Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - دستورالعمل پذیره نویسی واحدهای پالایشی یکم و تکالیف بانک های منتخب اعلام شد.
به گزارش خبرگزاری آریا ، پذیره ‌نویسی واحدهای این صندوق از طریق کارگزاری‌های بورس، سامانه ‌های آنلاین معاملاتی و درگاه ‌های غیرحضوری و حضوری بانک ‌های منتخب صورت می‌پذیرد. شروع پذیره ‌نویسی از بامداد فردا لغایت ساعت 24 روز چهارشنبه 19 شهریورماه انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پذیره ‌نویسی برای هر شخص حقیقی ایرانی دارای کد ملی تا سقف 50 میلیون ریال امکان‌ پذیر است و محدودیت سنی برای متقاضیان وجود ندارد.
متقاضیانی که قبلاً در پذیره‌ نویسی واحدهای سرمایه‌ گذاری صندوق واسطه‌ گری مالی یکم (دارا یکم) شرکت کرده ‌اند، می‌توانند در مجموع دو صندوق «سرمایه‌گذاری واسطه‌ گری مالی یکم» و همچنین «سرمایه‌ گذاری پالایشی یکم» تا سقف 50 میلیون ریال پذیره ‌نویسی کنند. مبنای محاسبه تخفیف برای هر فرد حقیقی ایرانی در مجموع صندوق‌ های سرمایه‌ گذاری موضوع 50 میلیون ریال است. مبنای محاسبه قیمت برای اعمال تخفیف، قیمت پایانی روز معاملاتی قبل از شروع پذیره‌ نویسی، با احتساب 20 درصد تخفیف است. پنج درصد از مبلغ پذیره‌ نویسی به بازارگردانی واحدهای صندوق تخصیص خواهد یافت و جزو دارایی‌ های صندوق محاسبه می‌شود.
داشتن کد معاملاتی (کد بورسی) برای پذیره‌ نویسی الزامی نیست. لیکن متقاضیان برای انجام معامله این واحدها که از یک ماه به بعد از تخصیص امکان‌پذیر است، می‌توانند به تدریج طی ماه‌ های آینده و در فرصت مناسب نسبت به ثبت نام در سامانه سجام و دریافت کد معاملاتی (کد بورسی) مطابق رویه ‌های شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و تسویه وجوه اقدام کنند. متقاضیان دارای حساب در هریک از بانک ‌های منتخب می‌توانند از طریق مراجعه به درگاه‌ های غیرحضوری و حضوری که توسط بانک‌ های مربوطه اطلاع رسانی خواهد شد و با ورود حداقل اطلاعات مورد نیاز، نسبت به پذیره‌ نویسی واحدهای سرمایه‌ گذاری مزبور اقدام کنند.
داشتن حساب به ازای هر کد ملی الزامی نیست؛ بنابراین شماره شبای پرداخت‌ کننده باید برای عودت وجوه مازاد بر واحدهای تخصیص یافته پس از اتمام پذیره ‌نویسی، در اطلاعات متقاضیان درج شود.
تکالیف بانک‌های منتخب
حداقل مبلغ پذیره ‌نویسی برای هر یک از اشخاص حقیقی ایرانی دارای کد ملی 100 هزار ریال و حداکثر مبلغ پذیره ‌نویسی معادل 50 میلیون ریال است. بانک‌ ها در درگاه‌ های پذیرش خود، این موضوع را به نحو مقتضی اطلاع ‌رسانی خواهند کرد. انجام پذیره‌ نویسی به میزان کمتر از سقف تعیین‌ شده د و در چند مرحله برای هر کد ملی بلامانع است؛ مشروط بر این‌که مجموع پذیره‌ نویسی‌ های انجام شده برای هر کد ملی، بیشتر از سقف مقرر نباشد.
با توجه به این‌که قیمت هر واحد سرمایه‌ گذاری مبلغ 100 هزار ریال در نظر گرفته شده است، لذا بانک‌ های منتخب باید درگاه ‌های حضوری و غیرحضوری خود را جهت واریزی وجوه متقاضیان براساس مضربی از 100 هزار ریال تنظیم کنند. به منظور سهولت در کنترل اطلاعات، بانک ‌ها مکلفند متقاضیان را به‌ گونه ‌ای راهنمایی کنند که واریزی ‌های خود را طی یک مرحله انجام دهند.
پذیره ‌نویسی واحدهای سرمایه‌ گذاری موضوع این دستورالعمل صرفاً شامل اشخاص حقیقی ایرانی دارای کد ملی بوده و اشخاص حقوقی نمی‌توانند در پذیره‌ نویسی شرکت کنند و استفاده از حساب آن‌ها برای پرداخت وجوه امکان ‌پذیر نیست. چنانچه متقاضی به درگاه‌ های بانک منتخبی که در آن بانک فاقد حساب است مراجعه کند، بانک‌ها مکلف به پذیرش وی و دریافت اطلاعات هستند.
مسئولیت صحت اطلاعات ورودی ارائه شده بر عهده اشخاص متقاضی است و بانک ‌ها به نحو مقتضی ازطریق درگاه‌ های خود تأییدیه مجدد متقاضیان درخصوص صحت اطلاعات ورودی ارائه شده را از متقاضیان دریافت خواهند کرد. بانک‌های منتخب مکلف هستند نسبت به ایجاد زیرساخت ‌های لازم به‌ منظور ایجاد امکان پذیره ‌نویسی از طریق درگاه‌ های غیرحضوری در جهت کاهش مراجعات حضوری مشتریان به شعب بانکی اقدام کنند.
بانک‌ های منتخب مکلف هستند درگاه‌ های حضوری و غیرحضوری خود را به‌ گونه‌ ای طراحی کنند تا متقاضیان تنها از طریق یکی از درگاه ‌ها، بتوانند نسبت به انجام پذیره‌ نویسی اقدام کنند. بانک‌های منتخب مکلفند بلافاصله پس از اتمام فرآیند پذیره ‌نویسی توسط مشتریان و کسر مبلغ از حساب ایشان، ازطریق ارسال پیامک به شماره تلفن همراه وی، برداشت از حساب بابت پذیره‌نویسی واحدهای سرمایه‌گذاری را به اطلاع مشتریان برسانند.
وجوه دریافت شده توسط بانک ‌های منتخب تا پایان مدت پذیره‌ نویسی در حسابی غیرقابل برداشت که توسط صندوق نزد آن بانک‌ها افتتاح شده است، نگهداری خواهد شد و بانک‌های منتخب مکلفند در پایان هر روز، کلیه وجوه دریافتی را به حساب صندوق واریز و از نگهداری وجوه در حساب واسط اکیداً خودداری کنند.
بانک‌های منتخب مکلفند در پایان مدت پذیره‌ نویسی با درخواست صندوق، نسبت به واریز وجوه دریافتی از متقاضیان به حساب «صندوق سرمایه‌ گذاری پالایشی یکم» به شماره شبای 660550014700477800000001IR نزد بانک اقتصادنوین شعبه بلوار اسفندیار اقدام کنند.
بانک ‌های منتخب مکلفند در طی مدت پذیره ‌نویسی، حداکثر تا ساعت 12:00 ظهر هر روز اطلاعات کل وجوه واریزی و تعداد کد ملی متقاضیان (از طریق درگاه‌های حضوری و غیرحضوری) در پایان روز قبل (ساعت 24 روز قبل) را به نحو هماهنگ‌ شده و به تفکیک درگاه‌ های حضوری و غیرحضوری، به دفتر امور بانکی و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی ارسال کنند.
بر این اساس بانک های منتخب شامل ملی، سپه، مسکن، کشاورزی، ملت، صادرات، تجارت، توسعه تعاون، رفاه کارگران، قرض الحسنه مهر ایران، پست بانک ایران، اقتصاد نوین، پارسیان، پاسارگاد و کار آفرین می شوند.
انتهای پیام
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نویسی واحدهای سرمایه حضوری و غیرحضوری بانک های منتخب حقیقی ایرانی پالایشی یکم میلیون ریال اقدام کنند بانک ها کد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۹۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت گفت: راهکار رفع ناترازی سوخت در کشور اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور جلوگیری از مصرف بی‌رویه سوخت و حمایت از صنایع پالایشی کوچک و احداث پتروپالایشگاه‌هاست.

