Web Analytics Made Easy - Statcounter

سه دهه پس از تشکیل یک زنجیر انسانی گسترده برای استقلال، هزاران تن از مردم در کشورهای حوزه بالتیک این کار را مجددا به خاطر بلاروس انجام دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری دویچه‌وله، هزارن تن از مردم لیتوانی در سی و یکمین سالروز اعتراض مشهور "راه بالتیک یا زنجیر بالتیک" به منظور نمایش همبستگی با معترضان در بلاروس، یک زنجیر انسانی تشکیل دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اعتراض "راه بالتیک" که به "زنجیر بالتیک" یا "زنجیر آزادی" نیز معروف است یک لحظه مهم و حیاتی در این منطقه بود. در جریان این اعتراض میلیون‌ها تن یک زنجیر انسانی به طول ۶۰۰ کیلومتر در سرتا سر لیتوانی، لتونی و استونی تشکیل دادند تا تمایل خود را برای استقلال ابراز کنند.

روز یکشنبه هزاران تن به این زنجیر انسانی که به طول ۳۰ کیلومتر از "ویلنیوس" پایتخت لیتوانی تا مرز بلاروس کشیده شده بود، پیوستند.    

چهره‌های سیاسی در لیتوانی از جمله گیاناس ناسدا، رئیس جمهور این کشور به راهپیمایی‌کنندگان پیوستند.

ناسدا در توییتی نوشت: سه دهه پیش، مردم لیتوانی به همراه برادران خود در لتونی و استونی یک زنجیر انسانی تشکیل دادند. اعتراض "راه بالتیک" حامل پیام آزادی بود. امروز مردم بلاروس پیام خود را به جهانیان می‌دهند؛ آنها می‌خواهند آزاد باشند.

راهپیمایی‌هایی نیز در لتونی برگزار شد؛ جایی که صدها معترض در امتداد مرز با بلاروس راهپیمایی کرده و یک زنجیر انسانی را تشکیل دادند و گاردهای مرزی بلاروس از آن طرف مرز شاهد این رویداد بودند.

سازمان‌دهنده اصلی این رویداد گفت:‌ این راه بالتیک ما برای ابراز همبستگی با تمامی مردم در بلاروس است.

زنجیرهای انسانی نیز در تالین، پایتخت استونی و در امتداد پل "چارلز" در پراگ برنامه ریزی شده است.  

سوتلانا تیخانوفسکایا، رهبر مخالفان دولت بلاروس از اقدامات این سه کشور همسایه حمایت کرد. وی پس از آنکه انتخابات ۹ مه منجر به یک جنبش اعتراضی گسترده خواهان برکناری الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهور بلاروس شد، فورا به لیتوانی فرار کرد و در حال حاضر در این کشور زندگی می‌کند.

وی گفت: این زنجیرهای انسانی نه تنها برای من بلکه برای کل مردم بلاروس خیلی ارزشمند است و مردم کشور من این حمایت را احساس می‌کنند. این اقدام بسیار زیباست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بلاروس تشکیل دادند راه بالتیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۲۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها رابط بین نظام، مردم و حاکمیت هستند

ایسنا/گیلان فرماندار رشت گفت: شوراها مورد اعتماد مردم و رابط بین نظام، مردم و حاکمیت هستند و در کمک به دولت نقش آفرینی می‌کنند.

کیا عاشوری امروز ۱۳ اردیبهشت‌ماه در همایش روی ملی شوراهای استان که در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد رشت با حضور استاندار گیلان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مصادیق مردم سالاری دینی با انتخاب اعضای شورا توسط مردم رقم خورد. قبل از انقلاب به سبب حضور مستشاران غربی، مردم در امور کشور و تصمیم‌سازی‌ها نقشی نداشتند و بخاطر سکونت در کشور ما هزینه هم دریافت می‌کردند زیرا در حوزه‌های مختلف تصمیم‌گیری‌ها نقش داشتند.

