Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@21:44:20 GMT

توسعه اجتماعی در گرو تحقق اهداف شهر دوستدار کودک است

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۷۳۳۴۳

توسعه اجتماعی در گرو تحقق اهداف شهر دوستدار کودک است

ایسنا/یزد شهردار یزد با بیان این‌که کسب عنوان پایلوت شهر دوستدار کودک نشان دهنده اراده شهرداری برای توسعه مدیریت شهری و تقویت توجه به حقوق کودکان است، گفت: برنامه‌ریزی برای شهر دوستدار کودک در حقیقت تدوین استراتژی برای جامعه‌ای پویا با کمترین آسیب اجتماعی در آینده است.

«جمال‌الدین عزیزی» عصر دیروز دوم شهریورماه، در اولین نشست خبری اداره شهردوستدار کودک یزد که به صورت آنلاین برگزار شد، با بیان این‌که ساختار این اداره در معاونت شهرسازی و معماری شهرداری یزد ایجاد شده است، اظهار کرد: تحقق اهداف اداره شهر دوستدار کودک به عزمی همگانی و مشارکت دستگاه‌های مختلف نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نقش رسانه‌های مختلف در تبدیل شدن یزد به شهر دوستدار کودک را اجتناب ناپذیر دانست و افزود: مطالبه‌گری به موقع و سازنده اصحاب رسانه مدیریت شهری و اجرایی استان را بیش از پیش به سمت توجه به حقوق کودکات سوق می‌دهد.

شهردار یزد در ادامه پایش میدانی و ارزیابی مستمر فضای شهری در حوزه کودکان را مهمترین رسالت اصحاب رسانه در این خصوص عنوان کرد و گفت: امیدوارم با هم‌افزایی عمومی هرچه سریعتر شاهد تحولات بزرگی در این حوزه باشیم.

این مسئول توجه به حقوق کودکان در حوزه‌های مختلف را موثرترین راهکار برای توسعه اجتماعی و فرهنگی جامعه دانست و بیان کرد: برنامه‌ریزی برای شهر دوستدار کودک در حقیقت تدوین استراتژی برای جامعه‌ای پویا با کمترین آسیب اجتماعی در آینده است.

عزیزی ساخت پارک مهارت، پارک چهارباغ کودکی، پارک نقاشی، پارک مهر، تدوین سند راهبردی یزد آرزوها، ایجاد اتاق مادر و کودک، پایش شهر، تهیه اطلس جامع کودکان شهر یزد، برگزاری رویداد عکاسی در روده سنی کودکان، برگزاری رویداد نساجی و راه‌اندازی واحد تخصصی حقوق کودکان را از جمله برنامه‌های در دستور کار اداره شهر دوستدار کودک در شهرداری یزد دانست و بیان کرد: طراحی و ساخت روشویی و سرویس بهداشتی ویژه کودکان در سطح شهر، برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه رانندگان و کسبه محدوده فضاهای عمومی شهر و مدارس و مناسب‌سازی فضای شهری از دیگر طرح‌های در دستور کار اداره شهر دوستدار کودک در مدیریت شهر میراث جهانی یزد است.

این مسئول تصریح کرد: شهرداری یزد با کسب عنوان پایلوت شهر دوستدار کودک اراده خود را برای توسعه مدیریت شهری و توجه به حقوق کودکان نشان داده و تحقق اهداف تدوین شده در این حوزه مستلزم همکاری دیگر عناصر مدیریت شهری در حوزه‌های مختلف است.

وی با بیان این‌که شهرداری یزد در پایش میدانی شهر دوستدار کودک خود را در معرض ارزیابی مستمر و احصاء چالش‌های موجود در این حوزه قرار داده است، خاطرنشان کرد: ساماندهی نواقص و تقویت زیرساخت‌های موجود از جمله برنامه‌های توسعه‌ای مدیریت شهری در حوزه دوستدار کودک است.

شهردار یزد در پایان ایجاد پایگاه گردشگری کودک را از دیگر برنامه‌های در دستور کار اداره شهر دوستدار کودک دانست و تأکید کرد: مدیریت شهر دوستدار کودک در یزد بر این باور است که تمام کودکان فارغ از جنسیت و قومیت باید در شرایطی ایده‌آل زندگی کرده و با زیرساخت‌های متناسب با نیاز سنی خود رشد پیدا کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی يزد شهر دوستدار کودک شهردار يزد یونیسف اداره شهر دوستدار کودک شهر دوستدار کودک توجه به حقوق مدیریت شهری شهرداری یزد حقوق کودکان مدیریت شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۳۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان

عزت‌الله ضرغامی در دیدار با وزیر توسعه اجتماعی عمان با تاکید بر ضرورت همکاری‌های گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی بین دو کشور، گفت: متأسفانه گردشگری دریایی ایران و عمان در وضعیت خوبی قرار ندارد، درحالی‌که تقویت این حوزه به تحکیم روابط اجتماعی بین دو کشور منجر خواهد شد.

به‌ گزارش ایسنا، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در دیدار با «لیلا بنت احمد بن عواد النجار» ـ وزیر توسعه اجتماعی عمان ـ که یکشنبه ۹ اردیبهشت‌ماه انجام شد، با اشاره به اهمیت تقویت روابط فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بین دو کشور ایران و عمان، اظهار کرد: شما یک وزیر زن هستند، از اینکه یک خانم مسلمان مسئولیتی بزرگ دارد، برای جامعه اسلامی بسیار حائز اهمیت است و من از این بابت بسیار خوشحال هستم.

ضرغامی ادامه داد: همکاری بین دانشگاهی بین ایران و عمان می‌تواند تقویت شود. با توجه به وجود دانشگاه الزهرا در عمان و نیز دانشگاهی به همین نام در ایران می‌توان راهکارهای تقویت همکاری‌های دانشگاهی را بررسی کرد؛ چرا که تبلیغات جهانی برخی از رسانه‌ها منفی است و این گونه وانمود می‌کنند که حجاب مانع کسب علم است، اما این اقدامات مدیریتی توسط خانم‌ها می‌تواند باعث شود تا این تبلیغات منفی خنثی شود.

او با اشاره به اهمیت حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور و مدیر، بیان کرد: بانوان ما در دستگاه‌های مختلف در سطوح مدیریتی مختلف حضور دارند. اینکه یک مشاور امور بانوان مسائل مرتبط با زنان را به طور ویژه ارتقا دهد، اهمیت دارد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سپس با اشاره به برخی فعالیت‌های گردشگری ایران، اظهار کرد: ما حدود ۳۰ حوزه گردشگری داریم که عمانی‌ها از گردشگری سلامت استقبال کردند و ۳۰ درصد گردشگران عمانی که به ایران سفر می‌کنند نیز گردشگران سلامت هستند.

او گفت: سیاست دولت آقای دکتر رئیسی بر این است که گردشگران ایرانی نیز به عمان سفر کنند و روابط گردشگری دو کشور تقویت شود. سیاست ایران این است که عمان را در حوزه گردشگری در اولویت قرار بدهیم.

ضرغامی همچنین به پیشینه تاریخی و تمدنی ایران اشاره کرد و افزود: ما با عمان اشتراکات زیادی داریم. تمایل داریم روابط بین ملت‌ها تقویت شود و شما به‌عنوان وزیر توسعه اجتماعی عمان می‌توانید نقش مهمی در تقویت و ارتباط این روابط اجتماعی ایفا کنید.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به مرز دریایی ایران و عمان، اظهار کرد: گردشگری دریایی یکی از ظرفیت‌های مهم بین ایران و عمان در حوزه توسعه گردشگری است. با این حال متأسفانه گردشگری دریایی ایران و عمان در وضعیت خوبی قرار ندارد. اگر گردشگری دریایی تقویت شود به طور حتم باعث تحکیم و تقویت روابط اجتماعی بین دو کشور خواهد شد.

او در ادامه به اهمیت مشارکت دو کشور در حوزه مرمت آثار تاریخی اشاره کرد و گفت: آمادگی داریم در پروژه‌های مرمتی در عمان مشارکت داشته باشیم.

ضرغامی ادامه داد: صنایع‌ دستی ایران جایگاه بالایی در سطح جهان دارد و در ۳۰۰ رشته صنایع‌دستی فعال هستیم. در این باره نیز آماده همکاری با عمان هستیم و امید داریم مسئولان عمانی درباره حضور هنرمندان صنایع ‌دستی و برگزاری نمایشگاه‌ها همکاری کنند.

لیلا بنت احمد بن عواد النجار ـ وزیر توسعه اجتماعی عمان ـ نیز با ابراز خرسندی از توسعه گردشگری بین ایران و عمان، گفت: یک کنفرانس به‌زودی قرار است در حوزه تخصصی گردشگری با حضور وزیر گردشگری عمان برگزار شود و از شما نیز برای حضور در این کنفرانس دعوت می‌کنیم.

او به حوزه صنایع دستی و اهمیت همکاری‌ها در این بخش اشاره کرد و افزود: ۹۰ درصد فعالان  صنایع دستی در عمان را بانوان تشکیل می‌دهند. در این باره آماده و علاقه‌مند به همکاری در حوزه صنایع ‌دستی هستیم. از این رو پیشنهاد می‌دهیم  نمایشگاه‌های مشترک برای فروش صنایع ‌دستی برپا کنیم.

وزیر توسعه اجتماعی عمان نیز به حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور اشاره کرد و افزود: در ایران دستگاه‌های مختلف از بانوان به عنوان مشاور استفاده می‌کنند و نیز مشاور امور خانواده و بانوان دارند و این بسیار کار ارزشمندی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • شست و شوی مغزی کودکان روسیه و مهیا کردن آنها برای جنگ/آموزش و پرورش در خدمت اهداف حکومت
  • برنامه کودکی نداریم که درباره «جیغ و دست و هورایش» صحبت کنیم
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • اعضای شورای شهر و روستا در تحقق شعار امسال همت مضاعف داشته باشند   
  • اقدامات خوب رسانه و هوشیاری مانع از تحقق اهداف دشمن می‌شود
  • شورای شهر تأثیر مثبتی بر توسعه حقوق شهروندی دارد