Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی رئیس دانشگاه صنعتی قوچان گفت: دو تن از اساتید این دانشگاه در میان یک درصد دانشمندان برتر جهان قرار دارند.

علی‌اصغر بهشتی رئیس دانشگاه صنعتی قوچان امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان این نکته که لازمه پیشرفت در گام نخست پیشبرد زیرساخت‌ها به سمت استاندارد است و بر همین اساس تا کنون بیشترین فعالیت دانشگاه صنعتی قوچان اجرای پروژه‌های عمرانی بوده است، عنوان کرد: در پنج سال گذشته فضاهای آموزشی دانشگاه صنعتی قوچان شاهد رشد ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ برابری بوده است؛ همچنین در بحث فضاهای آزمایشگاهی در همین بازه زمانی افزایش چهار برابری را شاهد هستیم.

وی با اشاره به کمبود امکانات و فضاهای ورزشی برای دانشجویان دانشگاه تازه تأسیس صنعتی قوچان گفت: طی دو سال گذشته اعتبار ساخت دو مجموعه ورزشی روباز از مجموعه طرح‌های عمرانی وزارت علوم جذب‌ شده است و هم‌اکنون دانشجویان از حداقل امکانات ورزشی بهره‌مند هستند اما هنوز به کتابخانه مرکزی و ساختمان آمفی‌ تئاتر و یک دانشکده جدید نیاز داریم.

بهشتی از ساختمان سلف‌ سرویس دانشجویان به‌ عنوان مهم‌ترین پروژه عمرانی در حال اجرای این دانشگاه نام برد و افزود: این طرح در دو فاز اجرا می‌شود که فاز نخست آن ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و برای تکمیل فاز دوم قول‌های مساعدی از مراجع دریافت شده است.

بهبود ۳۰ درصدی زیرساخت‌های دانشگاه صنعتی قوچان در دوران کرونا
 
رئیس دانشگاه صنعتی قوچان در پاسخ به ایسنا در مورد چگونگی آخرین وضعیت برگزاری کلاس‌ها و شرایط فراهم‌ شده برای دانشجویان و اساتید در دوران کرونا، گفت: با شیوع ویروس کرونا و وجود شرایط خاص، دانشگاه‌ها به‌ اجبار باید تغییر رویه بدهند و این موضوع باعث بهبود زیرساخت‌های دانشگاه‌ها شد.

وی ادامه داد: برای تغییر فرایند برگزاری کلاس‌ها به‌ صورت حضور در فضای مجازی، دانشگاه صنعتی قوچان با یک میلیارد تومان هزینه تجهیزات و زیرساخت‌های خود را ۳۰ درصد افزایش داد.

بهشتی اضافه کرد: فضا و زیرساخت‌های دانشگاه صنعتی قوچان مشابه دانشگاه فردوسی بود و در برخی نقاط بار لود فضای ما بهتر از دانشگاه فردوسی مشهد بوده است و ترم نسبتاً موفقی را پشت سر گذاشتیم و در ترم آینده قطعاً شرایط بهتر خواهد بود هر چند برای کلاس‌های عملی مشکلاتی داریم و در این راستا سعی کردیم فضا را برای دانشجویان فراهم کنیم.

وی در ادامه در خصوص نقش دانشگاه در راستای نیاز جامعه در دوران شیوع بیماری کرونا و کاهش این معضل اجتماعی گفت: بر اساس آزمایش محققان ویروس ۱۰ دقیقه پس از مواجهه با اتانول بالای ۷۰ درصد نابود می‌شود اما گروهی از اساتید دانشگاه صنعتی قوچان پس از آزمایش بر روی ویروس کرونا موفق به ساخت ماده ضدعفونی‌کننده شدند که با گذشت تنها ۳۰ ثانیه ویروس کرونا را از بین می‌برد.

رئیس دانشگاه صنعتی قوچان اظهار کرد: این ماده ضدعفونی‌کننده موفق به دریافت تأییدیه از دانشگاه علوم پزشکی مشهد شده است اما به دلیل وجود محصولات تجاری در بازار با قیمت‌های تمام‌ شده کمتر، امکان تجاری‌سازی این محصول برای استفاده عموم مردم و اقناع‌سازی مردم برای استفاده از آن وجود نداشت بر همین اساس تولید این محصول توسط برخی از صنایع در مشهد و برای استفاده در دانشگاه علوم پزشکی مشهد پذیرفته شد.

