Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی در برنامه تیتر امشب بیان کرد: سعی کرده‌ام که ارتباط مستقیمی با مردم داشته باشم، از طریق انتشار مطالب در اینستاگرام نتایج عملکردم را گزارش داده‌ام، می‌دانید که در دنیا روسای بانک مرکزی کمتر صحبت می‌کنند. اما شرایط فعلی ایجاب می‌کند من گزارشگر کارهایم باشم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از رهبر انقلاب اسلامی بابت حمایت‌هایشان همواره تشکر می‌کنم.

وی افزود: در دوران سخت اقتصادی حمایت‌های ایشان برایمان بسیار دلگرم کننده است، ایشان به حفظ ارزش پول ملی تاکید داشته‌اند. این امر با تقویت تولید و نگاه به داخل شدنی است.

همتی تاکید کرد: بسیاری از اتفاقاتی منجر به کاهش ارزش پول ملی می‌شود مانع چرخش چر تولید نیز می‌شود. یکی از این مواد تورم است. کنترل تورم به سیاست‌های بانک مرکزی بر مبنای نظرات کارشناسی و عملکرد مستقلش باز می‌گردد.

رئیس کل بانک مرکزی گفت: حمله‌ای که دولت آمریکا به اقتصاد کشور ما داشت برای از هم پاشیدن ما بود. بسیار هم امیدوار بودند که ایران از هم فرو می‌پاشد. شرایط سختی را طی کردیم اما آنها موفق نشدند.

همتی با اشاره به مراحلی که دشمن برای از بین بردن بازار مالی ایران، گفت: سال 97 تا امسال مراحل مختلفی برای از بین بردن بازار پولی ایران توسط دولت برنامه‌ریزی کرده بود.

همتی بیان کرد: موسسات اعتباری و بانک‌ها ساماندهی کردیم، برخی از مدیران بانکی که با اقدامات خود منجر به برهم زدن سیستم پولی می‌شدند را برکنار و اعضای جدیدی را به سیستم بانکی اضافه کردیم.

وی افزود: ادغام بانک‌های وابسته به نیرو‌های مسلح را با فرمان رهبر انقلاب آغاز کردیم، ادغام دو بانک به اتمام رسید و مابقی  در دست ارزیابی دارایی هستند. مطمئن هستیم که با ثبات بازار پول اقتصاد کشور هم با ثبات می‌شود.

رئیس شورای پول و اعتبار بیان کرد: در اصلاح نظام بانکی، به مشخص کردن صاحبان بانک‌ها و سهامداری آن هاست، مالکیت بانکی در کشور بسیار مهم است که در سال‌های آینده شاهد نظام بانکی خوبی خواهیم بود. اقتصاد ایران بانک‌محور است و اگر می‌خواهیم نظام سالمی داشته باشیم باید به مدیریت آن نیز اهمیت داده شود.

این مقام مسئول بیان کرد: در ابتدای ورود کرونا به کشور، بنده پیشنهاد دادم که ۷۵ هزار میلیارد تومان به آسیب‌های کرونایی اختصاص داده شود. در اوایل به هر خانوار یارانه‌بگیر یک میلیون تا دو میلیون تومان پرداختیم. این رقم ۲۱ هزار میلیارد تومان بود. ۵۴ هزار میلیارد تومان هم به کسب‌وکار‌ها پرداختیم.
کمک ودیعه مسکن از بودجه دولت تامین نشده است
رئیس کل بانک مرکزی گفت: با موافقت رئیس‌جمهور ۲۰ هزار میلیارد تومان از این ۷۵ هزار میلیارد تومان را هم به مستاجران آسیب دیده در این روز‌ها تخصیص دادیم. این ۲۰ هزار میلیارد تومان از بودجه بانک‌هاست و ربطی به بودجه دولتی ندارد.

وی افزود: رشد تسهیلات بانکی ۶۷ درصد رشد کرده است و این نشانگر کاهش آثار آسیب‌های اقتصادی کرونا بوده است و از رکود ایجاد شده خارج می‌شویم. رشد واحد‌های تولیدی مثبت گزارش شده است.

