Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس در حاشیه بازدید از غرفه ذوب آهن در متالکس ۲۰۲۰ گفت: حضور ناقص شرکت‌های فولادی در بورس کالا از نظر ما نقص در بازار تعریف می‌شود که بر قیمت‌ها تاثیرگذار بوده و نتیجه آن زیان مصرف‌کننده نهایی است.

 به نقل از کالاخبر، مهدی طغیانی افزود: برخی می‌خواهند این مشکل را با گذاشتن سقف برطرف کنند، اما در این صورت عملا بازار از حالت واقعی خودش دور می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگاه ما این است که عرضه‌ها تقویت شوند و همچنین شرکت‌های خصوصی موظف شوند، محصولات خود را در بورس کالا عرضه نمایند که ثمره آن پایداری در بازار خواهد بود. ‌

وی تصریح کرد: ریل تولیدی ذوب آهن اصفهان در خطوط داخل شهری (مترو) و برون شهری (خطوط پر سرعت) در محورهای مختلف کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد و این افتخاری بزرگ برای ایران اسلامی به شمار می‌رود.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در گذشته ریل از خارج از کشور وارد می‌شد که ارزبری فراوانی را در پی داشت اما هم اکنون این محصول با بالاترین کیفیت و تنوع فراوان مبتنی بر انواع و اقسام کنترل‌های روز دنیا در اولین فولادساز کشور (ذوب آهن اصفهان) ‌ تولید می‌شود و این دستاورد مهم توسعه راه آهن کشور را رقم می‌زند.

طغیانی در ادامه به حامل‌های انرژی در صنعت فولاد پرداخت و گفت: ساماندهی یارانه انرژی باید با جدیت تمام دنبال شود و مشخص گردد در حوزه صنعت، ما چه میزان یارانه انرژی پرداخت می‌کنیم‌ و اثر آن بر قیمت تمام شده محصولات چه میزان است.

وی اضافه کرد: متاسفانه پرداخت یارانه انرژی در برخی از صنایع کشور فراموش شده است. در شرکتی مانند ذوب آهن اصفهان که شیوه تولید آن کوره بلند است، به واقع نیاز است برای جبران یارانه انرژی برنامه‌ریزی شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی افزود: متاسفانه نگاه واحد به پرداخت یارانه انرژی در صنایع وجود ندارد و ساماندهی آن ضروری است. در فولادسازی‌ها نیاز است یک شیوه واحد به لحاظ برخورداری از یارانه انرژی حاکم شود نه اینکه در برخی از آن‌ها به دلیل شیوه تولید مازاد یارانه انرژی را شاهد باشیم و در برخی دیگر این مقوله اساسی به فراموشی سپرده شود.

طغیانی گفت: ما نمایندگان اصفهان لحظه‌ای در حمایت از صنعت و تولید اصفهان کوتاهی نخواهیم کرد و پای کار تولید و اشتغال در استان ایستاده‌ایم و همه تلاش خود را برای توسعه و بالندگی صنعت اصفهان‌ به کار می‌گیریم.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: یارانه انرژی ذوب آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۶۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: به دنبال ایجاد و تقویت بازارهای عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در پایتخت و نقاط مختلف ایران هستیم. - اخبار استانها -

مریم جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌ هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند؛ بلکه باید با برنامه‌ریزی‌های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش‌آفرین باشد.

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ادامه داد: ما نیز در معاونت صنایع‌ دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌ دستی و معیشت عزت‌آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در استان سیستان‌ و بلوچستان به وجود آوریم.

جلالی تأکید کرد: یکی از اقداماتی که دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.

معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی افزود: ضرورت دارد محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • دست کوتاه تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه/ راه پر پیچ و خم است!
  • غرفه ذوب آهن اصفهان پربازدید ترین در بین صنایع فولادی
  • تولید مقاطع فولادی استاندارد و ریل در ذوب آهن اصفهان
  • فولاد مبارکه؛ دارنده کامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • شرایط خرید کامیونت فورس در بورس کالا ابلاغ شد
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند