Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نماینده حزب دموکرات کردستان عراق بدون توجه به مصوبه پارلمان این کشور، مدعی شد که عراق به حضور نیروهای آمریکایی نیاز دارد.

به گزارش مشرق،  «عماد باجلان» نماینده حزب دموکرات کردستان عراق (به رهبری مسعود بارزانی) در سخنانی مدعی شد که نیروهای آمریکایی نقش به سزایی در مبارزه با داعش داشتند و باید به حضور خود در عراق ادامه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته وبگاه بغدادالیوم، او که در یک برنامه تلویزیونی سخن می‌گفت، بدون توجه به مصوبه پارلمان عراق در ۱۵ دی ماه ۱۳۹۸، مدعی شد که حضور نیروهای آمریکایی در عراق قانونی است و این نیروها با دعوت دولت عراق حضور دارند.

بیشتر بخوانید: علت اصلی خروج نیروهای آمریکایی از عراق چه بود؟

این نماینده دموکرات کردستان در ادامه تلاش کرد تا مطالبه اخراج نیروهای آمریکایی از عراق را مختص نمایندگان شیعه معرفی کند و ادعا کرد که اهل سنت و کردها چنین خواسته‌ای ندارند.

عماد باجلان افزود: «داعش شهرهای شمالی را اشغال کرد و جنایت‌ها مرتکب شد،  اما شهرهای جنوبی این مسأله را احساس نکردند. هرچند الحشد الشعبی در جنگ با داعش فداکاری کرد و قربانی داد اما خانواده‌های جنوبی، رنجی که شهرهای اشغالی به دست داعش کشیدند را حس نکردند

بیشتر بخوانید: انفجار بمب بر سر راه کاروان نظامی آمریکا در عراق

او با اذعان به اینکه ایران اولین کشوری بود که اقلیم کردستان را در جنگ با داعش یاری کرد، مدعی شد که برای بهره بردن از پوشش هوایی و اطلاعات امنیتی نیاز به حضور ائتلاف آمریکایی بود.

این نماینده حزب دموکرات کردستان عراق، سپس گفت که اکنون داعش مهار شده و دیگر نمی‌تواند همانند سال ۲۰۱۴ خود را بازیابد اما حضور نیروهای آمریکایی برای آموزش ارتش عراق و ارائه پشتیبانی هوایی و اطلاعات امنیتی مورد نیاز است.

پیش از این نیز، «نیچروان بارزانی» رئیس منطقه کردستان عراق چندین بار  با خروج نیروهای آمریکایی از عراق مخالف کرده بود و این در حالی است که سال گذشته اکثریت پارلمان عراق رأی به خروج این نیروها داد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قرارداد ایران و چین پارلمان عراق داعش حشدالشعبی مسعود بارزانی حزب دموکرات کردستان عراق عراق کردستان کردستان عراق دولت عراق ایران شیعه نیچروان بارزانی مشرق حضور نیروهای آمریکایی دموکرات کردستان کردستان عراق مدعی شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۲۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشغال‌گران از سیاست مداخله در افغانستان و منطقه دست برنمی‌دارند

نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان گفت: اشغالگران دیروز که همچنان از مداخله‌گری، بی‌ثبات سازی افغانستان و ایجاد مزاحمت از خاک این کشور حمایت کرده و دنبال می‌کنند، از سیاست خود دست بر نمی‌دارند.

به گزارش ایسنا، حسن کاظمی قمی نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان در گفت‌وگویی در مورد مساله داعش گفت: داعش خاکی را در افغانستان در اختیار ندارند، اما هسته‌های هراس افکنی در این کشور هستند. حکومت سرپرست افغانستان نیز اعلام کرده که در سرکوب داعش جدی هستند، ما این را قبول داریم و برای بهبود شرایط امنیتی کمک می‌کنیم این مساله تعارف ندارد. اما آیا اشغالگران دیروز که همچنان از سیاست مداخله‌گری، بی‌ثبات سازی و سیاست ایجاد مزاحمت از خاک افغانستان حمایت کرده و دنبال می‌کنند، مگر دست بر می‌دارند؟ 

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو درباره حضور جریان‌های مخالف امارت اسلامی در ایران، تاکید کرد: سیاست ایران هیچ تهدید برای حاکمیت افغانستان نخواهد داشت. ایران با همه‌ مجموعه‌های افغان در ارتباط بوده، هست و خواهد بود. این را من روشن و صریح می‌گویم. اگر افغانستان برای همه‌ افغانی‌هاست، مهمان‌نوازی ایران برای مهمانانی‌ست که می‌آیند. ان‌شاالله شرایط این‌جا بهبود پیدا کند و همه برگردند. هر قوم، نژاد و مذهبی از افغانستان به هر دلیلی وارد ایران شده آیا آنان در ایران اقامت دارند؟ بلی اقامت دارند. اما سوال این‌ است که کدام مجموعه از ایران برای امنیت افغانستان تهدیدآمیز است؟ نیست و نخواهد بود. این سیاست قاطع جمهوری اسلامی‌ ایران است.»

نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان در خصوص حق‌آبه هیرمند نیز ابراز خرسندی کرد و افزود: «در دو نوبتی که آب رهاسازی شد، می‌توان گفت که در حدود صد میلیون مترمکعب آب وارد ایران شد، در چارچوب حقابه‌ای که وجود دارد. در سال گذشته مشکلاتی در بند کمال خان وجود داشت، از جانب حکومت دو سه اقدام برای ترمیم سد کمال خان انجام شد و مشکلاتی که در دریچه‌های این سد وجود داشت، رفع شد.»

کاظمی قمی در ادامه در مورد وضعیت مهاجرین نیز گفت: ایران با ۶ میلیون مهاجری مواجه هستیم که به دلیل شرایط سخت افغانستان که عمدتا ناشی از اشغالگری است، مهاجرت کرده‌اند. امروز کشور ما باید مهاجرین را میزبانی کند. می‌دانید میزبانی ۶ میلیون مهاجر کار راحتی نیست. 

وی خاطرنشان کرد: برای این‌که ورودهای غیرقانونی را کنترل کنیم، اقدام به ارائه و صدور ویزا کرده‌ایم، نمی‌خواهیم در مرزها آشفتگی ایجاد شود. نمی‌خواهیم کسانی که به دلیل مشکلات معیشتی یا هر دلیل دیگری از کشور خارج می‌شوند با مسائلی در مرزها مواجه شوند. در طول بیش از ۴۵ سال به‌عنوان برادران و خواهران میزبانی کرده‌ایم، مهمانان ما هستند و تلاش ما این است که در این شرایط سخت اگر مجبور شدند کشور را ترک کنند فرزندان این آب و خاک از حق تحصیل محروم نشوند، این‌ها می‌خواهند آینده این کشور را بسازند، ایران با چنین نگاهی به جامعه افغانستان نگاه کرده است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حملات باندهای مسلح و داعش در نیجریه/ ۲۵ نفر کشته شدند
  • اشغال‌گران از سیاست مداخله در افغانستان و منطقه دست برنمی‌دارند
  • امیر بختیاری: تقلیل اقدامات ارتش در سال ابتدایی جنگ بی‌انصافی است/ در ارتش مخالفت چندانی با ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر وجود نداشت/ از سال دوم جنگ وحدت فرماندهی بین ارتش و سپاه از بین رفت
  • دستگیری اعضای یک باند وابسته به داعش در ترکیه
  • نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین
  • نمایندگان پارلمان عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا شدند
  • مسئول «پلیس اسلامی داعش» در عراق به دام افتاد
  • آمریکا برای تداوم حضور نظامی در عراق، داعش را بهانه کرده است
  • نیروهای ارتش ترکیه مورد حمله عناصر «پ.ک.ک» قرار گرفتند
  • روحیه عقیدتی میان نیروهای انقلابی تقویت شود