Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبر کبیری، معاون بازرسی و نظارت صمت استان قزوین گفت: خوشبختانه اکنون در زمینه تامین ماسک در بازار کمبودی نداریم و طبق گفته یکی از تولیدکنندگان اگر پارچه دولتی تامین شود، می‌توانند تولید خود را روزانه به ۵۰۰ هزار عدد برسانند.T

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اکبر کبیری در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین با بیان اینکه ماهانه حدود یک میلیون و 100 هزار لیتر محلول ضد عفونی در استان تولید می‌شود، اظهار کرد: پیرو مصوبات اخیر، واحدهای تولیدی الکل باید تولیداتشان را از طریق سامانه مورد تایید سازمان غذا و دارو توزیع کنند که متاسفانه واحدهای تولیدی هنوز موفق به اخذ کد مربوطه نشده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون حدود چهار میلیون و 800 هزار عدد پد الکلی تولید و توزیع شده است، گفت: توسط یک واحد تولیدی در استان حدود 280 میلیون عدد دستکش وینیل و معاینه تولید شده که مقداری از آن را به عنوان سهمیه در استان توزیع می‌کنیم.

کبیری اذعان کرد: 17 میلیون عدد دستکش یکبار مصرف تهیه و توزیع شده، به طوریکه واحدهای تولیدی ماهانه توان تولید یک میلیون و 800 عدد را نیز دارند.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت قزوین اضافه کرد: بر اساس تعهدات صورت گرفته تاکنون چهار هزار و 579 تن ژل،617 تن محلول ضدعفونی کننده اشیاء، یک هزار و 170 تن محلول ضدعفونی کننده محیط، 77 هزار عدد گان و 60 هزار لباس تولید شده است.

وی ادامه داد: درخصوص تولید ماسک نیز حدود 10 واحد صنعتی داریم که روزانه 157 هزار عدد تولید ماسک دارند و همچنین 22 واحد تولیدی کارگاهی داریم که 125 هزار عدد ماسک سه لایه و n90 تولید می‌کنند.

معاون بازرسی و نظارت سازمان صمت استان قزوین افزود: شرکت بیدستان روزانه حدود 80 هزار بطری تولید محلول دارد که اکنون پاسخگوی نیاز استان است؛ اما اگر با این روند پیش رویم در ماه‌های آینده با مشکل مواجه می‌شویم.

17 واحد تولیدی مواد ضدعفونی کننده با مشکل تولید مواجه هستند

وی بیان کرد: حدود 17 واحد تولیدی مواد ضدعفونی کننده داریم که متاسفانه به دلیل نداشتن الکل و نگرفتن سهمیه با مشکل تولید محلول ضدعفونی کننده مواجه شده‌اند.

این مقام مسئول اظهار کرد: با توجه به مصوبه ستاد استانی مقابله با کرونا بنا شد تا پایان شهریور ماه دو میلیون عدد ذخیره ماسک داشته باشیم که تاکنون بالغ بر یک میلیون و 300 عدد توسط سازمان همیاری خریداری و ذخیره شده است و مابقی را تا پایان شهریور به این آمار می‌رسانیم و حتی توان تولید بیشتر از این ظرفیت را برای ذخیره‌سازی داریم.

کبیری ادامه داد: علاوه بر این حدود 120 هزار تن مصرف روزانه استان است که توسط سازمان همیاری و واحدهای صنفی و داروخانه‌ها در حال توزیع است؛ همچنین بر اساس مصوبه ستاد استانی بنا شد حدود 500 هزار عدد ماسک در اختیار هیئات مذهبی قرار گیرد که توسط سازمان همیاری خریداری و در اختیار هیئت‌ها قرار می‌گیرد.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت استان قزوین عنوان کرد: تاکنون 409 هزار و 850 عدد ماسک از شرکت تجهیز درمان طب پارس، 288 هزار عدد از حامیان فرهنگ ایده پرداز، 390 هزار عدد از شرکت نوآوری، ارتباط و صنعت، 10 هزار عدد از شرکت راژیا و 146 هزار عدد از سامع طب تحویل گرفته‌ایم.

وی عنوان کرد: به طور کلی تاکنون یک میلیون و 244 هزار و 410 عدد ماسک برای مصرف روزانه، هیئت‌ها و ذخیره سازی به ما تحویل شده است که درواقع حدود 800 هزار کمتر از مقدار قابل پیش‌بینی است.

حساب‌های ما با واحدهای تولیدی تسویه و به روز است

این مقام مسئول ادامه داد: شرکت راژیا با توجه به مشکل پیش آمده حدود 500 هزار عدد کمتر از تعهدش تامین کرده و شرکت سامع طب هم 150 هزار تا کسری دارد که البته امیدواریم طی این چند روز بتوانند تامین کنند.

کبیری تصریح کرد: تمام حساب‌های ما با واحدهای تولیدی تسویه و به روز است؛ به طوریکه هر فاکتوری که ارائه می‌شود حداکثر ظرف 48 ساعت تسویه می‌شود؛ بنابراین خیلی از واحدها تمایل دارند کل تولیدات ماسک را به ما تحویل دهند.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت استان قزوین تصریح کرد: پیرو سفارش استانداری بنا شد 30 هزار ماسک با اعمال تخفیف در اختیار سازمان تبلیغات قرار گیرد که انجام شده است و همچنین بسیاری از اداراتی که درخواست ماسک داشتند با همان قیمت دولتی ارائه می‌دهیم.

کبیری در پایان گفت: خوشبختانه اکنون در زمینه تامین ماسک در بازار کمبودی نداریم و طبق گفته یکی از تولیدکنندگان اگر پارچه دولتی تامین شود می‌توانند تولید خود را روزانه به 500 هزار عدد برسانند که مطابق با استانداردهای تایید شده بهداشت و درمان باشد.


انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: صمت استان قزوین واحدهای تولیدی ضدعفونی کننده محلول ضدعفونی واحد تولیدی هزار عدد یک میلیون سازمان صمت عدد ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۹۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟

به گزارش صدای ایران از ایلنا،«داوود میرشکار» مدیرکل حفاظت محیط‌زیست خوزستان درباره آخرین وضعیت آبگیری تالاب‌های این استان توضیح داد: خوشبختانه در طول سال آبی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ از جمله در فروردین‌ماه شاهد بارندگی‌های نسبتا مناسبی در استان خوزستان بوده‌ایم، به نحوی که تا پایان اسفندماه تالاب هورالعظیم حدود ۶۰ درصد آبگیری شده بود که بعد از بارندگی‌های فروردین، سه درصد به حجم آب موجود در تالاب اضافه شد و اکنون حجم آبگیری هورالعظیم حدود ۶۳ درصد است. 

وی افزود: در حال حاضر تالاب شادگان حدود ۹۳ درصد، تالاب بام‌دژ حدود ۸۴ درصد، تالاب میانگران حدود ۸۵ درصد، تالاب شیمبار حدود ۹۳ درصد و تالاب بندون نیز حدود ۶۴ درصد آبگیری شده است و خوشبختانه اغلب تالاب‌های استان خوزستان در وضعیت مناسبی قرار دارند.

برنامه‌ریزی برای تامین حقابه هورالعظیم در تابستان با کمک وزارت نیرو 

میرشکار در پاسخ به این سوال که با توجه به فرا رسیدن ماه‌های گرم سال و افزایش شدت تبخیر سطحی در منطقه، آیا عمق آب موجود در هورالعظیم به حدی است که این تالاب بتواند تا پایان تابستان وضعیت نسبتا مناسب خود را حفظ کند یا خیر، توضیح داد: با توجه به روان‌آب‌ها و زهاب‌هایی که به سمت هورالعظیم در جریان است و همچنین منابع آب سطحی که از رودخانه کرخه به این تالاب می‌ریزد، در حال حاضر پهنه گسترده‌ای از هورالعظیم بخصوص در بخش جنوبی آن که در ماه‌های گذشته خشک بود، آبگیری شده است، اما اگر در تابستان منابع آبی مناسبی برای این تالاب تامین نشود، قطعا شاهد خشک شدن بخش‌هایی از آن خواهیم بود. 

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست خوزستان ادامه داد: با کمک همکاران محترم در سازمان آب و برق خوزستان و همچنین همکاران عزیز حوضه آبریز کرخه در وزارت نیرو، در تلاش هستیم که با برنامه‌ریزی مناسب، حقابه قابل قبولی را در فصل تابستان به تالاب هورالعظیم اختصاص دهیم تا این تالاب در ماه‌های گرم سال نیز بتوانند وضعیت نسبتا خوب خود را حفظ کند. همچنین از همین حالا، چالش‌های پیش رو در زمینه وقوع آتش‌سوزی‌های احتمالی در اراضی تالابی هورالعظیم و اطراف آن را طی مکاتباتی به استاندار محترم اعلام کرده‌ایم و امیدواریم با رایزنی مقامات ارشد دولت، بتوانیم با هماهنگی کشور عراق، به شکل موثر و به‌هنگام برای مقابله با این حریق‌ها وارد عمل شویم.

