Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-04@23:20:02 GMT

آغاز تولید جدیدترین خودرو تجاری سایپا

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۷۸۴۱۵

آغاز تولید جدیدترین خودرو تجاری سایپا

مدیر پروژه خودرو پادرا پلاس از آغاز تولید کامیونت پادرا پلاس به عنوان جدیدترین محصول تجاری این شرکت خبر داد و افزود: با برنامه تدوین شده تولید، ۱۰۰۰ دستگاه از این نوع کامیونت در سال جاری در زامیاد تولید و عرضه خواهد شد.

به گزارش قدس آنلاین، فرشاد رادمهر مدیر پروژه خودرو "پادرا پلاس" شرکت زامیاد با اعلام این خبر، اظهار داشت: پیشینه بیش از نیم قرن تولید انواع محصولات تجاری سبک و سنگین همچون انواع وانت، کامیونت، مینی بوس، ون، کامیون باری و کشنده، اتوبوس و همکاری با برترین برندهای تولید کننده خودروهای تجاری دنیا نشان می دهد که زامیاد با همت و تلاش مجموعه خود توانسته است سلائق مشتریان را در تمام رده ها پوشش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برنامه توسعه سبد محصول در این شرکت افزود: تولید "کامیونت پادرا پلاس" که با تحقق شعار «جهش تولید» و براساس سیاست‌های تعیین شده از سوی مدیریت ارشد گروه خودروسازی سایپا آغاز شده است، با تمرکز بر رعایت استانداردهای کشور و به‌ روزرسانی در تجهیزات رفاهی، فنی و در راستای حفظ و ارتقاء اصل مشتری مداری  توسط متخصصان داخلی زامیاد به مرحله اجرا درآمده است.

مدیر پروژه خودرو "پادرا پلاس"، هدف گذاری تولید این محصول را ۱۰۰۰ دستگاه در سال جاری عنوان کرد و افزود: با برنامه در نظر گرفته شده در حوزه های تامین، پشتیبانی و تولید، زامیاد ضمن حفظ جایگاه خود به عنوان برترین خودروساز تجاری سبک کشور، سهم بازار فروش خود در حوزه سبک را افزایش خواهد داد. تولید این محصول در سال های آینده به تدریج افزایش خواهد یافت و جایگاه خود را به عنوان یکی از محصولات پرتیراژ در کشور تثبیت خواهد کرد.

وی همچنین کامیونت "پادرا پلاس" را خودرویی با بالاترین رده کیفی و مطابق با استانداردهای روز دانست و اظهار داشت: در طراحی کامیونت "پادرا پلاس" به سلیقه و رضایت مندی مشتریان توجه شده و لذا به لحاظ شکل ظاهری، مشخصات فنی و تجهیزات به کار برده شده خواهد توانست میزان رضایت مندی مشتریان را ارتقاء بخشد. در این محصول سعی شده تا حداکثر راحتی سرنشینان در طراحی محصول در نظر گرفته شود.

رادمهر تصریح کرد: مدیریت ارشد شرکت زامیاد همواره بر بومی سازی قطعات محصولات این شرکت تاکید داشته اند؛ لذا با برنامه ریزی دقیق و توسعه در زیر ساخت ها و تعامل با قطعه سازان، کامیونت" پادرا پلاس" با توان و دانش نیروهای داخلی با ۷۰ درصد داخلی سازی، تولید می شود. علاوه بر آن طبق برنامه ها و هدف گذاری شرکت، پروژه تعمیق ساخت داخل به منظور حداقل سازی ارزبری این محصول تعریف شده و در آینده نزدیک کامیونت پادرا پلاس بالاترین سطح ساخت داخل را در میان رقبای خود خواهد داشت.

وی در ادامه با اشاره به ویژگی های این خودرو نیز گفت: کامیونت" پادرا پلاس" با امکاناتی مناسب و به روز از جمله استاندارد آلایندگی EURO۴، سیستم ترمز ABS+EBD، ظرفیت حمل بار ۲۱۰۰ کیلوگرم، سیستم فرمان هیدرولیک، سیستم تهویه، شیشه ها و آینه های برقی، ارگونومی بهتر صندلی ها، ریموت و قفل مرکزی و ... به بازار عرضه خواهد شد.

مدیر پروژه خودرو "پادرا پلاس" زامیاد، توان حمل بار بالا و قیمت اقتصادی را دو ویژگی مهم و منحصر به فرد انواع محصولات این شرکت دانست و خاطر نشان کرد:  محصولات زامیاد از گذشته به توان حمل بار بالا شناخته شده اند، در کنار این مهم، به دلیل داخلی سازی قطعات (با توجه به افزایش کیفی قطعات)، قیمت تمام شده محصول نیز نسبت به مقدار توان حمل بار خودرو شرایطی بسیار اقتصادی و مقرون به صرفه برای مشتریان ایجاد می کند و می توان گفت که هیچ خودرویی در بخش محصولات تجاری سبک، قابل رقابت با محصولات زامیاد نمی باشد.

رادمهر در خاتمه تولید محصولات جدید را گامی مهم در جهت تحقق برنامه های توسعه سبد محصول در گروه خودروسازی سایپا بیان کرد و ابراز امیدواری کرد با چشم انداز تعیین شده در اجرای پروژه های زیربنایی و توسعه ای در شرکت زامیاد شاهد موفقیت های بیشتر این شرکت خودروساز برتر تجاری در صنعت خودرو کشور باشیم.

گفتنی است، طبق اعلام مدیر پروژه خودرو "پادرا پلاس" شرکت زامیاد، کامیونت پادرا پلاس دو کابین نیز تا پایان سال جاری تولید و به مشتریان تحویل خواهد شد. 

منبع: خبر آنلاین

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سایپا کامیونت پادرا پلاس مدیر پروژه خودرو شرکت زامیاد حمل بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۸۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز 13 اردیبهشت 1403

به گزارش صدای ایران از فرارو،ساینا S دنده‌ای جرو ارزان‌ترین سواری‌های تولیدی سایپا به حساب می‌آید و در بازار آزاد به طور متوسط ۴۳۸ میلیون تومان خریدوفروش می‌شود.

کوئیک GX حدود ۱۰ میلیون بیشتر قیمت دارد و مثل کوئیک SR دنده‌ای، ۴۴۸ میلیون تومان به فروش می‌رسد. اطلس G که اخیرا راهی بازار شده و خیلی آن‌ها را فیس لیف کوییک می‌دانند، ۵۸۰ میلیون تومان قیمت دارد و شاهین دنده‌ای ۷۶۵ میلیون تومان.

شاهین اتوماتیک هم که گرانقیمت‌ترین سواری داخلی سایپاست، ۸۶۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد. قیمت روز محصولات سایپا در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز خودروهای سایپا

مدل 12 اردیبهشت 13 اردیبهشت
پراید 151 تیپ DA مدل 1403
338 میلیون تومان

338 میلیون تومان

تیبا صندوقدار مدل 1401
397 میلیون تومان

397 میلیون تومان

تیبا هاچ‌بک مدل 1401

402 میلیون تومان

402 میلیون تومان

ساینا S دنده‌ای مدل 1403
438 میلیون تومان

438 میلیون تومان

کوئیک GX مدل 1403

448 میلیون تومان
448 میلیون تومان

کوئیک SR دنده‌ای مدل 1403

448 میلیون تومان

448 میلیون تومان

اطلس مدل 1403

580 میلیون تومان

580 میلیون تومان

چانگان CS35 پلاس تیپ 2
یک میلیارد و 700 میلیون تومان

یک میلیارد و 700 میلیون تومان

چانگان CS35 پلاس تیپ 3
یک میلیارد و 900 میلیون تومان

یک میلیارد و 900 میلیون تومان

شاهین دنده‌ای مدل 1403

765 میلیون تومان

765 میلیون تومان

شاهین اتوماتیک مدل 1403

860 میلیون تومان

860 میلیون تومان


قیمت محصولات ایران‌خودرو پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت روز دنا و تارا

دنا پلاس اتوماتیک آپشنال را یکی از گرانقیمت‌ترین سواری‌های داخلی می‌دانیم که به طور متوسط در بازار آزاد یک میلیارد و ۱۶۵ میلیون تومان فروخته می‌شود.

دنا پلاس شش‌دنده ۹۵۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد و گران‌ترین نسخه تارا که تارا اتوماتیک V ۴ است، یک میلیارد و ۱۸۵ میلیون تومان ارزش دارد.

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما در طرف مقابل جزو ارزان‌ترین سواری‌های صفرکیلومتر ایرانخودرو در بازار است که البته فروشنده‌های آن روی عددی نزدیک ۶۵۸ میلیون دست گذاشته اند.

رانا پلاس نیز ۶۵۰ میلیون تومان و رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ۶۹۰ میلیون معامله می‌شوند. قیمت روز محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد

خودرو

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳،

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

سورن پلاس دوگانه‌سوز EF۷ مدل ۱۴۰۳،

۸۱۸ میلیون تومان

۸۱۸ میلیون تومان

سورن پلاس بنزینی EF۷ مدل ۱۴۰۲،

۶۳۰ میلیون تومان

۶۳۰ میلیون تومان

دنا پلاس شش‌دنده ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۹۵۵ میلیون تومان

۹۵۵ میلیون تومان

دنا پلاس اتوماتیک آپشنال مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۱۶۵ میلیون تومان

یک میلیارد و ۱۶۵ میلیون تومان

پارس سال XU۷p مدل ۱۴۰۲،

۶۶۵ میلیون تومان

۶۶۵ میلیون تومان

۲۰۷ با موتور TU۳ مدل ۱۴۰۳،

۶۷۳ میلیون تومان
۶۷۳ میلیون تومان

۲۰۷ دنده‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۸۰۳ میلیون تومان

۸۰۳ میلیون تومان

۲۰۷ اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۸۰ میلیون

یک میلیارد و ۸۰ میلیون

رانا پلاس ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۶۵۰ میلیون تومان

۶۵۰ میلیون تومان

رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۶۹۰ میلیون تومان
۶۹۰ میلیون تومان

تارا دنده‌ای V۱ مدل ۱۴۰۲،

۸۱۰ میلیون تومان

۸۱۰ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳،

۹۷۰ میلیون تومان

۹۷۰ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۴ مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۱۸۵ میلیون تومان

یک میلیارد و ۱۸۵ میلیون تومان

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲،

۶۵۸ میلیون تومان

۶۵۸ میلیون تومان

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • 12 محصول ایران خودرو و سایپا ارزان شد + جدول قیمت
  • قیمت خودرو امروز 13 اردیبهشت 1403
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ کف قیمت خودرو در بازار
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • گلایه متقاضیان سرای خودرو از تاخیر در پلاک گذاری کامیونت‌ها