رئیس کل بانک مرکزی گفت: چند بانک به علت ناترازی سود‌های بالا می‌دادند و سیستم بانکی را برهم زدند. با اصلاح نظام بانکی این بانک‌ها مجبور به کاهش نرخ سود سپرده شدند. نرخ سپرده‌ها را در یک سال گذشته تنها یک درصد بالا بردیم. یک کانال نرخ سود داریم که بین بانکی است. برداشت‌ها از نرخ سود بین بانکی اشتباه بوده و به جای سود سپرده تلقی شده است. نرخ سود سپرده بین بانکی ۳۴ درصد بود که این روز‌ها به ۲۲ درصد رسیده است.
 سوءاستفاده از افراد ساده لوح برای گرفتن کارت بازرگانی
این مقام مسئول تاکید کرد: بین ۲۵۰ نفری که به عنوان صادرکننده متخلف شناخته شده‌اند، برخی ناتوان مالی بوده اند که از آن‌ها سوءاستفاده شده است، ۷۰ نفر از این ۲۵۰ نفر به برخی‌ها متصل هستند. حتی بین آن‌ها کارتن خواب هم دیده شده است که با نان آن‌ها کارت بازرگانی گرفته شده و تجارت انجام شده است.

رئیس کل بانک مرکزی در پاسخ به این سوال که آیا متخلفان ارزی که ارز را بازنگردانده‌اند، دولتی هستند؟ گفت: این‌طور نیست و آمارها در دست ماست.
اقدامات بانک مرکزی برای جلوگیری از واردات گوشی‌های لوکس آمریکایی
وی با اشاره به صحبت‌های رهبر انقلاب مبنی بر جلوگیری از واردات تلفن‌های همراه لوکس آمریکایی نیز گفت: با دستور ایشان نسبت به تخصیص ارز نیمایی به آن‌ها موشکافانه ورود خواهیم کرد.

همتی در پاسخ به این سوال که بانک‌ها سود‌های سپرده را از سرمایه‌گذاری در بورس می‌پردازند بیان کرد: این‌طور نیست و آن‌ها سود سپرده‌های خود را می‌پردازند. در سال گذشته بیش از ۶۱ درصد از تسهیلات ارائه شده به سرمایه در گردش تولیدی‌ها بوده است.
ضوابط فعالیت رمز ارزها به‌ زودی اعلام می‌شود
این مقام مسئول بیان کرد: رمزارز‌ها حجم آنچنانی هم ندارند، حتی معاملات غیررسمی در کشور هم بیش از ۲۵۰ میلیون دلار نیست و نمی‌تواند جایگزین سیستم‌های مانند سوئیفت باشد. توجه به این سیستم را شروع کردیم به ماینینگ‌ها برای صادرات ضوابطی طراحی می‌کنیم.

همتی تاکید کرد: برای جلوگیری از فرار‌های مالیاتی اقداماتی شده است، برای کنترل ریال و تراکنش‌های ریال کار‌های بسیار زیادی را آغاز کرده ایم، تراکنش‌ها با اسناد رسمی، چک‌های پشت نویسی شده تجمیع و دستگاه‌های کارتخوان مدیریت شدند. روزانه بیش از ۲۰۰ میلیون تراکنش انجام می‌دهیم.
مدیریت تراکنش‌ها، نرخ ارز را به ثبات رساند
وی ابراز کرد: شاید بسیاری بگویند نرخ ارز خوب نیست، اما امکان داشت از این هم بدتر شود و ما آن را با کنترل تراکنش‌های بانکی کنترل کردیم. برنامه‌ریزی کرده‌ایم که تا سال آینده نرخ تورم ۲۲ درصد باشد و هرکجا متوجه شویم به هدفمان نمی‌رسیم اقدامات پولی را آغاز می‌کنیم.

همتی با اشاره به نقش اثرگذار بانک‌ها در رفع موانع تولید، بیان کرد: با استفاده از طرح گام توانستیم بسیاری از واحدهای تولیدی را تقویت کنیم، البته با ورود کرونا روند تخصیص تسهیلات کُند شد اما باز هم به گردش درآمده‌ایم و تخصیص ها را انجام می‌دهیم.

