Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، نشست اعضای کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با وزیر ورزش و جوانان و اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال برای بررسی قرارداد مارک ویلموتس سرمربی سابق تیم ملی فوتبال کشورمان عصر امروز در محل کمیسیون اصل ۹۰ برگزار شد.

نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در ابتدای این جلسه با بیان اینکه یکی از مسائلی که امروز دغدغه‌های زیادی برای مردم ایجاد کرده است و ما بر اساس وظیفه ذاتی کمیسیون به آن ورود کرده‌ایم گفت: ماموریت اصلی کمیسیون این است که نسبت به طرز کار‌های مختلف دستگاه‌های اجرایی ورود و مشکلاتی را که ایجاد می‌شود را بررسی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه امروز بحث سرمربی سابق تیم ملی فوتبال یک سرخوردگی برای آحاد مردم ایجاد کرده است که دستگاه‌های مختلف امنیتی و اطلاعاتی نیز به آن ورود کرده‌اند ادامه داد: با توجه به مسئولیت مجلس در بحث نظارت، کمیسیون اصل ۹۰ نیز به این موضوع ورود کرده است.

نماینده مشهد در مجلس با بیان اینکه امروز باید همه تلاش کنند تا فضای امیدواری به جامعه را برگردانند گفت: دشمنان تلاش می‌کنند که ناامیدی را به جامعه القا بکنند و بگویند که جمهوری اسلامی قدرت حل مسائل را ندارد و نمی‌تواند نیاز‌های مردم را پاسخ دهد.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس تصریح کرد: باید کمک کنیم که مسئله روشن و مشخص شود که اتفاقا نظام دقت لازم را در مسائل دارد و در مسائل ضروری ورود می‌کند.

او با بیان اینکه در رسانه‌های معاند مطرح می‌شود که یک قرارداد با رعایت مسائل حقوقی با یک فرد طوری بسته شده که مشکلاتی را ایجاد کرده است و جمهوری اسلامی امروز چطور می‌تواند مسائل مهم کشور را حل کند اضافه کرد: عزم جدی کمیسیون این است که مسئله را به خوبی بررسی کند که در همین زمینه کمیته اجتماعی کمیسیون به صورت ویژه این مسئله را دنبال می‌کند.

پژمانفر با بیان اینکه در اساسنامه فدراسیون کمیته فنی و توسعه‌ای وجود دارد که وظیفه پیشنهاد کادر فنی تیم ملی را دارد و بعد از تایید هیئت رئیسه آن فرد به عنوان مربی تیم ملی معرفی می‌شود عنوان کرد: وزیر ورزش و اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال باید امروز به کمیسیون توضیح دهند آیا این فرآیند انجام شده است و به خدمت گرفتن ویلموتس با پیشنهاد کمیته فنی و توسعه بوده است یا خیر؟ البته طی گزارشاتی که به دست ما رسیده مشخص شده این اقدام بدون پیشنهاد این کمیته صورت گرفته و دقیقا ۸ روز بعد از قرارداد با ویلموتس هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال این قرارداد را تایید کرده است.

او ادامه داد: بحث دیگر این است که در فرآیند انتخاب مارک ویلموتس وزارت ورزش و شخص وزیر چه میزان بر مفاد قرارداد نظارت داشته است که باید امروز این موضوعات توضیح داده شود.

در ادامه این جلسه مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان ضمن تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین اظهار کرد: اتفاقی افتاده است و یک حکم ناعادلانه غیرطبیعی صادر شده است، ولی ما هنوز در وسط کار هستیم و این حکم قطعی نشده است.

او با بیان اینکه در دو مرحله دیگر می‌توانیم به این حکم اعتراض کنیم ادامه داد: مرحله اول دادگاه عالی ورزش CAS است که وظیفه محوری در اختلافات موجود در ورزش را دارد که باید با همه توان خود را آماده کنیم که در آن دادگاه دفاع جانانه‌ای داشته باشیم.

وزیر ورزش و جوانان عنوان کرد: مرحله بعدی دادگاه عالی ورزش در سوئیس است. انشاءالله با این عزم و اراده‌ای که در فدراسیون فوتبال و ظرفیت‌های حقوقی که در وزارت خارجه، سازمان بازرسی کل کشور، معاونت حقوقی ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی ایجاد شده است همه بسیج شده‌ایم تا کمک کنیم تا حکم ناعادلانه را بشکنیم.

سلطانی‌فر با بیان اینکه حکم صادره محصول غیرقابل توجیه طرف مقابل است، اضافه کرد: ارزیابی حقوقی که ما پیش از صدور حکم داشتیم نباید این حکم صادر می‌شد البته هرگونه تضعیف موقعیت در این شرایط ناخواسته به طرف مقابل کمک می‌کند و ناخواسته اطلاعاتی که ارائه می‌شود دست وکلای طرف مقابل را پر می‌کند که باید با احتیاط با این موضوع برخورد کنیم.

او با بیان اینکه اتفاقی که افتاده باعث تاسف است افزود: باید محتوای رای را از فیفا دریافت کنیم که مشخص شود به کدام بند از قرارداد استناد شده که رای اینگونه صادر شده و مشخص شود که اشکال از محتوای قرارداد بوده یا تحریم‌ها که باعث عدم پرداختی‌ها شده که باعث شده این رای صادر شود.

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه نباید در شرایط فعلی دستاورد‌های فدراسیون فوتبال را نیز در چند سال گذشته داشته را زیر سوال ببریم گفت: فدراسیون فوتبال در سال‌های گذشته دستاورد‌هایی از جمله حضور در دو جام جهانی را داشته و نباید این دستاورد‌ها را زیر سوال برد.

سلطانی‌فر با بیان اینکه الان وقت دفاع همه جانبه از منافع ملی و فوتبال کشور است و باید اختلافات را کنار گذاشت و دشمنی که به ناحق یک حکم گرفته را شکست دهیم، تصریح کرد: سازمان بازرسی کل کشور نیز یک گروه را مشخص کرده و گزارشی را تهیه کرده که برای دادسرای تهران ارسال شده است و تعدادی به دستگاه قضا معرفی شده‌اند که در آنجا آن پرونده رسیدگی شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تیم ملی نمایندگان مجلس وزیر ورزش و جوانان فدراسیون فوتبال کمیسیون اصل ۹۰ هیئت رئیسه تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۶۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا منتشر شد

به گزارش تابناک به نقل از میزان – گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا CHRC به‌تازگی منتشر شد؛ این گزارش به موضوع‌های متعدد حقوق بشری که طی دهه‌های متمادی بر زندگی کانادایی‌ها تاثیر گذاشته پرداخته است و چالش‌های حقوق بشری مداوم این کشور را بررسی و اعلام کرده است.

افزایش اسلام‌هراسی، جنایت‌های نفرت‌محور، نقض مداوم حقوق افراد معلول و تاثیرات نژادپرستی محیطی بر جوامع بومی، سیاه‌پوست و دیگر جوامع نژادی از مهم‌ترین چالش‌هایی هستند که گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا به آن‌ها پرداخته است.

کمیسر حقوق بشر کانادا هنگام ارائه گزارش یاد شده به پارلمان این کشور به نرخ فزاینده دریافت شکایت‌های مربوط به تبعیض و سخنان نفرت‌محور اشاره و اظهار کرد: در طول سال ۲۰۲۳ مسائل مبرم حقوق بشری بر زندگی روزمره مردم در سراسر کانادا تاثیر گذاشت.

وی همچنین تصریح کرد: کمیسیون حقوق بشر کانادا به‌عنوان یک نهاد ملی مدت‌ها است که به وجود نژادپرستی سیستماتیک علیه سیاه‌پوستان در این کشور اذعان دارد.

نکات برجسته گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا عبارتند از:

- شکایت اعضای نیرو‌های مسلح کانادا از آزار جنسی و تبعیض
- شکایت از اسلام‌هراسی
- شکایت از جنایت‌ها و سخنان نفرت‌محور
- شکایت از تاثیرات نامتناسب قوانین بر وضعیت و بهره‌مندی جوامع و افراد بومی، سیاه‌پوست و دیگر اقلیت‌های نژادی
- شکایت از رویکرد تبعیض‌آمیز و نژادپرستانه پلیس کانادا
- شکایت افراد معلول از نقض حقوق بشر در زمینه‌های مختلف
- شکایت زنان از نقض حقوق بشر در زمینه‌های مختلف و تبعیض‌های جنسیتی به‌ویژه در دستمزد
- شکایت بی‌خانمان‌ها از تداوم بحران مسکن

در بخشی از گزارش یاد شده به موضوع نقض حقوق زندانیان در کانادا اشاره شده و آمده است که اداره زندان‌های کانادا به دلیل ناتوانی در ارائه مراقبت و درمان کافی به زندانیان معلول عملا حقوق آن‌ها را نقض می‌کند.

در عین حال، زنان زندانی در زندان‌های فدرال کانادا که عمدتا از بومیان هستند، از تاثیرات گسترده رویکردهای تبعیض‌آمیز رنج می‌برند؛ آن‌ها بیش از حد گرفتار سیستم طبقه‌بندی امنیتی، حبس در سلول‌های انفرادی و ... هستند.

گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا همچنین اعلام کرد که باید در سیستم مدیریت داده‌های شکایت‌های حقوق بشری این کشور بازنگری انجام شود.

دیگر خبرها

  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود
  • روز خاص ورزش با رویداد هم‌مسیر اتیسم(عکس)
  • گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا منتشر شد
  • قیمت گذاری پرونده زمینهای تغییر کاربری یافته در آمل
  • ضرورت شفافیت عملکرد قضات
  • قیمت گذاری 15 پرونده امور زمین در عباس آباد
  • خواسته‌های بحق جامعه کارگری، تشکیل تشکلات کارگری در واحد‌های تولیدی