Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی چهارمحال‌وبختیاری گفت: طبق رایزنی‌ها و مذاکرات متعدد صورت گرفته با بنیاد برکت، مقرر شد ۷۱ طرح دانشجویی حوزه کسب و کار در دانشگاه علمی کاربردی از سوی بنیاد برکت بررسی و مورد حمایت قرار گیرند.

فرید براتی چهارم شهریورماه در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال‌وبختیاری، اظهار کرد: برنامه دانشگاه جامع علمی کاربردی برای آغاز ترم جدید تحصیلی، یک برنامه تلفیقی است که تمامی دروس نظری به صورت مجازی و دروس عملی با حداقل ظرفیت به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ورودی‌های سال ۹۹ کلاس‌های خود را از ۱۵ مهرماه و ورودی‌های ماقبل آن از ۱۵ شهریورماه جاری کلاس‌های خود را آغاز خواهند کرد.

براتی با بیان اینکه در ترم گذشته زیرساخت آموزش مجازی در دانشگاه مهیا نبود، ادامه داد: اما این دانشگاه در بازه زمانی کمتر از سه ماه توانست سیستم آموزشی خود را به سطح نرمال رسانده و آزمون‌ها را به صورت متمرکز برگزار کند.

وی از پذیرش دانشجو در ۷ رشته جدید در مراکز علمی کاربردی این استان طی مهرماه خبر داد و گفت: رشته عمران(نگهداری و مرمت ساختمان)، موسیقی نواحی ایرانی، تربیت‌بدنی(مربیگری پایه فوتسال) و امور بورس رشته‌های جدید در مقطع کاردانی و رشته‌های گریم(چهره‌پردازی)، بازیگری و ایمنی- سلامت محیط زیست صنایع رشته‌های جدید در مقطع کارشناسی هستند.

براتی با بیان اینکه در راستای کیفی‌سازی رشته‌های دانشگاهی، بسیاری از کد رشته‌ها حذف شد، ادامه داد: مجوز پذیرش دانشجوی بین‌المللی در سال ۹۹ از سوی وزارت علوم اخذ شده و مراکز علمی‌کاربردی می‌توانند با جذب دانشجوی بین‌المللی به حوزه بازرگانی و تولید کمک کنند.

وی با اشاره به وجود ۲ مرکز نوآوری در استان و اخذ مجوز یک مرکز دیگر، ادامه داد: راه‌اندازی این مراکز می‌تواند با کمک به بخش تولید، چالش‌های پیش روی آن‌ها را شناسایی و با کمک دانشگاه، مسیر جدیدی برایشان خلق کند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان یادآور شد: خوشبختانه برای نخستین بار فرصت اعزام دانشجویان کارشناسی دانشگاه‌های علمی کاربردی به کشور آلمان برای گذراندن دوره‌های مهارتی و تخصصی فراهم شده تا دانشجویان از این طریق با کسب مهارت بیشتر آماده بازار کار شوند.

وی با اشاره به راه‌اندازی کمپ کارآفرینی در دانشگاه علمی کاربردی استان در سال گذشته با هدف کیفی‌سازی و کمک به کارآفرینی، گفت: در این رویداد ۷۱ دانشجو طرح خود را ارائه داده و ۴۰ ساعت دوره تخصصی را گذراندند که نهایتا ۱۵ طرح در مسابقات ملی کسب و کار شرکت کرده و ۵ طرح به مرحله نیمه نهایی رسید.

براتی تاکید کرد: طبق رایزنی‌ها و مذاکرات متعدد صورت گرفته با بنیاد برکت، مقرر شد این ۷۱ طرح دانشجویی حوزه کسب و کار از سوی بنیاد برکت بررسی و مورد حمایت قرار گیرند.

وی ادامه داد: خوشبختانه دانشجوی رشته فناوری اطلاعات مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شهرکرد موفق به کسب مقام نخست در اولین المپیاد مهارتی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی در رشته فناوری اطلاعات شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان در ادامه کیفی‌سازی مدرسان را از اولویت‌های این دانشگاه دانست و عنوان کرد: ۸۲۸ نفر از مدرسان در فراخوان پذیرش اسفندماه ۹۸ متقاضی همکاری با این دانشگاه بودند که ۹۸ نفر از این تعداد در ارزیابی‌های مختلف به مرحله مصاحبه رسیدند و نهایتا ۴۹ نفر در هیات اجرایی جذب پرونده آن‌ها نهایی و برای صدور کد مدرسی به تهران ارسال شده است.

وی اضافه کرد: امسال فراخوان پذیرش مدرس در شهریورماه منتشر و حداکثر ۱۰۰ مدرس برای ترم بهمن‌ماه جذب خواهند شد.

براتی تعداد مدرسان این دانشگاه را در حال حاضر ۳۴۰ نفر عنوان کرد و گفت: در راستای کیفی‌سازی مدرسان، از ۴۵۰ نفر از مدرسان ماقبل سال ۹۵، تنها حدود ۲۳۰ نفر مجاز به ادامه همکاری با دانشگاه علمی کاربردی شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی منطقه چهارمحال و بختیاری دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشگاه علمی کاربردی بنیاد برکت کیفی سازی رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۶۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه استفاده از جایزه شیخ مفید برای استادان شاگردپرور

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با باشاره به اعطای جایزه شیخ مفید گفت: این جایزه شامل ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار مالی و مابقی آن قابل استفاده در بهره‌برداری از شبکه آزمایشگاهی، استفاده از کسر خدمت و یا معافیت سربازی برای دانشجویان، استفاده از فرصت‌های مطالعاتی خارج، برگزاری بازدیدهای علمی خواهد بود.

به گزارش ایسنا، دکتر روح الله دهقانی فیروز آبادی در مراسم اعطای جایزه استادان برتر شاگرد پرور شیخ مفید با بیان اینکه دانشگاه‌ها از قبل از انقلاب تاکنون تحولات زیادی یافته‌اند، گفت: در بعد از انقلاب کار تربیت نیروی انسانی را بر عهده گرفتند و  در دو تا سه دهه اخیر مسولیت‌های دانشگاه‌ها پررنگ‌تر شد؛ چرا که آنها برای تولید مقالات کیفی و کمی تشویق شدند.

وی فاز دیگر ماموریتی دانشگاه‌ها را ارتباط با صنایع و حل مسایل دانست و اظهار کرد: ما برای همه استادان فعال در این عرصه‌ها تقدیر و تشویق‌هایی در نظر گرفتیم.

دهقانی ادامه داد: مسولیت دانشگاه‌ها علم آفرینی و فن آفرینی است و مسوولیت اصلی آنها "انسان سازی" است و بزرگترین ماموریت دانشگاه‌ها این است که پرورش انسان‌ها و شاگردانی است که خود را تکثیر کنند.

معاون علمی، فناوری ریاست جمهوری، با اشار به برگزاری مراسم اعطای جایزه شیخ مفید، خاطرنشان کرد: جمع اساتید منتخبی که در این مراسم گردهم آمده‌اند منتخب ۱۰ هزار نفر از مستعدان بنیاد ملی نخبگان هستند.

وی با اشاره به فرایند انتخاب برترین‌های دانشگاهی، تاکید کرد: ما برای شناسایی و انتخاب اساتید شاگردپرور به دنبال راهکاری می‌گشتیم که بهترین روش را انتخاب برترین‌ها از طریق مستعدان عضو بنیاد ملی نخبگان یافتیم و از آنها پرسیده شد که کدام استاد بیشترین زمان خود را صرف دانشجویان می‌کند و ضمن آنکه از نظر علمی قوی هستند و دانشجویان را در مراحل مختلف یاری می‌کنند.

دهقانی افزود: منتخبان این مراسم افرادی هستند که به انتخاب مستعدان بنیاد ملی نخبگان انتخاب شده‌اند و آنها استادان شاگرپرور بهتری به شمار می‌روند.

وی استادان برگزیده این مراسم را منتخب ۵۰ دانشکده برتر کشور عنوان کرد و گفت: به این افراد جایزه‌ای به ارزش یک میلیارد تومان اعطا می‌شود که ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار مالی مستقیم است و اساتید می‌توانند آن را نقد کنند.

به گفته دهقانی، استفاده از شبکه آزمایشگاهی، استفاده از کسر خدمت و یا معافیت سربازی برای دانشجویان، استفاده از فرصت‌های مطالعاتی خارج، برگزاری بازدیدهای علمی و یا فرصت‌های پسا دکتری را از موارد استفاده از این بسته حمایتی ذکر کرد و ادامه داد: این سبد حمایتی در اختیار اساتید برتر شاگرد پرور قرار می‌گیرد و این اساتید برتر هستند که تشخیص می‌دهند که چگونه از این بسته حمایتی استفاده کنند ولی در پایان هر فصل به عنوان خاطره نگاری گزارشی از نحوه هزینه کرد آنها به بنیاد ملی نخبگان ارائه دهند تا از تجاری آنها استفاده شود.

معاون علمی رییس جمهور با تاکید بر اینکه این بسته حمایتی از امروز قابل بهره برداری است، اظهار کرد: در این جایزه ممکن است استادی برای ۱۰ دوره انتخاب شود و برای این موضوع هیچ محدودیتی وجود ندارد و در پایان هر دوره‌ای به ۱۰ استاد شاگردپرور با برترین عملکرد گرنت یک ساله پژوهانه اعطا خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • جایزه یک میلیارد تومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور
  • نحوه استفاده از جایزه شیخ مفید برای استادان شاگردپرور
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • ادامه اعتراضات دانشجویی آمریکا؛ بازداشت گسترده در کارولینای شمالی
  • ادامه حمایت تشکل‌های دانشجویی از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • شصت و دومین جایزه نوبل ایرانی ۶۲ منتخب خواهد داشت/ جایزه البرز(جایزه نوبل ایرانی) قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است