به گزارش خبرنگار شانا، ناصر عاشوری در نشست خبری که بعدازظهر امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) با حضور نمایندگان رسانه‌های خبری در انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت برگزار شد، تصریح کرد: مصرف بیهوده در همه انرژی‌ها از جمله آب، برق و گاز و ... وجود دارد و لازم است که به سرعت با اصلاح ساختار و رویه‌ها، از مصرف بی‌رویه انرژی و ایجاد بحران در این بخش جلوگیری شود.

وی بیان کرد: در بحث ناترازی بنزین و گازوئیل دو نوع تفکر وجود دارد؛ نخست اینکه همچنان افزایش ظرفیت تولید را داشته باشیم، مورد دیگر اینکه تولید کنونی را مدیریت و رویه‌ها را اصلاح کنیم تا مصرف مدیریت شود.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت تأکید کرد: با افزایش ظرفیت تولید مخالف نیستم، اما افزایش ظرفیت تولید با شرکت‌های موجود امکان‌پذیر نیست، تأسیس شرکت‌های بزرگ مادر نیز زمان‌بر است، بنابراین نیاز است با اصلاح ساختار از مصرف بی‌رویه سوخت در کشور جلوگیری کنیم.

عاشوری افزود: اعتقاد داریم که ریشه ناترازی در مصرف است و باید از دنیا الگو بگیریم که مصرف هدفمند باشد و نه رهاشده؛ هدررفت انرژی کشور بسیار بالاست و همین امروز برخی از خودروها در تهران تردد می‌کنند که پیش از انقلاب اسلامی تولید شده‌اند.

