Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-چند طرح بزرگ وزارت نفت تا ساعاتی دیگر با حضور رئیس جمهور و به صورت ویدئو کنفرانس به بهره برداری می‌رسد.

چند طرح بزرگ وزارت نفت تا ساعاتی دیگر با حضور حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور و به صورت ویدئو کنفرانس به بهره برداری می‌رسد.

خط لوله انتقال گاز نهم سراسری با ظرفیت ۶۰ میلیون مترمکعب در روز، یکی از این طرح‌ها است که به طول ۱۲۰۰ کیلومتر از بید بلند (۳۲ کیلومتری غرب بهبهان) تا مرز بازرگان (۱۵ کیلومتری شمال ماکو) دامنه کوه آرارات مرز ایران و ترکیه امتداد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خط لوله انتقال گاز نهم سراسری در کنار خط ششم سراسری عهده‌دار تامین پایدار انتقال گاز در کریدور غرب کشور است.

بهره‌مندی از توان خط نهم سراسری، انتقال گاز به شهر‌ها و روستا‌های سردسیر غربی کشور را امکانپذیر می‌کند و کمبود و افت فشار گاز که سبب ایجاد مشکل برای هموطنان در برخی شهر‌های سردسیر می‌شد، به‌طور کامل برطرف می‌شود.

راه اندازی سه واحد فاز نخست پتروشیمی بوشهر شامل واحد‌های شیرین‌سازی گاز، استحصال اتان و متانول پتروشیمی بوشهر با ظرفیت تولید سالانه ۴ میلیون تن، طرح دیگری است که با دستور رئیس جمهور راه اندازی می‌شود.

فاز نخست پتروشیمی بوشهر سالانه حدود ۳۷۰ میلیون یورو برای کشور درآمدزایی خواهد داشت، همچنین این طرح در دوران بهره‌برداری برای ۱۵۰۰ نفر ایجاد اشتغال کرده است.

همچنین فاز نخست پتروشیمی بوشهر به‌عنوان تنها مجتمع دریافت‌کننده گاز غنی ترش از بالادست، دارای ظرفیت تولید سالانه ۱۳۲۳ هزار تن متان، ۸۵۰ هزار تن اتان، ۱۳۰ هزار تن پروپان، ۳۰ هزار تن بوتان، ۳ هزار تن پنتان پلاس (C ۵+)، ۱۲۵ هزار تن گوگرد، متانول (۱۶۵۰) هزار تن است که در مجموع یک میلیارد و ۳۲۲ میلیون یورو برای ساخت این بخش‌ها هزینه شده است.

خط انتقال گاز ششم سراسری با تکیه بر توان و دانش متخصصان ایرانی و بهره‌مندی از تولیدات داخلی هم طرح دیگری است که امروز به بهره برداری می‌رسد.

خط لوله انتقال گاز ششم سراسری، ظرفیت انتقال گاز روزانه ۱۱۰ میلیون متر مکعب را از پارس جنوبی به استان‌های غرب کشور دارد.
این خط لوله انتقال گاز برای عبور از بستر رود‌ها و کوه‌های بزرگ با سختی و موانع بسیاری روبرو بود و برای نخستین بار در کشور با احداث پل روگذر این خط از رود کارون عبور کرد.

خط لوله انتقال گاز ششم سراسری بیش از ۱۲۰۰ کیلومتر است که گاز پارس جنوبی را با عبور از استان‌های بوشهر، خوزستان، لرستان، ایلام و کرمانشاه به شهر دهگلان در استان کردستان منتقل می‌کند. این خط لوله به قطر ۵۶ اینچ روزانه ۱۱۰ میلیون مترمکعب گاز را از جنوب به شمال غرب کشور منتقل می‌کند.

این خط لوله علاوه بر پایداری تأمین گاز استان‌های سردسیر کشور، نقش مهمی در صادرات و تبادل انرژی با کشور‌های منطقه به ویژه عراق خواهد داشت.

نیروگاه صددرصد ایرانی سیکل ترکیبی غرب کارون، هم طرح دیگری است که در استان خوزستان افتتاح می‌شود.

این نیروگاه برای تامین برق میادین و تاسیسات نفتی غرب کارون، با سرمایه گذاری ۳۱۲ میلیون یورو احداث شده و ظرفیت نامی آن ۵۲۰ مگاوات است که شامل یک بلوک سیکل ترکیبی متشکل از دو توربین گازی از نوع MAP ۲ A ساخت گروه مپناست.

در طول دوران احداث نیروگاه، تلاش بر استفاده حداکثری از نیروی انسانی بومی در منطقه بوده و ماهیانه بطور متوسط حدود ۴۰۰ نفر نیروی انسانی مستقیم در کارگاه و بیش از ۱۵۰۰ نفر نیز بطور غیر مستقیم مشغول بکار بوده اند و در دوران بهره برداری نیز با استفاده از نیرو‌های متخصص منطقه و پس از آموزش‌های لازم برای حدود ۱۰۰ نفراشتغال زایی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: خط لوله انتقال گاز پتروشیمی بوشهر ششم سراسری هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۰۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از سردرب دانشگاه یاسوج

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، عملیات اجرایی ساخت سردرب دانشگاه یاسوج سال ۱۳۹۶ آغاز شد.
این سردرب ۱۸ متر ارتفاع و ۲۸ متر طول دارد، استفاده از معماری ایرانی- اسلامی در این طرح مورد توجه است.

طرح کلی سردرب دانشگاه یاسوج دارای ویژگی های خاصی و در جنوب کشور منحصر به فرد است و می تواند معرف استان کهگیلویه و بویراحمد باشد.

دیگر خبرها

  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید
  • بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان
  • فاز اول بیمارستان سلامت سیب و سوران در آستانه بهره برداری
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • بهره برداری از ۸۵۰ طرح عمرانی تا پایان سال در اصفهان
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • بهره برداری از سردرب دانشگاه یاسوج
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد/ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد