Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، دکتر مصطفی قانعی رئیس کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا با اشاره به اینکه در حال حاضر یک دارو در پروتکل درمانی کرونا در سطح بین‌الملل وجود دارد، گفت: براساس آخرین جمع‌بندی ۲۳ مطالعه روی چندین هزار بیمار در سطح بین‌المللی، تنها اتفاق دارویی که مرگ‌ومیر و مدت بستری را کاهش می‌دهد کورتون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمام تحقیقاتی که روی زیر ۱۰۰ نفر بودند کنار گذاشته شدند.

وی افزود: قبل از اعلام نتیجه این دارو، ما در ایران تاثیر این دارو در کاهش مرگ‌ومیر و مدت بستری بیماران کرونایی را اعلام کرده بودیم که بعد از مدتی سازمان بهداشت جهانی نیز آن را تایید کرد و اکنون هم در ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کاهش مدت بستری ۳ و نیم روزه با داروی رمدسیویر

به گفته رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا، هیچ دارویی مرگ بیماران مبتلا به کوویدـ۱۹ را کاهش نداده است. آخرین نتایج در خصوص داروی رمدسیویر نشان داد ۳ و نیم روز مدت بستری را کاهش می‌دهد ولی تاثیری در مرگ‌ومیر ندارد.

قانعی گفت: البته از طرفی نتایج بین‌المللی داروی رمدیسیور مشخص شده ولی در کشور هنوز نتایج آن مشخص نشده است. این دارو در فاز اولیه طول بستری را کم می‌کند ولی باعث کاهش مرگ‌ومیر بیماران کرونایی در فاز نهایی بخش آی‌سی‌یو نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه همه داروها به غیر از کورتون تاکنون نشان داده‌اند که مرگ‌ومیر را کاهش نمی‌دهند، افزود: بقیه داروها در کاهش بستری تاثیر دارند، نتایج در خصوص هیدروکسی کلروکین نشان داد که شکایت بیمار را کمتر می‌کند.

رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا توضیح داد: اکنون جایگاه داروها در پروتکل درمانی مشخص است و در مرحله‌ای هستیم که می‌دانیم کدام دارو در درمان، کاهش بستری و کاهش مرگ و میر کرونا موثر است.

وی گفت: هیدروکسی کلروکین هنوز در پروتکل درمانی کشور ما وجود دارد.

قانعی با اشاره به اینکه در ایران داروهای زیادی مورد بررسی قرار گرفتند، افزود: بررسی‌های داروی فاواپیراویر به پایان رسیده و گزارش پایانی آن ارائه شده است که نشان داد هیچ اثری در بهبودی و مرگ‌ومیر افراد کرونایی ندارد.

درمان سرپایی بیماران با برم هگزین

رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا گفت: داروهای دیگری همچون برم هگزین نیز مورد بررسی قرار گرفت که نشان داد استفاده از آن برای بیماران کرونایی تا حدی موثر است از این رو این دارو در پروتکل سرپایی گذاشته شد. در واقع کسانی که در مرحله اول بیماری کرونا هستند از این دارو می‌توانند استفاده کنند چون تاثیر آن روی ویروس است.

وی با اشاره به نتایج تحقیقات دارویی که به کمیته ارسال شده است، افزود: برخی تحقیقات که روی هموپرفیوژن انجام شده قرار است گزارش نتایج آن به کمیته ارائه شود اما هنوز هموپرفیوژن در پروتکل وارد نشده است.

قانعی گفت: به زودی سه گزارش دارویی به کمیته علمی ارائه می‌شود.

رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا در خصوص اربیدول توضیح داد: نتایج تحقیقات اولیه نشان داد این دارو در درمان تاثیری کرونا نداشته است. 
 

کد خبر 543615 برچسب‌ها ستاد ملی مقابله با کرونا كرونا در ايران سازمان بهداشت جهانی دارو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ستاد ملی مقابله با کرونا كرونا در ايران سازمان بهداشت جهانی دارو رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا مدت بستری مرگ ومیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۲۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد

به گزارش خبرآنلاین ،روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: طی دو ماه و نیم گذشته توزیع وارفارین چند برابر شده است و بیماران قلبی اطمینان داشته باشند که این دارو به مقدار بیش از نیاز وارد کشور شده و هیچ نگرانی برای تأمین داروی خود نداشته باشند.

بنابراین گزارش،در روزهای اخیر نیز محموله‌های بزرگ از وارفارین به مراکز توزیع دارو و داروخانه‌ها توزیع شده است؛ بنابراین موجودی مناسبی از این دارو وجود دارد و با پلن معاونت‌های غذا داروی سراسر کشور در داروخانه‌های منتخب دپوی مناسبی از این دارو موجود است.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه وارفارین در داروخانه‌های مشخصی عرضه می‌شود، اضافه کرد: مردم می‌توانند از طریق سامانه ۱۹۰، اپلیکیشن تیتک و یا درگاه mobile.ttac.ir با وارد کردن نام دارو، وارفارین را از نزدیک‌ترین داروخانه تهیه کنند.

۴۷۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902747

دیگر خبرها

  • اولین داروی رشد دندان آزمایش می‌شود
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار