Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل هلدینگ شستان با بیان اینکه خوراک پتروشیمی بوشهر به میزان روزانه ۹.۶ میلیون مترمکعب گاز ترش از پالایشگاه چهارم؛ فازهای ۶، ۷ و ۸ پارس جنوبی تأمین خواهد شد گفت: پتروشیمی بوشهر تنها پتروشیمی کشور است که از گاز ترش برای تولید محصولات استفاده می‌کند.

 

به گزارش «انرژی امروز» از شانا، محمدحسن تولایی امروز (دوشنبه، سوم شهریورماه) در آیین بهره‌برداری فاز نخست پتروشیمی بوشهر با اشاره به اینکه مجتمع عظیم پتروشیمی بوشهر در سه زمین با مجموع مساحت ۷۰ هکتار در منطقه ویژه اقتصادی پارس و در سه فاز طراحی شده است، اظهار کرد: واحد نخست این پتروشیمی شامل واحدهای شیرین‌سازی گاز، استحصال اتان، متانول و سرویس‌های جانبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: فاز نخست پتروشیمی بوشهر هم‌زمان با مؤثر شدن فاینانس در سال ۹۴ به‌طور جدی آغاز و با وجود تحریم‌های بین‌المللی در مدت پنج سال اجرا شد.

 

مدیرعامل هلدینگ شستان، متان، اتان، پروپان، بوتان، پنتان پلاس، گوگرد و متانول را محصولات تولیدی فاز نخست پتروشیمی بوشهر عنوان کرد و گفت: اتیلن، اتیلن گلایکول‌ها، پلی‌اتیلن سنگین و C۳+ محصولات فاز دوم و اسید استیک و وینیل استات نیز محصولات فاز سوم این مجتمع خواهد بود.

 

تولایی با بیان اینکه خوراک پتروشیمی بوشهر به میزان روزانه ۹.۶ میلیون مترمکعب گاز ترش از پالایشگاه چهارم؛ فازهای ۶، ۷ و ۸ پارس جنوبی تأمین خواهد شد، تصریح کرد: این گاز، گاز ترشی است که به سیستم استحصال وارد و به محصولات پایین‌دستی تبدیل می‌شود. پتروشیمی بوشهر، تنها پتروشیمی کشور است که از گاز ترش برای تولید محصولات استفاده می‌کند. این موضوع را که یک مجتمع گاز فرآوری‌نشده را دریافت کند و با دارا بودن زنجیره کاملی از تولید، محصول نهایی تولید کند، نقطه عطفی از قابلیت‌های صنعت پتروشیمی می‌دانیم.

 

وی برآورد میزان سرمایه‌گذاری فاز نخست و دوم پتروشیمی بوشهر را بالغ بر ۲ میلیارد یورو عنوان کرد و افزود: سرمایه‌گذاری انجام‌شده در فاز نخست پروژه حدود ۱.۳۳۰ میلیارد یورو و ۶۱ درصد تجهیزات استفاده‌شده در پروژه ساخت داخل کشور است.

 

مدیرعامل هلدینگ شستان با اشاره به اینکه ظرفیت فاز نخست پتروشیمی بوشهر در صورت تأمین کامل خوراک، سالانه حدود ۴ میلیون تن محصولات پتروشیمی است، اظهار کرد: عمده محصولات این مجتمع صادراتی است که در نتیجه ارزآوری مناسبی برای کشور به همراه دارد. هم‌اکنون این مجتمع ۴۵ درصد خوراک مورد نیاز را دریافت می‌کند، اما وزارت نفت در تلاش است ۱۰۰ درصد خوراک مورد نیاز این طرح تأمین شود.

 

تولایی با بیان اینکه در اجرای فاز نخست پتروشیمی بوشهر برای ۹ هزار نفر به‌صورت مستقیم و چند هزار نفر به‌صورت غیرمستقیم ایجاد اشتغال شده است، ادامه داد: این پروژه در زمان بهره‌برداری برای ۱۵۰۰ نفر به‌صورت مستقیم اشتغال ایجاد کرده که بیشتر افراد بومی هستند.

 

به گفته وی، با راه‌اندازی فاز سوم پتروشیمی بوشهر این شرکت قادر به تولید ۶.۵ میلیون تن محصولات پتروشیمی خواهد بود.

 

مدیرعامل هلدینگ شستان، افزایش تولید محصولات پتروشیمی در سال جهش تولید، جلوگیری از خام‌فروشی و افزایش سهم صادرات غیرنفتی، افزایش درآمد ارزی کشور، تکمیل زنجیره ارزش در صنایع پایین‌دست و ایجاد ارزش افزوده بیشتر، ایجاد اشتغال و حرکت به سمت توسعه کشور و بهبود معیشت مردم منطقه را از آثار اجتماعی و اقتصادی اجرای پتروشیمی بوشهر در منطقه دانست.

 

فاز نخست پتروشیمی بوشهر با ظرفیت تولید سالانه بیش از ۴ میلیون تن محصول به‌عنوان یکی از طرح‌های جهش دوم صنعت پتروشیمی امروز با دستور رئیس‌جمهوری از طریق ویدئوکنفرانس به بهره‌برداری رسید.

برچسب هاخوراک پتروشیمی شرکت پتروشیمی بوشهر (سهامی خاص)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: خوراک پتروشیمی آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو فاز نخست پتروشیمی بوشهر خوراک پتروشیمی گاز ترش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۷۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران گفت: هم‌اکنون نسبت به پارسال روزانه بیش از ۸۰ هزار بشکه افزایش تولید نفت داریم، همچنین خوراک شماری از پالایشگاه‌های کشور را نیز تأمین می‌کنیم.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران، غلامرضا کمالی در آیین روز کارگر گفت: اگر پایداری تولید داشته‌ایم به همت کارگران است و هرچه به کارگران خدمت کنیم بازهم کم است.

وی با قدردانی از همه افرادی که در تحقق حداکثری تولید نفت تلاش کرده‌اند، افزود: گستره جغرافیایی شرکت نفت و گاز گچساران در چهار استان است که افزایش تولید با همت دولت سیزدهم و تلاش در مجموعه نفت کشور رقم خورده است.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز گچساران تصریح کرد: هم‌اکنون نسبت به پارسال روزانه بیش از ۸۰ هزار بشکه افزایش تولید نفت داریم، همچنین خوراک بیشتر پالایشگاه‌های کشور را نیز تأمین می‌کنیم.

کمالی با بیان اینکه امروز جشن تولید ۶۳۰ هزار بشکه نفت در روز را می‌گیریم، افزود: کارگران رزمندگان جبهه اقتصاد هستند، اما دنیا ما را تحریم کرده است و نمی‌خواهد روی پای خودمان بایستیم.

وی با اشاره به اینکه ۲۰درصد نفت کشور در این منطقه تولید می‌شود، بیان کرد: در همه کتاب‌های مدیریتی از نیروی انسانی به‌عنوان بزرگ‌ترین سرمایه یاد می‌شود. نقش نفتی‌ها در اقتصاد کشور بیش از هزار و ۴۰۰ همت در سال است که انتظار می‌رود مشکل‌های کارکنان صنعت نفت رفع شود.

علی احمدزاده، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، در ادامه گفت: متخصص‌ترین و کارآمدترین نیروهای حوزه کار کشور در اینجا هستند. گچساران نه‌تنها بزرگ‌ترین سرمایه ملی، بلکه پنجمین ابرمخزن نفت جهان است. اینجا بزرگ‌ترین سرمایه نیروی انسانی بی‌مانند را دارد و شهدای نفت گواه این مهم هستند.

وی ادامه داد: در دوران دفاع مقدس تأسیسات نفت و گاز گچساران بارها بمباران شد، اما تولید متوقف نشد. حیف است کشورهای منطقه به‌دلیل مسائل مالی، جوانان ما را جذب خود کنند. دولت باید تدبیری در این زمینه بیندیشد.

دیگر خبرها

  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • شرکت‌های پتروشیمی بدهی خود را به شرکت گاز تسویه کنند
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه به همت صنعت پتروشیمی
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه
  • پتروشیمی‌ها پول خوراک را به‌موقع پرداخت کنند
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گاز‌های همراه