Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان گفت: نرخ بیکاری در زمستان 98 نسبت به زمستان سال 97 به میزان 1.6درصد کاهش داشته است که از مجموع3 میلیون و 270 هزار نفری که در زمستان 97 بیکار شده اند 35 درصد شغل مجدد پیدا کرده اند و به بازار کار برگشته اند و 36 درصد همچنان بیکار هستند و 29 درصد از نیروی کار به دلیل دلسرد شدن از یافتن شغل از بازار کار خارج شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان؛ کامران کلانی در آیین رونمایی طرح پویش  "اشتغال همزمان با تحصیل" ضمن تسلیت ایام سوگواری شهادت امام حسین (ع)  و گرامیداشت آغاز هفته دولت گفت: تقارن آغاز هفته دولت و رونمایی از طرح پویش را به فال نیک می گیریم و به روح بلند شهیدان رجایی و باهنر درود می فرستیم.

وی با بیان اینکه همکاری بین صنعت و دانشگاه در سطح ملی بیشتر در حوزه های سخت افزاری انجام گرفته است گفت: ابتکار دوستان در صنایع نوآوری بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی اصفهان  و  دانشگاه آزاد اصفهان سبب ساز این اتفاق بزرگ شده و رونمایی از این طرح بزرگ می تواند یک فصل جدیدی را در ارتباط صنعت و دانشگاه  که یک حلقه مفقوده در مسیر توسعه کشور است بازکند.

 سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با اشاره به آمار شاخص های بازار کار مرکز پژوهش های مجلس گفت: نرخ بیکاری در زمستان 98 نسبت به زمستان سال  97 به میزان 1.6درصد کاهش داشته است که  از مجموع3 میلیون و 270 هزار نفری که در زمستان 97 بیکار شده اند 35 درصد شغل مجدد پیدا کرده اند و به بازار کار برگشته اند و 36 درصد همچنان بیکار هستند و  29 درصد از نیروی کار به دلیل دلسرد شدن از یافتن شغل از بازار کار خارج شده اند. بنابر این اگر این عدد 29 درصد را به بیکارانی که وجود داشته اند اضافه کنیم؛ روند صعودی نرخ بیکاری را شاهد خواهیم بود که خطرناک است.

کلانی گفت: در یکی دو سال اخیر شاهد بهبود وضعیت منابع آب و رونق کشاورزی در بسیاری از نقاط کشور بوده ایم که در کاهش نرخ بیکاری نقش مؤثری داشته است.

کلانی با اشاره به مشکل بزرگ واحدهای اقتصادی و تولیدی در جذب نیروی کار متخصص توضیح داد: صنایع بنگاه های اقتصادی و شرکت ها اعلام نیاز به کار می کنند ولی به دلیل عدم  مهارت کافی، جویندگان کار اقبالی برای ورود به این فرصت های شغلی ندارند و طرح پویش بخش قابل توجهی  از خلاء عدم مهارت را در جامعه پرمی کند و دانشجو همزمان با آموزش نظری و تئوری، می تواند به صورت عملی هم وارد بازار کار شود که در نتیجه افزایش ضریب ماندگاری نیروی کار در بازار و صنعت را شاهد خواهیم بود.

وی ضمن قدردانی از همه دست اندرکاران اجرای این طرح گفت: برای تسهیل در اجرای این طرح در حوزه قوانین و مقررات تامین اجتماعی مسایلی بود که  تلاش کردیم حل کنیم و مسیر را برای اجرایی شدن این طرح هموار کنیم.

طرح پویش  "اشتغال همزمان با تحصیل"  با هدف تحول در آموزش عالی، اشتغال و مهارت‌آموزی فارغ‌التحصیلان و افزایش امید و انگیزه در دانشجویان  توسط اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی و دانشگاه آزاد اصفهان اجرا می شود. مهارتی که دانشجویان از طریق اجرای این طرح به دست می‌آورند را می توان تحولی در ایجاد اشتغال و امید به ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان  و الگویی کارآمد برای اجرا در سطح ملی دانست.

طرح پویش روز  یکشنبه با حضور سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان و نماینده اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی استان اصفهان به صورت نمادین رونمایی شد.

لازم به ذکر است نحوه اجرایی طرح پویش  به این صورت است که بعد از اعلام نیاز و ظرفیت صنایع برای نیروی کار در رشته‌ها و مقاطع مختلف، سه هفته قبل از آغاز ترم، دانشجویان متقاضی در مواردی که اعلام نیاز شده ثبت نام کرده و پس از انجام مصاحبه، ظرف مدت ده روز، بعد از مشخص شدن سوپر وایزر در بنگاه اقتصادی، قرارداد طرح پویش بین آنان و بنگاه اقتصادی بسته می‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان دانشجو دانشجویان مهارت تعاون کار و رفاه اجتماعی کار و رفاه اجتماعی اداره کل تعاون استان اصفهان نرخ بیکاری نیروی کار بازار کار طرح پویش شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۰۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت

شرفی گفت: کمک های مردمی برای تامین معیشت خانوار‌های زیر پوشش و نیازمندان، خرید وسایل کمک توانبخشی، خرید جهیزیه، تامین وسایل ضروری زندگی، هزینه درمان و تجهیز مراکز بوده است.

وی استفاده از ظرفیت خیران و جلب مشارکت‌های مردمی را از اولویت‌های سازمان بهزیستی برشمرد و گفت: بهزیستی استان در راستای ارتقای سطح زندگی و بهبود معیشت مددجویان با روش‌های گوناگون نسبت به جذب مشارکت‌های مردمی اقدام کرده و هر سال به منظور استفاده حداکثری از ظرفیت نیکوکاری جامعه برنامه‌ها، طرح‌ها و پویش‌های مختلف در زمان‌ها و مناسبت‌های گوناگون اجرا شده است.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی بیان کرد: ماه رمضان امسال نیز هفت پویش برگزار شد که از جمله پویش افطاری ساده در حضور ولی نعمتان، خانوار‌های دارای سه معلول، ضیافت خانه خدا، میز خدمت در مساجد و پویش افطاری ساده در مراکز بوده است.

وی گفت: ۳۷ مرکز مثبت زندگی در استان خراسان جنوبی وجود دارد که طرح پویش جلب مشارکت‌های مردمی در این مراکز برگزار شد و خیران از نزدیک با خدمات آن آشنا شدند.

شرفی تصریح کرد: مراکز مثبت زندگی همچون یک اداره کل بهزیستی کوچک است که در مناطق و محله‌های استان تشکیل شده و خانوار‌های زیر پوشش بهزیستی از این مراکز خدمت دریافت می‌کنند.

وی گفت: کمک‌ها با حفظ شأن و کرامت انسانی در سریع‌ترین زمان ممکن برای رفع مشکلات معیشتی، درمان، ازدواج و اشتغال افراد تحت پوشش از سوی این نهاد بین نیازمندان تحت پوشش توزیع می‌شود.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی ادامه داد: سازمان بهزیستی براساس وظایف قانونی، شبکه وسیع از خدمات متنوع حمایتی، مراقبتی و توانمندسازی را به طیف گسترده‌ای از افراد دارای معلولیت، نیازمندان و فرزندان آنان همچنین اقشار آسیب‌پذیر استان ارایه می‌دهد، از همین رو انجام و استمرار این کار حمایت و همراهی مردم خیراندیش، متعهد و نیکوکار را می‌طلبد.

وی با اشاره به حدود ۲۰ هزار معلول در خراسان جنوبی گفت: ۱۰ درصد معلولان استان در مراکز شبانه روزی و ۹۰ درصد در خانواده نگهداری می‌شوند که معیشت، توانبخشی، درمان، اشتغال و مسکن از نیاز‌های اصلی معلولان است.

شرفی عنوان کرد: معیشت از مطالبات اصلی جامعه هدف بوده لذا با پیگیری‌های انجام شده، آمار پشت نوبتی دریافت مستمری صفر شده، اما زمینه برای توانمندشدن مددجویان نیز فراهم است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • قهرمان لیگ برتر ایران همزمان فدراسیون و AFC را تهدید کرد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • من، مادرم، خواهرم و برادرم را سلاخی کرده‌ام!
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت