌های تابعه آجا، رؤسای تمام بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها و تمام فرماندهانی که به بهترین نحو ممکن در صحنه بودند و کسانی که کار‌های آمادی و پشتیبانی را انجام دادند تقدیر تشکر کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سرلشکر موسوی دفاع مقدس ارتش بخش بهداشت و درمان فرمانده کل ارتش دوران دفاع مقدس جامعه پزشکی درمان ارتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۷۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان

غلامعلی جاودان رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی هرمزگان در نشست خبری با موضوع تشریح دستاوردها و اقدامات هفته سلامت، افزود : چالش اصلی مان کمبود نیروی انسانی ماندگار در استان است و البته تاکیدی بر نیروی انسانی بومی نداریم واگر در استان ماندگار باشند، برای مان کافی است . 

جاودان گفت: در شرق استان بیشترین کمبود نیروی انسانی داریم که باعث شده است در خدمت رسانی به مردم و بیماران با مشکل مواجه شویم .

وی افزود: در زیرساخت های رفاهی نیز مشکل داریم تا به متخصصان و پرستاران خانه سازمانی دهیم‌‌ و ۱۰۰ میلیارد تومان خانه برای پزشکان و... رهن کرده ایم‌ که این مبلغ را می توانستیم برای توسعه خدمات هزینه کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:در حال حاضر بیش از ۱۲ هزار نفر در دانشگاه علوم پزشکی استان فعالیت دارند.

جاودان افزود:معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان بدلیل حجم‌ بالای واردات و... در اين استان ، جزو معاونت های بزرگ غذاوداروی کشور است.

وی اظهارداشت :در سال گذشته دو بیمارستان در استان افتتاح شد.

غلامعلی جاودان رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: بیمارستان ۵۳۱تختخوابی بندرعباس و ۲۶۴ تختخوابی نفت ستاره در جوار بیمارستان شهیدمحمدی بندرعباس و ۱۶۰ تختخوابی میناب در حال ساخت است.

وی افزود: ۱۹۰ پروژه بهداشتی ودرمانی در سال گذشته در استان افتتاح شد.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی هرمزگان گفت: ۱۹۰ پروژه بهداشتی ودرمانی هم در سطح استان در حال ساخت هستند.

جاودان افزود: ۱۵۰۰نفر نیروی انسانی برای بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس نیاز داریم‌. البته برای تمام بیمارستان های استان که درحال ساخت است ، ۵هزار نفر نیروی انسانی نیاز داریم.

وی گغت: در سال گذشته دانشکده های غرب و شرق استان نیز راه اندازی شد‌

جاودان اظهارداشت : وزیر و معاونان وزیر بهداشت، شورای عالی انقلاب فرهنگی ،نمایندگان استان در مجلس ،استاندار و نماینده ولی فقيه در استان همواره حامی دانشگاه هستند.

وی افزود: هرمزگان در سال ۶۵ دارای دانشگاه علوم پزشکی شد.

جاودان گفت: در سال گذشته مجتمع آموزش عالی سلامت در بستک نیز راه اندازی شد‌.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی هرمزگان افزود: در زیرساخت های رفاهی نیز مشکل داریم تا به متخصصان و پرستاران خانه سازمانی دهیم‌‌.

جاودان گفت: به لحاظ هزینه و اعتبارات علی رغم شرایط اقلیمی هرمزگان،  اما تفاوتی باسایر استان ها نداریم که باعث بروز مشکلاتی برای اجرای طرح ها و....می شود.

وی افزود: بیمارستان ۲۶۴ تختخوابی در سفر رئيس جمهور مصوب شد که تجهیزش را پالایشگاه نفت ستاره انجام دهد.

