Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت دانش‌بنیان موفق شده ابزارهایی را برای رفع نیازهای اتوماسیون صنعتی تولید کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تولید انواع تجهیزات ابزار دقیق با کاربرد خاص، نتیجه فعالیت یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان است. ابزارهایی که برای رفع نیازهای اتوماسیون صنعتی با در نظر گرفتن بازده اقتصادی، ایمنی و حفاظت سیستم به کار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت دانش‌بنیان از صفر تا صد همه محصولات تولیدی خود را در داخل تولید کرده است تا امکان ایجاد زیرساخت‌های تولید و استفاده از آنها در داخل کشور به‌راحتی وجود داشته باشد. همین موضوع هم کمک کرده تا خود شرکت و مشتریان این محصولات در هیچ مقطعی با مشکل تولید و تأمین قطعات اولیه مواجه نشوند و همیشه این محصولات در دسترس باشد.

تولید محصولاتی در حوزه اندازه‌گیری دما، اندازه‌گیری سطح، تجهیزات جاده‌ای و تونلی و اندازه‌گیری فلو ازجمله دستاوردهای این شرکت دانش‌بنیان است.

علی اسماعیلی مدیرعامل این شرکت، می‌گوید: دماسنج غیر تماسی مادون‌قرمز یکی از محصولات تولیدی این شرکت در زمینه اندازه‌گیری دما است. دماسنج غیر تماسی مادون‌قرمز برای تشخیص نقطه‌ای سطح بالا، پایین و یا هر بخش از مخزن به کار می‌رود. استفاده از امواج رادیویی ویژگی اصلی دماسنج غیر تماسی مادون‌قرمز است. این دماسنج توانایی دارد که تشعشعات را در طول ۵ تا ۱۲ متر دریافت کند.

به گفته او، سنسور تشخیص دید مادون‌قرمز ازجمله تجهیزات تولیدی شرکت در حوزه جاده‌ای و تونلی است. سنسور تشخیص دید مادون‌قرمز میزان دید محیطی در شرایط مه، دود، گردوغبار، رطوبت، برف و باران را اندازه‌گیری و تنظیم می‌کند.

این فعال دانش‌بنیان ادامه داد: سنسور اندازه‌گیری گازهای CO و NO2 هم محصول دیگری است که در شرکت تولید شده است. این محصول در تونل‌های جاده‌ای، تصفیه‌خانه‌ها و پمپ‌خانه‌ها کاربرد دارد. همچنین شدت سنج روشنایی ورودی تونل هم در شرکت طراحی و تولید شده است. شدت سنج روشنایی ورودی تونل برای اندازه‌گیری متوسط روشنایی ورودی تونل‌ها و اطراف آن به کار می‌رود.

اسماعیلی عنوان کرد: با کمک توان داخلی متخصصانمان توانستیم بادسنج اولتراسونیک را هم تولید کنیم. از این محصول ایرانی برای اندازه‌گیری دقیق سرعت و جهت باد با استفاده از امواج مافوق صوت استفاده می‌شود.

مدیرعامل این شرکت خاطرنشان کرد: سطح‌سنج التراسونیک، سطح سنج الکترومکانیکی و لول سوئیچ هم محصولاتی هستند که در حوزه اندازه‌گیری سطح در شرکت تولید شده است. با این ابزار اندازه‌گیری پیوسته و بدون تماس سطح سیال داخل مخازن و حوضچه‌ها با امواج مافوق صوت، اندازه‌گیری دقیق سطح مواد سیال و مواد جامد حجمی و پودری و تشخیص نقطه‌ای سطح بالا، پایین و یا هر بخش از مخزن با استفاده از امواج رادیویی میسر می‌شود.

انتهای پیام/4112/

منبع: آنا

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان تجهیزات ابزار دقیق اتوماسیون صنعتی اندازه گیری مادون قرمز دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۸۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان گفت: دو خوشه‌ پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت، در استان ایجاد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان علی مهدی‌پور _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای اظهار کرد: شکل‌گیری خوشه‌های صنعتی اهمیت زیادی دارد و با ایجاد این خوشه‌های صنعتی چندین واحد صنعتی راکد نیز به چرخه تولید بازگشت.

وی افزود: دو خوشه پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری (تأمین و ساخت و تعمیر) به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت در استان ایجاد شد، با ایجاد این دو خوشه صنعتی دو قرارداد به مبالغ یک میلیون یورو و ۴۶۰ میلیارد ریال با صنایع بزرگ استان در راستای تولید و تأمین تجهیزات مورد نیاز آن‌ها منعقد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خاطرنشان کرد: افزایش گردش مالی، توسعه قراردادهای قبلی، سفارش‌گیری از صنایع بزرگ و جلوگیری از خروج سفارش‌ها در استان از مزیت‌های راه‌اندازی این خوشه‌ها است، همچنین راه‌اندازی این خوشه‌ها و شناسایی ظرفیت‌های فنی موجود در استان باید جلب رضایت شرکت‌های بزرگ صنعتی را به همراه داشته است.

مهدی‌پور با اشاره به نقش و جایگاه صنایع کوچک و متوسط، اضافه کرد: این صنایع عامل اصلی رشد و توسعه کارآفرینی و نوآوری است که در رفع بیکاری و محرومیت بسیار اثرگذار است و فرصت‌های جدیدی را برای جذب سرمایه گذار ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه استفاده از خوشه‌های صنعتی در توسعه صنایع کوچک و متوسط یکی از روش‌های مؤثر و کارآمد است، ادامه داد: یک خوشه موفق می‌تواند نیرویی جهت‌دهنده تلقی شود که توسعه یک حوزه صنعتی خاص یا یک اقتصاد منطقه‌ای را در بهترین شکل ممکن به وجود آورد.

کد خبر 748739

دیگر خبرها

  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • بهره‌برداری از طرح فروسیلیس منگنز ازنا تا چند ماه آینده
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • جهش تولید در بخش کشاورزی با دانش بنیانی محقق می شود