تعیین حقابه سالانه هورالعظیم براساس سه سناریوی متفاوت 

میرشکار همچنین با اشاره به میزان حقابه قانونی تعیین‌شده برای تالاب هورالعظیم گفت: براساس مطالعات انجام‌شده توسط اداره‌کل حفاظت محیط‌زیست خوزستان و در راستای اجرای قانون حفاظت، احیا و مدیریت تالاب‌ها، سه سناریوی مختلف درباره حقابه محیط‌زیستی سالانه هورالعظیم در نظر گرفته شده است. در سناریوی اول یعنی دوره ترسالی، پیش‌بینی شده است که ۱۸۳۲ میلیون متر مکعب حقابه سالانه به تالاب اختصاص پیدا کند، در سناریوی دوم یعنی دوره بارندگی‌های نُرمال، حقابه محیط‌زیستی سالانه تالاب ۱۶۱۰ میلیون متر مکعب در نظر گرفته شده و در سناریوی سوم یعنی دوره خشکسالی نیز ۱۳۸۳ میلیون متر مکعب در سال به عنوان حقابه هورالعظیم پیش‌بینی شده است. 

ارشدترین مقام محیط‌زیستی استان خوزستان با بیان این که در سال آبی گذشته (۱۴۰۱ – ۱۴۰۲)، بیش از ۹۳۱ میلیون متر مکعب حقابه برای تالاب هورالعظیم تامین شد، اظهار داشت: مطالعات انجام‌شده درباره تعیین حقابه سالانه تالاب هورالعظیم براساس سناریو‌های مختلف را در اختیار سازمان آب و برق خوزستان قرار داده‌ایم و امیدواریم با این سازمان به یک نقطه نظر مشترک برسیم تا بتوانیم میزان حقابه‌ای را که امکان تامین آن وجود دارد، تا پایان سال آبی جاری به تالاب اختصاص دهیم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در حال حاضر حقابه تالاب هورالعظیم از دو منبع تامین می‌شود، به نحوی که در درجه اول منابع آب‌های سطحی رودخانه کرخه و در درجه دوم زهاب‌های کشاورزی اراضی جنوب حوضه آبریز کرخه شامل شبکه آبیاری و زه‌کشی کوثر و مجموعه کشت و صنعت نیشکر دهخدا در تامین حقابه هورالعظیم نقش دارند.

ملاحظات زیست‌محیطی طرح توسعه میدان نفتی سهراب؛ همچنان در دست بررسی 

میرشکار در پاسخ به سوال دیگر ما درباره آخرین وضعیت ارزیابی زیست‌محیطی طرح توسعه میدان نفتی سهراب که براساس اعلام مسئولان سازمان حفاظت محیط‌زیست، با اجرای آن بخش‌هایی از تالاب هورالعظیم خشک خواهد شد، توضیح داد: مطالعات کارشناسی و مکاتبات لازم بین دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت نفت و سازمان حفاظت محیط‌زیست برای تعیین ملاحظات زیست‌محیطی طرح توسعه میدان نفتی سهراب همچنان ادامه دارد و این پروژه همچنان در دست بررسی قرار دارد. 

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست خوزستان ادامه داد: سهراب، یک میدان نفتی مشترک با کشور عراق است که از نظر استراتژیک باید از آن بهره‌برداری شود و از سوی دیگر، ممکن است در صورت اجرای این پروژه، نیاز به استحصال خشکی در مخزن شماره یک تالاب وجود داشته باشد که از حساسیت محیط‌زیستی بالایی برخوردار است؛ بنابراین تعادل‌بخشی بین این دو موضوع بسیار دشوار است، اما هم مجموعه سازمان محیط‌زیست که نگران وضعیت زیست‌محیطی تالاب است و هم وزارت نفت در این زمینه پای کار آمده تا بتوانیم به راهکاری برسیم که هم بتوان از میدان نفتی مشترک بهره‌برداری کرد و هم بتوان محیط‌زیست منطقه را به بهترین شکل حفظ کرد.

وی در پایان تصریح کرد: هنوز هیچ مجوزی به طرح توسعه میدان نفتی سهراب داده نشده است، ولی برای این که بتوانیم بهترین شکل ملاحظات محیط‌زیستی را با توجه به اکوسیستم حساس منطقه برای این پروژه در نظر بگیریم، در حال کمک گرفتن از جامعه ارزیابان زیست‌محیطی کشور و جامعه دانشگاهی هستیم و به طور خاص دانشگاه شهید بهشتی به این موضوع ورود پیدا کرده است و متخصصان امر در حال انجام پژوهش‌های لازم هستند که اگر قرار بر اجرای طرح توسعه میدان نفتی سهراب شد، بهره‌برداری از این میدان به صورت پایدار انجام شود.


دیگر خبرها

  • مشهد با کسری ۴۶ درصدی تامین آب مواجه است
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • قیمت روز خودرو در بازار آزاد سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • قیمت روز انواع خودرو در بازار آزاد +جدول
  • قیمت خودرو در بازار آزاد سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • دیدار ایلان ماسک با نخست وزیر چین در پکن
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد