Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی خلجی روز سه شنبه در نشست با اصحاب رسانه به مناسبت هفته دولت، افزود: این نیروگاه زنجان در ۷۵ کیلومتری غرب زنجان در نزدیکی سرچم واقع شده است است که بهره‌وری بالایی داشته و بزرگترین پروژه سرمایه گذاری در حوزه برق استان زنجان محسوب می شود.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای زنجان یادآورشد: تا یک ماه آینده بزرگترین مشترک صنعتی استان با مصرف برق ۱۲۰مگاواتی تولید خود را شروع خواهد شد که مصرف انرژی آن معادل تامین برق  ۱۲۰ هزار خانوار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: شرکت برق منطقه ای زنجان برای استان‌های زنجان و قزوین خدمات ارائه می‌دهد و این رکن شرکت‌ به صورت منطقه‌ای و یکی از ۱۶ شرکت کشور در زنجان است که زیر نظر شرکت مادر تخصصی توانیر فعالیت می‌کند.

خلجی تصریح کرد: با توجه به کشاورزی و صنعتی بودن استان‌های زنجان و قزوین، عمده مصرف برق در این استانها مربوط به بخش صنعت با بیش از ۵۰ درصد و بخش کشاورزی با بیش از ۱۹ درصد است.
وی ادامه داد: موقعیت جغرافیایی استان زنجان که در مسیر ترانزیت انرژی کشور قرار دارد، ایجاب کرده است که شبکه برق آن ارتباطات خوبی را با شبکه های همجوار داشته باشد و این مهم موجب شده قابلیت اطمینان شبکه ارتقا پیدا کند و با مشکل عدم تامین برق ناشی از مشکلات شبکه مواجه نشویم.
خلجی یادآور شد: ظرفیت سازی مطلوبی برای شبکه برق ایجاد شده است که در حال حاضر در بخش فوق توزیع که به شبکه توزیع خروجی آن متصل است، ۳۲ درصد ظرفیت بارگیری می شود و حدود ۷۰ درصد ظرفیت خالی داریم.
به گفته وی، این مهم بیانگر آن است که وضعیت شبکه برق منطقه ای زنجان به لحاظ ظرفیت و امکان تامین برق برای تقاضاهای جدید، مطلوب است و متقاضیان صنعتی زیادی داریم که ظرفیت شبکه فرصت خوبی ایجاد کرده تا برق مورد نیازشان را تامین کنیم.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای زنجان گفت: ۱۶ مشترک صنعتی متصل به شبکه داریم و مشترکان این شرکت بیشتر مصرف بالای هفت مگاوات دارند.
خلجی اضافه کرد: برق این مشترکان با شبکه فوق توزیع منتقل می شود و ظرفیت داریم تا برق مورد نیاز آنها را تامین کنیم.
وی افزود: با متقاضیان فعلی و افق برنامه در دست، بیش از یک‌هزار مشترک اختصاصی خواهیم داشت که این مهم موجب می شود تا با رتبه بندی، ظرفیت و میزان مصرف مشترکان گرید شرکت برق منطقه ای متحول شده و اثر مثبتی داشته باشد.
مدیر عامل شرکت برق منطقه ای زنجان گفت: طرح های خوبی در سال جهش تولید در دست اقدام داریم که تامین برق صنایع و تولیدکنندگان در اولویت قرار دارد.
خلجی به تامین برق شهرک های صنعتی اشاره کرد و افزود: طرح پست سیار روی‌سازان سنگ‌شهر در کمتر از ۲ ماه در شهرک صنعتی احداث شد که در حال حاضر برق متقاضیان را تامین می کند.
وی افزود: پروژه ای دیگر را در این حوزه در شهرک صنعتی سلطانیه برای تامین برق صنایع در دست اجرا داریم که تا پایان مهرماه امسال راه اندازی می شود.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای زنجان گفت: در شهرک صنعتی خرمدشت قزوین نیز پست ۶۳ کیلووات در دست اجرا است.

برچسب‌ها مدیرعامل مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران شرکت مدیریت شبکه برق ایران زنجان سلطانیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت مدیریت شبکه برق ایران زنجان سلطانیه شرکت مدیریت شبکه برق ایران زنجان سلطانیه شرکت برق منطقه ای زنجان تامین برق شبکه برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۶۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: در سال ۱۴۰۲ با نگرش جذب سرمایه‌گذاری خارجی ۱۱ واحد تولیدی با ارزش بیش از ۱۱ میلیون یورو در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان بهره برداری شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،جعفر فرشچی طوسی در نخستین نشست با هیئت رئیسه انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی، اظهارداشت: این میزان سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان برای 218 نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: محل ساخت و فعالیت این واحدهای تولیدی شهرکهای صنعتی " چناران ، کاویان فریمان ، قوچان 2، خیام ، چرمشهر و تایباد" در نقاط مختلف جغرافیای خراسان رضوی است.

فرشچی طوسی با اشاره به شعار سال که رهبر معظم انقلاب اسلامی، بر جهش تولید با مشارکت مردم تأکید نموده‌اند ، عنوان کرد : تمایل سرمایه گذاران خارجی برای سرمایه گذاری در خراسان رضوی نسبت به سالیان قبل افزایش یافته و این ظرفیت های اقتصادی استان باعث شده است که مراودات تجاری از سوی کشورهای همسایه بیشتر شود و تاجران آن کشورها در ایران سرمایه گذاری بیشتری کنند.

رئیس هیئت مدیره شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی اضافه کرد: تاکنون سرمایه‌‎گذاران خارجی از کشور‌های افغانستان، امارات متحده عربی و کویت ، استقبال خوبی از طرح‌های صنعتی و اقتصادی در استان داشته و با امنیت خاطر سرمایه‌گذاری کرده اند.

وی تصریح کرد: وجود واحدهای صنعتی دانش‌بنیان، صادرات‌گرا و نوع کیفیت کالاهای تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی باعث ایجاد فضای رقابتی میان سرمایه‌گذاران شده که بازاریابی محصولات توسط شرکت‌های مدیریت صادرات در کشورهای مختلف می تواند هزینه‌های بخش تولید را کاهش دهد و بستر گسترده‌تری برای ورود محصولات داخلی خراسان رضوی را به بازارهای بین المللی فراهم کند.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • بزرگترین شبکه پشتیبانی از سیستم‌های اتوماسیون شبکه بانکی کشور در «فرادیس البرز»
  • سرمایه‌گذاری‌های بزرگ صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد
  • هیچ محدودیتی برای سرمایه‌گذاری در صنعت نفت وجود ندارد
  • ضرورت تامین امنیت سایبری شبکه های توزیع برق با فناوری نوین
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • بیش از ۲۳۹ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری غیردولتی در بنادر کشور تحقق یافت
  • کردستان معین استان هرمزگان در امر گازرسانی است
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • ۱۶۵۰ روستای کردستان تحت پوشش گاز طبیعی قرار گرفتند
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی