Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@09:57:15 GMT

سیلاب گیلان خسارت جانی در پی نداشت

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۷۱۵۲۴

سیلاب گیلان خسارت جانی در پی نداشت

امیر مرادی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: حجم بارندگی در استان به حدود ۱۸۰ میلیمتر در ارتفاعات و بالادست رسید که این میزان بارش در این ماه تابستان بی سابقه است.
وی با بیان اینکه شدت بارش‌ها موجب طغیان رودخانه ها و وقوع سیلاب در ارتفاعات تعدادی از شهرستان های استان همچون تالش ماسال و اسالم شد، تصریح کرد: اولویت و موضوع حائز اهمیت برای ما آسیب نرسیدن به مردم است از این رو، تمهیداتی را از قبل با توجه به پیش‌بینی هواشناسی در استان اندیشیدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مرادی از فعال شدن میز اتاق بحران در استان خبر داد و گفت: این میز با حضور هواشناسی،  آب منطقه ای، راهداری و امداد و نجات تشکیل شد که با هماهنگی انجام شده با فرمانداران و بخشداران ابلاغ شد که مردم در  روستاهایی که در گذشته دچار لغزش و رانش شده بودند اطلاع رسانی شده و به مکان‌های امن انتقال یابند.
 وی گفت:با این اقدامات خسارت جانی نداشتیم و مردم روستای سلجه چال از توابع بخش رحیم اباد رودسر که در معرض خطر لغزش و رانش بودند، به مکانی امن انتقال یافتند.
 وی با اشاره به اینکه وقوع سیلاب در چنین شرایط جوی امری اجتناب ناپذیر است، خاطرنشان کرد : باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود تا با توجه به پیش بینی ها خسارت حداقلی را در استان داشته باشیم.
وی یاداور شد: شب گذشته به تعدادی از راه‌های روستایی آسیب رسید و مسیر ارتباطی مردم قطع شد اما با تلاش شبانه‌روزی دست اندرکاران اعم از بخش دولتی و خصوصی و دستور به موقع استاندار و معاون امور عمرانی استاندار به غیر از مسیر بیلی در بخش اسالم شهرستان تالش که عشایر حضور دارند، مسیرهای دیگر ترمیم و راه های ارتباطی مردم وصل شد.
وی با اشاره به لزوم انجام اقدامات در چهار مرحله در زمان وقوع بحران از شناسایی و بازسازی نقاط آسیب‌دیده استان ناشی از سیلاب در استان خبر داد.
 مرادی تصریح کرد:  با اعلام جهاد کشاورزی هنوز ۲۰ درصد محصول شالیزارها جمع‌آوری نشده است و با توجه به بارندگی شدید و آبگرفتگی در اراضی شالیزاری خسارت‌هایی را در بخش کشاورزی داشته ایم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان خاطرنشان کرد : با همکاری تمامی دست اندرکاران دستگاه‌های اجرایی، فرمانداران،  بخشداران و بخش دولتی و خصوصی این سیلاب ها که می‌توانست مشکلات زیادی را در استان به وجود آورد به حداقل رسید.

وی با اشاره به پیش‌بینی هواشناسی تا ظهر شدت بارندگی ها را خواهیم داشت اما در حال حاضر شدت بارش ها در استان کاسته شده و نیروهای عملیات در بحران در حال فعالیت برای بازسازی نقاط  آسیب دیده هستند.

بر اساس پیش بینی هواشناسی از اواخر وقت امروز با تضعیف سامانه بارشی، شرایط برای کاهش ابرناکی و روند افزایش نسبی دما تا پایان هفته مهیا می باشد.

برچسب‌ها سازمان مدیریت بحران کشور استانداری گیلان گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان مدیریت بحران کشور استانداری گیلان گیلان سازمان مدیریت بحران کشور استانداری گیلان گیلان پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۱۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های مواصلاتی قربانی سیلاب‌های اخیر در خراسان جنوبی/ خسارت‌ها برآورد می‌شود

عباس‌زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: سال زراعی از مهر هر سال تا پایان شهریور سال آینده است که از ابتدای سال زراعی جاری، متوسط بارش استان ۱۰۱.۵ میلی متر بوده است.

او افزود: متوسط بارش‌ها در مدت مشابه پارسال ۹۴.۷ میلی متر بوده که امسال تا این لحظه حدود ۱۰ درصد افزایش بارندگی نسبت به کوتاه مدت داشته ایم، اما هنوز به نسبت بارش‌ها در بلند مدت ۱۴ درصد کاهش بارندگی داریم و باید به ۱۱۷.۶ میلی متر برسیم.

عباس زاده بیان کرد: بیشترین بارش‌ها مربوط به حاجی آباد زیرکوه با ۶۷.۲ میلی متر بود که پیش بینی‌های هواشناسی و دو مرحله هشدار سطح نارنجی مبنی بر بارش شدید و سیلاب از قبل اطلاع رسانی شده بود.

بیشتر بخوانید

خسارت سیل به بخش‌های مختلف در خراسان جنوبی

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: در تمام شهرستان‌ها آماده باش اعلام شده و امکانات بسیج شده بود که در سیلاب‌های اخیر بیشترین و اولین خسارت به راه‌های مواصلاتی استان وارد شد و برخی از پل‌ها را آب برد و یا مسیر‌های تردد مسدود شد.

او عنوان کرد: هم اکنون همه راه‌ها باز شده، اما باید به مسئله ایمنی راه‌ها توجه کنیم، زیرا ترمیم راه زمانبر است که همکاری خوبی بین دستگاه‌ها در این مورد انجام شده و جدای از آن خسارت‌های جدی و سنگینی به واحد‌های مسکونی و محل نگهداری دام‌ها وارد شده که بنیاد مسکن در حال ارزیابی و جمع آوری خسارت‌های وارده است.

عباس زاده تصریح کرد: ارزیابی تمام شهرستان‌های آسیب دیده از سیل در حال انجام است و جبران خسارت‌ها بخشی از طریق جبران خسارت و بخشی اعطای وام انجام می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: البته توصیه ما این است که افراد واحد‌های کارگاهی، کشاورزی، مسکونی و تولیدی خود را بیمه کنند تا در زمان حادثه برای جبران خسارت‌ها راحت‌تر باشند، زیرا به طور مثال در سیلاب اخیر یک اداره بیمه نزدیک به ۲هزار  بیمه گذار در شهر حاجی آباد داشت که در همان روز‌های سیلاب برآورد خسارت کردند و قرار شد که امروز یعنی شنبه، مبلغ خسارت به حساب افرادی که بیمه بودند واریز شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • شهروندان از شنا در آب‌های جمع شده ناشی از رواناب‌ها و سدهای خاکی خودداری کنند
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • راه‌های مواصلاتی قربانی سیلاب‌های اخیر در خراسان جنوبی/ خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • خسارت ۸۸۳ میلیاردی سیلاب در شهرستان کلاله
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • بیشترین خسارت سیل به راه‌های مواصلاتی خراسان جنوبی