Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه با حضور جمعی از مسئولان معرفی شد. 

به‌ گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمانشاه؛  مراسم تکریم و معارفه مسئولان قدیم و جدید بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه پیش از ظهر امروز با حضور مسئولان این واحد دانشگاهی و قاسم امجدیان مسئول بسیج دانشجویی کرمانشاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم مهرداد محمدی دانشجوی رشته کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه به عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی این واحد دانشگاهی معرفی و از خدمات محمد سرایی مسئول سابق بسیج دانشجویی قدردانی شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در این مراسم با بیان ویژگی خاص بسیج و بسیجی‌بودن اظهار کرد: دانشجویان و تمام اقشار دانشگاه با الگو قراردادن کار بسیجی باید به‌صورت مشورتی رفتار کنند و همواره در کارها سرآمد و الگوی خاص برای جامعه باشند و ارتقای این مجموعه بزرگ آموزشی را مد نظر قرار دهند.

فرهاد گل‌محمدی با بیان اهمیت جذب در بسیج گفت: برای جذب نیرو در بسیج باید طوری رفتار کنیم که با توجه به سلایق و اختلاف نظرهای گوناگون در جامعه؛ عمل، اخلاق و کارکرد را مد نظر قرار دهند و معرف ما دستگیری و کمک به‌همنوع باشد و آن را سرلوحه کار قرار دهیم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه تأکید کرد: چه خوب است همواره این را در نظر داشته باشیم که بسیج و بسیجی بودن متعلق به همه است.

خدمت‌رسانی از مهم‌ترین خصایص دانشجویان بسیجی است

مسئول سازمان بسیج دانشجویی کرمانشاه هم با قدردانی از خدمات محمد سرایی مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه خدمت‌رسانی را یکی از مهم‌ترین خصایص دانشجویان بسیجی عنوان کرد.

وی تأکید کرد که همه به‌دنبال این هدف هستند؛ اما در این میان بسیجیان همواره خادم جامعه بودند و در هر جایی که نیاز به کمک بوده حضور به موقع داشته‌اند و در دانشگاه نیز باید بسیج محل رجوع و کمک به سایر دانشجویان و اقشار دانشگاهی باشد.

قاسم امجدیان با تلاوت آیات قرآن مجید گفت: مسئولیت به هر نحو محل سؤال است که آیا حق آن ادا شده یا نشده است، حتی از مرد در مورد مسئولیتی که در مورد خانواده‌اش دارد، سؤال خواهد شد.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی کرمانشاه افزود: در برخورد با ناملایمات همواره توکل به خدا را مد نظر قرار دهیم که در آن صورت، ناملایمات هم برای ما هدف و هم مسیر می‌شود که می‌توانیم از آن به‌خوبی سربلند عبور کنیم و آن هدف محقق می‌شود؛ در این میان بسیجی باید خود را وقف خدمت کند و در تعامل با دانشگاهیان و دانشجویان با اختلاف‌نظرها و تفاوت‌ها به‌دنبال رفع مشکلات باشد.

رسالت امام حسین علیه‌السلام رسالت دستگیری و هدایت است

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه هم  با توجه به فرا رسیدن ایام ماه محرم و اشاره به شعار مشترک هیئت‌ها در محرم ۹۹ «باید تمام زندگی‌ام مثل او شود» گفت: اولویت این شعار در هیئت‌ها به‌ویژه بسیجیان هستند، در واقع آن هدفی که ما باید به آن برسیم و الگوی خودمان قرار دهیم، سید‌الشهداست، به عنوان مثال در لشکر امام حسین علیه‌السلام افراد با تفکرات متفاوت حضور دارند که حضرت با جاذبه نورانی خودشان آنان را جزء شهدای خاص کربلا کردند. 

حجت‌الاسلام مرتضی جلیلی بابیان حساسیت اعمال و رفتار بسیجی، گفت: مهم‌ترین بحث در جذب، رفتار خوب ماست که می‌تواند به عنوان آیینه تمام نمای شخصیت ما باشد به عنوان مثال رفتار پیامبر اسلام طوری بود که در آن زمان همگان جذب او می‌شدند.

وی تبدیل تهدید به فرصت را هنر فعالان فرهنگی به‌ویژه بسیجیان دانست و افزود: در ایام کرونا توجه به‌توصیه‌های بهداشتی ممانعتی برای عزاداری و سوگواری ایجاد نکرده است و شاهد نظم و ترتیب و رعایت اصول بهداشتی در مراسم‌ محرم هستیم.

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه افزود: وجود این نظم در هیئت‌های مذهبی یک کار خوب فرهنگی است که فرصت خوبی برای امتحان و آزمایش ما بود.

در ادامه مریم اسلام‌پناه معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه از همراهی و همکاری مجموعه بسیج دانشجویی دانشگاه در تعامل با حوزه فرهنگی تشکر و قدردانی کرد.

محمد سرایی مسئول سابق بسیج دانشجویی هم گزارشی از عملکرد و فعالیت‌های این حوزه داد و مهرداد محمدی مسئول جدید نیز اهداف و برنامه‌های خود را در راستای کار بسیج دانشجویی در دانشگاه بیان کرد.

انتهای پیام/4117/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه محمد سرایی فرهاد گل محمدی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۶۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول بی‌واسطه با مردم

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، در ابتدای این برنامه، دلاوری؛ مجری برنامه مسئله مهاجرت نخبگان از کشور را مطرح می‌کند و از دکتر محمدعلی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی علت این مسئله شایع را جویا می‌شود که دکتر طهرانچی در پاسخ به این سوال می‌گوید: وقتی که دانشجویان برای دریافت مدرک دانشگاهی به ما مراجعه می‌کنند کم و بیش در جریان آمار مهاجرت‌ها چه در رشته‌های پزشکی و چه در رشته‌های غیرپزشکی قرار میگیریم.