فرماندار شهرستان رشت افزود: با دریات امام راحل در قانون اساسی تشکیل شورا ابلاغ شد و شما اعضای شورا منشا خیر در شهر و روستاها شدید که تلاش و کار را سرلوحه قرار می‌دهید و تنها هدفتان هم خشنودی و رضایت مردم و توسعه و آبادانی منطقه خودتان است، باید با تجمیع افکار و شناسایی ظرفیت‌ها اقتصاد مقاومتی را عملا اجرایی کنید.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌ها و فرصت‌هایی در شهر و روستاها وجود دارد که بر کسی پوشیده نیست، گفت: همواره از ظرفیت شوراها بهره‌مند می‌شویم و در کمک به دولت نقش آفرینی می‌کنید؛ در انتخابات اسفند ۱۴۰۲ افزایش مشارکت با ارتباطات و تعاملات شما محقق شد چراکه مورد اعتماد مردم و رابط بین نظام، مردم و حاکمیت هستید.

عاشوری با اشاره به شکل گیری مجمع مشورتی شوراهای استان بیان کرد: تشکیل مجمع مشورتی شوراها قطعا در بحث جهش تولید و اقتصاد مقاومتی هر شهر و روستا بنابر ظرفیت‌های موجود می‌تواند نقش آفرین باشد.

مهدی جعفری، مدیرکل امور روستایی و عشایری گیلان هم در این مراسم اظهار کرد: آنچه انقلاب را متمایز می‌کند این است که اهداف و آرمانها و پیام‌های انقلاب همواره مهم بوده و پابرجاست و مردمی بودن و مردم محوری از ویژگی‌های این انقلاب بوده و افتخار جمهوری اسلامی از اول تا امروز این است که متکی به آرای مردم است.

وی با بیان این که توسعه متوازن با توسعه روستاها اتفاق می‌افتد، افزود: اگر توسعه در روستاها اتفاق نیفتد منجربه مهارجت و افزایش حاشیه نشینی می‌شود اما آنچه که امروز در جمهوری اسلامی ایران مشهود است این بوده که حکمرانی باید بر پایه مردمی باشد لذا مردم محوری اصول اساسی نظام است.

جعفری تاکید کرد: بهترین مدل برای حکمرانی روستایی و شهری ترکیبی و توسعه مردم پایه است.

فرید اسماعیل‌زاده در ادامه این مراسم گفت: در حال حاضر ۷۰۰۰ نفر از اعضای شوراهای شهر و روستا در استان مشغول به فعالیت هستند که توسط مردم انتخاب شدند.

رئیس شوراهای اسلامی شهر و روستای استان گیلان بیان کرد: تشکیل شوراها نقطه عطفی در توسعه نظام بوده و اعضای شوراها توانسته‌اند تمام وقت و بدون چشمداشت در منطقه خود فعالیت کنند. انتخابات شوراها گام اساسی در راستای حل مشکل کشور بوده است که تحقق این هم تعامل و همکاری است.

وی بیان کرد: مردم انتظار حل مشکلات دارند لذا از دستگاه‌های اجرایی می‌خواهیم که تعامل قوی با نمایندگان مردم در شوراها داشته باشند، شوراها با معرفی استعدادها و موهبت‌های طبیعی، تشکیل تعاونی‌ها و کمک به رونق اشتغال می‌توانند نقش مهمی در توسعه استان ایفا کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شوراها رابط بین نظام، مردم و حاکمیت هستند
  • رویارویی تیم ملی فوتبال روسیه با بلاروس در مینسک
  • اتاق فکر سیاست‌های اقتصادی با حضور بخش خصوصی تشکیل شود
  • آمریکایی‌ها درباره حقوق بشر فقط لفاظی می‌کنند
  • از تصاویر دستگیری دانشجویان معترض به رژیم صهیونیستی در آمریکا تا تصاویر دردناک از مردم غزه
  • بیانیه پایانی پنجمین کنفرانس سالانه بین‌المجالس برای قدس در ترکیه
  • پاک‌ترین و آلوده‌ترین کشورهای جهان
  • توصیه عجیب لوکاشنکو به ورزشکاران بی‌طرف در المپیک پاریس
  • عربستان برای حمایت از اسرائیل ائتلاف عربی تشکیل می‌دهد
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است