Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-03@22:53:34 GMT

چرا مشهدی ها به روستاها مهاجرت می کنند؟

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۸۶۱۴۷

چرا مشهدی ها به روستاها مهاجرت می کنند؟

با افزایش قیمت مسکن در مشهد، برخی از مشهدی ها به روستاهای اطراف شهر مهاجرت کردند.

به گزارش قدس آنلاین، ابوطالب سرابیان بخشدار مرکزی مشهد گفت: باتوجه به مهاجرت مشهدی ها به روستاهای بخش مرکزی، موجب افزایش جمعیت این مناطق در ۲سال گذشته شده است.
او افزود: جمعیت روستاهای دهستان تبادکان، توس و بخشی از دهستان کنه‌بیست که در حریم کلانشهر مشهد قرار دارند در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بخشدار مرکزی مشهد ادامه داد: البته علت این مهاجرت افزایش اجاره بها و قیمت زمین در مشهد است که موجب رونق کارکرد اقامتگاهی و نه کشاورزی و دامداری در این روستاها شده و مردم به اجبار برای تهیه مسکن ارزانتر از بافت شهری مشهد به این مناطق مهاجرت می‌کنند.
سرابیان متوسط افزایش جمعیت روستاها در ایران را ۲تا۳ درصد دانست و بیان کرد: در دو سال گذشته، افزایش جمعیت در این روستاها که به مشهد چسبیده‌اند بر اساس آمار مراکز بهداشت روستایی بین ۱۰تا۱۵ درصد بوده است.
او تصریح کرد: ۱۴روستا شامل صیدآباد، خین عرب، فریزی، کشف، کال زرکش، زرکش، چهل حجره، کلاته نوری، کوشک مهدی، پرکندآباد، امیرآباد، اسماعیل آباد، باغون آباد و کاظم آباد در دهستان توس و ۱۱روستا شامل دهرود، گرجی سفلی، کاظم آباد پنجشنبه، علی آباد، همت آباد، اسلام آباد، گرجی علیا، خلق آباد، زیرکن، کلاکوب و بهار در دهستان تبادکان به دلیل افزایش قیمت زمین و مسکن در مشهد با موج مهاجرت معکوس مواجه شده‌اند.
بخشدار مرکزی مشهد تاکید کرد: ۳۵روستای دهستان کنه‌بیست نیز با مهاجرت معکوس و افزایش جمعیت مواجه بوده‌اند، اما فقط روستاهای چسبیده به مشهد در این دهستان افزایش قابل توجه جمعیت داشته‌اند که علت آن نیز مهاجرت به خاطر افزایش کارکرد سکونتگاهی بوده است.
منبع: باشگاه خبرنگاران انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مهاجرت به حاشیه شهرها افزایش جمعیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۶۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی این آیین عصر پنجشنبه با حضور رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، رئیس پارک علم و فناری دانشگاه، مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره بنیاد دانشگاهی فردوسی و جمعی از خیران حوزه علم و فناوری در منزل این بانوی نیکوکار برگزار و به پاس قدردانی از این اقدام خیرخواهانه نشان نیکوکاری بنیاد دانشگاهی فردوسی به بانوی نیکوکار، ضیاالملوک فضل خراسانی اعطا شد.

این بانوی خیر در مراسم اهدای منزل خود گفت: به نظر من هر شخصی که ثروتی بیشتر از حد خود دارد باید از این اقدامات انجام دهد، من هر روز از اینکه این‌کار را انجام داده‌ام بیشتر از روز قبل احساس خوشحالی می‌کنم و هرگز پشیمان نیستم.

فضل خراسانی ادامه داد: این فضا بعد از من هست تا همه از آن استفاده کنند.

همچنین وی با اظهار خرسندی از آشنایی با جمع بنیاد دانشگاهی توضیح داد: گمان نمی‌کنم که کار بزرگی انجام داده‌ام بلکه به نظر من این کار طبیعی بوده و نیازی به تشکر ندارد.

رییس دانشگاه فردوسی مشهد با تشکر و قدردانی از خانم فضل خراسانی بابت ایجاد مرکز نوآوری و فناوری دانشجویان بیان کرد: در استان خراسان رضوی نخبگان زیادی هستند که نیاز به حمایت دارند، حمایت‌های دولتی تنها می‌تواند بخشی از مشکلات را حل کند، اما حضور خیرینی همچون شما باعث سامان گرفتن اوضاع و زندگی دانشجویان نخبه می‌شود.

مسعود میرزایی افزود: ما در استان خراسان رضوی افراد زیادی را داریم که استطاعت مالی دارند و بسیار پسندیده است که این افراد وارد عرصه‌های علمی و فناوری شوند.

این منزل اهدا شده به مساحت ۵۰۰ مترمربع در خیابان ملاصدرای مشهد واقع است.

بنیاد دانشگاهی فردوسی نخستین سازمان مردم‌نهاد دانشگاهی در ایران است که در سال ۱۳۸۳ در دانشگاه فردوسی مشهد به همت جمعی از خیران دانشگاهی و غیردانشگاهی تأسیس شد و تاکنون در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی، علمی و فناورانه فعالیت‌های عام‌المنفعه داشته و موفق به تأمین و احداث هفت خوابگاه دانشجویی با ظرفیت ۲۲۰۰ تخت با کمک خیران شده و اکنون نیز علاوه بر این فعالیت‌ها به تأسیس مراکز نوآوری برای حمایت از ایده‌های نوآورانه دانشجویان اقدام می‌کند.

دیگر خبرها

  • تیم فوتسال سیمین کک شاهرود مغلوب مهمان مشهدی شد
  • تیم فوتسال سیمین کک شاهرود مغلوب تیم مهمان مشهدی شد
  • بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد
  • پیگیر رفع مشکل اینترنت در روستاها هستیم
  • پیگیری مشکل اینترنت در روستاها
  • رکود طرح‌های زیرساختی‌های خراسان شمالی در چهار سال گذشته
  • نجات جان ۶ بیمار با اهدای اعضای بیمار ۴۴ ساله مشهدی
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • اختلافات مالی در یک خانواده مشهدی منجر به قتل شد