Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور اعلام کرد: با توجه به نیاز مبرم کشور در حوزه تأمین سنگ آهن مورد نیاز صنایع فولاد و محدودیت موجود در بهره‌گیری از ذخایر قطعی سنگ آهن، سازمان زمین‎شناسی از ابتدای امسال و بر اساس درخواست بخش خصوصی و تفاهم‌نامه‌های منعقد شده با صنایع فولاد، عملیات اجرایی اکتشاف را در گستره ۱۵۰ هزار کیلومتر مربعی کشور آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



علیرضا شهیدی گفت: وظیفه حاکمیتی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور تولید اطلاعات پایه زمین‌شناسی، شناسایی و پیجویی ذخایر معدنی کشور و آینده‌پژوهی در خصوص این ذخایر است که میزان اطمینان صنعت و بخش خصوصی را بتواند تا حد قابل قبولی افزایش دهد که در این فرآیند، وجود دانش متخصصان و تأمین منابع مالی نقش حیاتی را بر عهده دارد.

معاون وزیر صمت اضافه کرد: بر اساس محدودیتی که صنایع فولادی در تأمین منابع سنگ آهن طی سالیان اخیر با آن مواجه هستند، از ابتدای سال طرحی با عنوان "پویش سنگ آهن" را اجرا کردیم که نتیجه آن امضای تفاهم نامه‌های مختلف همکاری با بخش‌های خصوصی متقاضی و شروع عملیات اجرایی اکتشاف ذخایر سنگ آهن کشور در گستره‌ی ۱۵۰ هزار کیلومتر مربع است که امیدواریم طی این همکاری و تعامل بتوانیم در بازه زمانی موردنظر به اهداف تعیین شده و رفع مشکل در کشف ذخایر جدید آهن برسیم.

شهیدی در ادامه به نیاز حیاتی کشور در خصوص تولید اطلاعات جدید و به روز اکتشافی و زمین‌شناسی به‌صورت سیستماتیک و هدفمند اشاره کرد و افزود: کشور در حال حاضر نیازمند تولید اطلاعات جدید و چندوجهی اکتشافی و زمین‌شناسی است که طی آن تمامی ذخایر و خاستگاه‌های کانه‌زایی به دقت بررسی قرار گرفته و معرفی شوند.

معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت ادامه داد: این مساله با توجه به ریسک بالا، نیاز به دانش متنوع تخصصی و همچنین نبود اشتیاق و جذابیت اقتصادی برای بخش خصوصی می‌بایست توسط بدنه حاکمیتی دولتی انجام یا زیر نظر او و مشارکت بخش خصوصی هدایت شود که به این مساله طی سال‌های اخیر کمتر توجه شده است.

رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور تاکید کرد: بخش خصوصی در هنگام ورود به کشف ذخایر معدنی به دنبال اهداف خود در تأمین یک نوع ماده معدنی است حال آنکه امکان وجود ذخایر ارزشمندتری درآن محدوده وجود دارد که نمونه‌های بسیاری از آن را در کشور دیده‌ایم.

شهیدی در پایان ضمن اعلام عملکرد ۴۰۰ هزار کیلومتر مربعی در شاخص اکتشاف منابع معدنی توسط سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور طی برنامه ششم توسعه کشور با وجود محدودیت‌های جدی در تأمین منابع مالی از آمادگی این سازمان جهت ایجاد تحول و جهش مؤثر در مقوله تولید اطلاعات چدید زمین‌شناسی و اکتشافی در کشور خبر داد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: عملیات اکتشافی پارسی خبر وزیر صمت اکتشافات معدنی بخش خصوصی سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور تولید اطلاعات بخش خصوصی سنگ آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۰۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی از سرمایه‌گذاری ۱۸ هزار و ۱۷۳ میلیارد تومانی و اشتغال هفت هزار و ۸۲۷ نفری در بخش معدن و صنایع معدنی استان خبر داد.

حیدر فتح‌زاده در نشستی با معاونان شورای نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار کرد:  بخش اعظمی از سهم ارزش افزوده استان مربوط به بخش معدن بوده و بر اساس آمارگیری سال گذشته حدود ۱۳.۷ درصد سهم ارزش افزوده معدن کل کشور در آذربایجان شرقی است.

وی اضافه کرد: حدود ۱۸ هزار و ۱۷۳ میلیارد تومان در بخش معدن استان سرمایه گذاری شده و میزان اشتغال این بخش هفت هزار و ۸۲۷ نفر است.

وی وضعیت نرخ مشارکت و نرخ بیکاری استان را مطلوب دانست و افزود: ۴۲ درصد ارزش افزوده استان مربوط به صنعت و معدن، ۹ درصد در بخش کشاورزی و مابقی ارزش افزوده استان در بخش خدمات است.

فتح زاده افزود: اصلی‌ترین قابلیت فراروی توسعه استان، تعدد و توانمندی بخش خصوصی استان است که توانسته بخش اعظم فرصت‌ها و منابع توسعه در استان از جمله اراضی حاصلخیز، معادن، بازار خدمات، مرز و ... را در مسیر فرآوری و مولدسازی قرار دهد و با هدایت سرمایه‌گذاری‌های گسترده و ایجاد کارگاه‌ها و کارخانه‌های متنوع، بستر مطلوبی برای ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی فراهم سازند.

وی گفت: بر اساس آخرین برآوردهای مرکز آمار ایران این استان با ۴ میلیون و ۷۵ هزار نفر جمعیت دارای ۲۳ شهرستان، ۷۲ شهر، ۱۴۲ دهستان و ۵۲ بخش است. تبریز به عنوان پرجمعیت ترین شهر آذربایجان شرقی، ۴۱ درصد جمعیت استان را به خود اختصاص داده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی، فتح‌زاده تصریح کرد: آذربایجان شرقی ۲۳۵ کیلومتر مرز مشترک با کشورهای آذربایجان و ارمنستان دارد و سهم ارزش افزوده این استان از کل کشور ۳.۶ درصد است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت
  • رفع کمبودهای اعتباری اردبیل از محل مولدسازی
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • معاون وزیر راه در پاسخ به جماران: از خاک هرمز و ابوموسی در اجرای طرح های نهضت ملی مسکن استفاده نمی شود
  • جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود
  • آغاز اجرای طرح کلید به کلید در ۱۸ استان کشور                           
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • سالم غذا بخورید تا مدیون نباشید !/مسافرین «ماه» روی زمین کاشته می‌شوند
  • ۱۵ پروژه جدید به مجتمع گردشگری صفه افزوده شد
  • صدور ۲۹ مجوز تأسیس موزه خصوصی طی ۲ سال گذشته