 وی در ادامه از تولید دستگاه تب‌سنج توسط یکی از اساتید گروه برق دانشگاه صنعتی قوچان خبر داد و گفت: در حال حاضر گروهی از اساتید دانشگاه صنعتی قوچان در حال آزمایش و مطالعه برای ساخت محصول نانویی هستند که در صورت استفاده در سطوح، امکان زنده ماندن ویروس کرونا تا ۶ ماه در سطوح مورد استفاده وجود نخواهد داشت که این محصول می‌تواند به‌ عنوان یک محصول خوب در فضاهای بیمارستانی مورد استفاده قرار گیرد.

رئیس دانشگاه صنعتی قوچان با بیان این نکته که در سه سال گذشته اساتید این دانشگاه در جمع یک درصد دانشمندان برتر دنیا قرار گرفته‌اند، گفت: در سال گذشته ۱۲ نفر از محققان برتر ایرانی در لیست یک درصد دانشمندان برتر دنیا قرار داشتند که از این تعداد دو نفر از اساتید دانشگاه صنعتی قوچان بوده‌اند و این دانشگاه بعد از دانشگاه صنعتی امیرکبیر که سه عضو هیئت‌ علمی را در این لیست داشت با دو عضو در رتبه دوم این لیست قرار گرفت.

وی در ادامه با اشاره به برخی از فعالیت‌های پژوهشی اساتید این دانشگاه بیان کرد: در سال‌های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ به ترتیب تعداد ۱۱ و ۲۲ مقاله بین‌المللی از اساتید دانشگاه صنعتی قوچان در مجلات بین‌المللی به چاپ رسید که با احتساب تعداد ۳۸ عضو هیئت‌ علمی دانشگاه سرانه کمتر از ۰.۳ در مجامع بین‌المللی به چاپ رسانده بود.

بهشتی ادامه داد: این میزان در سال ۲۰۱۹ به ۱۱۴ مقاله بین‌المللی چاپ‌ شده رسید و با احتساب ۷۶ استاد فعال در دانشگاه سرانه چاپ مقالات به عدد ۱.۵ رسیده است که نشان‌ دهنده افزایش شاخص بیش از ۵ برابری در این حوزه بوده است.

رئیس دانشگاه صنعتی قوچان با بیان اینکه یکی از معیارهای شناخت مقالات با کیفیت و دارای اهمیت بالا رجوع سایر محققان به مقالات است، گفت: در سال ۲۰۱۳ شاخص ارجاع مقالات در دانشگاه صنعتی قوچان ۸ بوده است که این عدد در سال ۲۰۲۰ به شاخص ۳۶ رسیده و قطعاً تا انتهای سال افزایش می‌یابد.

وی افزود: در حوزه ارجاعات کلی مقالات شاخص دانشگاه صنعتی قوچان در سال‌های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ به ترتیب ۸ و ۷۱ بوده است و این عدد در سال ۲۰۲۰ به ۱۶۵۰ رسیده است یعنی ۱۶۵۰ بار به مقالات دانشگاه صنعتی قوچان در مجامع بین‌المللی به‌ عنوان مقالات معتبر ارجاع داده‌ شده است.

بهشتی اضافه کرد: در بحث مقالات پر استناد دانشگاه صنعتی قوچان ۱۸ مقاله داشته است این در حالی است که دانشگاه فردوسی مشهد ۶۵ مقاله، دانشگاه صنعتی بیرجند ۲ مقاله، دانشگاه صنعتی شاهرود ۳۲ مقاله، دانشگاه بجنورد ۱۸ مقاله، دانشگاه حکیم سبزواری ۸ مقاله و دانشگاه فناوری‌های نوین آمل ۸ مقاله داشته است.

وی ادامه داد: در حوزه مقالات داغ از میان دانشگاه‌های مقایسه شده تنها دانشگاه صنعتی قوچان با ۴ مقاله و دانشگاه فردوسی مشهد با ۶ مقاله حضور دارند که تمام این آمار نشان می‌دهد اساتید به‌ خوبی از امکانت فراهم‌ شده استفاده کرده و روند روبه رشد برای رسیدن به چشم‌انداز دانشگاه به‌ عنوان دانشگاه صنعتی برتر در شرق کشور بسیار امیدوار کننده است.

فعالیت ۴ شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی قوچان

رئیس دانشگاه صنعتی قوچان با تأکید بر کیفیت بالای علمی دانشجویان این دانشگاه، عنوان کرد: دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان در ۹ رویداد و یا مسابقه ملی و بین‌المللی مقام کسب کردند و دانشگاه تا کنون از ۵۰ طرح نوآورانه حمایت کرده است.

وی افزود: راه‌اندازی کالج دانشگاه، برگزاری رویدادهای استارتاپی و راه‌اندازی مرکز نوآوری مشترک با پژوهشگاه صنعت نفت و مرکز کارآفرینی در راستای بهره‌مندی دانشجویان از فضاهای مورد نیاز برای کارآفرینی، کسب مهارت و موفقیت در صنعت است.

بهشتی با اشاره به ثبت ۹ اختراع جدید در سال گذشته در دانشگاه صنعتی قوچان اظهار کرد: ۴ شرکت دانش‌بنیان و ۵ واحد فن‌آور در دانشگاه فعالیت می‌کنند که محصولات این شرکت‌ها کاملاً تجاری‌ سازی شده و حتی یکی از شرکت‌ها موفق به صدور محصولات تولیدی شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استارتاپ دانشگاه قوچان رئیس دانشگاه صنعتی قوچان دانشگاه صنعتی قوچان یک درصد دانشمندان برتر دانشگاه صنعتی قوچان دانشگاه فردوسی ویروس کرونا بین المللی زیرساخت ها سال گذشته ۸ مقاله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۹۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ مقاومت در نسل آینده آمریکا تأثیر گذاشته است

آخوند «عبدالغفار قرنجیک» در گفت و گو با خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب با اشاره به جنبش دانشجویان در دانشگاه های غربی، اظهار کرد: دانشگاهی معتبر و معروف مانند کلمبیا با جمعی از فرزندان سرمایه داران آمریکایی از ایالت های مختلف، تربیت کننده نسل بعدی کارگزاران آمریکا هستند و اینجاست که فرهنگ مقاومت در نسل آینده آمریکا تأثیر گذاشته است نسلی که بی شک در آینده آمریکا رُل اساسی بازی می کند و اینجاست که مبارزات این دانشجوها به عنوان یک نماد مبارزه طلبی و عدالت خواهی خود را نشان داده است.
 
به گفته وی؛ شاید ساده بنظر می رسد اما وقتی به این موضوع اینگونه توجه کنیم که مسئولان دانشگاه های معتبر کشور از جمله مدیران دانشگاه شریف اعلام می کنند دانشجویانی که به خاطر حمایت از مردم غزه نظم کنونی دنیا در حال تغییر است، ضرورت تغییر این نظم را دانشجویان و اساتید دانشگاه های معتبر آمریکا از جمله دانشگاه کلمبیا، دانشگاه آستین تگزاس و دانشگاه هاروارد درک کرده و فریاد می زنند از سوی دانشگاه های آمریکا از تحصیل باز ماندند، می توانند در ایران تحصیلات عالی خود را ادامه بدهند؛ یعنی تجلی قدرت فرهنگ مقاومت و تأثیر آن در افکار عمومی جهانیان و نوید این پیروزی قطعا در سال آینده و در دیدار دانشجویان کشور با حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب به جهانیان اینگونه مخابره خواهد شد دانشجویان متحصن دانشگاه های آمریکا بین دیدار کنندگان خواهند بود و این پیروزی مقاومت است.
 
این روحانی اهل سنت غرب گلستان با عنوان اینکه نظم کنونی دنیا در حال تغییر است، تصریح کرد: ضرورت تغییر این نظم را دانشجویان و اساتید دانشگاه های معتبر آمریکا از جمله دانشگاه کلمبیا، دانشگاه آستین، تگزاس و دانشگاه هاروارد درک کرده و فریاد می زنند.
 
وی افزود: البته این موضوع نه تنها در دانشگاه های ایالت های مهم آمریکا، بلکه تا خیابان های اروپا و دانشگاه های مهم اروپایی از جمله دانشگاه پاریس و لندن کشیده شده و به زودی خیلی ها با این ایده همراه خواهند شد و آینده بسیار حیرت آورتر از امروز خواهد بود اگر کمی صبوری بخرج بدهیم خواهیم دید.
 
به گفته وی؛ این دانشجویان متحصن انسان های آزاده ای هستند که حدود 7 ماه جنایات صهیونیست ها را دیده اند و امروز به دفاع و حمایت از ستمدیدگان نوار غزه برخواسته اند.
 
انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران
  • تجلیل از اساتید دانشگاه پیام نور ایلام
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • رمزگشایی از تشدید فشارهای لابی اسرائیل علیه موسویان/ مقاله تند جروزالم‌پست علیه دیپلمات پیشین ایرانی
  • فرهنگ مقاومت در نسل آینده آمریکا تأثیر گذاشته است
  • ویدیو/ مغز انسان بزرگ‌تر می‌شود!
  • جمعی از اساتید ادبیات به تماشای «مست عشق» نشستند/ حسن فتحی: جهانِ پر از طمع و ویرانی را با افعال خود سیاه‌تر نکنیم