Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان: محمدکاظم انبارلویی عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه ، درباره بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «اقتصاد کشور به هیچ وجه نباید به تحولات خارجی پیوند بخورد» گفت: با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید اقتصاد کشور وابسته به مذاکرات هسته‌ای و برجام شد.

او ادامه داد: برخی معتقد بودند اگر توافق صورت بگیرد اتفاقات خوبی در کشور رخ می‌دهد؛ اما با وجود اینکه مذاکرات صورت گرفت و توافق هم حاصل شد با بدعهدی دشمنان انقلاب و ایران هیچ رویداد مثبتی صورت نگرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انبارلویی افزود: شرطی کردن اقتصاد کشور به سیاست خارجی راهبردی صد در صد غلط بود؛ زیرا ما ظرفیت‌های بسیاری در کشور داریم که با بالفعل کردن این ظرفیت‌ها می‌توانیم شاهد اتفاقات بسیار خوبی در کشور باشیم؛ کمااینکه تا الان بخشی از این ظرفیت‌ها فعال شده و ما مشکلی در دور زدن تحریم‌ها و حل مشکلات اقتصادی نداریم.

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه گفت: رهبر انقلاب در بیانات خود فرمودند که دولت ۳ فرصت صد روز و یک فرصت ۶۵ روزه دارد تا تولید ملی را رونق دهد؛ تولید ملی کلید اصلی حل مشکلات معیشت، اشتغال،کاهش تورم و بالا بردن ارزش پول ملی است؛ از همین رو باید فکری برای جهش و رونق تولید داشته باشیم.

فعال اصولگرا درباره تلاش‌های دولت در رونق تولید ملی هم بیان کرد: البته پارسال و امسال دولت تلاش‌هایی را انجام داد، اما این تلاش‌ها باید تداوم داشته تا بتواند موانع تولید را برطرف کند؛ یکی از بزرگترین موانع تولید هم واردات بی رویه است که فوق العاده خطرناک است و این امکان را از بین می‌برد که تولیدکنندگان و کارآفرینان داخلی بتوانند تولید خود را عرضه کنند.

او خاطرنشان کرد: واردات بی رویه موضعی است که دولت باید تمام هم خود را برای از بین بردن آن بگذارد تا بتواند تکانی به اقتصاد کشور در یکسال باقی مانده دهد، با شکل گیری مجلس جدید نیروی جدیدی برای کمک به دولت ایجاد شده است تا با جهش تولید بتوانیم بسیاری از مشکلات را برطرف کنیم، مجلس آماده کمک به دولت است تا مشکلاتی که در راه جهش تولید وجود دارد را برطرف کند.

منبع: فردا

کلیدواژه: انبارلویی شرطی کردن اقتصاد اقتصاد کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۸۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند

به گزارش جماران؛ ​جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز دوشنبه گفت انتظار می‌رود چند کشور اروپایی تا پایان ماه مه میلادی کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

جوزپ بورل این اظهارات را در نشست مجمع جهانی اقتصاد که در ریاض برگزار می‌شود مطرح کرد. 

در حال حاضر از میان 27 کشور عضو اتحادیه اروپا تنها هشت کشور، فلسطین را به عنوان کشور مستقل به رسمیت شناخته‌اند. این کشورها عبارتند از: لهستان، بلغارستان، مجارستان، جمهوری چک، اسلواکی، سوئد و قبرس. 

در ماه‌های گذشته کشورهای ایرلند، اسپانیا، اسلوونی و مالت آمادگی خودشان را برای پیوستن به این 8 کشور اعلام کرده‌اند. 

با وجود این، اتحادیه اروپا به عنوان یک نهاد کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته است. برخی از مهم‌ترین کشورهای عضو اتحادیه اروپا از جمله آلمان و فرانسه معتقدند که به رسمیت شناختن فلسطین تنها از رهگذر مذاکرات بر سر راهکار دو دولتی قابل حصول خواهد بود.

دیگر خبرها

  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل : چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان