Web Analytics Made Easy - Statcounter

«علی جدی» به خبرنگار اقتصادی ایرنا توضیح داد: امروز در شرایطی که کمبود مواد اولیه از مشکلات مهم صنایع فولادی است، خام فروشی و خروج سنگ آهن از کشور به یک دغدغه تبدیل شده که باید از آن جلوگیری شود و تامین نیاز داخلی در اولویت باشد. 

وی تصریح کرد: اکتشاف برای استمرار تولید در زنجیره فولاد یک اولویت است و موضوع اکتشاف با هدف استخراج سنگ آهن و همچنین در ادامه آن تامین نیاز فولادسازان در بلند مدت باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به نیاز فولادسازان به مواد اولیه و این موضوع که تولید کمتر از ظرفیت برخی از آنها به‌واسطه کمبود مواد اولیه پدید آمده، در واقع بحث اکتشاف موضوعی است که باید موردتوجه باشد و ایمیدرو در دوره خداداد غریب پور به عنوان رییس هیات عامل در این امر خوب عمل کرده است.

جدی خاطرنشان ساخت: فعالیت اکتشافی توسط سازمان توسعه ونوسازی معادن وصنایع معدنی ایران ( ایمیدرو) در دو سال گذشته، پیامد افزایش بیش از ۵۰۰ میلیون تن به ذخایر سنگ‌آهن کشور را به دنبال داشته است. 

وی گفت: ضروری است در هر زنجیره تولید، مشوق‌های حمایتی صادراتی در انتهای زنجیره تعریف شود تا شاهد خام فروشی نباشیم، زیرا با ورود مواد به زنجیره ارزش، ایجاد ارزش‌افزوده، تولید و درنهایت اشتغال‌زایی بیشتر خواهد شد.

به گفته نماینده مردم شیروان در مجلس یازدهم، سازمان ایمیدرو در مسیر جلوگیری از خام فروشی سیاست‌گذاری‌های خوبی داشته و این روال باید ادامه یابد، در عین حال این سازمان  باید تسهیل گر نیازهای معادن و صنعتگران باشد و موانع بر سر راه صنایع پایین‌ دستی را بردارد.

جدی خاطرنشان کرد: فعالان حوزه معدن باید نگاه ویژه به شرایط اقتصادی جامعه داشته باشند و در چارچوب محرومیت‌زدایی و منافع مردم از عایدی حوزه معدن، خدماتی نیز به مردم ارائه نمایند تا تأثیر آن بر جامعه دیده شود، این امر از توصیه‌های نمایندگان به مسوولان و تصمیم گیران این حوزه است.

نماینده مردم شیروان در مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: درآمدهای هر حوزه باید صرف توسعه و رفع مشکلات همان بخش شود، ایمیدرو به عنوان یک سازمان تصمیم ساز در حوزه معدن نیز در همین مسیر حرکت می‌کند و تاکید ما استمرار و ارتقاء همین روند است.

برچسب‌ها ایمیدرو وزارت صنعت معدن و تجارت سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایمیدرو وزارت صنعت معدن و تجارت سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور ایمیدرو وزارت صنعت معدن و تجارت سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۱۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، قیمت نفت در روز چهارشنبه برای سومین روز پیاپی کاهش یافته است. افزایش ذخایر نفت خام و تولید نفت آمریکا به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت دنیا به همراه بالا رفتن امید نسبت به قرارداد آتش بس در خاورمیانه از عوامل افزایش قیمت نفت بوده است.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۵۴ سنت معادل ۰.۶۱ درصد کاهش به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۸۰ سنت معادل ۰.۹۸ درصد کاهش ۸۱ دلار و ۱۳ سنت معامله می‌شود.

آمار موسسه نفت آمریکا نشان می‌دهد ذخایر نفت خام این کشور ۴.۹۰۶ میلیون بشکه در هفته گذشته افزایش داشته، در حالی که ذخایر بنزین و میعانات گازی آن کاهش یافته است.

آمار رسمی اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان می‌دهد ذخایر بنزین این کشور ۱.۴۸۳ میلیون بشکه و ذخایر میعانات گازی ۲.۸۷ میلیون بشکه پایین آمده است.
تولید نفت آمریکا هم در ماه فوریه تا ۱۳.۱۵ میلیون بشکه در روز افزایش داشته در حالی که در ژانویه برابر با ۱۲.۵۸ میلیون بشکه در روز بوده است.

انتظار بسته شدن یک قرارداد آتش بس بین رژیم صهیونیستی و حماس به دنبال از سرگیری مذاکرات صلح توسط مصر قیمت نفت را پایین آورده است. پایان این جنگ می‌تواند نگرانی در مورد گسترش درگیری و مختل شدن عرضه نفت خاورمیانه را کاهش دهد.

به نظر می‌رسد تولید اوپک صد هزار بشکه در روز در آوریل کاهش یافته و به ۲۶.۴۹ میلیون بشکه در روز رسیده است که نشان دهنده صادرات کمتر ایران، عراق و نیجریه و تعهد به سایر اعضا به قرارداد تولید اوپک پلاس است.

کد خبر 6093919 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید
  • پروژه قهرمان‌سازی از رئیسی؛ کدام دستاورد دولت در قالب فیلم و سریال می‌گنجـد؟
  • هم اندیشی برای تکمیل زائرسرای چهارمحال و بختیاری در مشهد
  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم
  • کارفرمایان به کارگران معدن توجه ویژه‌ای داشته باشند
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • باغ هنر با ۲ رویداد «امید فردا» و «تصویر یک پایان» آغاز شد