Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-01@05:41:22 GMT

مزایای بهداشتی استفاده از کاندوم

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۷۹۶۲۳

مزایای بهداشتی استفاده از کاندوم

کاپوت یا کاندوم، پوششی است مثل دستکش. کاندوم آلت را می‌پوشاند، همانطوری که دستکش دست را. کاندوم‌ها معمولا از جنس لاستیک نازک یا مواد شبه لاستیک تهیه می‌شوند. قرنهاست که بشر از روده و مثانه و پوست جانوران و نیز از ابریشم و کتان برای تهیه کاندوم بهره برمیگیرد، اما نخستین کاندوم به شکل امروزی، در حدود سال‌های ۱۷۵۰ میلادی توسط کاندوم، جراح ارتش انگلستان Colonel Condom) ساخته شد و مراد از تهیه آن در درجه اول پیشگیری از بیماری‌های آمیزشی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر کاپوت از روده جانوران و کیسه هوایی ماهی‌ها ساخته می‌شود، ولی نوع معمولی و فراوان آن از لاستیک و نایلون است.   کاندوم‌های امروزی بصورت استوانه‌ای است که در انتهای بسته آن، محفظه کوچکی به شکل سرپستانک، برای تجمع مایع منی، وجود دارد. کاندوم‌های موجود در بازار درجه بندی و اندازه معلوم ندارد و بیشتر آن‌ها اندکی از اندازه متوسط آلت تناسلی برخاسته (۱۵ سانتیمتر طول و ۳/ ۵ سانتیمتر قطر) بزرگتر است. نوعی از کاپوت که فقط کلاهک آلت را می‌پوشاند نیز وجود دارد و اصطلاح کاپوت (Capot) برای این نوع بخصوص بکار می‌رود. کاندوم تنها وسیله مطمئنی است که می‌توان آنرا به تعداد دلخواه از داروخانه‌ها و فروشندگان دیگر تهیه کرد. کاندوم را نباید به مدت طولانی بی مصرف نگهداشت و نباید آنرا در معرض تابش نور خورشید قرار داد. نزدیکی با کاپوت بیش از تمام روش‌های دیگر در دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد و با توجه به آنکه روشی کاملا مؤثر است (نسبت آبستنی در حدود ۷) و عوارض و خطراتی نیز ندارد، می‌توان آنرا از جمله عاقلانه‌ترین روش‌های جلوگیری از بارداری دانست. بیشتر آبستنی‌هایی که در ضمن استفاده از کاندوم رخ می‌دهد مربوط به سوراخ بودن آن یا بکاربردن نادرست آنست.


استفاده از کاندوم قبل از رابطه جنسی:
لازم است پس از رابطه جنسی دهانی و پیش از بکار بردن کاندوم برای رابطه مهبلی، از وجود هرگونه سوراخ در آن مطمئن شد. همیشه موقع خرید، به تاریخ مصرف آن و کیفیت محصول دقت کنید و هنگام استفاده، به شکل و شمایل آن توجه کنید. اگر زمان آمیزش شما طولانی شد، کاندوم را تعویض کنید، چون اشیاء تیز مثل ناخن، کفش و … آن را سوراخ خواهد کرد. بهتر است کاندوم، از آغاز نزدیکی با شریک جنسی بر آلت پوشانیده شود و پوشانیدن آنرا، زن به کمک مرد به عهده بگیرد. پس از پوشیدن هم، باید آنچنان بر آلت استوار گردد که در هیچ جا چین خوردگی نداشته باشد. از آنجا که خشکی کاندوم‌های ارزان قیمت، ممکن است مخاط مهبل زن را بیازارد، بجاست که مقداری ماده چرب کننده، بر سطح بیرونی آن مالیده شود. غالبا هنگامی که زن و شوهری مدتی از این روش برای جلوگیری از حاملگی ناخواسته استفاده کردند، دیگر حاضر به پذیرفتن روش‌های دیگر نیستند.


مخالفان استفاده از کاندوم چه می‌گویند؟
مهمترین عیبی که سبب می‌شود برخی استفاده از روش‌های دیگر را بر استفاده از کاندوم ترجیح دهند، کم شدن لذت جنسی حاصل از نزدیکی با کاندوم است؛ زیرا که در این هنگام پوست آلت مستقیما با بدن و مهبل زن تماس ندارد و بویژه اگر کاندوم ضخیم باشد، حس مطبوع حاصل از تماس آلت با لُب‌ها، مهبل و عمق واژن به کلی از بین می‌رود. برخی از مردان استفاده از کاندوم را با ناراحتی تحمل میکنند و بعضی بر این عقیده اند که کاندوم در رابطه جنسی لذتی ندارد یا انسان در نزدیکی با همسرش کاندوم لازم ندارد! مانند خانم‌هایی که جوراب زنانه توری نمی‌پوشند، چون فکر می‌کنند آن را فقط بدکاره‌ها می‌پوشند. نکته: گاه زنان بیمار و وسواسی، از شوهران خود می‌خواهند که دو کاندوم روی یکدیگر بپوشند و این دیگر برای مرد قابل تحمل نیست … از این گذشته لذتی را که نصیب زن می‌شود نیز به شدت کاهش می‌دهد. برای رفع این عیب بهتر است از کاندوم‌های نازک استفاده شود و سطح درونی آن نیز با ماده‌ای روغنی چرب شود تا کاملا بر پوست آلت بچسبد.

استفاده از کاندوم در مبتلایان به انزال زودرس:
کاهش تحریک پذیری آلت در اثر استفاده از کاندوم در مبتلایان به انزال زودرس به عنوان یکی از مزیت‌های آن شناخته می‌شود. استفاده از کاندوم در مواردی که ناتوانی جنسی نسبی در کار است صلاح نیست و این وسیله ممکن است نعوظی را که به دشواری حاصل گردیده است از بین ببرد و در مرد حالت عصبی و تندخویی ایجاد کند. از عوارضی که کاپوت در زن ایجاد میکند آماس کاپوتی مهبل است که معمولا در اثر حساسیت به پودر تالک که برای خشک ماندن کاپوت بر آن ریخته می‌شود، ایجاد می‌گردد.       منبع:راستینه

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کاندوم روابط جنسی پارسی خبر انزال استفاده از کاندوم کاندوم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۹۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان این که چالش عمده ما در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی بحث قاچاق است، گفت: محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاقی می‌توانند برای افراد عوارض بسیاری ایجاد کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمود آل‌بویه با بیان این که اقلام آرایشی و بهداشتی یکی از بخش‌های مهم مصرفی آحاد جامعه ما محسوب می‌شوند و میانگین بالایی در میزان مصرف در کشور دارند، اظهار کرد: چالش عمده ما در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی بحث قاچاق است و شاید دلیل اصلی آن عدم توجه جدی به تولید داخلی این محصولات در سال‌های گذشته باشد.

وی افزود: قاچاق دارای دو بعد منفی در حوزه‌های اقتصادی و سلامتی  است که هر دو هم قابل اعتنا است اما در منظر ما به عنوان نهاد ناظر بر محصولات سلامت محور، تأثیرات منفی آن بر سلامت جامعه اهمیت دارد؛ از آنجایی که محصولات آرایشی و بهداشتی به صورت طولانی مدت مصرف می‌شوند در صورتی‌که اصالت آنها مورد تایید نباشد می‌توانند بر سلامتی افراد عوارض بسیاری وارد کنند.

عمده محصولات آرایشی و بهداشتی خارجی تقلبی هستند/ عوارض فرآورده‌های تقلبی از "ضایعات پوستی" تا "کوری"

آل‌بویه تولید داخلی را چاره کار رفع چالش قاچاق عنوان و تصریح کرد: تولیدات داخلی تحت نظارت ما هستند و می‌توانیم با کمک مسئولین فنی بر فرآیند آن‌ها نظارت کنیم و خوشبختانه در سال‌های اخیر بخش خصوصی و تجار در تولید این محصولات و انتقال دانش فنی آن‌ها به کشور اقدامات خوبی انجام داده‌اند.

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره تبلیغات محصولات بهداشتی آرایشی غیرمجاز نیز گفت: محصولات وارداتی به دو صورت قاچاق یا با مجوز سازمان غذا و دارو وارد کشور می‌شوند و طبیعی است محصولات آرایشی و بهداشتی که با ورودی نامعلوم در سطح عرضه وجود دارند، غیرمجاز هستند چرا که مشخص نیست در مبادی غیر قانونی ورود به کشور تحت چه دما و در چه محیطی بوده‌اند و به همین دلیل عمده فاسد شدن آین نوع محصولات است.

وی توصیه کرد که مردم از محصولاتی که برچسب اصالت سازمان غذا و دارو دارند، استفاده کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مزایای فوق‌العادۀ باغبانی «بدون شخم»؛ بیل را کنار بگذارید!
  • بهترین ورزش برای تقویت قوای جنسی چیست؟
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در لرستان بهره برداری شد
  • رفع یک مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • رفع مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • شناسه دار شدن محصولات آرایشی و بهداشتی
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • بهسازی چاه‌ روستای کرخنگان مروست
  • این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند