Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، غلامرضا منتظری، در واکنش به افزایش ۲۰ درصدی قیمت لوازم التحریر در سال جاری، گفت: در شرایط کنونی که مردم از مشکلات اقتصادی و معیشتی رنج می‌برند نباید امکان رنجش بیشتر مردم را فراهم کرد به نظر می‌رسد باید نگاهی جامع و فراگیر  به تعیین قیمت محصولات فرهنگی به ویژه لوازم‌التحریر داشته باشیم به گونه‌ای که تولیدکنندگان متضرر نشوند و از سویی با قدرت خرید مردم درتضاد نباشد و مشکلی را به مشکل آنها افزوده نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: باید در قیمت‌گذاری لوازم‌ التحریر به ملاحظات توجه شود و در شرایط فعلی، مصالح مردم را بر منفعت اقتصادی ترجیح دهیم.

وی بر ضرورت حمایت دولت از تولیدکنندگان لوازم ‌التحریر تاکید کرد و گفت: حمایت دولت، رونق  و تامین نیاز بازار و بهبود کیفیت لوازم ‌التحریر را در پی دارد در واقع نوشت‌افزار در آغاز سال تحصیلی مورد نیاز  اغلب خانواده‌ها است و در کنار کنترل قیمت باید حمایت‌های لازم از تولیدکنندگان صورت گیرد تا انگیزه خود را از دست ندهند و از سویی تولید ملی حمایت شود.

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس یازدهم ادامه داد: باید سطح توقع در ضریب سود لوازم التحریر کاهش یابد تا مردم برای خرید با مشکل مواجه نشوند؛ شهریور تا مهرماه فروش لوازم التحریر به اوج خود می‌رسد و اگر قرار باشد تولیدکنندگان قیمت‌ها راکاهش دهند دولت باید حمایت‌های لازم را داشته باشد و انتظارات نباید یک طرفه و یک سویه باشد.   

منتظری یادآور شد: وزارت خانه‌های مرتبط باید ورودی جدی داشته باشند و به انحای مختلف از تولیدکنندگان حمایت کنند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: لوازم تحریر نائب رئیس کمیسیون فرهنگی نماینده لوازم التحریر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۳۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا

محمدحسین اسلامیان، اظهار داشت: واقعیت این است که ما واردکننده تکنولوژی هستیم و قطعات را با توجه به آن مونتاژ می‌کنیم و جالب اینکه می‌خواهیم همان محصولات را صادر کنیم؛ بنابراین باید ببینیم که کالای مونتاژشده ما در بازار داخلی تا چه میزان مورد استقبال قرار می‌گیرد تا در مرحله بعد انتظار داشته باشیم که کشور‌های خارجی، کالای ما را به سایر برند‌ها ترجیح دهند.

به گزارش دنیای اقتصاد، وی ادامه داد: ما امروز لباسشویی‌ای را که تکنولوژی آن وارداتی است، با کیفیت به‌مراتب پایین‌تری از نمونه اصلی مونتاژ می‌کنیم؛ اما قیمت آن از قیمت جهانی کالای مورد نظر بالاتر است. امروزه قیمت لباسشویی‌ای که بالاترین سطح جهانی را از نظر کیفی دارد و در بسیاری از کشور‌های دنیا از آن استقبال می‌شود، ۲۰۰ دلار است، در حالی که لباسشویی‌های ایرانی با کیفیت به مراتب پایین‌تر، کمتر از ۲۰ میلیون به مردم فروخته نمی‌شود؛ بنابراین تهیه زیرساخت‌ها توسط دولت مساله دوم است و مساله اول این است که چگونه تکنولوژی وارداتی را دوباره صادر می‌کنیم.

اسلامیان افزود: امروز تنها به معدود کشور‌هایی می‌توانیم محصولاتی همچون لباسشویی را صادر کنیم که بعد مسافتی بالایی از کشور اصلی دارند یا مانند لباسشویی دو قلو و کولر آبی صرفه اقتصادی برای ایجاد خط تولید آن‌ها وجود ندارد.

نایب‌رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی، تصریح کرد: مشتری در هر صورت نیاز خود را به صورت واردات غیرقانونی با برند اصلی وارداتی تامین می‌کند؛ اما مسوولان اصرار دارند که به جای این لباسشویی ۱۵ میلیون تومانی که کیفیت بسیار بالایی دارد، در داخل کشور شبیه آن را با ۲۵ میلیون تومان به مردم بفروشند و تازه برای صادرات آن هم برنامه‌ریزی کنند. طبیعی است وقتی در یک کشور، برند ایرانی را با کیفیت پایین‌تر و قیمت دو برابری در کنار برند کره‌ای و آلمانی قرار دهیم، موفق نمی‌شویم.

دیگر خبرها

  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی دور از انتظار نیست
  • دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم/ نگاهی به فیلم مست عشق
  • چرا داستان «جمشید بسم‌الله» دهه‌هاست تکرار می‌شود؟
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی تمدید می‌شود؟
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • قدردانی از مواضع دولت و مردم بنگلادش در حمایت از مردم فلسطین
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات