Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-03@10:28:27 GMT

مرگ یک کودک به دلیل مسموم شدن با قارچ وحشی

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۶۹۳۴۶

مرگ یک کودک به دلیل مسموم شدن با قارچ وحشی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر آبتین حیدرزاده با بیان اینکه اکنون  درآغاز فصل بارش ها قرار داریم و  با رویش فراوان قارچ های وحشی در فضاهای جنگلی، بیشه ها و کوه ها مواجه هستیم از مردم می‌خواهیم تا از مصرف  قارچ های وحشی خودداری کنند. 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، شستن، پختن و کباب کردن را راهکار از بین بردن مسمومیت قارچ ندانست و تصریح کرد: نمی توانیم قارچ های سمی را غیرسمی کنیم، لذا حتما قارچ های استاندارد برای مصرف خریداری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حیدرزاده، دل درد، اسهال، استفراغ، تهوع و بی حالی را از نشانه های مسمویت با قارچ سمی دانست و خاطرنشان کرد: در صورت بروز چنین علائمی به پزشک مراجعه کنید.

کد خبر 543079 برچسب‌ها استان گیلان قارچ

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان گیلان قارچ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۹۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت

 مهدی زنگنه گفت: دستاوردهای بزرگ جهانی مثل ریشه‌کنی ویروس‌های آبله در سال ۱۹۸۰، ویروس وحشی فلج اطفال تیپ دو در سال ۲۰۱۵ و ویروس وحشی فلج اطفال تیپ سه در سال ۲۰۱۹، حذف کشوری بیماری‌هایی مانند سرخک، سندروم سرخجه مادرزادی و کزاز نوزادی و همچنین عاری شدن کشور از فلج اطفال و کنترل بیماری‌های دیفتری، سیاه‌سرفه و سل نیز از دیگر نتایج آن به شمار می‌روند.
 
 
 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: همه ساله باهدف اطلاع‌رسانی، حمایت‌طلبی و جلب مشارکت مردمی، از طرف سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان هفته جهانی ایمن‌سازی نام‌گذاری می‌گردد.
 
 
 وی گفت داد: امسال نیز پویشی با شعار جهانی نجات زندگی با ایمن‌سازی جهت آگاهی‌بخشی جامعه و ارتقا پوشش واکسیناسیون کودکان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • نجات ۹ قطعه کبک وحشی از شکارچیان متخلف در سقز
  • حمله حیوانات وحشی به گوسفندان در کاشان
  • نجات ۹ قطعه کبک وحشی از دست شکارچیان متخلف در سقز
  • مراقب «کلاهک‌های مرگ» باشید
  • حمله ناگهانی دو پاندا به مربی باغ وحشی در چین + ویدیو
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • حمله خرس به مرد ۶۰ ساله در مناطق عشایری دزفول
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • حمله خرس وحشی به یک دامداری در ایلام و تلف شدن دام‌هایش
  • مراقب این قارچ‌ها باشید!