رئیس کل بانک مرکزی در پایان به برخی از اقداماتی که در سیاست‌های بانک مرکزی تدوین شده بود اما به طور کامل موفق و عملیاتی نشد اشاره کرد و گفت: با توجه به فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه با مردم راجع کارهای انجام شده و حتی انجام نشده سخن بگوید، می‌توانم بگویم که برای کنترل نرخ ارز در بازار تلاش‌های بسیاری انجام دادیم اما آن‌طور که رضایتمان را جلب کند نشد، در برهه ای نرخ ارز به واقعیت نزدیک شد اما با تلاش‌های دشمن مجدد التهابات رخ داد، اما خرسندیم که تلاشمان در آینده‌ای نزدیک نتیجه‌بخش خواهد بود.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: همتی رییس بانک مرکزی ارز نیمایی صدای ایران رمز ارز بورس بودجه هزار میلیارد تومان رئیس کل بانک مرکزی سود سپرده تراکنش ها نرخ سود بانک ها نرخ ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۷۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند

در بازه سنی کودکان 4 تا 6 ساله مهارت‌های اجتماعی به شکوفایی می‌رسند، کودک در راستای برقراری تعادل بین نیازهای خود و نیازهای دیگران تلاَش خواهد کرد، درک وی از عواقب رفتارهایش تا اندازه زیادی افزایش می‌یابد.

به گزارش ایسنا، مهارت‌های اجتماعی در این بازه سنی کودکان 4 تا 6 سال به شکوفایی می رسند، کودک در راستای برقراری تعادل بین نیازهای خود و نیازهای دیگران تلاَش خواهد کرد، درک وی از عواقب رفتارهایش تا اندازه زیادی افزایش می یابد، به مرور زمان مفهوم وجدان تکامل بیشتری خواهد یافت و گویی تمامی ابعاد جهان پیرامون او در مسیر گسترش هرچه بیشتر گام بر خواهند داشت.

زمانی که یک کودک خردسال وارد 4 سالگی می شود، با تمرکز بیشتری قادر به انجام فعالیت‌های مربوط به خود و بازی کردن خواهد بود. به همین دلیل منحرف کردن یکباره توجه آنها به خصوص اگر در حال تکمیل کاری مشخص باشند، دشوارتر از هر موقع دیگری است. همچنین ممکن است تدریجا با غر و لندهای بیشتری رو به رو شوید. این مسئله بدین دلیل است که کودک به قابلیت بهتری در جهت تفکر و ازریابی کمبودهای خود دست خواهد یافت.

از جمله دیگر خصوصیات رفتاری و شخصیتی کودکان 4 تا 6 ساله می توان به موارد زیر اشاره کرد:  

کودک می‌آموزد که چگونه باید خود را به جای دیگری تصور کند، آنها دیگر به اندازه بزرگ شده اند که بتوانند با آگاهی از قوانین پیروی و در امور خانه مشارکت کامل کنند، به مرور زمان و با افزایش هرچه بیشتر سن، کودک به مهارت بهتری در راستای کنترل تکانه های عصبی و روانی دست می‌یابد،با ورود به مرحله پیش دبستانی، کنترل بر اعمال، گفتار و رفتار نیز به درجه بالاتری راه خواهد یافت،کودک در این سن و سال تحمل چندان زیادی برای پاداش های طولانی مدت ندارد و به همین علت توصیه می شود والدین از سیستم های تشویقی سریع استفاده کنند، راهبردهای تربیتی و تنبیهی پیشنهادی برای کودک،به جای تکیه بر روش های تنبیهی به دنبال کوچکترین اتفاقی، شرایط فیزیکی و ذهنی فرزندتان را درک کنید. برای مثال باید در این بازه سنی زمانی را به عنوان "فرصت انتقال" در نظر بگیرید چرا که گفته شد کودکان با تمرکز بیشتری به انجام فعالیت های مختلف می‌پردازند و ایجاد انحراف آنی در مسیر فعلی آنها دشوار خواهد بود.

اگر فرزند 4 الی 6 ساله شما به هر علتی کنترل خود را از دست داد و دچار خشم ناگهانی شد، هرگونه بحث و جدلی را متوقف کنید و به او توضیح دهید که به محض بازگشت آرامش گفت و گویی دوستانه خواهید داشت.