وی گفت: به اذعان کارشناسان، هدررفت بنزین کشور در سال بیش از ۲۵ میلیارد دلار است که عدد بسیار بزرگی است؛ بنابراین پالایشگاه‌ها باید به‌دنبال تولید پایدار و با کیفیت استاندارد باشند، در سال‌های اخیر نیز مجموعه مدیران عامل کشور نشان دادند که توانستند بنزین یورو ۴ و ۵ تولید کنند بنابراینهدف و وظیفه ما در صنعت پالایش، تولید سوخت باکیفیت است.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت با اشاره به لزوم رعایت استانداردهای محیط زیستی و جهانی گفت: خوشبختانه توسعه کیفی در این بخش سبب شد که در اردیبهشت امسال، مدیران محیط زیستی کشور از کیفیت سوخت پالایشگاهی قدردانی کنند، این در حالی است که در سال‌های گذشته اخطار می‌دادند و جرایم اعمال می‌کردند.

لزوم حمایت و تقویت صنایع پالایشی کوچک

عاشوری افزود: چنانچه دولت بخواهد تولید را افزایش دهد، باید قانون مجلس شورای اسلامی مبنی بر حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت و گاز (با تنفس خوراک دو ساله) را اجرایی کند. با توجه به نامگذاری سال برای حضور مردم در جهش تولید، می‌توانیم حمایت و تقویت پتروپالایشگاه‌ها و پالایشگاه‌های کوچک را در دستور کار قرار دهیم.

وی توجیه اقتصادی، سرمایه کمتر، شناسایی بازارهای هدف تازه با ورود بخش خصوصی، اشتغالزایی، ایجاد ارزش افزوده، ورود دانش فنی به داخل کشور، تضمین خوراک، رقابت با محصولات مشابه خارجی را از جمله مزایای پتروپالایشی‌های کوچک اعلام کرد و گفت: از آن جمله پالایشگاه قشم است که ظرف دو سال سرمایه آن بازگشت؛ بنابراین دولت باید برای حمایت از این پتروپالایشی‌ها با ظرفیت‌های تا ۳۰ هزار بشکه حمایت کند.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت تأکید کرد: در شرایطی که ایران تحریم است، به لحاظ پدافند غیرعامل نیز بهتر است که به‌جای یک پالایشگاه بزرگ، چند پالایشگاه کوچک داشته باشیم.

عاشوری همچنین با اشاره به اختصاص ۴۰ درصد از سود سهام پالایشی در صورت‌های مالی پالایشگاه‌ها به‌منظور اجرای قانون بودجه و حمایت از طرح‌های توسعه‌ای ادامه داد: هزینه‌کرد آن نیز بسته به وضع مالی پالایشگاه‌ها در حال ساخت است.

وی مطالبات پالایشگاه‌ها را بیش از ۲۰۰ همت اعلام کرد و گفت: در این باره پیشنهاداتی از جمله کسر مطالبه‌ها از بدهی‌های مالیاتی (۵۰ همت) به دولت ارائه شده است که امیدواریم با آن موافقت شود.

امضای چند قرارداد تازه بین شرکت‌های پالایشی و دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه امسال

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمای صنعت پالایش نفت همچنین درباره برنامه‌های این انجمن برای حضور در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی گفت: انجمن پالایش نفت امسال هم با مشارکت ۱۲ عضو زیرمجموعه خود در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت با توان مضاعف حضور پررنگی خواهد داشت.

عاشوری افزود: در طول برگزاری نمایشگاه با مذاکره با شرکت‌های داخلی از جمله سازندگان و دانش‌بنیان‌ها، تعدادی قرارداد به امضای مدیران عامل شرکت‌های پالایشی می‌رسد.

وی تأکید کرد: تفاهم‌نامه‌های تازه‌ای نیز با بانک‌ها و مجموعه‌های اقتصادی به امضا خواهیم رساند. همچنین سه پنل تخصصی کارشناسی با عنوان‌های «برنامه‌ریزی برای تولید با کیفیت و جهش تولید»، «تأثیر کاهش منابع مالی در تکمیل پروژه‌ها و استمرار تولید» و «موضوع تهدید کاهش نیروهای انسانی متخصص و فنی» در این نمایشگاه برگزار خواهد شد.

دبیر کل انجمن صنفی کارفرمائثیی صنعت پالایش نفت، خروج نیروی انسانی قابل توجه در صنایع پالایشی را یکی از چالش‌های این صنعت دانست و یادآور شد: متأسفانه خروج نیرو از متخصصان به تکنسین‌ها و نیروهای فنی سرایت کرده است.

دیگر خبرها

  • جزئیات پرداخت ارز به زائران حج
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • انتخاب شهردار نمونه بر اساس ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد
  • متقاضیان وام دست به عصا رانندگی کنند!
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • ۹۲ درصد متقاضیان واجد شرایط تسهیلات نهضت ملی مسکن، قرارداد امضا کردند
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • معافیت ویژه مازندران در پذیره اجاره موقوفات
  • درخواست متقاضیان برای آسان سازی شرایط اعطای وام ۳۰۰ میلیونی