Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: باتوجه به عملکرد مناسب آموزش و پرورش در مبارزه با بیماری کرونا، نگرانی ما در بازگشائی مدارس، خطر انتقال بیماری به دانش آموزان در سرویس مدارس است نه در خود مدارس.

دکتر حسین فرشیدی صبح امروز(سوم شهریورماه) در دیداری که به مناسبت روز پزشک با کمیته بهداشت اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان داشت، افزود: آموزش و پرورش و علوم پزشکی دو دستگاه مکمل یکدیگر هستند که یکی تربیت نیروی انسانی و دیگری سلامت همان نیروی انسانی را به عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در بازدیدهای صورت گرفته از آزمون های برگزار شده به خوبی نمایان بود که آموزش و پرورش تجربه خوبی در مبارزه با بیماری کرونا بدست آورده است و در بازگشائی مدارس ما نگران مدارس نیستیم بلکه بیشترین نگرانی از انتقال این بیماری در سرویس مدارس است.

فرشیدی از کاهش بستری شدن بیماران کرونائی در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان های استان خبر داد و اظهار کرد: خوشبختانه با رعایت آحاد مختلف مردم در رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک، هم اکنون وضعیت شیوع بیماری کووید ۱۹ در هرمزگان رو به کاهش است به گونه ای که تعداد افراد بستری در استان به زیر ۲۰۰ نفر رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خاطرنشان کرد: بجز شهرستان میناب که وضعیت بیماری کرونا در آن هنوز نگران کننده است، با رعایت پروتکل های بهداشتی در مراسم دهه اول محرم توسط عزاداران اباعبدالله الحسین علیه السلام، وضعیت استان برای بازگشائی مدارس و برگزاری کلاس ها به صورت نیمه حضوری مساعد تر خواهد شد.

فرشیدی الکترونیکی شدن امورات دستگاهه‌ا و کاهش مراجعات حضوری را در پیشگیری و کاهش بیماری کرونا بسیار مؤثر برشمرد و عنوان کرد: آموزش و پرورش با این حجم بالای مخاطب باید خیلی جلوتر به سیستم الکترونیکی مجهز شود و بسیاری از ارائه خدمات این دستگاه از جمله برگزاری آزمون و برخی از آموزش های قابل ارائه در فضای مجازی، به صورت مجازی برگزار و تصحیح اوراق و کاغذ از چرخه آموزش کاهش می یافت.

این مقام مسئول اضافه کرد: با برنامه ریزی مطلوب، مدون و مستمر باید نگرانی و اضطراب والدین دانش آموزان را کاهش داد و احساس آرامش و امنیت را در جامعه بسط و توسعه داد.

به گزارش ایسنا، موسی دادی زاده مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان به مناسبت روز پزشک با اهدای لوح سپاس از تلاش های رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و مدافعان سلامت تقدیر کرد.

 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس آموزش و پرورش علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۳۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.      مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • تجلیل از ۲۴ معلم نمونه بیرجند
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است