Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-28@05:56:07 GMT

کودکان ۶ تا ۱۱ ساله نیز لازم است ماسک بزنند

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۸۱۵۶۱

کودکان ۶ تا ۱۱ ساله نیز لازم است ماسک بزنند

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، سازمان جهانی بهداشت روز دوشنبه اعلام کرد کودکان بین ۶ تا ۱۱ سال هم باید به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا مواقعی ماسک بزنند.

توصیه‌های سازمان جهانی بهداشت در حالی مطرح شده که تصور بر این است که کودکان زیر ۱۲ سال به اندازه بزرگسالان در انتشار ویروس کرونا نقش ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور کلی، کودکان نشانه‌های خفیف‌تری نسبت به بزرگسالان دارند؛ سالمندان معمولاً بیشترین آسیب‌پذیری را در برابر این بیماری دارند.

سازمان جهانی بهداشت اکنون اعلام کرده تصمیم‌گیری درباره اینکه آیا کودکان بین ۶ تا ۱۱ سال هم باید از ماسک استفاده کنند به ارزیابی خطراتی مانند میزان گسترده بودن انتقال کووید-۱۹ در منطقه محل زندگی کودک بستگی دارد.

«ماریا ون کرکوف»، رئیس بخش فنی برنامه امور اضطراری سازمان جهانی بهداشت گفت: «خوشبختانه، بخش اعظم کودکانی که به این ویروس آلوده می‌شوند به بیماری خفیف یا عفونت بدون علامت مبتلا می‌شوند و این خبر خوبی است.»

این مقام سازمان جهانی بهداشت با وجود این هشدار داد ممکن است برخی از کودکان هم به بیماری‌ شدید مبتلا شده و حتی جانشان را از دست بدهند.

مسئولان در برخی از کشورهای دنیا سن استفاده از ماسک در اماکن عمومی مانند اتوبوس و مترو را ۱۲ سال تعیین کرده‌اند.

طبق نوشته خبرگزاری آسوشیتدپرس، تصمیم‌گیری درباره اینکه کودکان بین ۶ تا ۱۱ سال باید از ماسک استفاده کنند یا خیر به ارزیابی عوامل خطربار بستگی دارد.

کرکوف گفت: «همه اتفاق نظر دارند که فعالیت ایمن مدارس تا چه اندازه اهمیت دارند. ما مشخص کرده‌ایم که با فاصله‌گذاری اجتماعی، نصب تجهیزات بهداشت دست‌ها، استفاده از اتیکت‌های تنفسی و استفاده از ماسک چه توسط کارکنان یا خود بچه‌ها می‌توان به این هدف دست پیدا کرد.»

این مقام سازمان جهانی بهداشت تأکید کرد شواهد موجود نشان می‌دهند ابتلا به این ویروس در میان کودکان عمدتاً ناشی از انتقال ویروس به آنها در محیط خانواده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کنکور 99 مکانیسم ماشه مارک ویلموتس قطعنامه 2231 شب های محرم هفته دولت ویروس کرونا بهداشت جهانی کودکان ماسک کنکور 99 مکانیسم ماشه مارک ویلموتس قطعنامه 2231 شب های محرم هفته دولت سازمان جهانی بهداشت ۶ تا ۱۱ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۱۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر امیر حسابی شامگاه شنبه در این راستا افزود: ظهر شنبه هشتم اردیبهشت‌ماه، طی یک عمل جراحی تومور ۱۴ سانتی‌متری از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس خارج شد.

حسابی اظهار کرد: این عمل از بزرگ‌ترین عمل های جراحی کودکان است که پیش از این هم در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شده و تمامی موارد موفقیت‌آمیز بوده است.

فوق تخصص جراحی اطفال بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس نیز که انجام این عمل جراحی را برعهده داشت، گفت: دختر بچه ۲/۵ ساله، ۲ هفته پیش متوجه برآمدگی در شکم شده بود که بررسی‌ها نشان داد، توموری حدود ۱۴ سانتی‌متری در کلیه چپ این کودک وجود دارد.

دکتر سعیده مجیدی افزود: این تومور از نوع بدخیم بود که باید به طور کامل برداشته می‌شد، خوشبختانه عمل جراحی بیمار به‌خوبی انجام شده و حال عمومی کودک مساعد است.

بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس بهمن ماه پارسال با ظرفیت ۱۱۲ تختخواب با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری رسید.

عملیات اجرایی بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس در سال ۱۴۰۰ و با همکاری پالایشگاه نفت‌ بندرعباس با هدف ایفای مسئولیت‌های اجتماعی آغاز و در سال ۱۴۰۲ به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تحویل داده شد.

با تاکید ریاست جمهور در زمینه توسعه درمان و آموزش پزشکی، این بیمارستان طی ۲ سال تکمیل شد.

عملیات اجرایی و تجهیز این طرح با هزینه‌ای افزون بر پنج هزار میلیارد ریال به اتمام رسید و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای تامین تجهیزات پزشکی و اداری حدود ۲ هزار میلیارد ریال هزینه کرد.

این بیمارستان دارای امکاناتی در تراز استانداردهای جهانی ازجمله بخش‌های اتاق عمل، مراقبت‌های ویژه نوزادان وکودکان، بخش‌های بستری داخلی، جراحی اتاق عمل، عفونی، ریه، خون، سرطان، نورولوژی، قلب، تصویربرداری، رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و اورژانس است.

دیگر خبرها

  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی خارج شد
  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود
  • کودکان و نوجوانان کدام کشور رکورددار سوء مصرف الکل هستند؟
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • کاهش ۱۰ درصدی میزان حوادث ناشی از کار در سیستان و بلوچستان
  • نارضایتی از بیمارستان کودکان در قم
  • فعالیت ۴۰۰ مسئول ایمنی در سیستان و بلوچستان