Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان گفت: رتبه دانشگاه لرستان در نظام رتبه‌بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نسبت به سال گذشته ارتقا یافت.

محمد فیضیان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: بر اساس نتایج منتشر شده رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، جایگاه دانشگاه لرستان نسبت به سال گذشته، بهبود قابل توجهی یافته است؛ به طوری که در بین دانشگاه‌های جامع از رتبه ۵۰-۴۲ به رتبه ۴۰-۳۱ ارتقا یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیضیان اضافه کرد: نظام رتبه‌بندی ISC بر اساس اطلاعات پژوهشی، آموزشی، وجهه بین‌المللی، تسهیلات (امکانات) و فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی، به بررسی عملکرد دانشگاه‌های ایران می‌پردازد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان در خصوص فعالیت‌ها و برنامه ریزی‌های انجام شده در حوزه پژوهش و فناوری اظهار کرد: از جمله این فعالیت‌ها می‌توان به اصلاح آیین نامه‌های ارتقاء، پایه ترفیع سالیانه و تشویقی، اصلاح آیین نامه پژوهانه در راستای تقویت همکاری‌های بین المللی، راه اندازی مجلات انگلیسی زبان، راه اندازی مرکز نوآوری دانشگاه، تجهیز آزمایشگاه مرکزی دانشگاه و... اشاره کرد و امیدواریم در آینده میان مدت و بلندمدت، شاهد بهبود هر چه بیشتر رتبه و جایگاه دانشگاه لرستان در نظام‌های رتبه بندی باشیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه لرستان رتبه بندی دانشگاه ها پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان پژوهش و فناوری رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۴۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاوت فرمانداری ویژه با فرمانداری عادی چیست؟

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، محمدرضا دشتی اردکانی در ارتباط زنده با خبر ۲۰ شبکه یزد گفت: اختیارات فرمانداری ویژه بیشتر از فرمانداری عادی و کمتر از استانداری است. سمت فرماندار ویژه، معاون استاندار است و می‌تواند در جلسات معاونان استاندار شرکت کند

وی افزود: سطح مدیران ادارات اردکان مثل مسکن و شهرسازی، جهاد کشاورزی، آموزش و پرورش، راه و ترابری، امور اقتصاد و دارایی، کار و امور اجتماعی، اطلاعات و بازرگانی به معاونت اداره کل ارتقا می‌یابد. بقیه ادارات با تشخیص وزیر کشور می‌توانند به این مساله ارتقا یابند.

نماینده اردکان در مجلس ادامه داد: این مساله امروز از سوی معاون اول رئیس جمهور به وزارت کشور ابلاغ شده و امیدواریم فرمانداری ویژه اردکان در خردادماه افتتاح شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • انسان‌ها سوگیری یادگیری ماشینی را بیشتر از سوگیری خود تشخیص می‌دهند
  • تفاوت فرمانداری ویژه با فرمانداری عادی چیست؟
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر
  • رتبه بندی داروخانه‌ها بر اساس شاخص شفافیت
  • مطالبات رتبه بندی فرهنگیان گلستان تا خرداد ماه تسویه می شود
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • اقدامات آموزشی و رتبه بندی معلمان
  • رئیسی: تعلیم‌وتربیت اساسی برای ارتقا یک نسل است (فیلم)
  • رئیسی: هدف رتبه بندی معلمان افزایش شان و منزلت معلم است (فیلم)