جاودان در پاسخ برسوالی مبنی برگلایه ساکنان اطراف صنایع استان از شیوع بیماری های سرطان و...و آیا اینکه پژوهشی در این بخش صورت گرفته است، تاکید کرد:  مسائل زیست محیطی در شیوع و افزایش بیماری ها اثرگذار است و صنایع بایستی پیوست سلامت داشته باشند که مدیریت ارشد استان ،پیوست سلامت را از صنایع مطالبه خواهند کرد.  

وی در پاسخ به این‌پرسش که‌در محلات حاشیه ای که فاضلاب روان است واز طریق حشرات و حیوانات برخی بیماری ها ممکن است منتقل شود، گفت:در سال های گذشته دانشگاه های تهران و علوم پزشکی هرمزگان نیز پژوهشی در این‌بخش انجام داده اند که چه میزان بیماری ها در این‌مناطق شیوع دارد که بدلیل اینکه آب آشامیدنی و استحمام در این مناطق بهداشتی است ، میزان بیماری ها در این مناطق چندان بیشتر از سایر مناطق نیست ، اما اصلاح فاضلاب روان در محلات زمانبر است که بایستی انجام شود.

حسین پور معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: ۱۲هزار نفر نیروی انسانی در استان داریم و ۴هزار نفر کمبود نیروی انسانی در حوزه بهداشت ودرمان و.... داریم. در حال حاضر بین ۲۵تا ۷۵ درصد پست های سازمانی مان بلاتصدی هستند.

حسین پور افزود: از بیش از دوهزار نفر مجوز استخدام سال گذشته، ۹۵۰ نفر در آزمون قبول شدند، اما ۲۰۰نفرشان هنوز مراجعه نکرده اند.

وی گفت: دانشکده دندانپزشکی از سال ۱۴۰۰ شروع شده و ۳۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ۳۶ میلیارد تومان نیز امسال تعیین اعتبار شده است.

دکتر ذاکری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: ۱۰۳ هزار نفر اتباع بیگانه ثبت شده در سامانه سیب ، خدمات مان را در استان دریافت می کنند.

وی افزود: درمان کودکان زیرهفت سال در مراکز دولتی رایگان است.

حامد فلاح  معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در ۲۲داروخانه در سطح استان دارو برای بیماران خاص، پیوندی و...توزیع می شود‌.

فلاح افزود:در ده ماه اخیر تعداد داروخانه ها از ۱۸۰به ۲۰۵ داروخانه افزایش یافته است‌.

وی گفت:سهمیه دارویی مان بایستی از ۱.۹ درصد به ۲.۴درصد برسد.

معاون غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی افزود: حدود۱۰۰ قلم کمبود دارویی کشوری در استان هم داریم.

فلاح گفت: ۴۰ شرکت توزیع دارویی در خارج از استان هستند که تلاش می کنیم به استان بیایند‌.

جاودان رئیس دانشگاه علوم پزشکی در پایان گفت : شعار سلامت امسال ، " سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت " است که بایستی پیشگیری مقدم بر درمان بیماران اعضای خانواده مورد توجه قرار گیرد .

جاودان افزود:هر ایرانی بایستی یک مراقبت سلامت داشته باشد‌.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • افتتاح موزه‌های دفاع مقدس در ۵ استان کشور
  • امیر آراسته: جوانان درس مقاومت را از شهدا فرابگیرند
  • آیین تشییع و خاکسپاری شهید گمنام دوران دفاع مقدس در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • یادواره شهدای روستای عیش آباد رفسنجان
  • همکاران ما در جنگ نرم دشمن آسیب می‌بینند و طعنه می‌خورند | نباید از چشم مردم مخفی و جهادشان مغفول بماند
  • مجموعه انتظامی در خط مقدم جنگ نرم قرار دارد
  • تشییع و خاکسپاری جانباز سرافراز سردار ایافت در مشهد
  • مراسم تشییع جانباز سرافراز سردار ایافت در مشهد برگزار شد
  • شهیدان در حقیقت شناسنامه واقعی ملت ایران هستند/ هر کس در جبهه می‌جنگید عباس انقلاب بود