غرغرهای کودکانه را نادیده بگیرید و با بها دادن الکی به آنها خود را گرفتار یک چرخه معیوب تمام نشدنی نکنید. تنها زمانی به کودک پاسخ دهید که با لحنی معمولی و عادی درخواست خود را مطرح کرده باشد. تمرکز بر غرهای کودک باعث می‌شود که نتوانید واکنش مناسبی از خود نشان دهید و یا به ناچار درخواستی که صلاح نمی‌دانید را قبول کنید.

کودک دیگر به سنی رسیده است که با ساز و کار دروغ‌گویی و فریب کاری آشنا شود. در واقع چه بخواهید و چه نه ممکن است با چنین رویکردهایی مواجه شوید. گفتنی است که والدین باید در برخورد با دروغ و تقلب با آرامش حداکثری عمل کنند و بدانند که این دسته از رفتارها برای این سن و سال طبیعی هستند.

فرزندتان را شرمنده نکنید و به موشکافی این موضوع نپردازید که آیا به راستی کاری انجام داده یا خیر. برای مثال اگر او یک لیوان شیر را روی میز ریخته و منکر این مسئله است، از این متد برای صحبت استفاده کنید: نمی‌توان میز را به این صورت تحمل کرد و پاک کردن شیر نیز دشوار است" سپس از او بخواهید که در تمیز کردن میز به شما کمک کند. این واکنش باعث می‌شود که احتمال دروغ گویی در آینده کاهش یابد و ترس از گفتن حقیقت نیز از میان برود.

در موقعیت‌های مناسب به کودک یادآوری کنید که باید خود را به جای طرف مقابل هم قرار دهد. به عنوان نمونه از او بپرسید: "آیا تو هم دوست داری کسی دیگر با تو چنین کاری بکند؟" این دسته از سوالات ضمن آموزش تاثیر مستقیم تصمیمات شخصی بر زندگی فرد و اطرافیان، کودک خردسال را وادار به تفکر مجدد می کنند.

از محدودیت‌ها تنها برای تاکید بر مهارت کنترل بر خود استفاده کنید و توجه داشته باشید که تکرار بیش از حد هر چیزی و سخت گیری‌های مکرر نتایج عکس به دنبال خواهد داشت. برای مثال پیش از اجرای تکنیک گوشه نشانی، 2 الی 3 فرصت در اختیار فرزند خود قرار دهید و سریعا به سراغ روش های تنبیهی نروید.

اجازه دهید که کودک به طور طبیعی مهارت‌های خود در جهت حل مسائل را تقویت کند و تا زمانی که خطری وی را تهدید نکرده در این موضوع دخالت نکنید. اکثرا دیده می‌شود والدینی که تمایل به کنترل تمامی جنبه های زندگی فرزندان خود دارند، بزرگسالانی موفق را تحویل جامعه نمی دهند.

اگر می‌خواهید کودک را برای یک رفتاری یا عمل صحیح مورد تمجید و تحسین قرار دهید، نیازی نیست او را یک هفته منتظر بگذارید! همانطور که توضیح داده شد، سیستم‌های پاداش دهی بلند مدت تاثیر چندانی روی کودکان خردسال کم طاقت ندارند و بهتر است والدین از جایزه‌های سریع و در دسترس استفاده کنند. همچنین به منظور حفظ انگیزه در کودکان برای انجام امور مختلف، پدر و مادر باید تمجید کلامی را برای حداقل چندین مرتبه طی هفته تکرار کرده و بر آن تاکید داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند
  • ۱۶ میلیارد یورو تعهد ارزی ایفا نشده در کدام سیاه چاله اقتصادی مخفی بود؟
  • واکنش همتی به هشدار رئیسی درباره انحلال بانک‌های متخلف؛ کسری‌های آن‌ها از چه محلی پرداخت خواهد شد؟
  • نخستین برات الکترونیکی صادر شد
  • تقویت همکاری های بانکی ایران و افغانستان
  • نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین توسط شبکه بانکی صادر شد
  • توسعه همکاری های بانکی ایران و افغانستان