Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@10:08:10 GMT

صادرات میلگردوشمش آهن ممنوع میشود

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۹۱۲۱۱

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت گفت: از شنبه آینده اجازه صادرات میلگرد و شمش را نمی‌دهیم مگر اینکه کف عرضه را رعایت کنند. ناطقان: داریوش اسماعیلی عصر امروز در جمع خبرنگاران رسانه‌های کردستان اظهار کرد: در زمینه حمایت از معادن برای امسال هماهنگ کرده‌ایم بیش از 3 هزار میلیارد تومان در بخش اکتشاف استخراج و فراوری تسهیلات پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی خاطرنشان کرد: اعتبارات مشخص شده و بدون وثیقه پرداخت می‌شود و خود معدن به عنوان وثیقه طرح در نظر گرفته شده است.

اسماعیلی در مورد تعداد معادن موجود در کشور گفت: حدود 12 هزار معدن در کشور وجود دارد که 4 هزار و 500 معدن آن فعال است.

وی خاطرنشان کرد: امسال بنا گذاشته‌ایم که حداقل 25 درصد یعنی بیش از هزار معدن را در کشور فعال کنیم برای آن برنامه‌ریزی شده و امیدواریم تا پایان سال تحقق پیدا کند.

وی عنوان کرد: آمار کامل صادرات محصولات معدنی نداریم، اما در مجموع صادرات مس و آلومنیوم بالای 50 درصد افزایش داشته است.

اسماعیلی از کاهش 20 درصدی صادرات شمش و ۴۷ درصدی میلگرد طی سال‌جاری در کشور خبر داد.

وی افزود: سعی کرده‌ایم سنگ صادر نکنیم که البته این کاهش خوب بوده است و در روزهای آینده اتفاقات خوبی خواهد افتاد و مطمئنا قیمت‌ها به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند.

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت گفت: در کمتر از یک ماه آینده قیمت میلگرد، ورق و محصولات فولادی به شدت کاهش پیدا می‌کند.

وی عنوان کرد: از شنبه آینده هم اجازه صادرات میلگرد و شمش را  نمی‌دهیم مگر اینکه کف عرضه را رعایت کنند.

اسماعیلی افزود: فولاد باید 60 درصد تولید را به بورس کالا بریزد و این موجب کاهش قیمت‌ها در بازار خواهد شد.

وی عنوان کرد: حتما از این اهرم استفاده خواهیم کرد امیدواریم به جایی برسیم که منتج به رضایتمندی مردم شود.
منبع: فارس برچسب ها: صادرات ، میلگرد ، شمش آهن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: صادرات میلگرد شمش آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۱۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای تصمیم دولت برای تغییر در نرخ پایه رقابت میلگرد

۴۱ شرکت و نماد در صنعت فلزات اساسی بازار سرمایه درج شده و معامله می‌شوند، اما از بین تمام آن‌ها تنها ۵ شرکت وجود دارد که محصولات اصلی آن‌ها میلگرد و تیرآهن است. پس قاعدتاً آن شرکت‌ها به واسطه افزایش نرخ پایه رقابتشان در بورس کالا بیشتر مورد توجه بازار قرار خواهند گرفت؛ چرا که محصولات خود را با قیمت‌های بالاتری به فروش رسانده و سود بیشتری شناسایی می‌کنند.

به گزارش اقتصادآنلاین، قبل از بررسی شرکت‌های تولید کننده تیرآهن و میلگرد، به بررسی نرخ دلاری که شمش فولاد خوزستان با آن معامله می‌شود، میپردازیم. بررسی نرخ‌های هفتگی معاملات شمش فولاد خوزستان در بورس کالا نشان می‌دهد که رقابت صورت گرفته در معاملات، عملا نرخ‌گذاری بالاتر دلار را نشان می‌دهد.

همانطور که مشاهده میشود این نرخ در ابتدای سال ۱۴۰۲ حوالی ۳۲ هزار تومان بوده است و طی یک روند صعودی به ۴۱ هزار تومان رسیده است که حاکی از کم شدن فاصله بین دلار آزاد و دلار معاملاتی است. از سوی دیگر، در مقطع فعلی نرخ دلار نیما به ۴۱ هزار تومان رسیده و قطعا نرخ معاملاتی برای اردیبهشت و خرداد بالاتر از این اعداد را خواهد دید!

حال با فرض نرخ دلار ۵۰ هزار تومان و همچنین اعمال فرمول جدید در معاملات ۵ شرکت تولید کننده تیرآهن و فولاد یعنی فرود، کویر، فجهان، فخاس و ذوب، می‌توان عملکرد آن‌ها را به روز رسانی کرد.

در صورتی که نرخ پایه ۱۶ درصد بالاتر از بیلت باشد، شرکت‌های مذکور به طور متوسط ۲۶ درصد افزایش سودآوری را تجربه خواهند کرد. (شرکت ذوب آهن اصفهان به علت زیان‌ده بودن آن، از محاسبات حذف شده است)

با این تفاسیر میتوان p/e آینده‌نگر شرکت‌ها را به دست آور که به اعداد خارق العاده‌ای میرسیم؛ اعدادی که سهامداری در این شرکت‌ها را بسیار کم ریسک کرده و در کنار رشد خزنده نرخ دلار نیما، این ریسک به صفر نزدیک می‌شود.

جدول زیر p/e کنونی و آینده شرکت‌های مذکور را نشان می‌دهد.

دیگر خبرها

  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • ماجرای تصمیم دولت برای تغییر در نرخ پایه رقابت میلگرد
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • بانکداران خارجی در راه عربستان | کاکائو چه چالشی برای دنیا ایجاد کرد؟
  • ممنوع شدن توزیع رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • افزایش صادرات غیر نفتی در هرمزگان
  • رشد صادرات غیر نفتی در هرمزگان