بیشتر بخوانید: دانشگاه آزاد با نوآوری و خلاقیت برای ماندن علم و هنر در این سرزمین تلاش می‌ کند

دکتر طهرانچی با بیان اینکه امید به آینده مهمترین نقطه ای است که هر فردی برای خود ترسیم میکند، ادامه داد: بچه‌های ما مشکل امروز ندارند، مشکل بچه‌های ما مشکل فردا است. حقیقت این است که ما توقعاتی را به وجود آورده‌ایم که بچه‌های ما از سر کلاس درس به آینده روشن فکر می‌کنند اما این آینده پشتوانه‌ای ندارد. ما باید دانشگاه امیدآفرین تولید کنیم.

دکتر طهرانچی در پاسخ به این سوال مجری برنامه مبنی بر اینکه آیا دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر تولید دانشگاه امیدآفرین موفق بوده است؟ هم گفت: معتقدم ما در دانشگاه آزاد اسلامی ریل گذاری این مسیر را به خوبی انجام داده‌ایم.

اما در بخش بعدی دوربین برنامه بی‌واسطه به شهر مجلسی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد مجلسی میرود. دکتر طهرانچی در خصوص این واحد به مجری برنامه توضیح می‌دهد: واحد مجلسی یکی از بهترین واحدهای آموزشی بود اما به مرور تعداد دانشجویان این واحد کم شد به گونه ای که وقتی ۵ سال پیش من به دانشگاه آزاد آمدم این واحد جزو واحدهای زیان ده بود بنابراین ریل دانشگاه را عوض و این واحد به سایت فناوری تبدیل شد.

تجلی گام دوم دانشگاه در واحد مجلسی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: امروز در دانشگاه گام دوم قدم می‌زنیم که نسل فناوری از نسل آموزش جدا شده است. دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان امسال ۲ ماه از حقوق را میتواند تأمین کند.

ثبت ۶۰ نوع بذر هیبریدی در دانشگاه آزاد اصفهان

اما در بخش بعدی، دوربین برنامه بی واسطه به معرفی شرکت دانش بنیان «نگین بذر دانش» واحد مجلسی می‌پردازد. مریم گل آبادی سهامدار و رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان نگین بذر دانش از ثبت ۳۶ نوع بذر هیبریدی خبر می‌دهد و می‌گوید: امسال ۲۴ رقم دیگر نیز به ثبت خواهد رسید.

دکتر طهرانچی در تکمیل صحبت‌های گل‌آبادی خاطرنشان کرد: در گذشته کشاورز بذر را از محصول خود میگرفت اما امروز محصولاتی چون گوجه، خیار، فلفل دلمه و...بذر نمی‌دهند و عقیم هستند بنابراین کشاورزان نیازمند این هستند که بذر را بخرند. این بذر از ترکیه، اسپانیا و خارج از کشور می‌آمد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: واقعیت این است که دانشگاه مدرن و نسل جدید همین دانشگاه است و نه ساختمانهایش! یک اندیشمند اروپایی می‌گوید دانشگاه های جهان اگر به همین شیوه پیش بروند به موزه تبدیل می‌شوند و هوش مصنوعی از ما بهتر تولید می‌کند.

دانشگاه، آزمایشگاه فناوری است

دکتر طهرانچی ادامه داد: اینجا آزمایشگاه فناوری است. زندگی علمی گسترش پیدا کرده و فناوری و نوآوری زنجیره‌ای شده است که دانشگاه باید این امتداد را داشته باشد. اینجا گوجه و خیار انبوه تولید نمی‌شود بلکه بحث بذر و بوته های بذری است که سرمایه ملی کشور است.

اما در ادامه دلاوری مجری برنامه از گل آبادی رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان نگین بذر دانش سوال میکند که این شرکت چند درصد یا چه بخشی از بذر ایران را تامین می‌کند؟ که گل آبادی توضیح می‌دهد: پیش بینی ما این است که امسال بتوانیم بین ۵ تا ۷ درصد بذر مورد نیاز کشور را تامین کنیم اما چشم انداز ما تا تامین ۳۰ درصدی برای ۵ سال آینده است.

گل آبادی تصریح کرد: قیمت تمام شده ما نصف قیمت جهانی است به علاوه اینکه محصول تولیدی ما با آب و هوای کشور خودمان سازگار است.

دکتر طهرانچی در ادامه می‌افزاید: سلامت غذایی و امنیت غذایی دو بحث جدا از یکدیگر هستند در واقع استقلال سیاسی، استقلال غذایی می‌خواهد و اگر لاین مرغ، گوجه و...نبود از ابزار تحریم مردم را محروم میکردند.

مدل دانشگاه تبدیل دانش به فناوری است

اما پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان که در ادامه این گفت و گو وارد برنامه می‌شود، تصریح میکند: تبدیل دانش به فناوری یکی از محورهای اصلی و روال این دانشگاه است.

ادامه دارد

نرگس موذنیان کد خبر: 1228631 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • معاونان و مدیران فرهنگی سفیران دانشگاه در معرفی دستاورد‌ها هستند
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • معرفی برگزیدگان مسابقات تنیس روی میز و بدمینتون منطقه یک کشور
  • تشکیلات‌، شبکه‌ و جریان‌‍سازی ۳ اصل مهم در دانشگاه‌های آذربایجان غربی
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد