Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاظم خاوازی روز سه شنبه در حاشیه مراسم تکمیل زنجیره تولید فرآورده های لبنی در آزادشهر اظهار داشت: افزایش فراوری ۲میلیون تن انواع محصول کشاورزی، نتیجه راه اندازی این صنایع تبدیلی جدید بود که کاهش ضایعات و افزایش سود کشاورزان را نیز به دنبال داشت.

وی به افزایش تولید محصولات کشاورزی در دولت تدبیر و امید اشاره کرد و گفت: مقدار این تولیدات از ۹۷ میلیون تن در هفت سال قبل به ۱۳۰ میلیون تن در آخر امسال خواهد رسید و امیداوریم تا پایان فعالیت دولت این رقم به ۱۳۲ میلیون تن افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه به افزایش تولید لبنیات کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۱۱ میلیون تن شیر در کشور تولید می شود که این رقم هفت سال قبل ۸.۲ میلیون تن بود و برنامه جهاد کشاورزی، تثبیت این مقدار و ایجاد ظرفیت بیشتر برای فراوری آن است.

خاوازی ادامه داد: از مجموع شیر تولیدی کشور ۹۰۰ هزار تن فراوری شده و ۴۵۰ هزار تن محصول از آن تولید می شود که با تکمیل حلقه های زنجیره تولید و راه اندازی واحدهای تبدیلی جدید، امیدوار به فراوری این محصول و ایجاد ارزش افزوده بیشتر آن هستیم.

با افتتاح سه واحد تولیدی در بزرگترین کارخانه فرآورده‌های لبنی استان گلستان در آزادشهر توسط وزیر جهاد کشاورزی شامل قوطی سازی، ظروف لبنی و پنیر جدید که با سرمایه گذاری ۴ هزار میلیارد ریالی به بهره‌برداری رسید برای ۲۵۰ نفر شغل ایجاد شد.

در این کارخانه روزانه با جذب ۴۵۰ تن شیر، ۱۲۰ تن انواع محصولات لبنی تولید می شود.

همچنین با حضور وزیر جهاد کشاورزی عملیات اجرایی احداث  یک کارخانه تولیدکننده ظرف با سرمایه گذاری هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی ۱۲۰ نفر در شهرک صنعتی آزادشهر آغاز شد.

بهره برداری از زنجیره مرغ شرکت کاسپین چیکا در گنبدکاووس از دیگر برنامه های سفر یک روزه وزیر جهاد کشاورزی به گلستان است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی صنایع تبدیلی توسعه ایران گلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی صنایع تبدیلی توسعه ایران گلستان وزارت جهاد کشاورزی صنایع تبدیلی توسعه ایران گلستان وزیر جهاد کشاورزی میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۳۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران

وفائی نژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران در جلسه کارگروه خرید تضمینی محصولات کشاورزی، گفت: ۳۲ مرکز خرید در استان تجهیز و آماده آغاز عملیات خرید تضمینی گندم هستند و در صورت نیاز به افزایش تعداد مراکز خرید و تصویب کارگروه، اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان آمادگی لازم را برای افزایش تعداد مراکز خواهد داشت.

او افزود: در سال جاری سیاست‌های دولت در حمایت از کشاورزان و در راستای تحقق شعار سال بر این است که از ظرفیت‌های مردمی و بخش خصوصی در خرید دانه روغنی استفاده نماید که در استان مازندران نیز یک شرکت بخش خصوصی به عنوان خریدار دانه روغنی کلزا معرفی شده و همزمان با آغاز برداشت کلزا در استان فعالیت این شرکت نیز با همکاری و نظارت سازمان جهاد کشاورزی آغاز خواهد شد.

مدیرکل غله مازندران گفت: در سال ۱۴۰۲ با خرید ۱۱۸ هزار تن گندم افزایش ۴۲ درصدی و جهش تولید را تجربه کردیم و امیدواریم در سال جاری نیز با شرایط آب و هوایی حاکم، وضعیت مطلوب تری را از لحاظ تامین نیاز کشور در پیش داشته باشیم.

وفائی نژاد افزود: در سال گذشته ۹۶۰۰ تن کلزا در استان مازندران خریداری کردیم و دولت به منظور حمایت از کشاورزان قیمت خرید را از ۲۳ هزار تومان به ۳۰ هزار تومان افزایش داد.

حسن خیریانپور معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران نیز در ادامه این جلسه، با اشاره به اهمیت و ضرورت جلسات کارگروه خرید محصولات کشاورزی استان بر ساماندهی مراکز خرید، نظارت بر فرآیند خرید و تسهیل در امور کشاورزان در چارچوب دستورالعمل‌های ابلاغی تاکید کرد.

او با اعلام رضایتمندی از خرید تضمینی گندم و کلزا در سال گذشته و قدردانی از تمام دستگاه‌های مرتبط با این امر، افزود: در سال گذشته بیش از ۱۱۸ هزارتن گندم و بیش از ۹ هزار تن کلزا از کشاورزان خریداری شد و در سال زارعی جاری نیز امیدواریم این ارقام افزایش پیدا کند.

خیریانپور با تاکید بر اینکه در استان مازندران سالانه حدود ۴۸۰ هزارتن گندم برای مصرف انسانی مورد نیاز می‌باشد گفت: ما با استفاده از تمام ظرفیت‌ها می‌بایست بخش زیادی از این گندم را در مزارع داخل استان تامین نماییم.

او با تاکید بر نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم، افزود: استان مازندران در تولید ۱۴ محصول کشاورزی رتبه اول را دارد و این امکان وجود دارد که با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان تولید کالا‌های اساسی مورد نیاز استان را هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی افزایش داد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با توجه به اینکه زمان آغاز برداشت گندم در استان نیمه دوم خرداد می‌باشد، گفت: کشاورزان از برداشت زودهنگام گندم خودداری نمایند، برنامه ریزی‌ها به گونه‌ای خواهد بود که از نیمه دوم خرداد ۳۲ مرکز خرید بنا به اعلام جهاد کشاورزی هر شهرستان آمادگی لازم را برای آغاز عملیات خرید تضمینی گندم خواهند داشت.

او از فرمانداران شهرستان‌هایی که به نوعی درگیر خرید هستند خواست، با تشکیل جلسات مستمر و منظم و با همکاری لازم با اداره کل غله و خدمات بازرگانی به روند مطلوب عملیات خرید کمک کنند.

خیریانپور با تاکید بر ضرورت ثبت مشخصات مزارع کشاورزان در سامانه پهنه بندی جهاد کشاورزی ضمن درخواست از کشاورزان برای ثبت مشخصات مزارع خود قبل از برداشت محصول، از سازمان جهاد کشاورزی خواست هرچه زودتر اقدامات لازم را جهت نهایی کردن اطلاعات این سامانه انجام دهد تا کشاورزان در روند تحویل محصول دچار مشکلی نشوند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات
  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • کهگیلویه و بویراحمد در جایگاه دوم جوجه‌ریزی کشور
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • بارندگی‌های اخیر خسارتی به گندم‌های برداشت شده در خنج وارد نکرده است